sezam
|
dskubin - da se vaše dva sončka čimprej pozdravita. V kolikem časa otrok dehidrira ne vem, po moje je tud odvisno kolk tekočine gre ven (če se ful poti, bruha, gre verjetno prej ) Opazuj, če izloča še "običajno" tekočino (normalno lula, ima slino, solze,...), potem je OK, če pa tega ne bo, potem ga pa čimprej pelji, da dobi flaše, da ne bo preveč izgubil. Pa še en zate. Diti za 1. zobek. Naša dva sta tud ful skup dobila zobek - mislim sta bila enako stara, ko je ven pokukal 1. (en teden razlike) IZVIRNO SPOROČILO: skačica sezam- zakaj pa ne bi jedla kivija, pomaranč, limone? Jaz jem od drugega meseca vse pa ni nobenih problemov. Mislim, da se ni treba nič pazit, če otroček nima kakih problemov (mlečne in jajčne diete) Popravite me prosim, če se motim. Ja saj mogoče preveč kompliciram. Sam sem si razlagala, če jih ne sme pred enim letom, jih tudi jaz ne . Pa še se spomnim, sda je kolegica rekla, da je pojedla pomarančo, ko je bila hčerka stara skoraj eno leto in je takoj dobila pikasto rito tinajaa - kolk je pa blo folka dons na šmarni? a je bla gor ful gužva, ker spodaj je blo parkiranih fuull avtomobilov. naomi - za nov avatar. Ful luštna slika. Lejči - kaj že znamo. Tale Bimbo akrobacija mi je pa znana meaa - no sej, če bo pite še kaj ostal, nas lahko povabiš nanjo Kr_enamami - za staro mamo in en zate ste se pa greble za 500-tko Grebatorke zdej pa hiter spat, ker spet ne vem kaj me čaka ponoči