|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
12.10.2007 13:14:17   
yasmine23
No pa je prišla... V nove boje! To bo sicer težko ker študiram v drugem koncu slovenije stran od mojega dragega ampak obupali ne bomo! Držmo se punce!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.10.2007 13:31:33   
sonček33
yasmine 23 - objem.
Pogumno v noj boj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu yasmine23)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.10.2007 13:55:01   
tinkamiška
Teejaa hvala za lepo slikicouser posted image

Yasmine23...bomo pri novemberkah spet stiskale pesti!

držite se oktoberke!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.10.2007 13:55:30   
pikica36
user posted image za vse, ki vas je user posted image  obiskala
stiskam pa pestke za vse , ki jo še čakamo oz. je NE čakamo.
saj spet ne vem al mi samo psiha dela ali kaj je za hudičauser posted image
mam neke butaste krče pa me vsake tolk časa me nekaj špikne  in najbolj čudno je to da se mi je pojavil beli tok, ko ga nikoli nimamuser posted image user posted image  pa kr neki me obliva- enkrat me zebe , ko popijem kavo mi je vroče in zakuham...???? je možno , da sem staknila kako vnetje jajčnikov?? kako to zgleda? pojma nimam.

ha... mogoče pa prihajam v menouser posted image user posted image user posted image  jaz pa študiram nauser posted image

nosečke kje ste- danes nobene vesele novice?????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.10.2007 14:12:15   
talika81
zdravo, punce!

čeprav sem doma na dopustu, kar nekako nimam časa, da bi se vam pridružila v čvekanju ...  nonstop je neko delo ...

no, moji O dnevi naj bi šli h koncu, čeprav moram priznat, da razen špikanja včeraj nisem imela nobenih drugih znakov, da bi bila O. no, edino malo boleče prsi včeraj. nobene sluzi, čeprav sem jo pretekle mesece imela.

a imate ve vedno sluz, ko naj bi imele O al je dovolj tud samo špikanje? sluz gor al dol, midva itak na dva dni veselo user posted image , no na dopustu sva vsak dan user posted image , tak da verjetno ne bova mogla zamudit tistih tapravih dni.

velik user posted image  za vse tiste, ki jih je obiskala user posted image  in držim pesti za vse nas, ki ne čakamo na user posted image .

se še kaj javim.

obljubim, da se bom od prihodnjega tedna već javljala, ko sem v službi - imem nekako več časa za to. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.10.2007 15:18:26   
ledenka
očitno že vse uživate vikend! user posted image  jaz tud pokam, mam dost tega tedna user posted image

lepo se mejte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.10.2007 15:30:32   
rozica984
Živjo punce!
Kako ste? Jaz čisto nič nosečniško. No saj po eni strani je dobro, da nimam preglavic. Me pa vsake toliko časa malo špikne v jajčnikih, da vem, da je nekaj drugače! user posted image
Vsem , ki pa jih je obiskala tečka user posted image , pa ćelim, da jih čimprej zapusti, in to kar za 9 mesecev!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.10.2007 16:26:03   
oktavija
Halo dakleta!!!!

Jaz sem vas prišla samo malo pozdravit in se od vas poslovit da naslednjega tedna ker zdaj odhajam na pot.... Malo me je strahuser posted image user posted image  ker grm čisto sama, ampak sej bo vse ok....
Drte pesti da ko se vrnem poročam o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Takrat bom že vedela ali je tečkauser posted image  prišla ali pa se bom pridružila srečkamuser posted image !!!
Upam da ono drugo!!!

Rada vas imam!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.10.2007 16:31:10   
trinity22
pozdravljene,

vsem user posted image  čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image , če jim  še nisem. Kaj danes ni nobene nove? Škoda.

vsem, ki je Ne čakate, želim da NE pride. Vsem ki jih je user posted image  pa user posted image user posted image

Moje še vedno ni. V torek zjutraj grem k G, da vidimo kaj in kako, sporočim kaj bo povedala.

Punce držite se ....

(odgovor članu yasmine23)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.10.2007 17:49:18   
Erin
Dober dan punce...

Kje ste vse??

