|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
16.10.2007 10:04:27   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

imam pa eno vprašanje..mislim, da ste se ne dolgo nazaj pogovarjale o pampers 3 in da naj bi obstajale od 4-7 kg...

u Mullerju jih imajo sam jih ful hitr zmanjka....

Men so ful dobre...Sploh ni primerjave z unimi ki so za 4-9 kg....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.10.2007 10:07:48   
Sisy
Jst se morm pa pohvalt-naša pupa je prvič spala od 22.00-5.00user posted image  Jst kr nism mogla verjet...PA še to sem se jst sama od sebe zbudila ker so me mlekarne tok boleleuser posted image  no pa pogledam v postlco Sarči pa veselo okol gleda pa brez štumfov je bla user posted image  JE bla tok hecna-je tok brcala ponoč da so ji očitno dol zlezl user posted image

No pa svo se podojile pa zdele še zmer spi user posted image

Ampak sej veste kaj praujo-ne hvali dneva pred nočjo...oz.pr nas bi rekl ne hvali noči pred nočjo user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.10.2007 10:16:10   
birdy
Jutro. Mi smo pa danes v Smledniku. Pa sem sla kar tukaj na racunalnik. Ne zdrzim brez RR. Ocitno pa na tej tipkovnici ni sumnikov, tako da bo tokrat pac brez.
Me je ena punca sprasevala zakaj hodiva na FTH. Gre za to da ima Neli rokico poskodovano. Erbova pareza. To pa pomeni, da ima zivce v kljucnici nategnjene. Vsaj tako so mi po kmecko povedali. Tako da ce ma katera vprasanje v tej smeri, jaz kamot vprasam fizioterapevtko. Sva tam vsak ponedeljek.
Mi smo pa danes ful slabo spal. Se vidi da nosmo doma in da ni vajena. Jah, kaj ces, sej ne mores nic. Tko da mam zdej misko v rokah in tole pisem. Ker cim jo dam iz rok zacne jokat, drugace pa cisto lepo spi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.10.2007 10:39:32   
Petjana
ETO ŠE NAŠI PODATKI.PETJA-2 MESECA-5330G IN 59 CM.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.10.2007 10:41:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

imam pa eno vprašanje..mislim, da ste se ne dolgo nazaj pogovarjale o pampers 3 in da naj bi obstajale od 4-7 kg...

u Mullerju jih imajo sam jih ful hitr zmanjka....

Men so ful dobre...Sploh ni primerjave z unimi ki so za 4-9 kg....

pismo, mam pa res srečo, dajih je zdej zmanjkaluser posted image

drgač pa hvalauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.10.2007 10:45:22   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

V tem mescu se pa ni tok velik zredila.  Zrasla je pa že kr velik.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.10.2007 10:49:24   
April
jumpy, geslo si lahko spremeniš, če ga pozabišuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.10.2007 10:55:29   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

V tem mescu se pa ni tok velik zredila.  Zrasla je pa že kr velik.

JA SEJ SE TUD V PRVEM NI KAJ DOST.500 GRAMOV
V PRVEM MESECU,ZDAJ PA 88 GRAMOV.

TALIKA....Sem vprašala za to liuščenje na glavi,pa pravi da so to tudi temenca, da ni nujno da so rumena, da naj ji z olivnim oljem namažem za par ur glavo in potem operem.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.10.2007 11:08:12   
mony5
No, da se še mi malo javimo! Naša Zoja glih malo nočka tako da imam tudi jaz dopoldne enkrat čas, da vas preberem in kaj tudi napišem! Mi smo pa danes po dolgem času vmes tudi enkrat vstali! Je šla spat ob 21.30 in smo spali do 5-ih, se sicer ni jokala ampak sem jo vseeno podojila saj je imela skoz rokice v ustih in je zraven še full cmokala tako da sem jo kar na joško priklopila da smo lahko potem zaspali nazaj, saj jaz ob njenem cmokanju ne morem spati! A vaši user posted image  tud full rokice v usta dajejo in zraven še fuuulllllll cmokajo?

