|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.10.2007 10:46:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Ja, na vsake tri dni!user posted image

al pa manjuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
18.10.2007 10:47:57   
Anonimen
Punce... še 20 strani, pa nam grozi zaklep teme. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
18.10.2007 10:53:24   
baja*
no pa ga je vrglouser posted image

Moj user posted image  se tud sam od sebe redko zbudi ponoči, malega sploh ne sliši, mi ni jasno kak neuser posted image , jaz pa najmanjši šum slišim. Če je kriza in če se dragi ne rabi zjutraj vstat za šiht, ga zbudim, naj mi pomaga. Pa mi vedno pomaga, če ga prosimuser posted image . Tega je blo sicer ful več na začetku, ko sva že mislila, da je user posted image  zamenjal dan za noč, zdaj pa se to zgodi bolj po redko.user posted image

Tašče so pa poglavje zase... moja ima oboje, svetle in temne prebliske...
Njene izjave me pa (še) vedno ful razpizdijo pa sem si že taužntkrat rekla, da jih bom ignorirala pa ne greuser posted image . Mater ej!user posted image  Pa ona še zdaj mojega dragega občasno kliče ljubkovalnouser posted image  user posted image  user posted image  grrrrrrrrr!!! Pa smo se že full skregali zaradi tega, ampak ona se še vseeno dostikrat "zmoti". Madona, jaz Reneja ne kličem ljubkovalno pa je star 4 mesece! No, zdaj sem pa razpiženauser posted image

Freycha pridi že, da boma šimfaleuser posted image  

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
18.10.2007 10:55:04   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punce... še 20 strani, pa nam grozi zaklep teme. user posted image

pa zakaj so si te to zmislili?!user posted image Kak brezvezeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.10.2007 10:58:08   
tini6
Malo mi namigni, kakšen način si ubrala in ali je bil uspešen.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.10.2007 11:46:53   
natalija
Tini6, tudi jaz imam težave, ker bi moj vsepovsod bil. Trening košarke, dela celi teden od 8 do 6. Še v nedeljo pred eno ne zaključi. In pol bi šel na motokros. (Madžarska!) In pol popizdim. Ga spomnim, da drugo leto naj kar pozabi na hobije, ker bom jaz delala in bo moral Ano imet. Zdaj, ko sem pa jaz doma, si je pa nakopal toliko stvari na glavo, da se mi meša. Ko bi lahko bili samo mi trije...

In pol tašča misli, da mi je dolgčas in mi pride družbo delat.user posted image  Seveda s pametnimi izjavami.

Ponoči pa je vstajal in Ano hranil dva meseca. Jaz pa sem si ta čas mleko spumpala. Zdaj pa sem nehala s pumpanjem, pa jo hranim sama. Vstanem, ko zajoče, on je seveda ne sliši, mu jo dam v posteljo in grem pripravit flašo. Pridem nazaj in oba smrčita. Malo nahranim, zaspi in jo odložim v posteljico. Pomijem vlaško, nekaj spijem in hop nazaj v posteljo. Moj pa že tak smrči, da ne morem več spat. In se obračam celo uro. Eh...

Sem ga pa kar zbudila in mu dala Ano v naročje z flašo, če je kje zalutal. Se je bunil, pa sem rekla, če je energija za motor, žogo in prijatelje, še bo za Ano. Jo je nahranil brez besed. Treba jih je na začetku naučit, da zdaj, ko je otrok, imajo tudi oni obveznosti.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.10.2007 11:59:07   
corfu
Dan

Kako smo? Jaz mojega ponoči kar se tiče Manca nič ne obremenjujem, to je moj biznis, čez dan je delo deljeno na oba, kdor lahko, tisti naredi, brez debat...previjanje, hranjenje, spanje...vse. Moj ima tudi veliko obveznosti, službo, šolo, rekreacijo, prijatelje, ampak njemu je popolnoma jasno, da najprej mi in če se da uskladimo vse ostale postranske dejavnosti. Vikendi so naši brez pardona, pa če doma ležimo ali pa okrog letamo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.10.2007 12:00:22   
corfu
Ali je bila že katera v Turčiji? Nas malo mika drugo leto spomladi, kaj pravte, bi šle?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.10.2007 12:06:54   
natalija
 V Turčiji pa še nisem bila.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.10.2007 12:23:43   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Ja, na vsake tri dni!user posted image

al pa manjuser posted image

user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.10.2007 12:39:13   
tini6
Saj mi se tud pomenimo in to nekaj časa drži, potem pa zopet kaj novega pride. Saj mu ne mislim popustit, ampak imam že dosti tega kreganja!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.10.2007 12:39:56   
Anonimen
Ajvy, hudo je, ko izgubiš nekoga. Jaz še vedno pogrešam dedka, ker mi je bil edini dedek, bil je najboljši user posted image  user posted image  user posted image Ampak, življenje teče dalje, mi pa s spomini na naše pokojne naprej.

Imam pa trombozo, strdek v žili.. Sem dobila to v nosečnosti, zdaj je že bolje, ampak ne tako, da bi se lahko nehala zdraviti.

