|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
18.10.2007 10:23:27   
štorkljica
Oj.
Nisem mogla včeraj zvečer napisat kaj je na sceni ker mala ni hotla zaspat do 22h in pol sve pa kar skupi zaspale, tko da zdaj vam napišem.
V glavnem mi hodimo od tega ponedeljka v vrtec in je naš ati doma čisto adijo. Po mojem bo zbolel. Take zganja zaradi tega vrteca da mi je kar slabo. Pa jaz nevem a so vsi moški tak čudni ko gredo otroci v vrtec al samo našuser posted image  Mislim katastrofa, teženje in teženje non stop, ni miru 5 minut. v smislu pa zakaj je to treba, pa koliko dni bo tam, pa do kolkih bo tam, pa zakaj mora bit tam če še jaz ne delam, pa če mislim zdaj to diplomo napisat...pa nonstop kreg in kreg in kreg...jaz sem na momente že na koncu z živci, najraje bi vzela bejzbolsko palico in se tak dolgo tolkla po glavi da bi končno vkup padla.
Mislim, namesto da bi mene kdo tolažil, ker po logiki najbolj to mamice prizadene ko gre otrok v vrtec, moram zdaj jaz vse bodrit in jih "tolažit". Sem mu včeraj rekla da če je slučajno pred smrtjo, da lahko Ajdo izpišemo iz vrtca samo da bo on preživu.
Tašča pa seveda tudi....mislim....najprej vsakih 10 min reče "jaz je nebi dala v vrtec", misli kot da je to od nje odvisno, potem pa še včeraj zvečer "joj tak bi se rada v muho spremenila, da bi jo pol videla kaj ona dela v vrtecu"...mela sem na koncu jezika "ja zakaj pa se na metlo ne vsedete, boste takoj tam"user posted image user posted image
Ah v glavnem, živce mam res čisto adijo, ni čuda da mala ni mogla spat večer, ko pa sem bla čisto adijo ko sem jo dajala spat, pol pa še ni mogla zaspat men so pa skor živci popustili in sem se nekaj še zdrla na njo, pol pa še jok...ah. Nevem če me razumete, vem da ni prav samo jaz ne morem več tega pritiska!user posted image  
Upam da bo hitro mimo ta začetni šok in bo mogoče še kdo pomislu da pa meni tudi ni lahko...

Hvala da ste me "poslušale"user posted image
Grem zdaj da hišo gor operem.
ČAO

Ja sem pozabila....fora pa je da pa Ajda v vrtecu uživa 200 na uro, jaz ne morem verjet ko jo gleda kako je srečna in živahna tam! Pa saj ona itak ve kaj je fajn!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.10.2007 10:26:36   
Maxica
Svoj prvi rojstni dan pa danes praznuje naš drugi častni oktobrček Nejc, čigar mamica nas je letos preveč zanemarjala, pa zdaj upamo, da se bo kaj poboljšala, no, mal se je že.user posted image  Da bi zrastel v pravega fantka korenjaka, da bi bil zdrav in vesel, mamici in očku pa da bi kmalu uspelo narediti družbo. Vse najboljše in lepo praznovanje.
user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.10.2007 10:32:54   
Maxica
Štorkljica, nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Morda se mora tudi očka privaditi na novo stanje v družini. Povabi ga enkrat, da gresta skupaj v vrtec, pa da vidi, kako fino se ima Ajda tam. Taščo itak daj na ignore, kaj drugega z njo itak ne moreš narediti. Skozi eno uho noter, skozi drugo ven.
Je pa pri nas tudi podobno. Sem se odločila, da gre Max za štiri ure na dan v vrtec z novembrom, tako, za družbo, za mal redu, pa da se tam tudi kaj nauči, pa je tudi očka proti. Da imam jaz prav mal slabo vest. Ampak bomo videli sproti.
Nikar se ne sekiraj pa obremenjuj, če vidiš, da za otroka to koristi in da ji samo dobro narediš s tem, bo kmalu to tudi očka pogruntal, boš videla. Pogumna bodi.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.10.2007 10:39:31   
piskot
najprej.

VSENAJBOLJSE NEJCU IN MAMICI IN ATIJU IN VSEM OKROG.

Sem danes ze mislila na vas. So na radiu rekli da je sneg do 400 napovedan v soboto. Zna bit da ga bo na Pokljuki kaj vrglo. Se boste lahko kepali za rojstni dan. Upam da vam zurka uspe.

spet sem jezna. dons pa na babi.

pripeljem martina tja, pa glih maze maslo in med na kruh. ooo, martin a bos z mano jedel. ji recem da lahko, samo da medu se ne je. a res, zakaj pa ne? in medtem ko ji jaz razlagam ona veselo dela tiste vojakce iz sredice, pa gor maze maslo in med user posted image user posted image  sem se poslovila od martina, babici sem se pa lepo zahvalila ker me uposteva in sla. ker medtem mi je povedala, da onadva to veckrat jesta. pa 100 krat sem ji povedala cesa martin se ne je user posted image . no sej, je bilo za pricakovat kaj takega, samo sem vseeno jezna.

lucika pri nas je bil muc. mi smo mackasta familija, psi so nam prevelika obveznost. je pa tale res corti. upam da je tudi po karakterju okej. ce ga bos sla iskat, se malo pogovori tam z ljudmi, kako kaj reagira na otroke.

beki saj sem rekla da ni panike. ti kar pocasi, spravi se k sebi pa bo.

