|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
16.10.2007 14:55:23   
Petjana
vidm da sem mal  zamešala.  sem hotla pohvalt Ladyb in Tina, ampak saj tudi za Moni in Zojo to  velja.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.10.2007 15:28:34   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

abc100.....a se tebi tud najina pediatrinja zdi malo čudna.
povem ji da ima že en mesec  težave z nosom in je zgleda mal prehlajena.pa je rekla da dojeni otroci do 3 meseca ne smejo bit,pa da  bi ji   teklo iz nosa če bi bila.ful se je čudla da ima smrkelj v nosu,poslušala je pljuča pa pogledala grlo, pa je  ok.no potem  je prišla do zaključka da  ima kakšen virus, da prehlajena sigurno ni.je rekla da naj samo  s  fiziološko  spiram in nič ven vlečt.  halo.men se zdi  da  dost lažje diha,če ji potem ven pozavgam
a je tebi tudi  dala  d3 kapljice.Mene je vprašala  katere bi raje, pa sem  ker  ad3 rade zvijajo rekla da naj da  d3.
no in kaj je še prjavla,da  s tok mejhnim otročkom ni nobenga dela,  da  imam  komot tavečjega  doma in ne v  vrtcu,kjer  se  lahko okuži  z  vsem  mogočim   in da  otrokom  brišejo nosove  z istimi robci in jejo z istimi  žlicami. da če bi ona imela otroka v  vrtcu,bi bila na smrt prestrašena   da ne bo kaj hudega staknil.  

Zdej ko sem to prebrala se mi zdi čudna. Ko sem bla pa jest na pregledu se mi je pa tok fajna zdela. Jest mu tud vn vlečem, ker mu sam fiziološka skor nč ne nuca. Dones sem kupila Sterimar, pa se mi zaenkrat zdi bolš kot fiziološka.

Kupila sem tudi sirup proti krčem, ki jih moram dat s čajčkom. Čaja mu do sedaj nikol nisem dala in ne vem če mu lahko dam samo ta sirup brez čaja. Kako to ve prakticirate?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.10.2007 15:51:31   
tikca
Ojla,
jaz mu dam včasih 10 ali 20ml čajčka pa notr kapljice. Včasih pa mu dam kar tako po žlički, tisti čisto mali in jo obrnem tako da mu po jezičku pomažem in prav z zanimanjem poliže tisto, ker je sladko, že ve kaj je dobro, baraba malauser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.10.2007 16:06:51   
ger06
Živjo,

najprej hvala vse za odgovore glede spanja.

Janana, če ima možnost zamenjaj pediatrinjo. A je stara? Jaz mam tud eno staro in jo bom zdej zamenjala. Mislim kakšne prijavlja, glede otroka v vrtcu in tako naprej... groza.
Jaz mam ful probleme z dojenjem, zato še dodajam. Pa sem ji lepo povedala da se včasih noče dojit. A veš kaj mi je rekla? Sej ko bo lačna se bo žeuser posted image  mislim ej, jaz se pa že tri mesce matram, ona mi pa tak strokoven nasvet da. Kok mi gre na kuser posted image .

Sem mogla mal iz sebe dat.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.10.2007 21:00:52   
*lenc@*
Večer!

Jaz sem bla na čekingu mase in smo glih na spodnji meji. 75o g/mesec naj bi se zredil in naša se je za par g več. Pa noče jest, ji ponujam in ponujam ona noče. Pa zadovoljna je čez dan al pa spi, zvečer pa itak ne vem... al so krči al je lačna(noče nč), dere se pa. Krči so še najbrž, ja. Zdaj panča.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.10.2007 21:20:44   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Večer!

Jaz sem bla na čekingu mase in smo glih na spodnji meji. 75o g/mesec naj bi se zredil in naša se je za par g več. Pa noče jest, ji ponujam in ponujam ona noče. Pa zadovoljna je čez dan al pa spi, zvečer pa itak ne vem... al so krči al je lačna(noče nč), dere se pa. Krči so še najbrž, ja. Zdaj panča.