Jaz sem imela danes registracijo pa v Lj sem šla na faks, sedaj sem pa tukajuser posted image

Moram vam povedat da me je danes ponoči zelo začela boleti maternica in jajčniki, da sem komaj stala...sem tudi vsa napihnjena in komaj stojim...
sem rekla mojemu: očitno sva ta mesec preveč sexala...user posted image mam vse prerito noter...user posted image

Kot sem računala sem imela včeraj ali pa dva dni nazaj  O, tko da so sedaj user posted image user posted image user posted image dnevi mimo... Upajmo da nam je tamesec kaj uspelo zaploditi...user posted image Občutek - nevtralen...raje ne obupujem in se ne veselim...naj bo presenečenje veliko in razočaranje malo, kajne?

Lep dan, pa se še kaj oglasim...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
12.10.2007 18:23:44   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa
Kot sem računala sem imela včeraj ali pa dva dni nazaj  O, tko da so sedaj user posted image user posted image user posted image dnevi mimo...

Joj, kolk se to tvoje pisanje večkrat čudn razme, ko da slončkata le zaradi user posted image  in ne zaradi sebe. A zdej cel mesec ne bosta, al kaj? Ne me imet za nesramno, ampak poznam več kolegic, ki dejansko tako sexajo. Takrat ko imajo O, sexajo ko nore, da imajo vse vneto ..., pol pa dolg cajta suša ... No, in potem ena prijavi, da sedaj ji pa ni treba več sexat, ker imata že 3 otroke. Halooooo!?! Narobe svet. Men bi se zmešal in tega ne razmem. Ampak to je le moje skrno mnenje.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
12.10.2007 18:28:30   
Serendipity
user posted image  Martinščica .... Zdaj si me pa nasmejala user posted image

NE, če se šalimo na ta račun, in malo poveličujemo stvari, to NE pomeni, da sexamo le ko delamo froce! user posted image  
To je le ena obliko ''žargona'', pač da se malo pošalimo na ta račun, vsaj koliko jaz poznam teejoo, vem, da to misli. No, ne tak hitro neke neumestne zaključke delat! user posted image

Me pa skrbi za tvoje kolegice, bi jim na tvojem mestu za RD kupila kondome ali pa vibrator ... user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.10.2007 18:38:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Punce, vsem ostalim pa za dobro jutro pošiljam najprej eno dozo smeha...

user posted image

Samo ne se ga bat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da nas vsake toliko časa zagrabi depresija, izgubimo upanje... zato je prav da takrat privabimo malce smeha na vaše obrazke.... Da dobimo(-te) nov zagon in optimistično zremo naprej v dneve ki prihajajo...
Punce, smejte se...user posted image

Speeeeeet se vrti! Jao, ma kje so tile gumbi ...user posted image  Jaz jih pri user posted image  še vedno ne najdem ...user posted image

Se ga pa tokrat NE bojim. So mi razložili, da ne more skočit ven iz monitorja ... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
12.10.2007 18:38:56   
LuNa73
Martinščica inSE* mene pa sta obe nasmejale! user posted image  Ampak včasih se res prebere tko, kot , da bi bla akcija sam v času O....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa ništa od sčončkanja...
Ampak jaz tud vem, da ma teeaa tak način pisanja, da vse mal na šalo obrne in ona men včasih deluje prej kaka "Se****ualna manijakica" skozi celi mesec, ne sam v času O... ampak ker je tukaj tem, kjer se pogovarja o O, pač to mal izpostavi na bolj slikovit načinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Jah, sej je pa do nosečniških znakov nekak treba priti! user posted image

Tak če je tole nerazumljivo napisano, se opravičujem, ker se smejim kot zmešana vajinima dvema postoma! user posted image

teeja ti si pa men taka faca.....user posted image

Aja, Martinščica, teejine poste je treba spremljat skoz cel mesec, pa pol vidiš kak je pr njej na stvari user posted image !

