rumba
|
mateyka, dobrodošla med nami. Ja, tudi tukaj nas je nekaj, ki podobno razmišljamo glede oblačenja, kopanja, mazanja... Smo pa res v manjšini in včasih bolje, da kar tiho, da ne izpademo čudaki. Moji otroci, na primer, skorajda nikoli ne nosijo kape, razen v najhujšem mrazu in vetru, pa so me že mnogi mimoidoči utavljali in kregali, kako jih oblačim. Kapo gor, gospa. No, Juliji je še nisem nataknila. Čudakinja pa taka. siskamiska, , da se čimprej pocajtaš. pupi, super, da si bolje. Ajvy, pa sta se rešili širokega povijanja. Bravo. Držim pesti še za cepljenje. Freycha, ko si pisala o počasnem spreminjanju doktrin, me vedno zmrazi, ko se spomnim, kake kometarje sem doživela zaradi copat. Namreč, Hana ni nikoli nosila Cicibanovih copat niti čevljev, pa jih je v vrtcu skoraj položlo, ko sem prinesla tanke mehke usnjene copatke ala roobeze. Ja kaj pa je to??? Kdaj boste pa prinesli "ta prave" copatke? Mislim, halo?? Hja, bomo še rabili kar neki cajta, da se bodo stvari obrnile..... Hana je pa danes zvečer imela malo vročine. Upam, da bo jutri ok in za v vrtec, sicer je moje kofetkanje vprašljivo. No, se še javim jutri zjutraj, ko bom za ziher vedela, kako in kaj.
|