|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
17.10.2007 9:13:57   
Talika19
Punce a katera uporablja baby fon? Katerega pa imate in kako ste zadovoljne? Mi ga bomo potrebovali ko se bo mali preselil iz koška v posteljo, čez kakšen mesec. Ne slišim ga iz spalnice v dnevno, razen, če bi se ful drl.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.10.2007 9:15:42   
birdy
Se še keri zdi, da so številke za otroške cunje mal hecne? Mi po eni strani nosmo še en body št. 56 pa ji še malce visi, po drugi strani pa sem ji dons dala enga pajaca št. 62 pa ji je premajhen. Men to res ne gre v glavouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.10.2007 9:16:32   
LANLAN
jou, dobro jutro-a sem sfalila al res niste nič od Tošeta pisale-sej ne da sem kakšna huda fanica,mi je blo pa res hudouser posted image user posted image vam,ne?
joj,tale z 7kg je pa res faca,naš ma "komaj"5500 pa se mi zdi tak korenjaček..
Ali je katera iz Zasavskega konca?
Se vaši nadobudneži že kaj slinijo?Jst sem danes porajtala..aja,pa v roko že primejo kakšno stvarco,npr.igračko?Moj še ne,pa ne vem kdaj ponavadi začnejo..user posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.10.2007 9:19:23   
birdy
Jst mam baby fon. Fajn zadeva, ker grem lahko v atrij, mala pa v spalnici en štuk višje mirno pančka. mamo pa od Tommy-ja, mislim da model classic. Nč ne šumi, pa opozarja te če je od otroka del izkljopljen, pogovarjaš se tud lohk z njim, mal varjanta voki toki.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.10.2007 9:21:38   
birdy
JA, a kera ve kaj je bilo s Tošetom? Jst nč ne vem, aja no, slišala sem da je imel nesrečo z avtom, ampak ne vem zakaj se je šlo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.10.2007 9:39:01   
saskija
Sem malo prečekirala pa tako pišete 100 na uro, da ne pridem skoziuser posted image .

Kolikor jaz vem je meja za pridobivanje teže  na mesec 500 g in nikakor ne 750g ali 800 tako kot je ena med vami zapisala.

Antigona nam zaupaš s čim si se prehranjevala v nosečnosti in s čim sedaj, da ti otroček tako raste?user posted image

Jaz mu oblačim še bodye iz hm tudi 56 številko pa so mu prav, ostalo pa vse 62, redko kaj 68. Edino bundico sem sedaj kupila 68 .

Nekatere oblačite že bundice - pri nas le flis in zadnja dva dni komaj štramplčke pa še te ne vedno, le pod hlačke. Pod plošast pajac pa dam le ene zokenčke spodaj in ene zgoraj, k hlačam pa take s flisom podložene copatke.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.10.2007 9:40:23   
Anonimen
Jaz imam baby fon v redni uporabi še od Maše.Njej se je večkrat zaletela slina,tako da sem jo mogla imet pod kontrolo.Ampak moj je na eni frekvenci lovil sosedovo punčko.Je bil enkrat tak čuden zvok iznenada da me je kar odneslo v spalnico.Maša pa je sladko spalauser posted image Potem sem dala na drugo frekvenco pa je blo.

Talika lahko bi se dobile npr. v petek če bo lepo vreme.Tam okoli 11-12 ,ko je že toplo.Sem pa doma blizu mesta.

Birdy-men je drugač tud una slika zelo všeč.Sem si jo povečala in dala na steno.Sicer pa kdor je bil pri meni,ve,da imam galerijo lepih slikuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.10.2007 9:51:37   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

JA, a kera ve kaj je bilo s Tošetom? Jst nč ne vem, aja no, slišala sem da je imel nesrečo z avtom, ampak ne vem zakaj se je šlo.

http://www.slovid.com/tag/to%C5%A1e+proeski/video

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.10.2007 9:56:56   
birdy
Midve mava pa danes RA. Pa se mi kar ne da it zrihtat. Se mi zdi, da sam še v zdravstvenem domu visim. Zdele v roku 10tih dni sva že tretjič tam. Sem se spomnila, ne tretjič ampak četrtič.user posted image  Ah ja, kar je treba je treba.
****, res je lepa tista slika. Tako bi tud jst dala povečat. Sej je mala ful srček, ampak na tisti sliki... Nimam besed, res dobro ujet moment. Meni je predvsem všeč njen pogled na sliki, tak, joj, tok srčkanuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.10.2007 9:59:38   
*lenc@*
Toše_žalostno res!!!user posted image user posted image user posted image

babyphone_imamo ga, pa ga uporabljamo manj kot smo mislili. mamo vsa vrata odprta pa se kar sliši. Drgač sem ga pa kupla prek neta, en iz MB jih prodaja, stane 60 e. Dometa ma 400m, ne šumi, je ok. full zazna, še psa slišmo k je vzun v mašinci.user posted image

Antigona, naša je 1. mesec tud lepo jedla, zdaj pa glih na meji?!user posted image Podatki 2. mesec 5100 g in 57,5 cm

