|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zapiranje vrat
12.10.2007 21:08:34   
Anonimen
Čer...zdele sem huda in bom malo pizdila. Ok?

Matr je moj mož tečen, kot drek je tečen! Zdele se namaka v banji in spet sitnari in grunta kaj je z mano, da so bile vrata od kopalnice, ko je prišel domov priprta. Jaz afna jih namreč SPET nisem zaprla! Ojooooj katastrofa, svet se bo podru in vrane se nam bodo posrale direkt na glavo!!! user posted image Matr vedno mi v glavi odzvanja glas: zapri vrata, zapri vrata, zapri vrata, ker bog ne daj, da jih ne, ma 5 min govor 100%! Ampak 1x na dan, se mi pa glih nardi, da jih ne in itak žvimo sam zato, da se obremenjujemo s takimi bedarijami. Matr ma bi me zdele zvekel v bano in nategnil, ne pa da ga bo še glava začela bolet, tok se je trot "razburil". Mah, kr neki! Zabila jih bom, pol naj pa čez odtok v kopalnico leze, briga me, tut če se zakajla hudič frdaman!

No zdej mi pa vi povejte, kok od vas VEDNO zapre vrata ( ne vhodna, ostale prostore mislim), z namenom, da če jih ne pol se s časoma povesijo in se ne dajo več zapret.

Bedarija, vsaj kar se mene tiče, ker jaz raje počnem kaj drugega kot pa da se ubadam z prekletimi vrati!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zapiranje vrat
12.10.2007 21:11:36   
Anonimen
Oprosti, ampak zdaj sem se pa res nasmejala user posted image user posted image
Kar se tiče vrat, zapiram samo vhodna, druga ne, ker imam fobijo pred zaprtim prostorom, tvoj pa zgleda pred odprtim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 21:12:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No zdej mi pa vi povejte, kok od vas VEDNO zapre vrata ( ne vhodna, ostale prostore mislim), z namenom, da če jih ne pol se s časoma povesijo in se ne dajo več zapret.

Aja zatoooooo,user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa gruntam, zakaj bi bilo dobro tako striktno vrata zapirat, a se kakšna kurjava vklopi, če so malo odprta, pa se ne bi smela ali kaj takega.

Ma vrata da se povesijo? Prvič slišim, skoraj sem 99,9 posto, da se ne. Saj so na kovinskih pantih, a se kovina stopi ali kaj? Drugače pa kopalnica mora biti odprta, če nima okna, da se zrači, ker je notri veliko vlage in se mora sušit, sicer vse splesni. Zdaj, če vi imate okno, kaj pa vsi tisti, ki ga nimajo?
Po mnenju tvojega moža bi potem vsi morali imeti zaprta vrata in plesnive kopalnice. Samo da se vrata ne bi povesila!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 21:15:13   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  midva sva se do solz nasmejala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 21:17:53   
Erdbeere
No ja je že res, da se vrata povesijo, samo mi imamo vsa vrata vedno odprta....pa ne zato, ker bi imela kakšno fobijo, preprosto zato, ker nimamo prostora in bi bilo sploh najbolje, da sploh vrat ne bi imeli. No edin vsak večer priprem vrata od otroške sobe, ker se je tamau tko navadu, da spi samo, če so vrata zaprta, ostalo je pa večl al manj vedno odprto. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 21:17:54   
ona
Ja,mene si tud nassmejala zdajleuser posted image user posted image user posted image
Pri nas edino moj mož zapira vrata,pa še to bolj iz navade,ostali pa jih samo pripremo,poleti pa sploh nič,je vedno vse odprtouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2007 21:18:19   
jade1
user posted image user posted image user posted image user posted image  Svašta. Oprosti ampak večje bedarije pa še nisem slišala. Pol bi morali meti mi po celi hiši že vsa vrata povešena do kleti, ker jih ne zapiramo, razen vhodnih. Joj jaz kar živčnega fašem, če mi kdo vrata zapira, mi je to tako čudno.
In zarad takih bedarij se razburja?
daj mu malo mrzlo vodo odpri med kopanjem, da se shladi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2007 21:19:16   
Maxica
user posted image user posted image user posted image To je bilo pa res v afektu napisano, sem si prav sproti, ko sem brala, probala vse predstavljat.user posted image
Drugače pa nimam teh problemov, itak imamo tako malo vrat v stanovanju. Ti mu kr povej, naj pride raje k tebi v bano, ja, pa se neha sekirat zaradi vrat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 21:19:33   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image
Kar se tiče vrat, zapiram samo vhodna, druga ne

če pa slučajno zaprem vrata od WC-ja, jih pride pa moj sinko odpreti, da vidi kaj delam notri. Aj, pa tudi vhodna vrata so dostikrat kar odprta. Mi smo hiša odprtih vrat. Ponoči jih pa zapremo, zaklenemo pa ne vedno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2007 21:19:33   
CD
jaz vrat od kopalnice nikol ne zapiram..razen če mamo obiske. sem pa alergična ko moj ne zapira vrat od delavne sobe, ker v njej kadi in pol celo stanovanje smrdi..sicer sem tudi jaz kadilka, pa me vseeno moti če voham čike v kuhni, dnevni sploh pa v spalnici.
naredite nihalna vrata pa se bodo sama zapirala. mal heca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2007 21:27:22   
mama54
user posted image user posted image user posted image .Pri nas v hiši je 14 vrat pa se zapirajo samo ena(vhodna) pa še ta ne čez poletje,ko smo doma.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu CD)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2007 21:36:03   
MarijaPo
tudi meni se zdi tvoj post prav posrecen in skrajno smesen

Tale tvoj pa danes res glih nima dneva s temi vrati.

