|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
13.10.2007 23:03:38   
gruška
Scubadiver, Katka je rodila v Ljubljanski porodnišnici....... Je rekla, da so rojevale kot po tekočem traku, da so komaj našli postlo zanjo in frej porodno sobo..........baje je bla gužva za znort..........user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
13.10.2007 23:11:05   
scubadiver
Joj joj joj, tale gužva letos me kar straši. Sem zelo vesela da sem zanosila, ampak mogoče sem vedno manj da sem ravno letos v temle baby boomu. Nam je ravno zadnjič na materinski razlaga da je do sedaj že 500 rojstev več kot lani v istem času, pa je bilo že lani rekordno leto user posted image  Babic in oddelkov imajo pa premalo, ker so jih v prejšnjih letih zapirali zaradi premalo rojstev, babic je šlo pa kar nekaj v penzijo pa niso vzeli novih ker ni bilo potrebe. Do letos... LEtos so vzeli pa 2 novi, pa kao še dve bodo do novega leta ker ne sfolgajo več...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
13.10.2007 23:21:09   
gruška
........ja, Scubadiver.... in veš kaj še - so se zdravniki kregali, ker je "nevemkdo" (šefi teh babic, al kdo) prepovedal, da so babce prišle na porod s kakšno nosečnico, češ, da se bojijo korupcije, pa ne vem kaj še....... babic pa že tko manjka, pa so ful preobremenjene, ne sfolgajo......... so rekli zdravniki, da bi "taglavni" bli loh veseli, če pride kakšna babca delat, čeprav je tist dan frej....... ne vem, no?!user posted image  zdej so sicer baje spremenil režim, da mora babca dat 2 mesca pred PDP podpisat dvema šefoma papir, s katero nosečnico bo prišla........... cela norišnica ..... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 5978
13.10.2007 23:23:19   
Ilije
Gužva ni opravičilo, da delajo tako kot delajo!!!

UPAM, DA BO S KLARO VSE V REDU!!!

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Naj jo pazi ta angel varuh!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5979
13.10.2007 23:24:06   
kanarka
Tole s Katko je pa res too much. Moji sošolki se je zgodilo podobno na Jesenicah. Ampak, glede na to, da smo tik pred porodom, rajši ne bom komentirala. Upati moramo samo na najboljše. Naše misli si ne smemo okupirati s problemi, ki jih še ni.

Hruškici pa iskrene čestitke in obilo stiskanja in cartanja user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5980
13.10.2007 23:26:58   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Gužva ni opravičilo, da delajo tako kot delajo!!!

To se pa vsekakor strinjam user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
14.10.2007 7:33:20   
scubadiver
No punce, naj se katera zbudi in mi prosim skuha kavo. Skoraj vedno jo jest skuham, danes se mi pa ne ljubi user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
14.10.2007 7:38:25   
manca
Čestitke Hruškicauser posted image

Eno user posted image vsem skupaj za dobro jutro.
No, jaz od včeraj naprej nisem več 3v1 ampak samo še 2v1...je lenoritis šel stran od meneuser posted image user posted image user posted image
Pokonci sem pa že od šeste zjutraj, s tem da sem imela malo čez polnoč problem...namreč ležala sem na levem boku, pa me je v hrbtu, v predelu riti in med nogami tako močno bolelo, s tem da sem se komaj iz levega boka premaknila na desnega da sem lahko vstala in šla na wc.Zraven me je še bolel trebuh in sem res komaj prilezla do wc-ja, stanje se je nekaj časa umirilo...mi lahko katera pove kaj bi to bilo?

Zdele že kuham kostanj, saj bom naredila kostanjevo pecivo pa rabim prej imeti kostanjev pire.

lp, manca

Neposredna povezava do sporočila: 5983
14.10.2007 7:39:04   
manca
Scubadiver, tvoja želja je uresničenauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
14.10.2007 8:16:31   
scubadiver
Najlepša hvala Manca, odlična kavica user posted image  
Točno tako bolečino sem jaz imela dve noči nazaj. Me je ponoći tako bolelo da sem skor jokala od bolečine. NImam pojma kaj je to bilo. Sedaj pa je na srečo vse ok in kar dobro spim, razen seveda da se zbujam okoli 6h in ne morem več zaspat nazaj kljub temu, da grem spat okoli polnoči. Namesto da bi se zdej mal naspala, pa čeprav vem da se na rezervo itak ne da. NO ja, še +- 39 dni user posted image  pa bomo zibali....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
14.10.2007 9:07:03   
naraščaj
Dobro jutro in havala za kavico.

Sem jo ravno popila (kapucino).

Jaz tut ponoč dobim ful bolečino v trebuhu, ko je pln mehur in se komaj zvalim iz posle. Boli ko user posted image , sam takoj ko se "polulam" je pa boljšm trebuh postane mehak in gre. Dasnes sem 3x šla na WC user posted image user posted image  pol pa nisem mogla nazaj zaspat. Zjutraj bi pa spala pa so prišli delavci.