štorkljica napačen pristop. če bos ze vzela kaksno palico, sigurno ne smes sebe udarit user posted image . Vsekakor pa butni v kaksno blazino, ce ti pase. Da gre ven ves pritisk, pa da se bos lahko potem lepo z ajdo igrala ta cas ki ga imata skupaj. aja, zakaj je pa tasca potem ne pazi?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.10.2007 11:01:34   
Clody
Maxica, res kraljuješ s svojim čestitkami!

Hvala vsem, si sploh ne zaslužimo, ker smo sami tako levi za rd-je!

U glavnem, da vam povem, da pečem blejsko grmado (recept iz kulinarike)  in mam kuhno uuffff. Moram izkoristit, ker slavljenec spi, tako da se javim kasneje.

Zvečer pride že prva runda prijateljev, potem pa vse do nedele noroooo.

Piškot, me je groza tega snega, dej nehi! Nej še mal počaka, pol pa kar!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.10.2007 11:33:33   
muki1
Dober dan.
Evo, tako je pri nas....Iva je včeraj po tretjem bruhanju prenehala s to svinjarijo, ampak je zelo zelo boga. Čisto brez energije, malo gre po štirih, pa se na tla vleže in da glavico dol....zdaj spi že drugo rundo, pa prvo je spala od 7.30 do 9.30...vstali smo ob 06.00 ko je pridirkala sirena Neža k nama. Spali sva namreč na kavču, v primeru, da bi se bruhanje nadaljevalo ponoči, naj se ata in Neža naspita v miru. Ko je mož vstal...budi ga budilka radio, je Neža v spanju spet rinila svojo roko tja, kjer imam ponavadi glavo, da bi malo pošarila po mojih laseh, pa glave ni bilo in se je v sekundi zbudila.
No, zdaj torej Iva spi, jaz pa razmišljam, da bi se malo poučila user posted image , ker vprašanje, kako in kaj bo zvečer..... jutri pečem torto. Najverjetneje dve, ali pa eno torto in eno pecivo...Neža bo ostala doma, ker je moja pomočnica št.1
Povabljena sem na en službeni rom pom pom ob 13.00 in potem ob 18.00 imam obletnico o.š.
V soboto zjutraj pa vaje in ob 11.30 že krst. Bi res rada šla na vaje ampak jih bom najverjetneje prisiljena izpustiti, ker se mi ne bo izšlo. Ali pa vsaj prej grem.... eh, vse se je nagrbalo na en vikend, potem pa spet nič ne bo celo leto user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.10.2007 11:35:34   
muki1
Clody in Nejc..... vse najboljše za rojstni dan.
Upam in želim vama, da nasuje snega naslednji vikend user posted image .

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.10.2007 11:41:52   
muki1
Lucika, lep kuža, ampak sem tudi sama pomislila najprej na Aidana, ki je bil vajen prijazne, potrpežljive Pike. Upam, da se boste ujeli user posted image . Pa držim pesti za službo.
Clody, kaj pa da bi se zmenila za tako plačo in skrajšan delovni čas. To ne gre user posted image
Pikapolona, fajn se ušpiči in veselo na delo.
Altati...pozdravite se.

Štorkljica..... še ni tako slabo, ker smisel za humor še ostaja user posted image . Sem se narežala ob misli, kako se tašča na metli pelje v vrtec user posted image . Je pa drek, če ti še mož najeda, itak da se tudi sama čudno počutiš, ko je spet nekaj novega in drugačnega. Ti svetujem, da se malo oddahneš od vsega in greš kakšen večer na off s prijateljicami. Pa naj potem ata in Ajda nadoknadita zamujeno user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.10.2007 12:12:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Tašča pa seveda tudi....mislim....najprej vsakih 10 min reče "jaz je nebi dala v vrtec", misli kot da je to od nje odvisno, potem pa še včeraj zvečer "joj tak bi se rada v muho spremenila, da bi jo pol videla kaj ona dela v vrtecu"...mela sem na koncu jezika "ja zakaj pa se na metlo ne vsedete, boste takoj tam"user posted image user posted image

tule sem se pa poscala zraven, štorkljica hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, kaj naj ti rečem????
Kot prvo: z možem morata sklenit kompromis glede varstva. Ker če on ni za vrtc, ti pa si, bo to težko....Kakšna je pa njegova alternativa varstva??? Kaj pa on misli? Če imaš ti študij in diplomo, je edino logično da je Ajda v vrtcu.
Kaj meni on? Kako bi jo on čuval, kam bi jo dal, komu??????

