|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
17.10.2007 19:10:50   
hanna1
natasaom,ti se zezaš,bova prišli jaz in moja Hana pa bova tebe in tvojo Hano.....peljali na sankanje,ko se že obeta sneguser posted image user posted image user posted image .
Vidim,da ti moram dati  delo
Najprej v svoj iskalnik Google ali katerega že imaš vtipkaš  Smiley Central in greš odpret kar prvo možnost in se odpre tako modrikasto polje.
Nato klikneš na "Click Here" - odpre se ti okence Odpiranje Smiley.... in klikneš "shrani datoteko" Odpre se ti okence Prenosi,kjer klikneš Odpri pri Smiley Central.... in odpre se še eno polje,kjer klikneš " Accept" Smajliji se naložijo in na koncu klikneš samo še "Finish"Če greš sedaj na forum,boš pod svojimi prvotnimi orodnimi vrsticami našla novo orodno vrstico ,kjer pa so poleg Smiley Central še druge stvari ,ki jih jaz ne uporabljam še-se pač naložijo poleg smjlijev.Tako,sedaj pa veselo na delo,pa da ne bošuser posted image ,če ne bo takoj ratalo.

Še to-ta  orodna vrstica z smjliji se ti potem pokaže tudi nad praznim poljem,ko klikneš za Odgovor na sporočilo in notri jih maš malo morje-malo raziskuj.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 17.10.2007 19:23:08 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.10.2007 19:37:45   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  hvala ti.bom jutri imela učne vaje.res sem kura...zdaj pa grem mojo pikico spat spravt..jutri nese zajčka v vrtec in je čist zmešana...
dons je rekla v vrtcu,da ji bo ati kupil sestrco Tejo..user posted image user posted image  čist zelen je ratal ko sem mu povedala.
ja takle mamo..vsak dan neki pogrunta user posted image
lahko noč  konzerveuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.10.2007 19:52:12   
mateyka
a lahk damo poleg seznama fotko/fotke od naših lumpov in lump? k bi blo tko cute user posted image evo, prilagam prvo fotko za dodat (lahko jo seveda pomanjšaš) in naj bodo čimbolj smešne in lušne, da se bomo lahko mal nasmejale - evo moje najbolj smešne user posted image
user posted image
naša inara ko kaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.10.2007 21:25:12   
hanna1
user posted image

To sta pa moja piščančka za seznam,sam jest nimam pojma kako potem vse slike not spraviš in jih pomanjšaš-mateyka,pomoč prosim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.10.2007 21:38:48   
majrim
matr si jo ujela mateyka
user posted image !!!!dobra slika...user posted image hanna1...kaj si pa dala tako malo slikco da nič ne vidim???
user posted image jojjjjjjjjjjj,kolko ve klepetate zjutraj...rabim kar neki cajta,da vse preberemuser posted image ...jaz sem pa zjutraj zunaj...šetam...danes sem kmalu pozabla it domov kuhat kosilo,ko pa je tako lepo vreme zunajuser posted image julci...ne delaj gušte z rožicami...moj tata je tudi nor in obožuje rožeuser posted image  mateyka...a ti si priseljenka gor???...kako je to šlouser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.10.2007 21:40:11   
majrim
julci,neli99,stephany,hanna1...vse ste tle pa kr tiho
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.10.2007 21:50:32   
stephany
Pozdravček!

Ja, najprej je treba prebrat vse za nazaj, potem se pa lahko začne klepetat.
Klemen je priden je zaspal že pred eno uro, ati "kao" gleda nogomet (smrči na kavču), mami pa hitro na RR.
Pa to je res že odvisnost - ampak zelo prijetna.

Stephany

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.10.2007 21:54:53   
majrim
uff,sem čisto pozabla na nogometuser posted image ...grem še jaz malo poškilit,pol pa kar spat...user posted image ...ja sej,najprej rabim eno uro,da preberem vse od zjutraj,pol pa je že tolko ura,da se moram spravit  spat,če hočem bit pri močehuser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.10.2007 21:55:48   
majrim
stephhany...kje okolica celja pa si??...ufff,komaj čakam soboto...grem malo zapravljat v city center v celjeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.10.2007 21:56:17   
neli99
majrim ... jst nalagam une smajlije, pa zraven preklinjam te od telekoma pozabljene kraje ... mi bogi računalnik hoče kar konec nardit ... zmrzuje, pa ven meče... jst pa zraven user posted image ... pa user posted image ...

pol pa razmišljam kako bi zdej te slikce zraven dali user posted image ... mateyka user posted image ... mislim da bi jst prej še enkrat diplomirala kot pa to uresničila ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.10.2007 22:00:22   
majrim
smiley central si dala???jaz tudi,ampak tam so mi lepšiuser posted image ...a veš,da smo hujše kot tiste mule mlajše???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.10.2007 22:01:15   
neli99
ojla stephany ... tale odvisnost je kar koristna (vsaj pri nas) ... mojmu jst ful manj težim odkar tuki čvekam, pa še zvečer ma mir, da lahko tv gleda ..

a ve gledate fuzbal ... mi bomo pa v nedeljo pridno čičal pred tv, ko bo formula.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.10.2007 22:03:07   
majrim
itak neli99...jaz gledam vse od športa...user posted image
ajde,zdej pa res nočkouser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.10.2007 22:05:18   
neli99
pa pa, bo res treba it ... upam da se jutri ne začne zima ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.10.2007 22:06:20   
trixi
Kaj vsi gledate nogomet? mojuser posted image tudi, jaz pa tle malo čekiram, da bom bolj na tekočem z dogajanjem.
Prej smo bili pa pri sosedih, smo zapili Lukcauser posted image , še en fantek na našem hribu. Jaz sem pa pala v šentiment, ker sem malo obujala spomine.

