|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.10.2007 20:58:15   
Sibil_
No pa smo/ste prebile do 500ke, čestitam!

Mi smo pa spet bolni-Patrik ima vnetje ušes jaz pa sinusov, oba na antibiotikih.Fuj.user posted image

Jaz za torek ne morem nič rečt, žal.Pa bi tako rada prišla in vas spoznala.No ja, sej bo menda ja še kakšna šansa v okolici Ljubljane, ne?user posted image

Grem gledat film na laptop, se tipkamo jutri,
LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12501
14.10.2007 20:59:05   
tinaaja
Dajadada, zdaj pa tud mene firbec.. a imamo prvo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12502
14.10.2007 20:59:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Ima pa enake rjuhice s smrkci kot Živa, samo naše so podedovane še od mojih bratrancev.

Matia tudi, pa jih je kar od mamice podedovaluser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12503
14.10.2007 21:00:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
thaiss: a ti nam pa ne privoščiš enega lepega dne? No vsekakor pa upam, da se v torek ponovno vidimo. Sicer bo Hana v družbi dveh fantov, ampak sej veš .... od viškov ne boli glava.

user posted image če bova povabljena v vašo družbo pa sončka brez burje naročim user posted image

a nimas plavanjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj te briga!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12504
14.10.2007 21:11:03   
Naomi
se 499 user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12505
14.10.2007 21:12:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sfolgam vas pa ne več...user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12506
14.10.2007 21:29:58   
thaiss
naomi user posted image user posted image avatar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12507
14.10.2007 21:35:03   
Naomi

naomi user posted image user posted image avatar

zato sem pa mal mn zgovorna, k se urejam cistino user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12508
14.10.2007 21:41:15   
A-N-J-A
dajadada-če misliš bit kmaluuser posted image in delala skrajšan delovni čas boš mela zelo majhno porodniško,ker dobiš povprečje 12 mesecevuser posted image

sonchek-kako naj pridem k teb če mam Borčka bolanga,čak da se pozdravmo.Sem pa dons jedla flancat z Orluser posted image

tinaaja bravo za 500-kouser posted image ,pa bravo za šmarno.Ker ruzak pa mate???

dskubin-čestitke za 7-ko in za zobek.Danes smo naročili 2 stola,sta se unadva pobotala in smo zrihtal.Dobimo v sredouser posted image .

meaa-ti si ista k jaz,iščem in iščem pa nič ne najdam(zase za oblečt),itak da skos v trenirkah hodimuser posted image

draja-tebe že dolg nisem pozdravla,pa vidla tud ne.Evo engauser posted image zate

lejči tvoja ta mala je pa facauser posted image

Kr_enamami-smo te pogrešal,kje se potepašuser posted image

Hvala vsem za čestitke za našo 7-ko.Moj sonček še ni čist ok ampak počasi pa bo.Zdaj mi vse te njegove pike sličijo na šestouser posted image .No saj važn da smo dal kri in bris za škrlatinko da sem vsaj mal pomirjena.Revež je zgleda fasu ta sitno virozo,pa še ta drug zobek mu vn rineuser posted image .
Včeri ponoč sva se pol stiskala,zbudu se je kr ene miljonkratuser posted image ampak vsaj joka ni bilo.Bomo vidl kako bo danes.
Drugač je pa sitn ko 100user posted image ,ga sploh nisem navajena tazga in ne vem kaj naj delam z njimuser posted image .
Elčika je pa pridkana...ojoj kaj je dons nardila.Sta se s sosedo igrale in jo po ene pol ure pripelje G.domov blatno do kolen pa brez enga čevlja.Sta mule zabredla v blat user posted image tok globok da se je Eli en čevelj sezul in ga je mogu pol G. iskatuser posted image .Mela je pa oburte bele najkice,pa ta boljš hlače,roza brezrokavnik,ki je bil seveda tud blaten,ker je roke v žepe dajalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12509
14.10.2007 21:51:36   
Naomi
Elčika je pa pridkana...ojoj kaj je dons nardila.Sta se s sosedo igrale in jo po ene pol ure pripelje G.domov blatno do kolen pa brez enga čevlja.Sta mule zabredla v blat tok globok da se je Eli en čevelj sezul in ga je mogu pol G. iskat .Mela je pa oburte bele najkice,pa ta boljš hlače,roza brezrokavnik,ki je bil seveda tud blaten,ker je roke v žepe dajala .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12510
14.10.2007 21:54:11   
skačica
Čer!

Glede porodniške bo kar veljalo tako kot je krenamami napisala. Se pravi ni samo polovica tvoje plače, če delaš 4 ure.

tinaaja- user posted image user posted image user posted image  za otvoritev 500-ke. Smo pa res prave čveke!

anja- user posted image user posted image user posted image  za Elo. Faca mala.