Katja, držim pseti za tvojo pupo. Saj bo še vse dobr. Sam res ne morem verjet, da ga tak lomijo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5986
14.10.2007 9:14:28   
gruška
Jutroooooooooooo,

hvala za kavico!!!! Manca, Scubadiver, tudi jaz poznam tako bolečino.... in se mi dogaja vsako nosečnost zjutraj (bolj proti koncu nosečnosti)...... ko grem na wc bolečina mine... g. mi je rekla, naj si ponoči naredim uro in grem na wc, ker se sama ne zbudim, zjutraj pa je mehur tako poln, da mi pritiska na vse možne organe, da se komaj privlečem do wc-ja....... Pri meni vem, da je wc vzrok.... je možno, da je tudi pri vama, al sta bolj pogosti obiskovalki školjke? 

Neposredna povezava do sporočila: 5987
14.10.2007 9:15:54   
gruška
Naraščaj, sva istočasno pisali u bistvu isti odgovor........

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
14.10.2007 9:20:50   
scubadiver
Pri meni ni bil razlog WC pa čeprav je res, da ponoči ne grem nikoli lulat. Mene je bolelo v bistvu med nogami, na zadnji strani.. kot da bi me bolele kosti.. Mogoče sem se čudno zaležala al pa je user posted image  pritiskala na živec. Ker tud ko sem šla na WC ni minilo, zato vem da ni povezano z mehurjem. NIsem pa spala skoraj celo noč zaradi tega.. no ampak važno da je minilo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
14.10.2007 9:27:04   
naraščaj
JA, gruška. vidim.

Scubadiver, verjetno ti res user posted image  kam pritiska. To se dogaja. Menje zaradi tega nekaj časa roka mrtvela, sam je nasrečo kr kmal minil. Sem pa takrat zagnala celga user posted image , ker nisem vedla kaj je, pol pa me je G potolažila, da je to pogosto v nosečnosti, ker pač lahko user posted image  tako leži in pritiska na kak živec.

Tiste, ki ste naročile preko Sončka angelcare a ste naročile po teefonu al kak to gre. Jaz še preko njih nisem nič naročila, bom pa sedaj to +jogi za zibko, sem ga našla tut pri njih, pa je kar ugoden.

Celjanke, a jutr pol velja ob 9ih v Pomaranči?????

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
14.10.2007 9:37:02   
scubadiver
Naraščaj jaz sem naročila angelcare na sončku preko njihovega spletnega obrazca oz. spletne trgovine.. Je ful enostavno..

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
14.10.2007 9:42:10   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Naraščaj jaz sem naročila angelcare na sončku preko njihovega spletnega obrazca oz. spletne trgovine.. Je ful enostavno..

Hvala bom šla pogledat in kr naročit. Upam, da še majo na zalogi, da dobim do PDPja.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5992
14.10.2007 9:48:36   
naraščaj
Scubadiver, a morš bit registriran uporabnik, da ga dobiš po tej ceni????

Neposredna povezava do sporočila: 5993
14.10.2007 10:02:12   
nicolina
Dobro jutro, manca hvala za kavico user posted image .
Nekatere ste že res zgodnje, jaz sem se tudi zbudila okoli 6, pa nekak nisem mogla zaspati nazaj, pol sem se malo pomatrala, pa je šlo.

Kar pretreslo me je tole o Katki, pa kaj za vraga so čakali user posted image user posted image user posted image  Res me razjezijo take stvari. Upam, da bo vse uredu.

Jaz pa nimam kakšnih bolečin v trebuhu, apmak mi user posted image  pritiska na živec v levi nogi in s tem posledično me zeloo boli križ in noga. user posted image

Naraščaj, jaz sem se tudi registrirala na sončkovi strani, sej gre hitro, ker drugač se mi zdi, da ne moreš naročiš. Jaz sem AC naročila v petek. user posted image  Upam, da kmalu pride.

Se beremo

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
14.10.2007 10:08:09   
Tanayya29
Jutro!
Hvala za kavico manca....

Jaz sem spala ,kot ubita do pol desetih....

DRAGA KATKA....DRŽIMO PESTI..NAJ BO VSE UREDU Z MALO KLAROuser posted image user posted image user posted image user posted image .

to se res ne bi smelo dogajati,pa žal se še vednouser posted image .

Narščaj Gruška evo mene tudi ponoči tko boli,kot vaju,ko pa pridem nazaj iz wc-ja pa je uredu!Potem je to poln mehur...sem se že sama spraševala,kaj bi to lahko bilo,ampak sem jaz tudi takoj povezala s tem!

Moj tudi danes dela,tako,da bom šla verjetno h tašči na kosilo,ampak še ne vem...

Želim vam en lep dan,tukaj v Lj je sonček...verjetno pa je bolj mrzlo zunaj...

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
14.10.2007 10:08:16   
Dajica
Dobro jutro!

