|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.10.2007 10:16:26   
tini6
Bi lahko še mene dala na seznam rojenih?

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.10.2007 10:16:51   
corfu
Jaz imam zavarovano preko triglava in sicer življensko in varčevanje obenem. Pa še na sloveniki samo varčevanje. Ima pa odprt tudi račun, kamor polagamo denar od RD...pa euro kovančke, ko se jih kaj nabere.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.10.2007 10:28:27   
Freycha
Uff... midva dajeva denar na kar nekaj različnih koncev. Nekaj ima v šparovčku, nekaj na varčevalnem računu, nekaj na skladu in življenjsko zavarovanje. Tamala ima sedaj več denarja, ko midva user posted image

tini6 Dita je stara točno 3 mesece 1 teden in 6 dniuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.10.2007 10:35:39   
Anonimen
tini6, kar napiši mi vajine podatke in vaju dam na seznam.... brez problema..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.10.2007 10:37:37   
Anonimen
Jaz nikjer ne varčujem za malega, še razmišljam kje bi varčevala zanj. Sem pa dobila po rojstvu neko ponudbo, samo se mi je telefon pokvaril, pa nič več od tega, se sploh ne spomnim, s kje so klicali. user posted image  user posted image

Tini6, ne bi rekla, da je začasno. Po mojem bo še kar dosti sranja, zobje, igranje ponoči... Uh..

Torej, jutri se dobite? Bi prišla, pa mi je težko user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.10.2007 10:49:48   
Anonimen
Zakaj težko?

jaz bi pa ful prišla... No, če bom tak zombi kot danes, pol je bolje, da ostanem doma...

No, bom videla, kako bo s cepljenjem in kako z avtom....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.10.2007 10:54:10   
tini6
Mi imamo tud jutri cepljenje, kje imate pediatra?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.10.2007 10:59:17   
Anonimen
Jaz sem iz Lenarta in imam pediatrinjo kar tukaj.

Bi pa moral bit moj malček cepljen že 14 dni nazaj, pa smo bili bolančkani. Sicer še zmeraj malenksot smrkamo, ampak upam, da nam ga uspe jutri cepiti.

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.10.2007 11:08:25   
corfu
Zvesta, če je nahoden boljše da ga ne cepi, sicer pri nas mora biti otrok popolnoma zdrav. Jaz na tvojem mestu, ga ne bi dala cepit.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
15.10.2007 11:13:22   
Anonimen
Ampak to smrkanje se nama vleče že mesec in pol...  In je šlo zdaj bistveno na boljše....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.10.2007 11:23:12   
Anonimen
Joj, moja2 user posted image sta pa dans orto tečna.user posted image Jure sicer končno spi, tamala mi pa tečnari in glihkar mi je spet eno čelno spustila, tokrat zanalašč.user posted image Sploh ne vem, kako naj jo odvadim tega.user posted image Ve, da se ne sme, ve, da boli, pa kar izziva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.10.2007 11:24:36   
tini6
na pomoč, naša ima zabasan nosek, sliši se ji kako se ji zadaj vleče. kaj naj naredim? zaenkrat ji vlivam fiziološko, ampak se mi potem skoraj zadavi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.10.2007 11:28:51   
Freycha
iz vate naredi torpedo, pa ji ga daj v nosek in vrti, da gre šmrkelj ven..... mi to uporabljamo in funkcionira...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.10.2007 11:40:35   
tini6
ampak ta smrkelj je čisto zadaj, v žrelu

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.10.2007 11:50:39   
siskamiska
Rumba nimam nobene posebne posode za vzhajanje.

Našedva imata varčevalne in tekoče račune.
Jst sm pa zgleda da neki fasala, ker mi je noro slabo, pa želodec me fajn matra, pa drisko mam, skratka JUPI user posted image ...

Upam da bom jutri ok, ker me drugače ne bo.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.10.2007 11:53:32   
Ajvy
Helou bejbne....mi smo opravili s širokim povijanjem!!!!!JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....zdej se mi pa spet tak drobcena zdiuser posted image ...je bila zelo prida, samo opazovala je kaj se kej okol dogaja....ah ja....pol manj pranja in seveda pol manj likanjauser posted image
In kaj zdej, a gredo kake hlačke čez pleničko, al takoj kr oblačilca, ...sej mogoče je neumno vprašanje, ampak me res zanima....

Hvala za pestke, Madejka bom mislila na vaše kolke v petek!!!!