A vi vaše user posted image  že v zimske pajacke oblačite oz. jih tudi že v zimsko vrečo dajete? Pa tiste, ki uporabljate košaro za na voziček, kako dolgo boste svoje user posted image  vozili v košari? Ko se Zoja stegne je glih skoraj čez celo košaro!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.10.2007 11:11:45   
Petjana
abc100.....a se tebi tud najina pediatrinja zdi malo čudna.
povem ji da ima že en mesec  težave z nosom in je zgleda mal prehlajena.pa je rekla da dojeni otroci do 3 meseca ne smejo bit,pa da  bi ji   teklo iz nosa če bi bila.ful se je čudla da ima smrkelj v nosu,poslušala je pljuča pa pogledala grlo, pa je  ok.no potem  je prišla do zaključka da  ima kakšen virus, da prehlajena sigurno ni.je rekla da naj samo  s  fiziološko  spiram in nič ven vlečt.  halo.men se zdi  da  dost lažje diha,če ji potem ven pozavgam
a je tebi tudi  dala  d3 kapljice.Mene je vprašala  katere bi raje, pa sem  ker  ad3 rade zvijajo rekla da naj da  d3.
no in kaj je še prjavla,da  s tok mejhnim otročkom ni nobenga dela,  da  imam  komot tavečjega  doma in ne v  vrtcu,kjer  se  lahko okuži  z  vsem  mogočim   in da  otrokom  brišejo nosove  z istimi robci in jejo z istimi  žlicami. da če bi ona imela otroka v  vrtcu,bi bila na smrt prestrašena   da ne bo kaj hudega staknil.  

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
16.10.2007 11:13:58   
Petjana
sem gor narobe napisala,da se je zredila v enem  mesecu 88 guser posted image .hotla sem napisat  pa 800g.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
16.10.2007 11:36:20   
*lenc@*

sem gor narobe napisala,da se je zredila v enem  mesecu 88 guser posted image .hotla sem napisat  pa 800g.

SAj smo poštekal janana ;), ta bi bla pa mal huda ne?!user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
16.10.2007 11:40:17   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A vi vaše user posted image  že v zimske pajacke oblačite oz. jih tudi že v zimsko vrečo dajete? Pa tiste, ki uporabljate košaro za na voziček, kako dolgo boste svoje user posted image  vozili v košari? Ko se Zoja stegne je glih skoraj čez celo košaro!!!

Včer sem šla ven k je blo dobrih deset st. Pa sem jo oblekla dvojno pa v vrečo iz flisa dala. Pa valjda kapco.  Ko bo pa zima, pa v dvojno +kombinezon. Saj ni,da bi jih fuuul oblačli, ampak oni ležijo niso dejavni in jih hitr zebe.

Sem se glih včer zanimala glede vozička. Tam nekje pri 4-5 mesecih so brez košare.

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.10.2007 11:41:28   
*lenc@*

abc100.....a se tebi tud najina pediatrinja zdi malo čudna.
povem ji da ima že en mesec  težave z nosom in je zgleda mal prehlajena.pa je rekla da dojeni otroci do 3 meseca ne smejo bit,pa da  bi ji   teklo iz nosa če bi bila.ful se je čudla da ima smrkelj v nosu,poslušala je pljuča pa pogledala grlo, pa je  ok.no potem  je prišla do zaključka da  ima kakšen virus, da prehlajena sigurno ni.je rekla da naj samo  s  fiziološko  spiram in nič ven vlečt.  halo.men se zdi  da  dost lažje diha,če ji potem ven pozavgam
a je tebi tudi  dala  d3 kapljice.Mene je vprašala  katere bi raje, pa sem  ker  ad3 rade zvijajo rekla da naj da  d3.
no in kaj je še prjavla,da  s tok mejhnim otročkom ni nobenga dela,  da  imam  komot tavečjega  doma in ne v  vrtcu,kjer  se  lahko okuži  z  vsem  mogočim   in da  otrokom  brišejo nosove  z istimi robci in jejo z istimi  žlicami. da če bi ona imela otroka v  vrtcu,bi bila na smrt prestrašena   da ne bo kaj hudega staknil.  

A je ta iz stare šole še al je mlada? Definitivno ma izjave???!!!

