|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.10.2007 21:59:52   
Anonimen
jaz bi tudi kaj migala, pa še hodim komaj, tako me križ in noga jezita.... pa so rekli, da po porodu ta išias imen... meni je še huje zdaj...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
17.10.2007 22:01:48   
majrim
saj meni tudi noge nagajajo...podplati...ampak se moram potrudit,ker sem brez kondicijeuser posted image ...ajde punce,lepo čvekajte...freycha pa me ne mara večuser posted image
nočko!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
17.10.2007 22:03:55   
Anonimen
freyca nas je na forumu čist odpisala... sam v živo se še meni....jaz je niti poklicat ne upam več...

mah, mene križ peče boli.... in na cajte se od dojenja tud vstat ne morem, da bi malega za kupček podret dvignila..... stiskam zobe, da ne kričim od bolečin, ko se počasi vstajam... in ponavadi se Izak vmes že pobruha...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
17.10.2007 22:57:44   
pupi
Vidim da sama tu svetim zato se bom očitno morala jaz tudi spat spravit

LN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
17.10.2007 22:58:42   
baja*
ojej pravkar sem gledla vremensko - po zimi smrdiuser posted image

Ko ste že glih pri dojenju: Rene je pa zadnje čase full radoveden postal pri dojenju, vse ga zanima, zato se kr naprej odklaplja in gleda okoluser posted image . Tak da po novem rabi mir pri jesti user posted image . Še jaz moram bit čisto tiho, če ne me kr pogleda s takim očitajočim pogledomuser posted image  user posted image  user posted image .

majrim jaz sem tud tak hudo čustvena ratala, da groza no. Zadnjič sem se zravn Razočaranih gospodinj razjokala, ko je umrla ena mama (pa to so solze kr tekleuser posted image ). Pa vsaka ****rija, ki je povezana s starševstvom, me gane do solz. Mi že gre rahlo na jetra to. No, saj sem že prej, preden sem sama postala mama, bolj čustveno odreagirala na otroške stvari, npr. ko je moj mali polbratec imel nastop v vrtcu in kasneje v šoli, sem ga z velikim cmokom v grlu in solznimi očmi gledla. Kak bo šele pri Reneju, bom menda tulila zravenuser posted image  user posted image . Cmerica Jericauser posted image  user posted image

zvesta user posted image  pa še ena user posted image  za Izaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.10.2007 23:00:12   
baja*
pupi jaz tud svetim tu, sam ne bom več dolgo - že mam bolj slabe baterijeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.10.2007 23:14:40   
Freycha
majrim zakaj te naj ne bi več imela rada?

Zvesta, ti pokličeš, ko kaj rabiš user posted image  Še zdej mi nisi rekla, kako ti una ruta al sling al kaj je ustreza?

jaz sem pa Dito skopala in uspavala, pa upam, da bo spala. Danes sem jo dala prvič v spalno vrečo in bom videla, kak ji bo všeč. Baja, če bom imela jutri podočnjake do popka, potem veš, da ji ni bila všeč user posted image  Zdej sem pa hotela it spat, pa sem začela gledati en film na HRT2 in se bojim, da ga bom do konca gledala....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.10.2007 23:29:17   
Anonimen
baja midve mama isto....samo firbca okoli, jaz moram pa čisto tiho bituser posted image boma mogle v klet v temo hodit jestuser posted image user posted image

monka gledamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.10.2007 23:32:13   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz sem pa Dito skopala in uspavala, pa upam, da bo spala. Danes sem jo dala prvič v spalno vrečo in bom videla, kak ji bo všeč. Baja, če bom imela jutri podočnjake do popka, potem veš, da ji ni bila všeč user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem tud na dobri poti k podočnjakom, ker še kr visim tu gor, namesto da bi si že pridno filala baterijeuser posted image . ČISTO VSAK DAN si rečem, da dans pa grem prej spat. Ja, tota bo...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.10.2007 23:38:46   
Freycha
ulla, sej Dita tut full naokoli zija, ko jo futram. Včasih moram prav ugasniti tv ker se tako steguje, da bi jo gledala. Danes sem bila pri tastu in tašči in mi je šlo full na živce, ker sta ji stalno nekaj govorila in jo čisto od blizu gledala in jo gnjavila medtem, ko je jedla. Hudiča, še pes ima rad pri jedi mir...... pa sem hotela malo namigniti, da tako grdo je, ker nima miru, pa jima ni potegnilo user posted image

baja ni panike, si bova jutri merili, katera ima večje podočnjake user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
17.10.2007 23:43:09   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

baja midve mama isto....samo firbca okoli, jaz moram pa čisto tiho bituser posted image boma mogle v klet v temo hodit jestuser posted image user posted image

zgleda da resuser posted image . Jaz še na RR ne smem več it, ker gospoda moti, ko klikam z miškouser posted image  user posted image .