Baja, tudi jaz sem rojeni štor, sem ponaadi vse tiste marele za dež polomila....tak da je zdaj na vozku nimamo....
To lahko pa samo sanjaš...mi smo naše uspavanje že preživeli in prerasli....čeprav moram priznati, da bi bilo super...

Čikarice, jst sem tudi včeraj zvečer skor zmrznila na balkonu...ampak kaj češ- drugače ne greuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
15.10.2007 11:53:58   
Anonimen
zvesta VAUuser posted image user posted image user posted image user posted image

freycha men je tud všeč oni črni bodiuser posted image sicer nisem glih apriori proti roza, samo mi gre pa ful na živce...sama nisem nič roza kupla, samo vsak prinese rozauser posted image pol pa kombiniram z rjavo in vojaško zeleno, pa kar OK izpadeuser posted image

tini6 nabavi si inzulinsko inekcijo, otročka posedi in počasi špricaj fiziološko v nosek...otročkom sicer ni najbl všeč, samo klinc....boš vidla da boš vse ven spravla.....je pa čist nosek najboljša zaščita pred vnetimi ušeski, zato kar pogumnouser posted image

skor ne morm verjet, sem malo odložla v postlo (mojo) in je neki časa čebljala, pol pa zaspalauser posted image sama od sebe, čudo vseh čudesuser posted image jaz grem pa palačinke pečt, neki jih bom orehovih nardila,  neki pa čokoladnih, pa gobovo župo, mam lisičke pa štorovkeuser posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
15.10.2007 11:55:00   
Ajvy
Siskamiska, skuhaj si majaronov čaj...zavreš vodo, daš eno žličko majarona not....pustiš stat...precediš in nesladkano spiješ...super duper pomaga...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
15.10.2007 11:56:58   
Ajvy
Ulla, hvala lušte delat s palačinkami...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
15.10.2007 11:57:36   
Anonimen
babike še to...kaj je bolše kupit - zimsko vrečo alo kombinezonuser posted image a more bit oboje slučajnouser posted image jaz se bolj h kombinezonu nagibam, ker je otrok tak lepo spakiran notri, rokice pa nogice, vsako posebi toplo oblečenouser posted image moj pa ne vem zaka je navalil na to vrečouser posted image mnenja prosim.....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
15.10.2007 11:57:59   
Anonimen
ajvy ju ar velkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
15.10.2007 11:59:26   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image
Obe z Živo sma še v pižami, mami na RR Z vlko kahlo kave, mala pa na igralni.user posted image user posted image user posted image
Danes je spet tak lep sonček kot včerajuser posted image , zato boma spet cel dan zunaj. Tak kot včeraj , dopoldne z Freycho in njeno Ditouser posted image user posted image user posted image , ki je taka lepa, nežna babikauser posted image  ( tak kot mamicauser posted image ). Morem povedat, da sma tak šibali in tolko lapali, da sma pozabli it na user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No pol smo šli k tašči na kosilo, pol še 3 urni sprehod, pol pa še babi in dedi za eno urco, da sta lahko ati in mami malouser posted image . Ful je blo fajn, samo kaj ko ti vikendi minejo z svetlobno hitrostjo.user posted image user posted image user posted image  No sej vem, eni še vseh vikendov ne morejo skupaj preživljat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
15.10.2007 12:06:22   
Ajvy
Ulla, jst sem bolj za kombinezon....
Ah ja, mogoče pa enkrat res....se oglasima...k bova malo bolj pogumne...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
15.10.2007 12:09:55   
siskamiska
Ajvy hvala user posted image . Se čajček že kuha.
Pa čestitke ker ste se znebili širokega povijanja. Čez pleničko (če uporabljaš tiste za enkratno uporobo) gredo pa kar takoj oblačila.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
15.10.2007 12:37:11   
madejka
Ulla res si prava lumpa!user posted image

Ajvy pa veš da sem 5 min nazaj na vaju mislila, ko sem malega previjala in sem rekla Maju, kak je zdaj Tarji fajn, ko ne rabi več širokih plenicuser posted image Čestitke!

Siskamiska zakaj je ta majaronov čajček dober?

Sanek in Freycha vidve sta kje blizu doma? Sem vama kar fauš ker mata družbo! Tu pri nas 8 ljudi stanuje, pa je došpoldne samo babica (90 let) doma, ki pa ne čuje dobrouser posted image

Sanek mi bi bli tisti, ki vikendov ne mormo skup preživljat, ker ma moj dragi kar naprej kaj službeno za rihtat!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!