|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.10.2007 22:28:02   
A-N-J-A
Kr_enamami-user posted image za staro mamo

Nahrbtniki-Jaz sem danes dobila nahrbtnik Vaude(neki tazga),zdaj pa ne vem kako naj Bora not naštelam,kolk mora bit visok,pa kolk visok si jaz nahrbtnik opašemuser posted image .Prosim pomoč

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12526
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 22:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12527
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 22:41:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12528
14.10.2007 22:52:00   
sezam
dskubin - user posted image user posted image user posted image  da se vaše dva sončka čimprej pozdravita. V kolikem časa otrok dehidrira ne vem, po moje je tud odvisno kolk tekočine gre ven (če se ful poti, bruha, gre verjetno prej user posted image ) Opazuj, če izloča še "običajno" tekočino (normalno lula, ima slino, solze,...), potem je OK, če pa tega ne bo, potem ga pa čimprej pelji, da dobi flaše, da ne bo preveč izgubil. Pa še user posted image en zate.
user posted image user posted image  Diti za 1. zobek. Naša dva sta tud ful skup dobila zobek - mislim sta bila enako stara, ko je ven pokukal 1. user posted image   (en teden razlike)

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sezam- zakaj pa ne bi jedla kivija, pomaranč, limone? Jaz jem od drugega meseca vse pa ni nobenih problemov. Mislim, da se ni treba nič pazit, če otroček nima kakih problemov (mlečne in jajčne diete) Popravite me prosim, če se motim.

Ja saj mogoče preveč kompliciram. Sam sem si razlagala, če jih user posted image  ne sme pred enim letom, jih tudi jaz ne user posted image . Pa še se spomnim, sda je kolegica rekla, da je pojedla pomarančo, ko je bila hčerka stara skoraj eno leto in je takoj dobila pikasto rito user posted image user posted image

tinajaa - kolk je pa blo folka dons na šmarni? a je bla gor ful gužva, ker spodaj je blo parkiranih fuull avtomobilov. user posted image

naomi - user posted image  za nov avatar. Ful luštna slika.

Lejči - user posted image  kaj že znamo. Tale Bimbo akrobacija mi je pa znana user posted image user posted image

meaa - no sej, če bo pite še kaj ostal, nas lahko povabiš nanjo user posted image

Kr_enamami - user posted image  za staro mamo in en user posted image  zate

ste se pa greble za 500-tko user posted image user posted image  Grebatorke user posted image user posted image

zdej pa hiter spat, ker spet ne vem kaj me čaka ponoči user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12529
14.10.2007 23:05:31   
cv105
tinaaja: user posted image  za 500. in za planinski podvig ... Maks tut ful uživa v ruzaku ... je ugotovu, da je z višine svet lepši ...

naomi: user posted image  za avatar ... lušten poba ...

krenamami: user posted image  za babico
dskubin: user posted image  za zobek
lejci: user posted image  za akrobacije ... glih zato men ta bimbo ni sedu ...

draja, anja, thaiss: mirno in doooooooooolgo noč vam želim user posted image  pa vsem ostalim tudi user posted image

mi smo imel trgatev na vrtu pred našo hišo ... 3 kile ene rdeče kislice smo nabral ... Maks je ful užival, ker je psa za rep vlekel ... user posted image  ... pol smo šli pa na pršut ... o tem, da ga je Maks probal ne bom ... da me ne bo kdo prjavu ... ampak mu je pa pasal ... si je pa sam postregu mimgrede ... tak blažen izraz na obrazu ... men pa lasje pokonc ...

nočko

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12530
15.10.2007 6:34:20   
amy26
Še neki me zanima punce, v kolkem času otrok dehidrira, če ne je in ne pije?

dskubin, na tvojem mestu ne bi čakala da ti otrok dehidrira ampak bi ga takoj peljala k P in če ti že tok cajta ne je in pije kokr ponavadi ti bo dala napotnico za v bolnišnico
Vsaj naša je dala nam napotnico ko je Aleks pri 15m staknil eno virozo  in v 4-dneh nenormalno shujšal, bruhal vse kar je pojedel, nobenega apetita, pol sem ga pa končno peljala do P in nas je še isti dan poslala na infekcijsko kjer je dobil flašo infuzije in že drugi dan je bilo bolje.
Sem pa do zadnjega odlašala da grem do P, sem mislila sej bo jedel itd, tako da če se mi to kdaj ponovi ne bom več čakala da shujša, ker takrat ni mogel niti več hoditi, skos je bil v naročju, ker ni imel moči.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12531
15.10.2007 7:26:24   
A-N-J-A
Jutrouser posted image