A ni spodna meja 500g?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.10.2007 22:08:16   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: janana

abc100.....a se tebi tud najina pediatrinja zdi malo čudna.
povem ji da ima že en mesec  težave z nosom in je zgleda mal prehlajena.pa je rekla da dojeni otroci do 3 meseca ne smejo bit,pa da  bi ji   teklo iz nosa če bi bila.ful se je čudla da ima smrkelj v nosu,poslušala je pljuča pa pogledala grlo, pa je  ok.no potem  je prišla do zaključka da  ima kakšen virus, da prehlajena sigurno ni.je rekla da naj samo  s  fiziološko  spiram in nič ven vlečt.  halo.men se zdi  da  dost lažje diha,če ji potem ven pozavgam
a je tebi tudi  dala  d3 kapljice.Mene je vprašala  katere bi raje, pa sem  ker  ad3 rade zvijajo rekla da naj da  d3.
no in kaj je še prjavla,da  s tok mejhnim otročkom ni nobenga dela,  da  imam  komot tavečjega  doma in ne v  vrtcu,kjer  se  lahko okuži  z  vsem  mogočim   in da  otrokom  brišejo nosove  z istimi robci in jejo z istimi  žlicami. da če bi ona imela otroka v  vrtcu,bi bila na smrt prestrašena   da ne bo kaj hudega staknil.  

Zdej ko sem to prebrala se mi zdi čudna. Ko sem bla pa jest na pregledu se mi je pa tok fajna zdela. Jest mu tud vn vlečem, ker mu sam fiziološka skor nč ne nuca. Dones sem kupila Sterimar, pa se mi zaenkrat zdi bolš kot fiziološka.

Kupila sem tudi sirup proti krčem, ki jih moram dat s čajčkom. Čaja mu do sedaj nikol nisem dala in ne vem če mu lahko dam samo ta sirup brez čaja. Kako to ve prakticirate?

Tud jst uporabljam Sterimar in mi je ful bolš k fiziološka... 

Sirup proti krčem (ta iz naše Vrhniške lekarne) pa ne dajem s čajem, ker mu pač ne dajem nič dodatno za pit. U bistvu mu kar počasi izbrizgam v usta, pol pa direkt jošk v usta da poplakne user posted image . Pa obvezno mora minit vsaj dve ure od prejšnjega hranjenja ker se mu drgač dvigne in bruha...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.10.2007 22:11:38   
Antigona
Drgač pa sva mela midva dons pregled pri 2. mesecih in ne boste verjele našim meram...
Zajemte sapo, naš dragi Luka ima 7030 g in 64 cm...
Me je skor kap zadela, sem vseen misnla da ima ene pol kile manj. Cm-ji me pa niso presenetli, ker so mu rokavi na bodijih št. 62 že prekratki... Cunje ima pa večinoma že 68, kako stvar sicer še nosi 62, ampak tole je pa čist user posted image ...

Jutri zjutraj imava pa kontrolo kolkov v Postojni. Bova mogla zgodaj vstat, pregled imava namreč že ob 8:30

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.10.2007 22:12:57   
Antigona
Lanlan dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.10.2007 22:16:40   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Drgač pa sva mela midva dons pregled pri 2. mesecih in ne boste verjele našim meram...
Me je skor kap zadela, sem vseen misnla da ima ene pol kile manj. Cm-ji me pa niso presenetli, ker so mu rokavi na bodijih št. 62 že prekratki... Cunje ima pa večinoma že 68, kako stvar sicer še nosi 62, ampak tole je pa čist user posted image ...

Jutri zjutraj imava pa kontrolo kolkov v Postojni. Bova mogla zgodaj vstat, pregled imava namreč že ob 8:30

OOOO, MOJ BOG!!!!!
Pa ti maš že tapravga deca!

Glede kaplic. Dones sem mu jih dala, pa je bil zvečer čist mern. Jutr mu jih pa ne bom dala, da bom vidla če so to sploh bli krčki. Dala sem mu jih pa tur direkt v usta med dojenjem.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.10.2007 22:27:05   
Sisy

user posted image

ta je pa že skor za v šolo
user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.10.2007 22:28:47   
Sisy

Cunje ima pa večinoma že 68, kako stvar sicer še nosi 62, ampak tole je pa čist user posted image ...

