|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.10.2007 10:31:50   
tinaaja
tkole pa doma razmisljamo user posted image
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12551
15.10.2007 10:40:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tkole pa doma razmisljamo user posted image  

Kwa naj zdej počnem? Najboljš, da se grem uno igro - jst zajokam, mami pa pol išče kaj bi rada. Ja, to bom!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12552
15.10.2007 10:40:49   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Ima pa enake rjuhice s smrkci kot Živa, samo naše so podedovane še od mojih bratrancev.

Matia tudi, pa jih je kar od mamice podedovaluser posted image

Ines pa od očija user posted image . So kvalitetne, ni kaj user posted image

Brina prava filozofinja user posted image user posted image user posted image  HUda fotka user posted image

Ines ma še vedno vročino, sama sebi je odveč. Noč je bila user posted image , za podočnjake so mi pa moji modrci že mal mejhni user posted image

Dones bo treba pa v DM po en test, ker M zamuja 3 tedne... I am scared!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12553
15.10.2007 10:41:28   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Sezam - kje pa bo Pikapolonica v Domžalah?

V Supernovi (pri Lidlu). Je že napolnjena, tako da čakam v nizkem štartu na otvoritev in nove nakupe user posted image user posted image

tinajaa - user posted image  faca Brina

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12554
15.10.2007 10:43:33   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

O oo, a bomo dobil prvo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12555
15.10.2007 10:45:41   
Dajadada
Pri nas je tudi sonček, mali spi drugo rundo, mami pa na internetuuser posted image , namesto da bi kaj naredila.

Se je pa danes zbudil čisto hripavuser posted image . Že ponoč se mi je zdel čudn, ker ni bil zainteresiran za jokanjeuser posted image . Drugače niti ni videt prehlajen, samo brez glasu je ostal, pa včasih suho zakašlja. Zaenkrat še ne bom zganjala panike, ampak Žabika, Kati rajši ne prideva na kafe, da naju ne bosta grdo gledale, kaj brez glasu okol dojenčkov hodivauser posted image .
Popoldne greva pa v Krtino, peljat avto h kozmetičarjuuser posted image . Si je možek zamislil zatemnjene šipe, pa morva zdaj midva to zrihtat, ker on nima cajta. Ah moški pa avtomobili, kar naprej bi ga neki rihtal. No jaz sem vesela, ker nam ne bo več sonček v učke svetil, ker una senčila so men krneki. A ja, pa še videl se ne bo na zadnje ziceuser posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 12556
15.10.2007 10:48:49   
Dajadada

O oo, a bomo dobil prvo

Jaaaaaa. Lejci, a ti rajš še ne bi?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12557
15.10.2007 10:50:03   
Dajadada
tkole pa doma razmisljamo

Men se tud zdi, da razmišlja kaj bi lohk ušpičlauser posted image . Pazi se mamica Tinaaja.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12558
15.10.2007 10:55:42   
Pikca
Jutro,

Hana in Lan, čestitke!
vidim, da se vam je ful dogajalo čez vikenduser posted image
Mi smo šli v soboto v živalski vrt in uživali.  Včeraj smo šli pa "taveliki" v gozd kostanj nabirat. Sem prebrala izkušnjo od Kati in smo preventivno pustili Jernejčka pri babi (no tudi zato, ker se je zgleda v živalskem vrtu malo prehladil, ima čist boge učke). Živa je ful prehodila in skoz pela Kekčevo pesemuser posted image . nEKAJ KOSTANJA SVA NESLI DANES  v vrtec, ker imamo jutri kostanjev piknik.

tinaaja, čestitke za osvojeno Šmarno!

Mi moramo tudi en dan sprobat ruzak, ga imamo še od Žive, ki pa se ni pustila kaj dost nosit v njem... Kako pa otroci spijo not, ko je Živa enkrat v njem zaspala, se mi je zdelo, da ji ni prav udobnouser posted image  a jim date kakšen dodaten povšterčekuser posted image

krenamamiuser posted image za babico, me je spomnila na mojo, ki se je poslovila pred 2 letoma... se je pa že prej nekajkrat "poslavljala", ampak je vseen zdržala do 94 l.

Pikca - A si vidla? Še bomo lahko po Domžalah zapravlale za naše otročke. Sedaj se bo odprla še Pikapolonica
sezam, vidla, vidlauser posted image  Moj je komentiral: sam še tega se je manjkal, bojo čist obral nas domžalčaneuser posted image
Akej veš, kdaj bo otvoritev?
Sem pa Živi omenla, da Ana zdej sama zaspi v svoji postli... sploh ni hotla slišat... je pa Jernej slišal, a se Žiga zbuja in se je še on začel... je imel zjutraj zamašen nosek, najbrž bo to.

sem še hotla komentirat, pa morm it... se še kasnej javim.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12559
15.10.2007 10:59:20   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

O oo, a bomo dobil prvo user posted image

cakamo na porocilo user posted image user posted image user posted image upam, da maleni pade vrocina.

padla je v zelodcek banana in kaki in zdaj sibamo na soncek juhuhu

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12560
15.10.2007 11:00:25   
tinaaja
still thinking

