|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.10.2007 21:51:39   
pupi
Ajvy kaka lepa pupa, pa fotogenična tudi!

Joj ste pridne ženske ko se še kar vpisujete na fakse,pa še izpite premagujete. Jaz ne vem če bi zmogla, saj pravim še diplomsko ne vem kak bom skupaj spokala, predvsem kdajuser posted image

Zvesta midve mama tudi novo slikico!! Prosim, če bi menjala. Joj maš dela z namim babami tečnimiuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
16.10.2007 21:53:17   
Anonimen
že zrihtano...

nočko..

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
16.10.2007 21:53:22   
rumba
majrim, me smo ravno danes študirale, če je mogoče, da je naše mleko bolj švof.... Jaz ga imam tudi ful veliko, pa bi včasih še kar jedla, pa gramčki tudi ne grejo gor. Kaj pa vem, pravijo, da je mleko vedno v redu...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
16.10.2007 21:57:56   
pupi
Rumba glede kg ti pa kar verjamem in sem vam malo fauš tistim, ko dojite, jaz pa sem se še zredila za dve kg odkar sem prišla iz P! Majrim jaz sem brala, da je materino mleko bolj prebavljivo, zato verjetno tvoja malecka več krat zahteva!

Zvesta hvala in mirno noč!!

Pozabla sem prej vse naj, naj ob mesečnicah user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
16.10.2007 22:01:03   
pupi
Joj rumba zdaj sem komaj vidla ti si mislila da pri user posted image  ne grejo grami gor, ups user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
16.10.2007 22:05:18   
Freycha
baja... medve z Dito bi tut našega izbranca videleuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
16.10.2007 22:06:43   
baja*
ajvy Tarja je pa zelo lušna pupikauser posted image

zvesta bo pa Izak ponoči pridno pančkaluser posted image

pupi saj bo šlo. Samo spravit se je treba (vem, lažje rečt kot naredit - prava se oglašamuser posted image ). Keri faks pa končuješ?

majrim Rene se je tud po že kar lepo prespanih nočeh kar naenkrat začel zbujat na 2, celo 1,5 ureuser posted image . To je trajalo cca. 2 tedna, zdaj pa "že" spi 3, največ 4 ure v kosu. Baje lahko dojenčki kar naenkrat spremenijo ritem spanja... Tak da vse tiste, ki vam dojenčki lepo spijo, ni nujno, da tak tudi ostaneuser posted image user posted image . Malo vas hecamuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
16.10.2007 22:09:45   
Freycha
aja Ajvy malecka je pa super luštna.... za popapcat user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
16.10.2007 22:11:34   
pupi
Baja, ful lepe slikice, pa vi ste tudi lepi! Bom rekla kar za vse, da ne bom samo Reneja hvalila user posted image  ko tak in tak izstopa! Lepa družinica!! Končujem včasih Visoko zdravstveno šolo, zdaj Fakulteto za zdravstvene vede ( joj kak nobel)user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
16.10.2007 22:15:10   
pupi
Ja no meni je kolegica rekla, da je njej mali pri treh mesecih menjal dan za noč tak, ne vemo kaj še nas lahko doleti!
Zdaj pa si grem ledeno kavo(brezkof) naredit pa če bo še kaka kila zraven al pa ne!! TAK!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
16.10.2007 22:17:20   
baja*
pupi jaz sem tud začela na Pedagoški fakulteti, diplomirala pa na Filozofski. Madonca, tud nobeluser posted image

Aja, pa hvala vsem za pohvaleuser posted image .

Češnca sem pogledla slike. Lubani fantek!user posted image  Tista s kapo je pa itak zmagovalna.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
16.10.2007 22:18:11   
SANEK1
Baja, zelo luštna mala družinicauser posted image user posted image user posted image .
kaj tisto modro jopico, ki jo ima Rene ste v Kiku kupli. Mi imamo namreč isto, le v punčkastih tonih.user posted image  jaz sem htela tudi najprej modro kupit, pol pa sem uvidela da še bplj v lila tonih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
16.10.2007 22:21:50   
baja*
ja sanek v kiku smo kupli jopco. Mi je tak fajna, sploh ker ma kapucouser posted image . sem nora na kapuce...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
16.10.2007 22:26:38   
SANEK1
enako, že jaz imam vse jope oz. mikice na kapuco, moj dragi odkar sma skupaJ obvezno, mala pa sploh user posted image user posted image user posted image . jaz namreč ful ne maram dežnikov in če se le da, po dežu un snegu samo kapuca.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
16.10.2007 22:26:54   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Joj rumba zdaj sem komaj vidla ti si mislila da pri user posted image  ne grejo grami gor, ups user posted image