Šibam, nimam več časa, Iza počasi ratuje zaspana. Ja, še vedno je budna, zadnje čase zaspi okrog enajstihuser posted image . Ne vem kaj je zdaj to.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12511
14.10.2007 21:56:02   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Elčika je pa pridkana...ojoj kaj je dons nardila.Sta se s sosedo igrale in jo po ene pol ure pripelje G.domov blatno do kolen pa brez enga čevlja.Sta mule zabredla v blat tok globok da se je Eli en čevelj sezul in ga je mogu pol G. iskat .Mela je pa oburte bele najkice,pa ta boljš hlače,roza brezrokavnik,ki je bil seveda tud blaten,ker je roke v žepe dajala .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pol sem jo pa v bano posadila pa prav ta mala.Joj mami kolk je to smešenuser posted image .Sej je bil res smešen prizor ko sta se dam privlekla Ela bosa na eno nogo,G.pa čevelj poln blata v rok.Ga tud nazjat nisem moglauser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12512
14.10.2007 21:57:43   
draja
Anja hvala za pozdrav in objem. Vračam in držim pesti, da bova danes obe imeli bolj normalno noč (Živa se je zdajle že trikrat zbudilauser posted image ). Ela je pa facauser posted image !

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12513
14.10.2007 21:58:58   
A-N-J-A
Naomi a si Svit včeri slikala,ko je gledu film pa na Bora misluuser posted image .bOŽE MILI ZDAJ SE NORCA DELAM POL ME BO PA RES TO DOLETELuser posted image (črke)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12514
14.10.2007 22:00:29   
A-N-J-A

Anja hvala za pozdrav in objem. Vračam in držim pesti, da bova danes obe imeli bolj normalno noč (Živa se je zdajle že trikrat zbudilauser posted image ). Ela je pa facauser posted image !

Aja tvoja že takoj začneuser posted image ???Moj šele po 3-4h urah

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12515
14.10.2007 22:00:51   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Naomi a si Svit včeri slikala,ko je gledu film pa na Bora misluuser posted image .bOŽE MILI ZDAJ SE NORCA DELAM POL ME BO PA RES TO DOLETELuser posted image (črke)

ne, to je slika starega znanca policije user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12516
14.10.2007 22:06:04   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

user posted image user posted image

ne, to je slika starega znanca policije user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12517
14.10.2007 22:11:44   
draja

Aja tvoja že takoj začneuser posted image ???Moj šele po 3-4h urah

Mah zadnje čase je kriza celo noč, tudi 2 uri v kosu ne spimouser posted image . Najhuje je pa od 23-ih do cca 3-eh, 4-ih, ko se zbujamo tud na 15 minut, dostkrat se pa čist zbudi in pol smo 2, 3 ure kar pokoncuser posted image . Pa vsataja zadnje čas etud že okol 6:30user posted image . Vse bi se dalo potrpeti, če bi hudiča vedela ZAKAJ??? Kaj hudiča jo muči in zbuja, ko je pa 4 mesece spala 10,11 ur v kosuuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12518
14.10.2007 22:15:39   
erna14

erna te lahko jaz skuruser posted image .. a tudi ti prideš v torek??

neeeeeeeeeeeeee,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bolanckani ti pa oblubm da pridem kmalu,ok,

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12519
14.10.2007 22:16:55   
thaiss

Vse bi se dalo potrpeti, če bi hudiča vedela ZAKAJ??? Kaj hudiča jo muči in zbuja, ko je pa 4 mesece spala 10,11 ur v kosuuser posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12520
14.10.2007 22:17:38   
Dajadada
Ne, ne punce, nisem user posted image , me bo zihr kakšna prehitela. Je pa treba preštudirat vse variante. Sigurn bi mi2 imela kar kmalu še enega, tako da polovičen delavnik odpade, če hočem imeti eno solidno porodniško. Po drugi strani pa spet k...gleda dnar, treba je nase pa na otročke mislit pa na quality time together.

A je katera za kakšen kafe jutri?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12521
14.10.2007 22:18:29   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

erna te lahko jaz skuruser posted image .. a tudi ti prideš v torek??

neeeeeeeeeeeeee,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bolanckani ti pa oblubm da pridem kmalu,ok,

user posted image no sej niti ni placa za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12522
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 22:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 12523
14.10.2007 22:22:02   
thaiss
KR enamami user posted image user posted image  za staro mamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12524
14.10.2007 22:24:04   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
A je katera za kakšen kafe jutri?

Jaaaaaa! Takoj ko se naredi sonce, grem na tržnico, tako da lahko ali kje ob Ljubljanici, ali pa v Tivoli pridem.

Zdej moram pa spat, ker imava jutri ob 8h že terapijo. Pa zdej k je tko mraz traja samo oblačenje 5 minut več!

Anja: ojoj, kaj nas še čaka! Bravo G, da je našel čevelj.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?