Dajica
|
Dobro jutro! Joj, jaz sem imela grozno noc danes. Najprej sem imela take moraste sanje... Sanjalo se mi je, da sem ze rodila in da je porod potekal cisto na izi, brez kaksne bolecine. Spomnim se, da sem imela asociacijo o rojstvu, kot bi se peljala po zaprtem toboganu. Hmmm...zanimivo. Po porodu pa so me kar takoj poslali domov. Mogoce v roku ene ure. In doma premisljujem, koliko je ze tezka pa koliko je velika moja bebika. Pa hocem poklicat v P pa to vprasat, pa kar naprej sem narobe vtipkala tel. stevilko, nikakor mi ni ratal vnesti prave. Vmes se je dojencek zbudi in bila je vasa pokakana, tisto prvo blato, ki ga je veliko pa smolnato je. Js pa skor v jok, d anic ne znam, da nam je v MŠ rekla, da bodo v zacetku sestre to delale in nas naucile, da naj kr pritisnemo tisti zvoncek in bo prisla sestra. Jaz pa ze kr doma, brez pomoci in znanja. Samo mami je bila z mano in mi pomagala. Par vatk sva imeli za obrisat ritko, bolj sem brisala, vsa je bila se umazana. Kar na jok mi je slo, kako so me lahko pustili samo in me poslali domov. Pa se dojila nisem nic, pa so rekli, da je treba takoj... Skratka, groza!!! Pa se posteljica ne vem, ce se mi je porodila. In kar naenkrat sem se zbudila in VSE me je boleleo, cel spodnji del hrbta, ce sem se obrnila, me je bolel in spikal cel trebuh, tako da sem se kar usedla, se moj se je zbudil in spraseval, kaj mi je, ce je vse ok, ce mi lahko kej pomaga. Zdej sem pa jaz pomislila, da kaj ce bom mogla it rodit. K sreci sem potemnajdla kolikor toliko tak polozaj, da sem pocasi lahko zaspala nazaj. Ampak tako grozno sem se pocutila zaradi sanj, pa se zaradi bolecin. Pa se v sanjah sem hotla it na ta forum in vam sporocit, da sem rodila. :) Danes se pocutim kar vredu in upam, da tako tudi ostane. Lepo nedeljo in cimboljse pocutje vam zelim, D.
|