Uh, tašče... Jaz sploh ne hodim več k njej, hvalabogu se je partner popravil, ker je bil mamin sinček. Grrr, je ne morem videti, ampak treba jih je prenašati, ker so babice naših sončkov. In, ne, nisi občutljiva, to bi mene tudi razjezilo hudooo..

Rumba,
vesela sem za Julijo, da je uspešno prestala..

Ulla, bom zdaj bolj pridna glede tablet user posted image

Zvesta, moj je isti.. Mora na wc, zbudi malega s glasno hojo, pa mi ga da, pa spat user posted image Naj mu bo, ko tako pridno dinarčke služi user posted image

Danes sem pa z malim bila na otvoritvi C&A v Mariboru.. Aaaaaaaaaaa... Kak lepe obleke imajo, pa še poceni. Ene hlače te pridejo 4.50 €.
Jutri grem zagotovo spet za malega kupovat. Nisem kriva, če prodajajo tako lepe cotike.. Jaz pa v omari polno oblačil za malega, hjesos.. user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.10.2007 12:42:56   
tini6
Jaz se raje ne prikažem tam, ker potem denarčki kar letijo. Imajo kaj lepega za male?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.10.2007 12:46:41   
Anonimen
Sem mislila še malo lepo vreme skoristit in it z malim ven...

Pa mi že cel dans pi. Med 8. in 9. uro sma se porihtala, pol je spal do 12h, sem ga previla in nafutrala in kar vleče naprej. Po moje se niti do konca ni najedo, ker je hitro na zizi nazaj zaspal...

Mogoče pa je šele sedaj reakcija na cepljenje user posted image

zunaj pa je že grdo sivo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.10.2007 12:47:46   
tini6
Jaz pa še čakam da se mi kruh speče, potem pa da nam uspe še mal ven it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.10.2007 12:48:28   
Anonimen
Kak kruh pečeš? A v kruhomatu?

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.10.2007 12:51:31   
tini6
Ne, Kar tako. Po tistem novem receptu, ki ga najdeš na kulinarični Sloveniji: Kruh brez pečenja -
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9450

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.10.2007 12:52:59   
Anonimen
haha, sem šla prav gledat, kak je to brez PEČENJA.... pa vidim, da si se zatipkala... je brez GNETENJA

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.10.2007 12:53:32   
tini6
ja sorry

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.10.2007 12:55:22   
tini6
Mmmm, že diši. Ko je še svež bi ga pojedla celo goro.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.10.2007 13:02:48   
Anonimen
evo dve ure sma ble zunuser posted image je ful uživala, čeprov je že kar hladnouser posted image oblekla sem jo v bodi brez rokavov pa dve majčke tanke, gege, termo zoknčke in žametne hlače. čez pa termoflis jaknco, k ji je še mal prevlka, tak da ji lahko rokave čez rokice potegnem. pa dekico seveda, da sem jo pokrila ko je zaspalauser posted image brez kape sevedauser posted image ko sen jo pošlatala, je bla glih prov topla, edin ličke je mela  mal hladne, tak da sma ok zrihtale, itak je bla ful zadovolna in je dremuckala skozuser posted image

zdaj je pa reva sestradana kar popadla joškouser posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.10.2007 13:04:14   
natalija
Bravo vsem, katere ste pridne v kuhni! Jaz pa mojega čakam, da pride domov, da greva jest. Sem kar makaron flajš naredla.

Pa v Mb bi mogla it, do kolegice, ki dela v Evruparku. Pa mi ni kaj preveč, ker tako lepo dežuje.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.10.2007 13:07:02   
natalija
Ulla, jaz pa nisem danes uspela priti na sprehod. Mala mi je zjutraj spala, zdaj pa dežuje. Kaj pa če nimaš prevelike jakence, kaj ji pa pol daš na roke? Nimam nobenih rokavic za Ano.user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.10.2007 13:09:13   
Anonimen
zokneuser posted image user posted image user posted image

ma ne vem, jaz rokavic ji še nebi tlačla gor, magari ji od majčke kake večje rokave mal čez potegnem, ker noče met pokritih rok, pa še to sam kadar je res fajn hladno, drgač jo pa tak ko zaspi pokrijem z dekico in jeuser posted image

(odgovor članu natalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
18.10.2007 13:17:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo dve ure sma ble zunuser posted image je ful uživala, čeprov je že kar hladnouser posted image oblekla sem jo v bodi brez rokavov pa dve majčke tanke, gege, termo zoknčke in žametne hlače. čez pa termoflis jaknco, k ji je še mal prevlka, tak da ji lahko rokave čez rokice potegnem. pa dekico seveda, da sem jo pokrila ko je zaspalauser posted image brez kape sevedauser posted image ko sen jo pošlatala, je bla glih prov topla, edin ličke je mela  mal hladne, tak da sma ok zrihtale, itak je bla ful zadovolna in je dremuckala skozuser posted image

zdaj je pa reva sestradana kar popadla joškouser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo za vas.... mi smo pa sprehod danes prespali... zdaj pa že dežuje...

vprašanje: kaj so to gege?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?