Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati Pikabu, si sploh ne predstavljam večera brez otrok, ampak moram priznati, da tudi še pripravljena nisem nanj Meni bi čisto pasalo, če bi bil možek doma, tako pa.... Kaj naj sama.... Priznam, res je čudno, ampak glava pa počiva. Drugače pa, če bi se danes dobro izšlo, bi bila jutri zjutraj kriza, ker bi morali tako zgodaj vstati, sem pa šele danes izvedela za tisti sestanek. Mi je sodelavka rekla, naj rečem, da nisem vedela, ker načeloma ne hodim v zbornico, pa so prinesli obvestilo v razred. Tako da nimam izgovora, da bi manjkala. Me prav zanima, kako bosta zaspala... Posebno za Maksija me skrbi, on je taka mazica, on rabi svojo mamico zvečer, čeprav se ne dojiva... Komaj čakam, da jutri vsi pridemo domov, to se bomo crkljali.... Joj, ne, jaz ne bi zmogla, jaz bi ju šla kar iskat. Saj vem, da paše kakšen dan time out, ma vseeno. Jaz rabim svoja otročka zvečer in ponoči, onadva pa mene. Še lani, ko sva bila z možem na eni poroki, sem bila še noseča z Lanom, sem komaj čakala, da pridem domov, da se stisnem k Maxu, ki ga je dala spat moja mama. Mah, saj vem, da sem smotana, ampak neskončno uživam z otrokoma. Saj sem kdaj tečna kot , pa bi najrajši za kakšno uro kam ušla, ampak že ko gresta spat in je ena čudna tišina v stanovanju, mi je kr malo dolgčas... napisala si moje misli...kako sva si podobni A moram imeti slabo vest? Saj, da ne boste mislile, sem bila že med vrti, da grem ponju, ampak se res nisem čutila sposobne voziti avto in me je mama prepričala, da ne bo nobene tragike, če eno noč ostaneta tam. Jutri vse nadoknadimo. Ne ne, pri tebi je drugače. Je zmagal razum nad čustvi, kar sploh ni nič narobe. Čist pravilno si naredila, saj bo tako zate lažje in zanju bolje. Jaz sam pravim, da upam, da mi v tako situacijo sploh ne bo treba priti, ker bi bila zelo slabe volje potem. Pa še tehtnica sem in pol tehtam in meljem pa itd.itd.