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.10.2007 10:00:25   
birdy

O groza. Tud men je hudo.user posted image  
Sam una spikerka po radiju je tko govorila, da sem mislila, da si je sam kaj zlomu, ne pa da je umrl. Naj počiva v miruuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.10.2007 10:00:50   
*lenc@*

Se še keri zdi, da so številke za otroške cunje mal hecne? Mi po eni strani nosmo še en body št. 56 pa ji še malce visi, po drugi strani pa sem ji dons dala enga pajaca št. 62 pa ji je premajhen. Men to res ne gre v glavouser posted image

Naša ma 56, 62 in 68 cunce, se strinjam povsem!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.10.2007 10:11:29   
Sisy

O groza. Tud men je hudo.user posted image  
Sam una spikerka po radiju je tko govorila, da sem mislila, da si je sam kaj zlomu, ne pa da je umrl. Naj počiva v miruuser posted image user posted image

grozno res...jst sem ful žalostna ker imam ful rada njegovo musko....Pa še na Makedonijo me vse nekaj veže ( moj oči je živel tam in tam sem preživela veliko svojih počitnic ki so bile prečudovite) Kr gozn mi je ko gledam prenos
na makedonski televiziji-danes imajo namreč dan žalovanja...

< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.10.2007 10:13:42 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.10.2007 10:12:27   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Naša ma 56, 62 in 68 cunce, se strinjam povsem!!!

ja ja pr nas isto...čeprov morm rečt da 56-ke ji pa skor nobene ne spravim več gor..

Sem ji pa zanč kupila dva kompletka v H&M-u (hlačke+puloverček) iz flisa pa sem skor pop user posted image  ker so hlačke oboje ful dolge, elastika not pa tok našponana da jo čez trebušček ful veže...Tko da sem jih nesla k šivilji da mi pas ven vzame user posted image  PA vsi modeli hlač so kr neki dolgi pa ozki,kt da so vsi dojenčki suhci..halooouser posted image

Plenice mamo pa tut že trojko,ampak une od 4-7 kg....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.10.2007 10:20:01   
Talika19
Se strinjam, da so te cunce čudne. Ravno včeraj sem dala stran en pajac št. 62, ki sem ga dobila in ga sploh nisem uporabila, ker sem ga imela zloženega pri ta večjih (62), pa je ful premajhen. Moraš kar sproti gledat kaj mu je lahko prav in kaj ne, sploh če dobiš kaj cunc in ne veš točno kaj imaš.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.10.2007 10:24:04   
Jumpy
Meni je tud hudo za Tošetom. user posted image user posted image user posted image   Dobri ljudje hitro grejo... user posted image

Ena je nekaj spraševala kdaj primejo igračke. Pri treh mesecih naj bi obvladali igračko držati, kar je drugače kot prijeti. Torej, če mu jo daš v roke, stisne pest in z njo (hote ali nehote) maha naokoli. user posted image

Antigona, tvojmu otroku se je čist zmešal. user posted image user posted image user posted image  V posvetovalnici pri treh mesecih mi je sestra rekla, da ima moj čisto ta prave mere za trimesečnika in se mu sploh ne pozna, da bi bil nedonošen. No, pa je imel več kot kilo manj kot tvoj pri dveh mesecih. user posted image

Babyphone - imamo enega iz Hoferja, pa dela čisto o.k.

Št. oblačil - Mihu sta čisto premajhna le dva bodija, št. 46, pa žabice št. 50. Ostalo pa še nosi.

Izgleda, da ima Miha poskok v rasti, saj hoče kar naprej jesti, tudi ponoči se je začel malo pogosteje zbujat zadnja dva dni.

Aha, pa v nedeljo imamo krst, zato že ves teden letam naokoli in nabavljam cunje za otroke. Da bodo lepi.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.10.2007 10:29:32   
Jumpy
Tukaj je velika izbira smajlijev.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.10.2007 10:40:43   
Anonimen
A imate vse pregled kolkov pri treh mesecih?
Midve imava šele 19.2.??????

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.10.2007 10:48:02   
Jumpy
Miha ga je imel pri dveh mesecih, ker je imel izvid 2A. Sedaj nima več UZ-ja.

Janana, si spraševala za geslo za slike: Miha. Samo so vse že stare, sploh tiste od ta starejših dveh so po mojem izpred dveh let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.10.2007 10:58:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Midva imava tudi 19.2. ob 9:35. Potem se bomo pa videli, no upam, da tudi že prej. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.10.2007 11:07:56   
LANLAN
Yumpi,kako si jih pa lahk gor naložiš.smajlite mislim?sem bul leva za te rečiuser posted image thnx

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.10.2007 11:08:40   
LANLAN
JUMPY,oprosti..

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.10.2007 11:23:27   
Talika19
Lanlan, na tem linku jih najdeš.
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

Klikneš nanj z desnim gumbom Copy in nato kopiraš v besedilo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.10.2007 11:23:51   
Anonimen
jst imam babyphone, ki ima še kamero in  je fantastična zadevauser posted image user posted image user posted image se pržge ob vsakem gibu ali zvoku ali kar oboje skupaj, to funkcijo jst vedno uporabljam in si ne znam predstavljati, da ga nebi imela. res je super zadeva!!!!!

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.10.2007 11:25:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

mi smo imeli pregled kolkov pri 2.mesecih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.