ojej, nekaj se oglaša mali... pa menda ja ne bo to že prva budnica... ker te te bom pa šišala freychauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
17.10.2007 23:43:50   
Anonimen
freycha to mene tud tak razpizdi....mam malo na joški, pa pride tašča in v njo žoka.....no, zdaj si tak blizu ne upa, ko mala tuli ko zverina ko jo zagledauser posted image

zdaj sem jo odložla, malo še počakam, da vidim če uspešnouser posted image pol pa pademuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
17.10.2007 23:45:35   
Freycha
ulla a jo fejst ščipaš, da tuli, ko zagleda taščo.. daj povej receptuser posted image user posted image user posted image  jokeuser posted image

nič babike, sej vas mam rada, sam tolk pa tut ne, da bi bila še pokonc. Danes imam jaz malecko čez in se moram naspati.

Se vidimo/beremo jutri!user posted image

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
17.10.2007 23:46:30   
Anonimen
zadnjič sem z mamo po tel. govorila ko sem jo fotrala...je začela prov ono užaljeno faco delat, ko povesi ustke in nabirauser posted image in se je pol tak drla, da sem mogla prekinit, pol je pa normalno jedla, pa me skoz tak očitajoče gledla s čist solznimi očkiuser posted image user posted image user posted image neverjetni so res, ti otročki...

aja,od občine dobim 125 €user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
17.10.2007 23:48:07   
Anonimen
freycha časna pionirska da jo neuser posted image user posted image je pa res živi obup, takoj ko jo zagleda, histeričen jok, če pa še spregovori, jo pa v celem dnevu komaj potolažimuser posted image pojma nimam kaj ji je....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.10.2007 23:49:14   
Freycha
Ula ve, kako se dela user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
17.10.2007 23:50:26   
Anonimen
user posted image nč kriva....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
18.10.2007 0:29:08   
Kristina_1
Baja super slikce user posted image .

Pupi tud tvoje slikce so lepe.

Zvesta če je zrastu je pokuru za rast, pa še bolan je bil. Boš vidla bo drug teden nadoknadu user posted image . Jaz u zaenkrat nebi še več dodajala, če je zadovoljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
18.10.2007 7:39:37   
Anonimen
Jutro dekline user posted image

Vidim, da ste dva dni pridno čvekale.. Meni se ni dalo nič pisati, niti spremljati, sem na YouTube gledala spote od Tošeta... Včerajšni pogreb... Bogi starši, punca.. Jaz si ne predstavljam, kaj bi jaz storila, če bi bila kot mati na njihovem mestu... Po mojem ne bi kaj dolgo živela... Mam sina tako rada, da bog pomagaj..

Skozi poslušam to pesem :

http://www.youtube.com/watch?v=13Ks4UIxM7M&mode=related&search=

in se včasih malo zjokam..

Na srečo me moj malo tolaži, saj njega sploh v real nisem videla še nikoli, ampak vedno mi je bil full dober pevec, dober človek. Sem včeraj gledala dok.film o njemu, kak sem jokala.. user posted image

Patrick ima nov ritem spanja.. Ob 19h zaspi, ob 3h (točno) se zbudi, ga nahranim, potem pa ob 7h zbudi. Samo danes sem zaspala ko sem ga hranila.. Na srečo sem še kar držala flašo lepo, da je papal, potem pa se je premikal ko norc, pa sem se zbudila in ga dala spat.. Sem zato slaba mama? user posted image user posted image user posted image

Ma ne, res zadnje čase, je čisto vsaka slaba mama, če si privošči malo spanca, in si želi da bi otrok malo lepše spal ponoči.... Kak mrzim to kritiziranje, sploh vedo, kaj pomeni biti slaba mama? Očitno ne...

Je pa včeraj večino dneva prespal... V torek se je drl ko jesihar cel dan... Verjetno je čutil to za Tošeta, ker ob njegovih pesmih je bil miren... Ma, kak nakladam, da je to čutil.. Mogoče preko mene... user posted image

Včeraj sem videla, kako pride na drugo stran postelje, da ima tam glavo, kjer je mel noge.. Z nogicami brca, pa skače user posted image Pa spalna vreča ne pomaga, da bi lepo spal na svojem mestu, falot.. Moram res pazit, kam ga dam, ker skače levo in desno...

