Anonimen -> Zapiranje vrat (12.10.2007 21:08:34)
|
Čer...zdele sem huda in bom malo pizdila. Ok? Matr je moj mož tečen, kot drek je tečen! Zdele se namaka v banji in spet sitnari in grunta kaj je z mano, da so bile vrata od kopalnice, ko je prišel domov priprta. Jaz afna jih namreč SPET nisem zaprla! Ojooooj katastrofa, svet se bo podru in vrane se nam bodo posrale direkt na glavo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Matr vedno mi v glavi odzvanja glas: zapri vrata, zapri vrata, zapri vrata, ker bog ne daj, da jih ne, ma 5 min govor 100%! Ampak 1x na dan, se mi pa glih nardi, da jih ne in itak žvimo sam zato, da se obremenjujemo s takimi bedarijami. Matr ma bi me zdele zvekel v bano in nategnil, ne pa da ga bo še glava začela bolet, tok se je trot "razburil". Mah, kr neki! Zabila jih bom, pol naj pa čez odtok v kopalnico leze, briga me, tut če se zakajla hudič frdaman! No zdej mi pa vi povejte, kok od vas VEDNO zapre vrata ( ne vhodna, ostale prostore mislim), z namenom, da če jih ne pol se s časoma povesijo in se ne dajo več zapret. Bedarija, vsaj kar se mene tiče, ker jaz raje počnem kaj drugega kot pa da se ubadam z prekletimi vrati!
|
|
|
|