Mateyka, meni pa zaenkrat nekako ni- ne vem niti sama zakaj- da bi dala slikce gor. Mogoče enkrat, pa še takrat v album pod geslo. Pa s tem ne mislim nič slabega o vas, ki ste tolk pogumne da daste slike gor. Bo pa že kakšna prilika da se kdaj tudi v živo vidimo.

Majrim, jaz sem pa bila danes na vašem koncu. Veš kaj, enkrat okrog novega leta bi pa res lahko šli na en giro. Lani sem mela še tamalega s sabo, je šla ena prijateljica z mano, da mi ga je počuvala, potem smo šle pa na sprehod k morju in na pico v Porto Apolo, pa je bilo prav fajn. 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.10.2007 22:09:53   
KT
majrim - a ni mal dolga od Izole do Celja user posted image  za šoping

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.10.2007 22:09:56   
Anonimen
kje ste, a vse spite user posted image

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
17.10.2007 22:13:45   
hanna1
user posted image   neli99,ko berem tvoje poste se že skor valjam-kje ti najdeš tako originalne izraze user posted image in zraven pripadajoče slikce.majrim,pa glih mene si našla,ko sem nas že vlekla z druge strani,dons je zgleda kar pestra debata na RR user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.10.2007 22:22:31   
stephany
Majrim - smo dol proti Laškemu doma. Jaz sem bila tudi danes na hitro v Celju - nasproti City centra, v Pikapolonici.

Jaz sem tudi hotla smajlije prilimat, pa sem nekaj zaštrikala. Nekaj mi je vrglo na namizje, sam ni orodna vrstica user posted image . Bom še enkrat navodila prebrala...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.10.2007 22:26:00   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

,dons je zgleda kar pestra debata na RR user posted image

a jauser posted image  - pol pa povejte še kaj, ne sam brat

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.10.2007 22:29:51   
julci
user posted image user posted image user posted image Bomo naredle magisterijuser posted image iz računalništva.
Hana ni problem za čebulce,če jih hočeta,pa še kaj drugega se bo našlo.Letos mi je veliko pomagal ata,ker sem jaz bla noseča,mojuser posted image pa mi samo zalival.

Mateykatole z losom je pa ful podobno bližnjem srečanju s kravo,ki jo je mel moj brat.Bla je težka malo manj kot tono(breja).So rekli da je mel veliko srečo,da je mel audia,pa da jo je naložu od strani,da ni prebila šipe,ker bi bilo lahko usodno za brata.Bom nalepla slikco,da bote vidle.Ej to pa je zateuser posted image Bi lahk kake fotke svoje nove domovine nelepla,da jo malo spoznamo.
Evo to pa malo smešna slikca od Zale in Mihauser posted image Zala  po kopanju.
user posted image in Miha z lasuljo,ko oponaša manekene.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
17.10.2007 22:43:54   
julci
Majrim in Stephany mi tud pridemo v soboto v Celje.Gremo malo žlahto obiskat.Pa tud v Špar malo zapravljat,pa obvezno nauser posted image to je pa zakon v Rustiki.
Ja v Nedeljo bo pa pestro,ko bo na sporedu formula.Škoda da bo zadnja dirka.user posted image Ja nč grem v mižule,kot praviteuser posted image user posted image lahko nočko

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.10.2007 22:51:25   
KT
julci - svetovne slikce user posted image Kaj pa Zali ni bilo všeč?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.10.2007 23:11:44   
mateyka
zala je skor k naša - moja je čist v histeriji po kopanju, tko da jo kopamo 1x na teden (drugač sam mal pod pipo in mokre bisače furamo, da ni preveč štale). ne vem kva ji je. čist ok, pol pa brez opozorila, kr naenkrat - panika, k da bi se ful ustrašla in nič ne pomaga ustavt tega joka. včasih že med kopanjem, včas pa ko jo že dajamo v pleničko..  k strela z jasnega - je čist rdeča v glavo in še diha komi k tok tul..  user posted image user posted image

aja, sem pozabla povedat - miha pa rula user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.10.2007 23:20:43   
mateyka
sam jest nimam pojma kako potem vse slike not spraviš in jih pomanjšaš-mateyka,pomoč prosim!!!

evo, sem ti pomanjšala slikco user posted image
user posted image
za not slikce spravt pa bi moral vprašat zvesto al pa Afnico iz julijskega foruma, ker one dajejo not slikce skupaj z merami naših bebic (sicer avatarje, sam bi po moje vedle pomagat), poglej si kako zgleda seznam s fotkami http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1966095

hm, po moje lahko vtakneš not tud kodo za forume od slikc al kej tazga.. sam to jutr, ok? user posted image
ok, zdej pa NUJNO spat!! user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.10.2007 23:22:59 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?