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12561
15.10.2007 11:01:55   
Pikca
aha tinaaja, zdej vidm prenosno posteljicouser posted image
ful dobra "razmišljujoča" Brina, ziher bo kej "pogruntala"user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12562
15.10.2007 11:02:15   
tinaaja
razmisljanje je skoraj kot da bi limono dobila v usta

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12563
15.10.2007 11:03:08   
tinaaja
aaa ze vem... grem spet testirat, ce tele moje igrace tudi danes gravitirajo

user posted image

PS: to je ena mojih najljubsih igric: mama go feč

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12564
15.10.2007 11:12:20   
cv105
Lejci: kar pogumno !! ... da bi blo tko, kot mora bit !! user posted image

tinaaja: fletna dečva tale vaša Brina ... mi tako navihano deluje user posted image

pikca: men poušterček ne deluje preveč varno ... sploh, ker bi se z nosom nanj naslonil ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12565
15.10.2007 11:13:49   
Žabika
O ste me zasule danes z vprašanji!

Najprej pomagam teti Rozi:

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Pa pod Vršičam proti dolini (joj moja rozka) greš po cesti -vzporedno s Pišnco- od mostu nad Jasno.
KRNICA

Pa čez cesto proti karavli nad Kranjsko goro.
GOSTILNA SRNJAK

erna: Lupus je zdrav kot riba. Včeraj je bilo pa v KG še žegnanje domačih živali, pa smo ga peljali tja, tko da zdej bo pa kar prekipeval od zdravja. Sej midva še krščena nisva, ampak važno je, da je Lupus požegnan (al kako se to reče).

tinaaja: po zadnjih informacijah sta dolgolaska in njej Lan ok. Upam, da bo imela kaj časa in se kaj oglasila tukaj na RR.

Ela80: a si ti tista, ki si vedla, kdo sem jaz???user posted image Sem si potem mislia, ja madona sej me že cela RR pozna. Zakaj pa mi nisi povedala, kdo si ti? Ker nisem vprašala?

nahrbtnik: kakšne so omejitve, da lahko otroka nosiš v nahrbtniku. To, da močan oči vem, s strani otroka mislim.

prenosne postelje: katere imate in kako ste zadovoljne? Pa zanima me, če kakšna ve, katere so najvišje od tal. V KG imamo talno gretje in v hudi zimi res kar puhti od tal. Si ne prestavljam, da dam Hano tja spat, ker ima res ful raje mrzlo okolje.

tinaaja: v čast sedmice bomo pa popoldne eno tortico pojedli. Se je že babi ponudla, da jo zrihta.

Zdej pa šibam počasi proti mestu, kupit hrano in spit eno kavico na sonček. Sicer sva že bili zunaj; pri 2 stopinjah, tako da sem prvič preizkusila zimsko vrečo. Dobra zadeva, Hana pa notri čist topla.

Neposredna povezava do sporočila: 12566
15.10.2007 11:15:35   
Lejci
Bi pa ne bi, predvsem iz razumskega vidika. Bi se blo treba najprej preselit, definitivno. Da ne omenjam, da sem brez službe...

Če pa bo, pa bo, kaj čmo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

to je ena mojih najljubsih igric: mama go feč

Same here... ampak telovadba pa je, a ne user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12567
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 11:27:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12568
15.10.2007 11:42:57   
Lejci
Prenosna postla - mi mamo na vikendu iz špara eno za cca 35 eur in ima samo eno funkcijo - skladiščenje igrač user posted image . TOK mi je globoka, da ko se je blo treba 10-ič sklonit in pobrat Ines ven, je moj hrbet za... štekal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12569
15.10.2007 11:54:08   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Lejči - hitro po test in poročaj!!! A ti jst enga prinesem? Mi je še ostal od nevemkdaj.

Hvala, hvala, ti ga sam špari, boš vidla, kok hitr zna prav prit user posted image . Tko al tko moram po plenice, pa bom vzela tistega, k sta 2 not - en za tekoj, en pa za zjutri...

Neposredna povezava do sporočila: 12570
15.10.2007 11:55:15   
Anonimen
Pozdravčke od Jureta!

user posted image

Lejci, sej je že čas, da dobimo ponovno nosečko od bivših marčevk. user posted image

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12571
15.10.2007 13:05:06   
erna14
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nasa mala brina je tak bonboncekuser posted image user posted image
materina dusica-mi jr rekla dons p da je imela ze primere asmaticnega napada pri dojenckih zarad etericnega olja in so mogl na urgenco ker je blo premocno za user posted image
zabika-super to bo lupusa zdaj samo zdravje,vazn da je ok user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12572
15.10.2007 13:18:09   
A-N-J-A
Midva sva zdele z dolgege sprehoda,sem šla do štepanjca.Noge bolijo kotuser posted image ,zmatrana semtud kotuser posted image ,ampak vseen tok pašeeeeeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12573
15.10.2007 13:23:29   
Lejci
Anja s katere smeri pa greš do štepanca??? Mi gremo tudi včasih, iz smeri polja.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12574
15.10.2007 13:27:47   
A-N-J-A

Anja s katere smeri pa greš do štepanca??? Mi gremo tudi včasih, iz smeri polja.

z bizovikauser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?