Anonimen
|
Jutro dekline Vidim, da ste dva dni pridno čvekale.. Meni se ni dalo nič pisati, niti spremljati, sem na YouTube gledala spote od Tošeta... Včerajšni pogreb... Bogi starši, punca.. Jaz si ne predstavljam, kaj bi jaz storila, če bi bila kot mati na njihovem mestu... Po mojem ne bi kaj dolgo živela... Mam sina tako rada, da bog pomagaj.. Skozi poslušam to pesem : http://www.youtube.com/watch?v=13Ks4UIxM7M&mode=related&search= in se včasih malo zjokam.. Na srečo me moj malo tolaži, saj njega sploh v real nisem videla še nikoli, ampak vedno mi je bil full dober pevec, dober človek. Sem včeraj gledala dok.film o njemu, kak sem jokala.. Patrick ima nov ritem spanja.. Ob 19h zaspi, ob 3h (točno) se zbudi, ga nahranim, potem pa ob 7h zbudi. Samo danes sem zaspala ko sem ga hranila.. Na srečo sem še kar držala flašo lepo, da je papal, potem pa se je premikal ko norc, pa sem se zbudila in ga dala spat.. Sem zato slaba mama? Ma ne, res zadnje čase, je čisto vsaka slaba mama, če si privošči malo spanca, in si želi da bi otrok malo lepše spal ponoči.... Kak mrzim to kritiziranje, sploh vedo, kaj pomeni biti slaba mama? Očitno ne... Je pa včeraj večino dneva prespal... V torek se je drl ko jesihar cel dan... Verjetno je čutil to za Tošeta, ker ob njegovih pesmih je bil miren... Ma, kak nakladam, da je to čutil.. Mogoče preko mene... Včeraj sem videla, kako pride na drugo stran postelje, da ima tam glavo, kjer je mel noge.. Z nogicami brca, pa skače Pa spalna vreča ne pomaga, da bi lepo spal na svojem mestu, falot.. Moram res pazit, kam ga dam, ker skače levo in desno... Slabo mi je.. Se bojim, da se stanje slabša, ker skoraj vedno pozabim vzeti tablete... Bom videla, kako bo 24. na pregledu. Upam, da dobre novice.. Pa nogavico sem nehala nositi, kar ne bi smela..
|