gruška
|
Evo še mene s pregleda...... sem bla čist prepričana da bom oktoberka, pa pravi dr. Pušenjak, da se še nič ne dogaja... tud prav....... sem pa tudi jaz mela celo zmešnjavo na pregledu (podobno kot Scubadiver)..... bila sem skoraj eno uro prej tam, da bom vse prej opravila (ctg, laboratorij)... naprej sem šla na ctg, pa je bla že ena notr, ena je pa zunaj čakala in ko je šla ta not, sem se s sestro zmenila, da grem vmes v laboratorij, ker ctg tko 20 min traja in da pridem nazaj (da me nebi katera prehitela)..... pa je bila v laboratoriju nora gužva in pridem nazaj na ctg, pa pravi sestra, joj je šla ravno not ena, nismo vas mogli čakat......o.k, še 20 min........ pa slišim da me od Pušenjaka sestra že kliče, ji povem, da še nisem ctg uspela opravit... in ko mi končno delajo ctg, je tamala spala in je trajal ctg v nedogled, da me je prav sestra(od Pušenjaka) prišla 2x iskat, če sem že, da me dr. čaka, ker sem zadnja...... in pol sta se sestra s ctg in sestra dr.Pušenjaka med sabo "kregali" zakaj tok traja.... sta se prepirali, če bom mogla še enkrat delat ctg, pa na koncu pravi Pušenjak: ni panike, verjetno spi, saj mora tud spat, ne samo brcat.... ja itak, sestri ........ u glavnem, dete je obrnjeno na glavo, ni pa še dovolj spuščeno, da bi kaj kazalo na porod...... če ne bo prej nič, imam 25.10. pregled....... Kri in voda pa sta uredu. Žirafa, držimo pesti ... Tantra, upam, da te ne bojo več šetal sem in tja in boš končno dobila Lukca v naročje....... Grem zdaj pod tuš in spat, sem utrujena kot že dolgo ne.........