Maxica
|
Dobro jutro, pri nas je že fajn hladno, čakamo, da zapade sneg. Moci, prideš? Lucika, joj, kakšen krasen kuža, prav z očkami prosi, vzemi me, vzemi me. Je pa res, kar pravi Beki, da je pri psičkih iz zavetišča treba biti previden, saj ne veš, kakšno slabo izkušnjo imajo za sabo. Predvsem zaradi Aidana bodi previdna. Saj morda je pa čisto mlad kuža, ki so mu mamico vzeli, pa so ga morali dati v zavetišče. Pozanimaj se. Krasen kuža je. Bi pa z veseljem pogledala tudi vašo Pikico, če bi z nami delila njeno lepoto. Altati, kaj ga zdaj serjete z zdravjem, tudi vi pokasirali to smotano virozo? No, v glavnem, da se čez vikend pozdravite, saj veš. Saj zdaj smo pa počasi že naokrog, se mi zdi, da so bili že skoraj vsi oktoberčki že okuženi s to virozo z visoko enodnevno vročino, kaj? Pikapolona2, fajn opravi danes, pa obleci se v en prekrasen smehljaj. Saj znaš. Beki, dobri ste, tako zaspat na tleh. Pri nas se kaj takega enostavno ne more zgoditi. Naša dva se ne vdata tako zlahka. Mis, tudi vidve fajn opravita v posvetovalnici. Muki, kako je z Ivo? @lina, ne sekiraj se zaradi teže. Saj vidiš, da ti Matjaž lepo napreduje. Debel pa pri taki postavni mamici itak ne bo nikoli, geni so le geni. Jaz ga ne bi pitala za vsako ceno. Saj pol bo pa kr naenkrat preskok v rasti, bo pa spet ok. Teh zdravnic itak človek včasih sploh ne razume. Nikoli jim ni prav. Štorkljica, kako si? Pikabu, si se fajn naspala? Danes pa pride možek in se le naužijte vsi skupaj en drugega do konca.