Mi nikoli ne zapiramo vrat od kopalnic, ker kopalnica nima zracenja in vse splesni, ce so vrata zaprta.
To, da se povesijo je totalna oslarija, nam se v 25 letih niso povesila in niso skoraj nikoli zaprta.

(odgovor članu CD)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2007 21:37:30   
tajtaja
Da se ne bo njemu kaj obesilo, če se bo tolk nerviraluser posted image .
Pa boš spet ti nadrajsalauser posted image .
Je že res da se problemov nimaš, si jih probaj naredit!user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2007 21:41:03   
cukr07
user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, sem se tolk nasmejala da me kr trebuh boli. Jst zapiram za sabo samo vhodna vrata, ostala pa kakor pač nanese - enkrat ja, drugič ne. Pa se zarad tega pri nas nobeden ne sekira, pa tut povešenih vrat še nimamo... user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2007 21:42:52   
kaya2007
mi mamo v kopalnici drsna vrata, tako da teh problemov sploh nimamo. normalna lesena vrata pa imamo samo za v otroško sobo, teh pa itak da ne zapiramo...ampak vsak ima svoje veselje user posted image  moj fotr je vedno govoru kolk mu je šlo na k., ker mu je njegov fotr vedno reku "pa luči pogas" user posted image  user posted image  in je bilo zato pri nas vedno vse prižgano he he

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2007 21:46:12   
eya
user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa mislila, da ga zdaj v kopalnici zebe, ker so bila vrata odprta.

Jaz tudi nikoli ne zapiram vrat, še zlasti pa ne iz tega razloga, da se ne bi povesila.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2007 22:05:07   
Blejka26
res hecno.mene tud včasih kdaj zmerja zaradi vrat,sploh pa zaradi vrat ki sva jih dala nad stopnice in če jih ne zapiram vedno,potem se mu zmeša ker sva za te vrata dala 180 jurjev in noče da se povesjo..ma sej ma prav,ampak jih je ful težko zapret,ker se moraš full stegniti-jaz sem pa noseča pa se z otrokom v naročju in se pač ne morem..sam se hitro pomiri

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2007 22:07:06   
Moyca_
user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2007 22:12:57   
Akil
Anonimna  user posted image user posted image user posted image

Danes se še nisem nasmejala, tk da  user posted image

P.S, mislim, da se vrata ne povesijo.  Razen če mate neke ULTRA težkeuser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.10.2007 22:21:22   
rija
crknem user posted image user posted image user posted image

mene bi potem ubil, ker mi imamo garažna vrata včasih odprta kar celo noč user posted image  pa vrata od avta na največjem parkirišču v mestu tudiuser posted image user posted image  (no, tu je tudi mojega skoraj vsekalo user posted image user posted image user posted image )

a da se povesijo?

potem pa je moj sine pri svojih 22 mesecih izjemno inteligenten, ker zahteva, da zapiramo vrata user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.10.2007 22:26:38   
kofetek2010
Še dobro, da je tvoj mož, ker, če bi bil moj... bi bil že bivši. user posted image user posted image user posted image  

Meni pa gre na živce, da so vrata zaprta - trenutno so zaprta samo vhodna in tista na hladilniku. user posted image

Btw - priporočam, da kupi bolj kvalitetna vrata in jih da konkretno vgradit in se mu 100% ne bodo povesila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.10.2007 22:26:51   
Čupka
user posted image tudi mene si nasmejala. Pri nas nimamo zaprtih vrat. Razen vhodnih, seve. Vrata od kopalnice, otroških sob in najine sobe so vedno odprta. Vrata iz hodnika predsobo pa sva kar snela, ker samo gužvo delajo in nič drugega. Kopalnica se pač zapre tik pred kopanjem otrok, da jo lažje segrejem in to je to.

Najbolj bi mu verjetno usta zamašila, če bi se takrat ko ti začne iz banje najedat, spravila nanj in ga ti nategnila, če že njemu ne kapneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.10.2007 22:28:44   
PiaM
user posted image user posted image user posted image  No, potem bodo pri nas počasi vrata dol popadala. Zapiramo skozi samo vhodna, ostala le tu in tam, da lahko naša mala babika vsepovsod za nami hodi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.10.2007 22:29:42   
sneška_
user posted image user posted image user posted image user posted image    Sem se orank nasmejala.Do zdaj nobenih vrat v naši hiši ne bi bilo .Vse so non stop odprta pa poleti tudi vhodna samo zvečer je zapiramo . 

Najdojenček

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.10.2007 22:34:49   
lelaval
če pa slučajno zaprem vrata od WC-ja, jih pride pa moj sinko odpreti, da vidi kaj delam notri

Pri nas je isto - me tamala poišče še na WC-ju.user posted image  Zapiamo le vrata od kopalnice - če se kopamo, pa še to zato, da ni potem mrzlo v kopalnici. In me dpočitnicami in vikendi, ko večjadva še spita, zapremo vrata njunih sob, ker tamala je preglasna. Sicer pa vrat nikoli ne zapiramo - sem že pakrat rekla, da ne bi bilo nič narobe, če jih sploh ne bi imeli.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?