Naša noč je bila kar vredu.Se je parkrat zbudu,ampak se ni hotu dojit,sam duda je zaleglauser posted image .Zdaj sem ga dala pa  na tla pa že mal protestira.
Pikic pa skoraj ni večuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12532
15.10.2007 7:37:46   
thaiss
user posted image

pa smo se naspali!!!

vse naj naj za 7ko LAN in HANA RE
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12533
15.10.2007 8:01:14   
draja
Jutro!
Tudi mi smo se končno naspaliuser posted image . Zvečer se je sicer ful zbujala, ponoči pa samo dvakrat, malo popapcala in takoj nazaj zaspala. Proti jutru je dvakrat mal stokala ampak sama zaspala nazaj in spala do 7:15! bravo Živa!!!

Thaiss in Anja super za dobro noč!

cv105 a Maks pa že kar pršut? Bravo dečko!

Kr_enamami user posted image user posted image  za babico! Pa ful je luškan Maks. Pravi poba že! Komaj čakam, da ga spet v živo vidim.

Čestitke današnjim slavljenčkom!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12534
15.10.2007 8:04:16   
tinaaja
Jutro user posted image

NAjprej Kr_enamami - juhuhu za nahrbtnik in ture, jaz sem ful zadovoljna z Deuterjem user posted image Moj, ki je nosil, pa tud user posted image Ja, zanimivo je spoznavati, kdo so pravi prijatleji kdo pa tvoji "pivski bratci" ali studijski ali... So kar dragocena taka spoznanaja, da vsaj ves, kako in kaj. Stara mama - joj grozno, moja babi ima tudi 91 let in si ne predstvaljam, da je nekega dne ne bo vec user posted image Pa rajer je tale tvoje sine user posted image

tinajaa - kolk je pa blo folka dons na šmarni? a je bla gor ful gužva, ker spodaj je blo parkiranih fuull avtomobilov.

folka .. kot mravelj user posted image user posted image ampak smo dobili mizo user posted image user posted image za lezalnik bi se pa verjetno morali ornk zagrebst user posted image user posted image

super anja za nocko in boljse zdravstevno stanje. un priprcnik, ki ti ga bo kr_enamami poslala je res super!

Hana - upam, da te mati casti kaj doberga danes na trgu user posted image user posted image user posted image za 7m .

Zabika - a si kaj v navezi z dolgolasko?

Draja - za noc user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12535
15.10.2007 8:07:42   
tinaaja
Aja, Kr_enamami - daj mi pls predloge kam v okolici kr gore z nahrbtnikom - tamar, tromeja... tko kaksno urco hoje user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12536
15.10.2007 8:45:54   
blanči
Dobro jutro!

Po dolgem času se malo oglašam. Pa saj vas ne folgam več brat.

V četrtek smo imeli drugo cepljenje (končno). Prenesla brez reakcije. V petek pa je bruhala tako, da smo bili zvečer pri zdravniku in kar dobili napotnico za bolnico, če bi se bruhanje nadaljevalo, a k sreči, ko smo prišli domov je bilo vse ok. V enem tednu mi je 2x bruhala in vedno tisti dan, ko je jedla zelenjavno juhico v kateri je bilo malo piščančjih prsi zraven kuhanih. Mislite, da je to lahko od mesa? Ali ga že vaši jedo?

Čestitke vsem slavljenčkom!user posted image user posted image user posted image

Spanje se je pri nas zelo spremenilo. Zvečer gre spat malo pred 20 uro in prej spije mleko (110ml), ki ga je včasih 200ml, potem pa smo ob 5 zjutraj tako lačni, da ne more več dlje spati. Ne vem zakaj mi noče zvečer več jesti.

Ali že lahko jedo kivi?

V Celju je danes zelo mrzlo in povrhu je še megla. Ali vozite otročičke ven, če je megla?

