Anonimen
|
Veš, njuškalo, jaz sem vprašala moža od psihologinje na tej šoli, naj mi pove, kakšna se mu zdi šola, če je v redu. Pa je rekel, da je šola v redu, ker na njej vlada res stroga disciplina, da ko enkrat v trej smeri narediš napako, da kaj z rok izpustiš, je prepozno. Sklepam, da se z ženo o tem doma pogovarja. To je tam edino pomembno. Pa saj ni nič narobe, če je na šoli disciplina,če je še kaj drugega zraven, samo ta odnos ravnateljice ... ma takih žensk oz, take ženske imam jaz v službi čisto dovolj in točno vem, po kakšnem principu delajo. Odterat vse, kar malo diši po dobrem, ker se čutijo ogrožene. Pa to iemajo paranojo, po moje. In ta je točno taka. Ma meni je enkrat, ko je bil izpostaljen nek problem, že lagala v obraz. Sem nekaj vprašala, če je res, in je odločno zanikala, da ni. Čez dva dni se je izkazalo, da je res. Saj ga bom verjetno vseeno dala sem, kaj pa čem, malo sem tudi od mame odvisna, ga bo kdaj morala iti iskat, pa ne more tega početi tako, da bo šla na avtobus. Toliko osmojena pa tudi nisem, da bom to od nje zahtevala. Samo sem pa jezna ob svoji nemoči, zelo, zelo. Zato sem postavila to vprašanje, me zanima, kako se večinoma odločate, ali za plavanje s tokom ali kako drugače.
|