|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.10.2007 11:56:12   
polonca78
ma sej ne vem. nikakor ne izključujem možnosti, da sem prestroga oz. imam preostra merila, samo včasih mam pa občutek, da so deci eni veliki otroc. čisto pomehkuženi in samo stokajo.user posted image user posted image jst sem si vedno govorila kako bi rada imela pravično porazdeljeno delo, zato da ne bom ena tistih, ki samo pizdijo na svoje dece in so zagrenjene. če oba hodiva v službo in oba študirava, ne vidim razloga zakaj tudi gospodinjsko delo ne bi bilo pravično razdeljeno. pri nama ta sistem "če ne bom jst, bo že on" ali obratno ne deluje. mora biti jasno razdeljeno zato, da ne delam vsega jaz. to je sicer že najverjetneje takoj znak, da sem preveč obsedena user posted image , zato pa vas sprašujem kako imate to ve urejeno. no ja, bomo že! jih bo revež slišal, ko pride domovuser posted image in bo nekaj časa spet boljš. user posted image user posted image

pina, čestitke za še eno punčkico! a ti bi meni še kar kako delo dala? no, počaki da premislim .... lahko štejem kolikokrat na dan omenite joto in po novem čokolado. user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne to bo kar malo preveč dela! user posted image user posted image user posted image

maja80, čestitke za pregled! sej nas je več takih, ki moramo dobiti injekcijo, ker smo RH-. spol boš pa tudi še zvedela! user posted image kar se pa kilogramov tiče, sem pa jst tudi začela vzhajat in tko kot ti (in vse ostale februarčice user posted image user posted image ), upam da ne bom vzhajala na svojo trikratno velikost!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.10.2007 12:03:59   
vrtnica76
Dolenjka držim pesti, pa itak bo vse OKuser posted image , sejsmo februarčiceuser posted image !
Glede gospodinjskih opravil je tko, da mojuser posted image  kr dost naredi, s tem, da ga najpogosteje priganjam k tem.In seveda pol sem pa zoprna, tečna itd. Včasih se zgodi,da gre tut sam od sebe kej narest npr. včeraj je brez moje prošnje pomil posodo, pospravla pa sem jo itak jest.Valda, da je pa najlaži zmetat v pomivalca.To je tut pri nas tko.Pri kuhi pa zelo rad sodeluje, predvsem pa eksperimentirauser posted image .Ampak, da ne govorim kakšna je pol kuhnauser posted image -si lahko mislte.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.10.2007 12:15:37   
ella79
Evo mene tudi iz pregleda: srček bije user posted image , kile šle gor user posted image , hemoglobin padel iz 111 na 107 in seveda dobila tablete. user posted image
meti a ti si potem dobila tudi železove tablete? A un tonik še piješ? Jaz bom pomoje sam to flaško do konca, potem bom pa samo tablete, ker predoziranje tudi ni dobro.
Aja, pa še glede materinske šole, k je user posted image naredu celo paniko. Večraj se je potem opravičil, pa da itak sem vedla da bo šel z mano in zakaj sem user posted image . To pa so moški čudni, kot da ne vedo da nam hormončki delajo sto na uro. user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.10.2007 13:16:59   
pina-1
evo mene iz malice...

polonca jah bi pa res mela dosti dela če bi JOTO in ČOKOLADO štela.... no lahko bi naše kg in cm trebuha vodila v evidenciuser posted image user posted image user posted image user posted image  ampaksi se že popravila, vidim da se pridno javljaš..

Suzi sem ti prej pozabla odgovorit glede varstva. Mia je v vrtcu in bo tudi potem hodila v vrtec. No ene tri tedne bo z mano doma, potem jo bom pa dala nazaj v vrtec in bo do konca šolskega leta v vrtcu.... pol pa dva meseca z mano doma, spetembra pa jovo na novo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.10.2007 13:32:31   
*Naja
Evo, imam ravno čas, po obilnem kosilcu, da se nakratko javim. Danes sem malo svojega razvajala in sem skuhala nekaj po njegovem okusu. Tako je za kosilo padlo: Zrezki v smetanovi omakci z gobicami....na krožniku se potem servirajo tako, da se mesek položi na toast kruhke, ki jih prej pomočim v jajce in spečem....zraven pa kroketi, zame pa široki rezanci...in ena veeeeelika skleda solate s krompirčkom. Sva se napokala, da zdej sam še na kavč paševauser posted image .
Med kuho sva še eno brzinsko joto skuhala....user posted image ...ja, ja....kmal bo konec takih spontanih akcij, sj vemuser posted image user posted image user posted image .