Slabo mi je.. Se bojim, da se stanje slabša, ker skoraj vedno pozabim vzeti tablete... user posted image user posted image Bom videla, kako bo 24. na pregledu. Upam, da dobre novice.. Pa nogavico sem nehala nositi, kar ne bi smela.. user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
18.10.2007 8:14:20   
Anonimen
Punce, če bomo imele več ko 200 strani, bodo temo zaklenili.. Mutci!! Vsake 2 meseca naj novo temo odpiramo?

Link :

Neposredni link

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.10.2007 8:16:51   
majrim
dobro jutro punce...matr ste pridne klepetulje..
user posted image evo...ta je za lep dan vsem...kaže,da bo bolj oblačno pa imejte se radi vseeno...
...lepo klepetajte,user posted image  še kaj naredit dokler spiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.10.2007 8:17:55   
Ajvy
Zvesta...sej so za marsikaj rekli , da bo po porodu drugače kao bolje, pa en drek od tega....

Baja, naša se tudi težko skoncentrira na hranjenje, ko je pa toliko stvari bolj zanimivih...pa zdej ko že slučajno flašo prime, pol jo pa vun vleče, pa not daje...moram kar trdno jo držat, drgač je vsa okol ust naflekanauser posted image
Kar se pa jokavosti tiče, jst sem bila že prej jokica, zdej sem pa nenormalno jokava, za vsako stvar  se lahko v momentu zjokam...lahko bi se potegovala za vlogo v kaki španski nadaljevanki- sigurno bi jo dobila...user posted image
Jst sem pa kar pridna kar se iti spat tiče, ob desetih sem vedno v pojstelji....ker drugače sem k ena spužva....

Yankee..kar se Tošeta tiče, jst še zdej ne morem in nočem verjet...poslušam ga že od samega začetka , to je ene sedem let....in mi ni jasno da ga kar ni....čeprav ga ne poznam, me je full prizadelo....pa seveda me je še spomnila na smrt naše mami- pol pa si lahko predstavljaš kako je....pa te hormoni....
Sem pa brala uno temo, kaj se dogaja z mamicami- jst pravim- eni imajo preveč časa za razglabljanje o drugih.....
Enkrat je Kapica napisala: za svojega otroka smo najboljše mame....in tega načela se držim, kadar preidem v dvome...
Te smem vprašat kaj je narobe s teboj???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.10.2007 8:24:53   
Ajvy
Sam da vam še povem kaj se je zgodilo včeraj...je tašča prišla in se pogovarjala s pupo: A ti si pa kar tak pridna?Pa  sploh ne vejo da te imajo?Sej ti jst dovolim, da jim mau pokažeš drugače.....da bodo sploh vedli da te imajo....in se tak heca s tamalo, pa ji rečem naj nikar tega ne govori...ampak ona še kar naprej.......in kaj se je zgodila...naša pupa, ki drugače spi od pol osmih do pol petih...se je zdudila ob  enih- bila budna do pol treh....se zbudil ob pol šestih in bila budna do mau prej.....in zdej razmišljam, da bi ji to povedala....k me je tak razjezil.....sej vem, da po eni strani ni možno, da bi imela ona kaj vpliva na njo, ampak vseeno se mi zdi...mau čudno..ne razumem, kako je otrok lahko preveč priden....
Pa una mi je bogata: ja, a ti nič zajest ne dajo---ne stradam jo, pa uživam ko se dere...madona me to pogreje...a sem preveč občutljiva, lepo prosim, dejte mi povedat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.10.2007 9:10:19   
rumba
Dobro jutro!

Izgleda, da je Juija kar dobro prenesla cepljenje, saj ni bilo nobenih težav. Sedaj pa za spremembo še vedno spi.user posted image user posted image user posted image  No, sem pa zato druga dva imela pokonci že nekaj čez sedmo. Hana je prehlajena in je sitna na sto.user posted image user posted image  Čisto nič ji ne paše in samo stoka.
Ajvy, te taščine izjave so pa res na mestu, no.user posted image  Ma, nisi preveč občutljiva, to po moje vsako mamico razjezi.user posted image

Čez eno uro odhajamo na primorsko do nedelje, tako da se javim šele takrat. Imejte se lepo, pridno čvekajte še zame.user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.10.2007 9:27:19   
Freycha
Rumba sem vesela za Julijo in zate, da je dobro prenesla cepljenje. Pa uživajte na primorskem. Sem vam kar malo fovš user posted image user posted image

Madonca, kako sonček sije, pa je bilo za danes slabo napovedano. Mah sej sem vedela, da ne bo tako hudo.

Dita je pančkala od pol enajstih do petih in od pol šestih pa sedaj še vedno spi. Pridna punčka. Pomoje zato, ker je vedela, da je danes moja noč in da rabim malo počitka user posted image

Uf,danes bo lep dan za sprehod in čvek. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?