Kar se pa tiče tašče: postavi ji meje, do kam lahko gre s svojimi besedami. A je ona doma? Jo mogoče želi čuvat?????

Itak pa: sama najbolje veš, kako se Ajda počuti v vrtcu. Če se počuti super in fajn, poskušaj v to prepričati možička oz. vleči ga tja, da bo to videl in se PREPRIČAL!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
18.10.2007 12:16:29   
altati
Mi imamo laringitis. Deček je dobil injekcijo dexamethasona v ritko, pa vlažne inhalacije in še kri so mu vzeli (da so izvedeli, da ne potrebuje antibiotikov, hvala boguuser posted image ). Dobila sva pa tudi Fenistil kapljice.
jutri morava na še eno inhalacijo in v ponedeljek imava  še eno. Upam, da hitro mine bolezen.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 13:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.10.2007 14:01:29   
moci
na evo, 2 minuti sem jo pustila samo v spalnici, pa je razbila termometer (živosrebrniuser posted image ). k sreči se ni urezala, ampak kaj pa če je kaj pojedlauser posted image
kakšni so znaki, če bi pojedla živo srebro? no, recimo da bi ga prijela in potem prst obliznila. sem jo takoj umila in čakam, da pride mami in jo pazi, da jaz polovim tisto sranje po spalniciuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.10.2007 14:09:55   
muki1
Moci, dvomim, da ga je lahko sploh prijela, saj to težko primeš, a ne da?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.10.2007 14:13:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, dvomim, da ga je lahko sploh prijela, saj to težko primeš, a ne da?

se strinjam, ampka ulovi in odstrani in  ga pa le in to čimprejuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.10.2007 14:17:13   
mis
Evo, midve s posvetovalnice.

8800g
73cm

čeprav te mere so tako tako. Se mi zdi da je bila čist postran tam notri ko merijo. Je pa dohtar kar zmajeval z glavo, češ da je še vedno na spodnji meji. Je pa zanimivo kako vsi ki jo vidijo rečejo da je ornk baba. Ampak očitno ni takouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.10.2007 14:20:54   
moci
saj vem, da ni mogla prijet. a če se samo dotakneš in potem prst oblizuješ ni nič narobe?
nas so vedno strašili, tako da nimam pojmauser posted image
polovila jih pa bom, user posted image . mah kaj sem pa imela na nočni omarici to sranjeuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.10.2007 14:26:57   
mis
Štorkljica, jaz bi tudi rekla naj gre enkrat ati z njo v vrtec. Mogoče ga bo to pomirili...

Muki, bo pa pester vikend. Samo da boste zdraviuser posted image

moci, pomoje ga ni mogla prijet, ji je ušel.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.10.2007 14:32:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

saj vem, da ni mogla prijet. a če se samo dotakneš in potem prst oblizuješ ni nič narobe?

jaz mislim, da ni panike....mi smo jih kot otroci veliko poloviliuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.10.2007 15:08:52   
Maxica
Po moje tudi ni panike, poglej, kje mi živimo. Na pravem živorodnem okolišu živega srebra.user posted image
Max ga je tudi enkrat razbil, pa smo pol tistega vraga lovili po stanovanju. Pol sem nekaj pomivala. Ma, po moje težko, da bi ga prav konkretno lahko kaj zaužila, pojma pa nimam, če so kakšne reakcije, če ga dobiš tako v telo.user posted image
Moci, ušesni termometer nabavi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.10.2007 15:15:23   
Pikabu
Dragi Nejc, naš častni oktobrček, danes pa tebi kličemo vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan. Naj ti življenje prinese samih lepih stvari. Čestitamo tudi mamici in atiju.

user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.10.2007 15:17:33   
Pikabu
Pa še eno slavljensko imamo danes: Draga Lucija, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan tudi tebi, ostani vedno mali sonček, ki razveseljuješ vse okoli sebe. Čestitamo pa tudi mamici monici99 in atiju.

user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.10.2007 15:19:58   
Pikabu
Danes se vam pa samo na hitro oglasim, vas bom zanemarjala, ampak saj sem v preteklih dnevih vse nadoknadila, kajne? user posted image Zdajle gremo v Hofer, potem se lotim likanja in vmes bomo nestrpno pričakovali, kdaj pride domov ati in možek. Ga že zelo pogrešamo. So pa v obeh kategorijah, katerih so tekmovali, absolutni zmagovalci. user posted image user posted image user posted image Sem ful ponosna nanj in se je splačalo potrpeti teh par dni. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.10.2007 15:53:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz mislim, da ni panike....mi smo jih kot otroci veliko poloviliuser posted image

no vidis moci, potem bos imela eno takole doma user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
18.10.2007 15:56:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: altati

no vidis moci, potem bos imela eno takole doma user posted image

in se lahko veseliš, ter še kakšnega razbiješ 'po pomoti', da mi o še malo bližjeuser posted image user posted image user posted image

Go, Zoja, Gouser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 17:13:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.