Naša sicer ni težka kategoriija, bolj srednjauser posted image ampak morm rečt da so ji tut že nekatere cunje 62 premajhne...ji morm že 68 oblačt user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
16.10.2007 22:31:40   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A vaši user posted image  tud full rokice v usta dajejo in zraven še fuuulllllll cmokajo?

non stopuser posted image  

drugače pa mony moram ti povedat, sem že parkarat hotela pa zmeraj pozabim....zoja je tolk luškanauser posted image user posted image user posted image !!!!!

Hvala, tudi tvoja Tjaška je full lušna sploh pa v tem kombinizončku! Drgač so pa vsi naši user posted image  full lušni!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.10.2007 22:36:52   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

user posted image

ta je pa že skor za v šolo
user posted image

Vi pa hitro napredujete! Res skor za šolo user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.10.2007 22:40:37   
Sisy

A vaši user posted image  tud full rokice v usta dajejo in zraven še fuuulllllll cmokajo?

drugače pa mony moram ti povedat, sem že parkarat hotela pa zmeraj pozabim....zoja je tolk luškanauser posted image user posted image user posted image !!!!!

Hvala, tudi tvoja Tjaška je full lušna sploh pa v tem kombinizončku! Drgač so pa vsi naši user posted image  full lušni!

hehe res ja...tele naše avgustovke so prave manekenke user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.10.2007 22:41:11   
abc100

Cunje ima pa večinoma že 68, kako stvar sicer še nosi 62, ampak tole je pa čist user posted image ...

Naša sicer ni težka kategoriija, bolj srednjauser posted image ampak morm rečt da so ji tut že nekatere cunje 62 premajhne...ji morm že 68 oblačt user posted image

Mi pa še 56 nosimo. Pa neki cunc sem mela 50, pa so mu še glih za glih prov.

Kje lahko dobim te smajlije?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.10.2007 22:42:44   
abc100

Pa da ne pozabimo še na naše manekene.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.10.2007 22:46:11   
Sisy

ja ja itak se opravičujem user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.10.2007 22:56:44   
Antigona
Kje lahko dobim te smajlije?

Smileye najdeš tuki, pa sam copy na želenem smileyu in paste na RR...

user posted image  

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.10.2007 7:13:53   
Anonimen

but of courseuser posted image user posted image user posted image sami lepotci in lepotičkeuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.10.2007 8:41:17   
Talika19
Antigona, noro kakšnega fanta imaš. Ko ga boš peljala v vrtec, ti bodo vzgojiteljce rekle: "Gospa prvošolčki so pa v drugi stavbi." user posted image user posted image

Tale tvoj je lahko kar glava družine Avgustovčkom.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.10.2007 9:01:37   
Anonimen
Jaoo Antigona,maš pa taprauga descauser posted image
Moja pikica pa še nič ni preraslauser posted image Mi imamo še planičke številka 1 in cunje 50-56user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.10.2007 9:08:09   
Talika19
Jaz sem pa našega kar doma tehtala, pa ima že cca. 5,5kg. Ga bom še enkrat ko bo imel 2 meseca. Sem pa ravno včeraj dala stran vsa oblačila št.56, tako, da imamo sedaj že 62. Pleničke imamo 2, bom pa poskusila s 3, če jo dobim, pa da vidim, če jih že rabimo ali ne.

****, sem mislila, da bi se ta teden kaj dobili, pa bo ful mrzlo. Mogoče drugi teden kaj praviš? Iz katerega konca pa si? Kam običajno hodiš?

Midva greva danes na Bled pogledat sodelavce, ki imajo gor seminar. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.10.2007 9:09:29   
Talika19
****, Tisa Lana je pa tudi ful luštkana, take lepe ličke ima. Marku bo sigurno všeč. Vidim, da bo imel kar dobro izbiro med avgustovkam.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.10.2007 9:11:16   
birdy
****, zakaj si zamenjala slikco? Men je bila una prej tooooooook všečuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.