Anonimen
|
Ajvy, hudo je, ko izgubiš nekoga. Jaz še vedno pogrešam dedka, ker mi je bil edini dedek, bil je najboljši Ampak, življenje teče dalje, mi pa s spomini na naše pokojne naprej. Imam pa trombozo, strdek v žili.. Sem dobila to v nosečnosti, zdaj je že bolje, ampak ne tako, da bi se lahko nehala zdraviti. Uh, tašče... Jaz sploh ne hodim več k njej, hvalabogu se je partner popravil, ker je bil mamin sinček. Grrr, je ne morem videti, ampak treba jih je prenašati, ker so babice naših sončkov. In, ne, nisi občutljiva, to bi mene tudi razjezilo hudooo.. Rumba, vesela sem za Julijo, da je uspešno prestala.. Ulla, bom zdaj bolj pridna glede tablet Zvesta, moj je isti.. Mora na wc, zbudi malega s glasno hojo, pa mi ga da, pa spat Naj mu bo, ko tako pridno dinarčke služi Danes sem pa z malim bila na otvoritvi C&A v Mariboru.. Aaaaaaaaaaa... Kak lepe obleke imajo, pa še poceni. Ene hlače te pridejo 4.50 €. Jutri grem zagotovo spet za malega kupovat. Nisem kriva, če prodajajo tako lepe cotike.. Jaz pa v omari polno oblačil za malega, hjesos..
|