Pri meni pa ne dol.user posted image user posted image user posted image  
So po prvih dveh porodih šle ful hitro dol, sedaj pa kar nočejo. C, c, c, c...user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.10.2007 22:27:42   
pupi
Baja saj jaz sem na isti šoli začela in končujem tudi, samo so jo preimenovali vmes. user posted image

Kaj ve hodite v kika v Avstrijo?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
16.10.2007 22:31:45   
baja*

Baja saj jaz sem na isti šoli začela in končujem tudi, samo so jo preimenovali vmes. user posted image

Kaj ve hodite v kika v Avstrijo?

Pupi saj v tem je glih fora, jaz sem tudi na isti šoli začela in končala, ker so jo vmes preimenovali in to tik pred mojo diplomo.user posted image

Jaz sem bla sam 1x do zdaj v Kiku in to v Aut. Mi je pa mami povedla, da so ga bojda tud v Ormožu odprli (on zdaj tam živi - pa ne v psihiatrični, da ne bo pomoteuser posted image ), tak da bom ob prvi priliki še tam kaj zapravla.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
16.10.2007 22:35:43   
SANEK1
JA Pupi Kik je ali v Grali ali v Lipnici. Sicer meni trgovina kot trgovina ni všečuser posted image user posted image user posted image , včasih mi pride naprej kot pri ci....user posted image , res imajo svašta od nekih plastičnih igrač, ponaredkov parfumov, spodnjega perila, ženska, moška, otroška konfekcija, prti, zavese, v glavnem ni da ni.user posted image user posted image user posted image Je pa res, da kdor išče najde, se najdejo tudi ok zadeve. Baje da pride tudi k nam, 2 trgovinista že odprti. Cenovno je tudi ugoden, kvaliteta tudi ni tak slaba,

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
16.10.2007 22:38:17   
rumba
sanek, pa da nisi ti pri Jelinčičuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, nisi, pol bi besedo na debelo napisala.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
16.10.2007 22:39:22   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Pupi saj v tem je glih fora, jaz sem tudi na isti šoli začela in končala, ker so jo vmes preimenovali in to tik pred mojo diplomo.user posted image

Joj mam lajtungo, se pozna že 4. anestezijauser posted image !!

Super glede Kika ker majo ful poceni, ne? Kaj si bla z Renejem v AUT? Jaz bi rada šla z Najo, pa se ne spravim osebne za njo naredit!! 

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
16.10.2007 22:40:54   
anja7
Ajvy,Yankee, kapica- čestitke za tri mesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Baja jaz bi tud mela geslo, da vidim slikce.
Ajvy-kok luškana princeska.
Ja res super da obstajajo lekadoli. Sem za 70% bolš. Zdele je pa user posted image  Tilna uspaval in grem jaz tud z njima v posteljo. Lahko noč, pa dobr spite

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
16.10.2007 22:45:17   
baja*
Lahko noč Anja7! user posted image  Pa user posted image  da se zbudiš zdrava!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
16.10.2007 22:47:00   
pupi
LN anja7!
Jaz bi se tudi morala pod tuš spravit, saj vem da mala dolgo spi, samo vseeno včasih premalo ker se mama pravi čas ne spravi spat!

Sem se pozabla pohvali, da se je naša Naja danes prvič s trebuščka na hrbet prekucnila, saj vem da za nekatere pozno za naju hitro ker ni marala ležanja na trbuhu in sem jo redko oz. za kratek čas dajala na trebuh. Kak je posrečena! Pa kopat sma se začele v čebričku zdaj go glavico gor drži, ker je v banici že preveč špricala, ker se kopamo v sobi in so ble poplave. Ful je zadovoljna v čebru! Pa ful nogice gor tišči, kot da posnema svojo vstavo v materniciuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
16.10.2007 22:47:29   
rumba
anja7, lahko noč!
Mi bomo tudi menda končno začorili. Tako da, lahko noč tudi ostalim in predvsem mirno nočko!user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
16.10.2007 22:53:42   
baja*
Super glede Kika ker majo ful poceni, ne? Kaj si bla z Renejem v AUT? Jaz bi rada šla z Najo, pa se ne spravim osebne za njo naredit!! 

Ja Rene je bil zraven. Pa ravno v Kiku se mi je u iber (!!!) posral.user posted image  Še sreča, da je blo bolj toplo vreme in sem ga lahko kar v prtljažniku previlauser posted image .

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......