In ko ste že pri hišnih opravilih: moj morem priznat, da ni ravno gospodinjski tip...je pa res, da on odnaša smeti...občasno pomete po tleh in pobriše prah....svoje umazane cunje po večini vrže v koš za umazano perilo....po jedi, pospravi za seboj z mize in če že pomije ne, vsaj namoči posodo...mize pa nikoli ne pobriše....ni ne vem kaj, ne. Ampak mene vsaj zaenkrat to ne moti...

Zdej bi šla pa čokoladice mlatit. Imam ene ful dobre, z jagodnim nadevom polnjeneuser posted image . Eh, se bom še vzdržala kako urco....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.10.2007 13:41:15   
Suzi*
joooj, Lara, ti pa znaš delat skomine nam službenoobveznim ljudem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti hočeš da se mi strga ob branju takih postov al kaj???? user posted image user posted image  Mislim, eni pa res uživate! ....kje so že časi spontanih akcij??? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.10.2007 13:43:57   
gerilum
Midva si pa gospodarska opravila od vedno deliva. Skupaj živiva že 6 let in od vedno je tako da če npr. on skuha, jaz pomijem alo obratno. Tudi kopalnico velikokrat očisti, sedaj ko pa sem user posted image pa še več stvari on naredi kot jaz user posted image . Je pa res tako.. tisti ki že od prej kaj postorijo in pomagajo bodo tudi potem, tisti ki pa ne, bo pa redko kateri user posted image .

Mi smo našega dobro zdresirali user posted image .

A je še katera pridobila na teži 7 kg?!? Jaz se nisem čisto nič zredila v stegna pa rit user posted image , je pa res da imam precej velik trebuh - mi je zadnjič sestra pri gin. rekla da je mislila da sem kak mesec več user posted image . Se mi pa zdi veliko da moj trebuh tehta toliko, bo ta naš user posted image cel velikan user posted image ?? Morfologijo pa mamo komaj novembra... bomo videli koliko tehta user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
18.10.2007 13:55:55   
pina-1
lara nehaj s takimi dobrotami,ker mene že pošteno lakota napada, pa sem kar pojedla nekaj stvari samo bi šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

glede spontanih akcij se pa kar strinjam...jaz bi tudiuser posted image

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
18.10.2007 13:56:31   
MetiLu
Ella79, po merjenju na zadnje pregledu pri mojem G sem spet imela hemoglobin 111, samo sestra mi tam vedno meri iz prsta user posted image  Sem G pokazala vse izvide in mu razložila štorijo z mojo krvno sliko in je rekel, da ne kaže slabo in naj kar naprej pijem ta tonik, zato mi tudi ni dal tablet, kar mi čist ustreza. Pa tudi vrtoglavica me več ne daje. Pijem pa že drugo stekleničko po 20ml na dan (10 zjutraj in 10 zvečer).

Gospodinjska opravila - moram mojga zlatkota prec pohvalit, da sem ga lepo navadila user posted image user posted image user posted image :
- odnaša smeti (še bolj pomembno, jih tudi zelo vestno ločuje! včasih še za mano, če jaz kaj kam narobe vržem user posted image )
- sesa stanovanje (jaz brišem prah in čistim kopalnico)
- lula sede (no, to je njegova navada že od nekdaj)
- po barvi ločuje umazano perilo v koše za pranje
- pospravlja posodo iz pomivalnega stroja (ponavadi jo notri jaz zlagam, ker mislim!(), da notri zbašem bolj "optimalno" - pač sem devica po horoskopu user posted image  ) - aja, kar ni za v stroj absolutno jaz pomijem, ker se on ponavadi ne zmoti in to naredi user posted image user posted image
- postilja posteljo
- dela super sendvičke in čokolino, pa ful dobre palačinke, sicer sem jaz šef kuhanja user posted image
- vsakič po tuširanju zbriše celo tuš kabino, da se ne nabira vodni kamen
- če je treba tudi obesi in pobere cunje (perem in likam pa jaz)
- plačuje položnice (preko spleta)

No, če se še kaj spomnim bom pa dopisala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.10.2007 14:14:20   
*Naja
A sem vam naredila lušte kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa dejmo še mal o čokoladi pogovarjatuser posted image user posted image user posted image .