Se še kaj slišmo. Pridno klepetajte.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12537
15.10.2007 8:51:57   
erna14
jutro

kr-enamami-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da je z babi vse ok

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 12538
15.10.2007 8:57:21   
tejčica
Hana (Žabika) in Lan (Dolgolaska), user posted image  za 7 mesecev.

Naša noč sploh ni bila noč. Več kot urco spanja v kosu mi otročka danes nista namenila. user posted image Al se je zbudil in jokal Vid al pa Taja. S tem, da če se je Taja zbudila, se je potem zbudil tudi Vid. Ludnica!user posted image  A je kakšna luna na vidiku al kaj, ker pri nas je tole noro. Po eni dobri noči smo spet čist aut.

Se grem učit naprej, dokler Vid še spi. Upam da vas kasneje uspem kaj prebrat. Čist preveč čvekate.user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 12539
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 9:05:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 12540
15.10.2007 9:08:25   
Ela80
Jutro!

Žabika; Ela in Hana plavata skupaj v sredo ob 11.
Lejči; ne bom komentirala Ines, če je ne bi punce videla v živo ne bi verjela.
Mi pa kar še nimamo nobenega zobka.
Mi imamo tut nahrbtnik, Eli ni bilo nič jasno, ko sem jo dala notri, pol jo je pa tako uspavalo, da jo je zmanjkalo.

Čestitke slavljencem.

lp

Moja punčka je Ela

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12541
15.10.2007 9:32:05   
sezam
Jutro.
Mi smo spet bolj malo spali user posted image . Ko sem ob 11 h prišla spat, se je takoj začel premetavat in nato zbudil (pa sem ful pazila, da nisem ropotala user posted image ) Ampak tokrat je kar hitro zaspal. Nato se je čez slabo uro spet zbudil in potem se je začela stara zgodba - spal v naročju, čim sem ga dala v njegovo posteljo se je zbudil. Na koncu je pristal v moji postelji. Vmes sem mu še vročino zmerla in jo je imel 38, pa malo kašlja. Tako, da mislim da je to vzrok naših nočnih težav. Se greva popldan pokazat P. Zjutraj je bil sicer brez vročine.

Pikca - A si vidla? Še bomo lahko po Domžalah zapravlale za naše otročke. Sedaj se bo odprla še Pikapolonica user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 12542
15.10.2007 9:40:34   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
sonchek-kako naj pridem k teb če mam Borčka bolanga,čak da se pozdravmo.Sem pa dons jedla flancat z Orluser posted image

user posted image user posted image user posted image za Borčka, da se čimprej pozdravi in pelje mamico na Orle user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12543
15.10.2007 9:43:20   
erna14
cestitke vsem za mini rojstni dan

zabika-u ze dolg nisi nc napisala kako je lupus a se je cist pozdravil user posted image
blanci-jaz bom nasmu dala dons mal meska
draja-za spanje
nahrbtniki-uffff mene tok hrbet boli od tega se mi zdi da je pretezek pa sm ga sam po ravnem nesla kaj sele v hribuser posted image
kati-a vam je uspel za menjat avtosedezuser posted image kaj ste vzel potem
mea-sm se ravnokar spomlna kaj si se odlocila za solouser posted image  in kako je z tvojim zobom a je uredu ali te se boli
plenice-jaz sem v soboto kupila v hofrju plenice in so 34% znizane uglavnem cena 9€ 70 komadov in so mi super full so tanke (ala pampers varianta)odzadaj imajo lastiko full so lepe slikce gor pa se nc ni do zdaj cez prslo pa je kakal noter ogromno in lulal in ni nic mim prslo tako da se splaca sprobat sem pa vzela 5,v 4 pa je notr 80 komadov
diti-user posted image user posted image  za zobija
naomi-avatar user posted image user posted image user posted image lustn

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 12544
15.10.2007 10:05:00   
K_a_t_i
Dobro jutro!

Najprej čestitke za 500ko. Jst bom uletela k bo 505 (s črto) - sem bolj sladke sorte user posted image .

Naomi, Svita si slikala po tistem, ko je lešnike jedel? user posted image

Dajadada, Žabika - men se zdi, da bomo mi tud rabil kej iz tržnice. Sploh uno zadevo, k poživi in po jutru diši user posted image .

Tinaaja - kam pa si dala na Šmarni Brino spat? Pa bravo user posted image .

