Mamathea
|
Dobro jutro še od mene , pa eno veliko skodelico kavice, kakava, ali pač kakroli že pijete zjutraj. Jaz sem si ravno privoščila en velik kakvček, ki je prav pasal. Glede imen imamo tudi mi strašanske probleme, sicer se odločava samo jaz in mož, amapk ko že imava kakšno nama všečno ime, ga povema npr. moji teti in ona reče, pa ja menda ne bosta imela takšno ime in že začneva spet razmišljat kaj bi bilo narobe s tem imenom... Zavedam se, da je pomembno, da je nama ime všeč, ampak vseeno je zanimivo, če tudi okolica pove všečnost/nevšečnost. Mah mal bova še razmišljala, nekaj se bo že našlo. "Naraščaj" glede brcik pa jaz popolnoma enako čutim kot ti in ravn včeraj sem razmišljala, če se je detece slučajno počez vleglo, ker me na levo stran žoka in nič več tako zelo navzgor, res izgleda, kot da bi počez ležalo. Posledično so tu tudi urice hodenja na wc, pa občutek, da tišči lulat, ko pa do prestola pridem, pa nič ne gre ven. Skratka upam, da je z bebico vse ok in da so tile gibi res samo rokice. Sicer imam v ponedeljek pregled in bomo videli, kako in kaj. "Scubadiver" odlično, da si šla v kino, jaz pa grem v nedeljo na baletno predstavo Yin&Yang v CD, smo si s kolegicami vzele abonma za SNG opero in to bo naša druga predstava, tretja bo potem 8.11.2007 na katero upam, da bom še lahko šla, potem pač šele januarja. Se je možek že ponudil, da bo počuval detece za tisti dve urci, kolikor predstava traja. Upam, da bo šlo. Zdaj se pa počasi odpravljam v službo, pa se vam še od tam kaj javim. Lepo se imejte, držim pesti, za vse, ki imate danes preglede, pa čestitke Nikkiti, za res krepko deklico.