Pina- tisto o seznamu glede kg in cm je pa kar dobra ideja. A ga naredimo?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.10.2007 14:19:12   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

A sem vam naredila lušte kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa dejmo še mal o čokoladi pogovarjatuser posted image user posted image user posted image .

Pina- tisto o seznamu glede kg in cm je pa kar dobra ideja. A ga naredimo?

Lumpa, ti lumpa. user posted image user posted image  Za kazem boš ti naredila zdej ta seznamček, da se nam oddolžiš!!! user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.10.2007 14:22:45   
itata
mogoče bi mogle pa seznam za kg in cm narest sam v razliki... kolk je razlike od prej pa do zdej... al kako? jaz verjetno sploh noseča ne bom po seznamu izpadlauser posted image  me je zadnjič ko sem šla na samoplačniško M vprašala če sem na NS prišla... mam tko majhen trebuh... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.10.2007 14:23:40   
misar
jaz sem se zredila 5 kg, pa tud mal v rit user posted image user posted image

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.10.2007 14:24:36   
vrtnica76
O, meti, maš pa pridnga user posted image !Moj se včasih že nad malimi opravki pritožuje, da je copata, kaj bi se šele  nad temuser posted image .No ja pa se niti ne pritožujem kej preveč, če vse skupi primerjam s svojim očetom,ki je sinko edinko-boga moja mamiuser posted image .
Sm kr zadovoljna s svojimuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.10.2007 14:29:22   
ella79
Vse tole moj naredi, ne da bi mu sploh rekla: user posted image user posted image
- odnaša smeti
- po kosilu pospravi iz mize in pomije posodo
- lika svoje srajce in hlače
- mi prinese oprano perilo do strojala za sušenje
- preoblači posteljo
- zlaga svoje nogavice, k men se zdijo vse iste
- se trudi da vedno pokrije wc školjko
- za mano menja wc rolo papirja
- riba jabolka za štrudelj, sir za pico
- opere in posesa oba avtomobila
- me ob nedeljah pelje na obalo na kavo, kar mi je pa od vsega najbolj všeč. user posted image user posted image
Le kaj bi brez moških!!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.10.2007 14:30:53   
vrtnica76
Ojoj  punce jest pa ne vem če vam bi povedala za svoje kg.No, naj bo.Že 10 kg!Pridobila pa sem povsod mal:stegna, rit, roke, joškice(to mojega user posted image zelo vzburja)  in seveda trebuhuser posted image !

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
18.10.2007 14:32:57   
misar
ej moj tud zna bit kar priden.. vedno spusti pokrov školjke, umazane cunje - velikokrat tudi moje vrže v koš-tudi potrebno pokrov odpretuser posted image , perilo da tud prat- ga sortira in tudi obesi. zdaj imava sušilec, se tud on spoznava z njimuser posted image .posodo pomije, vendar raje briše, tud brez da mu rečem (ne moreš da verjameš ). če pridejo moji ta stari na obisk z veseljem spuca kopalnico in dnevno sobo (mami kdaj spet kaj prideš???user posted image )...pa še zjutraj mi včasih za kavico pristavi. brez problema kako večerjo za oba pripravi. joj pa še bi se našlo...zna bit priden. likanje pa je izključno moja domena...razen če se uleni...potem se jaz ne pritaknem likanja njegovih oblačil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.10.2007 14:36:48   
vrtnica76
Itata, če imaš bolj majhen trebuh pa verjetno bolj v križu nosiš. Jest sem bila v 1.user posted image  taka kot sem zdele, v devetem mesecu.Res je bila naša punca bolj mejhna-merila je 49cm, pa je moj prjavu, ko jo je zagledu:"A tolk je mejhna?"Pa mu reče babica:"Kaj ste mislil, da bo slon vn pršu?" user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.10.2007 14:38:00   
polonca78
Ugotavljam, da sem očitno Ksantipa! user posted image user posted image user posted image Sicer nisem nora, da bi mojemu dragemu povedala, bo že sam ugotovil, če že ni user posted image user posted image user posted image . takole ko pišete kaj vaši dragi počno in ste s tem zadovoljne, se očitno nimam kaj pritoževati. bom čisto po pravici povedala kaj pa moj počne:

- redno odnaša smeti,
- zadolžen je za pospravljanje tj. sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal, kopalnice, skratka vse user posted image user posted image user posted image (pa da se razumemo, sliši se že ogromno, ampak sama izvedba pa šepa in se mu dostkrat ne da, pa vmes tudi jaz kdaj pospravljam, ker pošizim in podobno)
- glede na to, da pospravlja kopalnico in s tem tudi wc-je, si ščije v lastno skledo, če ne misli sedet na školjki, ko lula user posted image user posted image user posted image - stoje ali sede, to je sedaj vprašanje! user posted image user posted image
- pospravlja po kosilu (bl tko tko, smo že ugotovili)
- čez vikende dela on zajtrk in pospravi iz pomivalca
- po kopanju oz. tuširanju vedno lepo pospravi za sabo in pobriše
- perilo vedno daje v koš in ga prav obrne, odpne in podobno (sicer se mi zdi to že neka osnova in ne vem kdo tega ne počne)
- zaliva balkonske rože

Sej če bi on tole opravljal tako kot sva zmenjena, ne bi bilo nobenega problema, ampak ko pa vidim 3 dni staro paradižnikovo omako na mizi, pa pošizim! user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.10.2007 14:39:19   
pina-1
suzi a si podpisala roza povratnico?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja seznamček pa bi bil lahko tak kot ga majo pri decemberkah, ko se polsproti ažurira tedne in cm in kg....

Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.10.2007 14:41:02   
vrtnica76
A veste kaj je mojga zanimal? Na katerem forumu se pa vaši user posted image zadržujejo.Pol je pa pršu vn z idejo, da bo odpru novo temo z naslovom Očetje v pričakovanjuuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.10.2007 14:42:05   
Suzi*
jooj, ve ste šle v take podrobnosti... ja moj tud nariba salamo pa sir za pizzo, pa pladne iz pečice ven vzame in noter da, pa pokrov vedno pokriva od wcja, pa perilo mi tud vedno prinese iz stroja, pa vato vedno pelje prat in tankat, pa v trgovino gre tud sam s tamalim, z mano med vikendi pa obvezno, pa vedno se zmeni za prevoze, pa organizira vikende, najbolj pa obvlada šaltanje po  daljincu, pa vedno najde kakšen dober film, da pol skupaj uživava na kavču. user posted image  pa tud wc papir menja, pa nogavice in majice zlaga, pa sam si obleke v omaro pospravlja , pa mene priganja, da naj likam, ko je treba, pa da nej goro papirja od reklam pregledam, da bo lahko odnesel ven,pa pa....moj je potemtakem fuuul priden!!!! user posted image ja, pa kavico vedno skuha za goste in s pijačo postreže. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
18.10.2007 14:42:08   
itata
vrtnica: ja sej to je rekla, da nosim bolj zadaj. sam je res tko. ni šanse da en opazi k ne ve, da sem noseča. pol pa vsi cepavajo k povem, da sem v 25. tednu... zredila sem se pa itak sam 4 al 5 kg pa nič več (sem že skoz bolj suhica pa hitro prebavo mam pa velik športam pa tko)... mal me je edin pomiril k je rekla G, da je vse ok in da je user posted image  čist normalne velikosti. mah ne vem. trebuh mi pa drugač ni zrastu zadnje par tednov nič. ampak niti en cm - ful mi je to čudn, sam kaj naj. itak nimam kej narest. bolš, da vam ne povem kolk mam cm čez popek, ker ima večina tolk v "normalnem stanju". kej druzga kokr se zanašat na meritve od G itak ne morem.

Neposredna povezava do sporočila: 4398
18.10.2007 14:45:37   
polonca78
itata, ti sigurno opaziš razliko sedaj in pred nosečnostjo! sicer je pa to zelo subjektivna zadeva! zadnjič mi je ena rekla, da je imela tak trebuh ko je šla rodit,  potem so mi pa tri rekle, da imam čisto mali trebuh in kako da bom že februarja rodila. sicer pa dokler otročiček raste tako kot je treba in se ti lepo počasi rediš, se nimaš s čim obremenjevati!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
18.10.2007 14:47:01   
pina-1
mater s kom ste vi poročene? z možmi ali z deklamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj čisto nič ne nardi če mu ne rečem..no razen cunje obesi pa ko ni nič kuhanega skuha....
je pa res, da ko je bil doma brez službe je on skrbel za gospodinjstvo, ampak v noramlnih razmerah je edino kar vsak popoldne dnardi : pegla kavč ali posteljouser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?