Kr_ena mami - težko je, ko človek razume, pa ne more mimo čustev. user posted image  Za sošolke pa no comment - raje ne pomislim kakšni bodo šele naši otroci. Vsako leto je slabše. Grebatorstvooooooooooooo user posted image .

Vsi bolančki - hiter se pozdravt, da bo spet sam smeh!!!!
Vse neprespane mamice - odštevamo do pubertete, a ne? user posted image

Blanči - hrana - kivi se men zdi še "slabi kt pomaranče". Ne bom pametna, sam jst mu to še ne bom dala. Meso: piška, puran, teletina - ales OK. Dons je dobu žlico jagodne skute od Lj mlekaren. Pa da vidmo kdo jih bo od zdaj naprej jedel...

Obalke, kdaj se naredi sonce v Portorožu? Da ne bomo čist prehmal dol. V Lj se namreč šele okol pol 12 sonce prebije. Pred pol ure so ble 3 stopinje!!! BRRRRRRRR

Erna - smo ga poslali nazaj, itak. Novega smo pa že prej meli, ker smo ga v BC kupili (pri Sončku bi ga čakali 10 dni) - imamo Roemer Duo plus z isofixom.

Zdej pa smuk v kopalnico user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12545
15.10.2007 10:12:38   
tinaaja
Tinaaja - kam pa si dala na Šmarni Brino spat?

prenosno postlco smo imel sabo user posted image user posted image user posted image user posted image glavo da na rame, trup pa nogice name - pa imamo prenosno postlco.. mami je micn manj komot, ampak vazn da je otrok pol dobre volje. drugace pa bi skraj tudi v deuterju zaspala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12546
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 10:14:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 12547
15.10.2007 10:26:56   
tinaaja
prenosna pojstla
user posted image

kuku
deuter je zakon

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12548
15.10.2007 10:27:01   
erna14
mea-ne nc nima pikaste,ubistvu se nikol ni mel po nobenih (pamperske,lidl,muller,hugiss,prity baby,)no do zdaj od vseh nastetih so mi hofrjeve pa pamperske najboljse no lidlove mi tud niso slabe sam ker so debele.aja glede sole-potem sva si midve tam tam nekje user posted image user posted image jaz sem tud taka bi in nebi no in koncno mi je uspel jo zakljucit tako da zdaj no way se kaksna solauser posted image user posted image
tinaaja-a si bla dormeo user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12549
15.10.2007 10:29:09   
cv105
user posted image  jutro ...

vse najboljše pikici user posted image user posted image user posted image user posted image !

noči ne bom komentirala ... ni bla slaba ... sam, da se kej ne pokvari ... user posted image

Maks spi drugi krog user posted image , jaz sem zakurila našo famozno centralno ... mi rata vroče, ko pomislim na kredit, ki ga moram zanjo odplačat ... pa državo čakam, ker naj bi mi nekaj povrnila ... pa zamujajo že enih par mesecev ... nategancija skratka ... user posted image user posted image user posted image

čist zabluzila ... no, spal smo dobr, ker sem ga snoč eno uro mučla, da je pojedel 160 ml ... ker če bi blo po njegovem, bi spil 0 in se valjda zbujal nonstop al pa vsaj ene 2x ... nekak ne skapira, da se s polnim bušijem lažje in daljše in boljše spi ... user posted image

zdej moram olupit krompir in pripravit zelenjavco za Maksa, da dam pol sam kuhat ... pol pa v ruzak in v štacuno po kruh ... in skutke LM ... to je ta glavna hrana zadnje 3 dni pri nas ... ostalo ... no, takotako ...

hofer plenice - jaz nekak prisegam na pampers in nič drugega ... enak je z žajfo ... mustela ... ostalo ponucam jaz za roke ... sej mogoče pretiravam ampak jaz se držim preverjenih zadev ... enako Hipp hrana ... al pa cunje ... user posted image

aja, pa popoldne moram na sestank za plavanje ... jest močno upoam, da nama bo ta podvig uspel, da ne bova zbolela in da bo luštn ... mu prvošm, mulčku user posted image

pridne bodte, otroci tut, pa na zrak pejte ... pr nas 3,5 stopinje ... zunaj slana ... ampak soooooooooooonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?