R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.10.2007 11:55:01   
LadyB

A vi vaše že v zimske pajacke oblačite oz. jih tudi že v zimsko vrečo dajete? Pa tiste, ki uporabljate košaro za na voziček, kako dolgo boste svoje vozili v košari? Ko se Zoja stegne je glih skoraj čez celo košaro!!!

jaz mu dam body gor, pa en tenek pulovercek pa kr budno čez, odspod, pa bl debele hlače, pa pokrijem z dekco. Nevem no al je preveč, sam mene full zebe odzuni. No če sva pa na sončku, pa ga mal svlečem, k na sončku je pa full vroče. Ej sam je pa tok mraz ratal kar naenkrat, brrrrr

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.10.2007 11:57:35   
LadyB
Moj sinček ima pa dons točno 2 meseca user posted image user posted image ,  kam čaš beži

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.10.2007 12:03:41   
Petjana
jaz dam to kot doma(žabce,bodi brez rokavov,majčko in štumfe)pa  čez  jakno iz flisa in copatke,dam jo v torbo za nošenje-sestavni del vozička in to je to.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.10.2007 12:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A vaši user posted image  tud full rokice v usta dajejo in zraven še fuuulllllll cmokajo?

non stopuser posted image  

drugače pa mony moram ti povedat, sem že parkarat hotela pa zmeraj pozabim....zoja je tolk luškanauser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.10.2007 12:26:37   
Anonimen

Jst se morm pa pohvalt-naša pupa je prvič spala od 22.00-5.00user posted image  Jst kr nism mogla verjet...PA še to sem se jst sama od sebe zbudila ker so me mlekarne tok boleleuser posted image  no pa pogledam v postlco Sarči pa veselo okol gleda pa brez štumfov je bla user posted image  JE bla tok hecna-je tok brcala ponoč da so ji očitno dol zlezl user posted image

Ampak sej veste kaj praujo-ne hvali dneva pred nočjo...oz.pr nas bi rekl ne hvali noči pred nočjo user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo sara!!

mami ti se pa ne prevečt hvalit , ker se ti lahko zgodi isto kot meniuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.10.2007 12:52:50   
Talika19
Jaz ga za sprehod oblečem (greva okrog 12h ko je cca. 10 stopinj) v bodi z dolgimi rokavi, hlačke, štumfke, flis jopico in kapico pa čez toplo dekico. Nisem vedla, če je spodaj dovolj oblečen, a ko sem ga po koncu sprehoda potipala po stegnih je bil ful topel. Naš je že na splošno ful topel.

Nam je pa košara od vozička še kar prav, bolj na knap je košek. Še kakšen mesec pa bo šel v ta veliko posteljo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.10.2007 12:55:14   
Talika19

TALIKA....Sem vprašala za to liuščenje na glavi,pa pravi da so to tudi temenca, da ni nujno da so rumena, da naj ji z olivnim oljem namažem za par ur glavo in potem operem.

No bomo pa danes malo olivnega olja od kosila prihranili, pa malega namazali user posted image .
Ampak brez šampona ali mila pa ta mast ne bo šla dol z glave, kajne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.10.2007 12:56:49   
Talika19

user posted image user posted image user posted image bravo sara!!

mami ti se pa ne prevečt hvalit , ker se ti lahko zgodi isto kot meniuser posted image

Ja tako nas naši user posted image  malo okrog prenašajo. user posted image . Naš je enkrat spal 6,5 ure ponoči, pa bogve kdaj bo spet. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.10.2007 13:23:46   
LadyB
Ampak brez šampona ali mila pa ta mast ne bo šla dol z glave, kajne?

ne pomoje da nebo šlo dol, najbolj da ga zvecer namazes pa mu zjutri opereš glavco s šamponom, aja sam pol sej veš, raj ne it neki časa vn, k ma tok lask, da nebo kej narobe. Pomoje see mu dolg sušijo ane? Jst mojmu kr mal s fenom posušim, prov uziva. Jaz sm mu tud zanč z olivnim oljem namazala pa je mel pol še vseen mal mastne, čeprav sm mu s šamponom oprala.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.10.2007 14:37:58   
Talika19
LadyB najprej čestitke za 2 meseca tebi in Tinu.

Laski se mu hitro posušijo, jih dobro sfrotiram, pa s krtačo počešem gor in dol in so že skor suhi. Vseeno pa mu dam gor kapico.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.10.2007 14:50:47   
Petjana
drugače pa mony moram ti povedat, sem že parkarat hotela pa zmeraj pozabim....zoja je tolk luškana !!!!!

ja  full je luštna....čist po mamici.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.