Joj, jaz sem imela grozno noc danes. Najprej sem imela take moraste sanje... Sanjalo se mi je, da sem ze rodila in da je porod potekal cisto na izi, brez kaksne bolecine. Spomnim se, da sem imela asociacijo o rojstvu, kot bi se peljala po zaprtem toboganu. Hmmm...zanimivo. Po porodu pa so me kar takoj poslali domov. Mogoce v roku ene ure. In doma premisljujem, koliko je ze tezka pa koliko je velika moja bebika. Pa hocem poklicat v P pa to vprasat, pa kar naprej sem narobe vtipkala tel. stevilko, nikakor mi ni ratal vnesti prave. Vmes se je dojencek zbudi in bila je vasa pokakana, tisto prvo blato, ki ga je veliko pa smolnato je. Js pa skor v jok, d anic ne znam, da nam je v MŠ rekla, da bodo v zacetku sestre to delale in nas naucile, da naj kr pritisnemo tisti zvoncek in bo prisla sestra. Jaz pa ze kr doma, brez pomoci in znanja. Samo mami je bila z mano in  mi pomagala. Par vatk sva imeli za obrisat ritko, bolj sem brisala, vsa je bila se umazana. Kar na jok mi je slo, kako so me lahko pustili samo in me poslali domov. Pa se dojila nisem nic, pa so rekli, da je treba takoj... Skratka, groza!!! Pa se posteljica ne vem, ce se mi je porodila. In kar naenkrat sem se zbudila in VSE me je boleleo, cel spodnji del hrbta, ce sem se obrnila, me je bolel in spikal cel trebuh, tako da sem se kar usedla, se moj se je zbudil in spraseval, kaj mi je, ce je vse ok, ce mi lahko kej pomaga. Zdej sem pa jaz pomislila, da kaj ce bom mogla it rodit. K sreci sem potemnajdla kolikor toliko tak polozaj, da sem pocasi lahko zaspala nazaj. Ampak tako grozno sem se pocutila zaradi sanj, pa se zaradi bolecin. Pa se v sanjah sem hotla it na ta forum in vam sporocit, da sem rodila. :)
Danes se pocutim kar vredu in upam, da tako tudi ostane.

Lepo nedeljo in cimboljse pocutje vam zelim, D.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
14.10.2007 10:09:28   
Ilije
Dobro jutro punce!

Se vam samo zahvalim za kavico, potem pa šibam pisat seminarsko in kuhat kosilo.

Pa seveda držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
14.10.2007 10:11:57   
manca
jaz drugače hodim na wc ponoči kar ene petkrat. To noč sem šla spat malo čez polnoč, pred šesto sem bila pa že čist budna. Sem tko naspidirana dons, pa nimam pojma zakajuser posted image . Pa še mojga moža preganjamuser posted image user posted image ker hoče še avto oprat, potem mora pa pod tuš da greva k njegovi taščici na kosilo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
14.10.2007 11:03:40   
sonchek
Dobro jutro user posted image ...

Vidim da ste ene že ful pridne in zeloooo zgodnje...jaz sem bl lenobna in sem ustala mal kasnej, pa kavico spila pa zajtrk pojedla, šla pod tuš, glavo umila...zdej je pa že tokkk lep sonček, da bom verjetno šla mal ven na zrak...

Katka- Ne morem verjet, da se pri vsej tej tehnologiji lahko še dandanes dogaja kaj tako neumnega in neodgovornega...ja grozaaaaaaaaaaa noooo..
Samo upam, da bo s mičkeno Klaro vse ok..in naj jo naš angelček čuva...

Dajica...to so pa res moraste sanje...sicer mislim da včasih že vse nekaj sanjamo o porodu...se vidi nas je to že začelo preganjati..kako in kaj bo...kaj...

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Scubadiver, a morš bit registriran uporabnik, da ga dobiš po tej ceni????

sej pomoje, ga drugače niti naročit ne moreš...tako da ja...moraš biti registriran..

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Jaz tut ponoč dobim ful bolečino v trebuhu, ko je pln mehur in se komaj zvalim iz posle. Boli ko user posted image , sam takoj ko se "polulam" je pa boljšm trebuh postane mehak in gre.

tudi jaz...sploh če se pol uležem na hrbet...oooo grozaaaaaaaaa....pol pa takoj lulat in je ok....

no, zdej grem pa mal ven...morm cunje obest, pa druge dat prat...ker dons se bo še sušilo...pol pa vprašanje, kdaj bo spet tak lep vreme...jojjjj kok pogrešam sušilca...

No pa lep dan vsem in se beremo
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
14.10.2007 11:13:34   
Magi*
novemberke, naj se še jaz malo uštulim k vam.

tudi decembrke z grozo spremljamo kaj se je zgodilo katki in držimo pesti za njeno Klarouser posted image

kar se tiče spletnega nakupa AC blazine na soncek.si: ni potrebno biti registriran uporabnik. akcija velja za vse in to cel oktober. ravnokar sem blazino naročila. izdelek dodaš v košarico, izpolniš naročilnico, izbereš način plačila in dostave in samo še klikneš na pošlji. po emajlu dobiš potrdilo naročila.

vso srečo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?