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
12.10.2007 18:40:58   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

NE, če se šalimo na ta račun, in malo poveličujemo stvari, to NE pomeni, da sexamo le ko delamo froce! user posted image  
To je le ena obliko ''žargona'', pač da se malo pošalimo na ta račun, vsaj koliko jaz poznam teejoo, vem, da to misli. No, ne tak hitro neke neumestne zaključke delat! user posted image

Saj se mi je zdelo, da naša Teejaa ne more biti taka. Ampak, saj veš, če imaš take "paciente" okrog sebe ...

Me pa skrbi za tvoje kolegice, bi jim na tvojem mestu za RD kupila kondome ali pa vibrator ... user posted image
To je pa res dobra ideja. Kva bodo za NY presenečene user posted image user posted image user posted image .

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1340
12.10.2007 18:41:58   
murkica
No pa da se vam še jaz malo javim.

No jaz se ravnokar odpravljam delat,user posted image pa mi to tudi danes nekako ne gre od rok. Najbolj me jezi to, da sem zmenjena s prijatelji, da ga bomo mal zažural, jaz pa sem do ušes zakopana v delo. Ja kaj hočemo vedno gre takrat vse narobe, ko to najmanj hočemo.

No upam, da bom čim prej končala, da se jim pridružim pri zabavi.

Upam, da bo vaš petkov večer minil bol mirno in da boste noro uživale.

Bodite pridne, pa glejte da boste kaj tudi čvekale, da bom jutri zjutraj ob kavici imela kaj za počet in bom lahko prebirala vaš čvek.

Lep vikend vsem in upam, da bo seveda tudi čim več novih pluskov.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.10.2007 18:44:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Saj se mi je zdelo, da naša Teejaa ne more biti taka. Ampak, saj veš, če imaš take "paciente" okrog sebe ...

To je pa res dobra ideja. Kva bodo za NY presenečene user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si jih predstavljaš? user posted image

Itaq ob takih pacientih, bi jaz tudi imela podobne asociacije ... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.10.2007 18:56:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1342
12.10.2007 18:46:23   
Serendipity
murkica - itaq, da boš šla danes še na zabavo! user posted image  Le na hitro opravi kaj imaš v službi pa gasa!
Uživaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1343
12.10.2007 19:00:45   
MARTINŠČICA
Serendipity, se je že kakšna štorklja oglasila na oglas?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1344
12.10.2007 19:02:46   
LuNa73
Se* zdej pa pazi kaj boš odgovorila user posted image ! Dans si ga že nekje mal mim pihnala, sej veš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
12.10.2007 19:05:06   
Argojuhica
OK? Zadovoljni ? tejee ni več na RR. Tejaa žal mi je in jaz te razumem. Ob vseh teh bojih in negativnih rezultatih, kaj nam sploh preostane. Da se pošalimo ne? LP

Neposredna povezava do sporočila: 1346
12.10.2007 19:07:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Se* zdej pa pazi kaj boš odgovorila user posted image ! Dans si ga že nekje mal mim pihnala, sej veš user posted image

Jaz nisem nič pihala .... Jaz sem fudala ... Ka san te mijmo fudnila?

Teejaa - user posted image  Če smo te res užalile. Ma saj jaz te nisem hotela .. Jaz sem bila tvoj odvetnik. Pro bono.

MARTINŠČICA - Hm, oglas - me je LuNa prestrašila, pa ne vem kaj naj povem ... Ka nen mijmo fudnila ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
12.10.2007 19:08:53   
LuNa73
Hoj argojuhca!!!! user posted image  user posted image Jst zdej ne razumem čist tega s teejoo! user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
12.10.2007 19:12:06   
sonček33
a jaz pa mislim, da teejaa ni nič zamerila. On aje tok fajn punca, da sem prepričana, da redkokomu zameri. Sploh bi pa tudi če bi zamreila, najprej povedala svoje mnenje in šele potem šla. A ne teejaa?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
12.10.2007 19:16:33   
Argojuhica
sm se razjezila ja, ker tejaa je meni faca in nima dlake na jeziku. Pač na huhomušen način izraža svoj zanositveni boj. Meni je faca in mi nikakor ne deluje seksualno iztirjena. Jaz sem zadnje čase tudi potrta in na tleh, pa pogledam nekatere poste se nasmejim in sprostim. Nimam osebno proti nobeni nič, rada vas imam vse in rada vas berem, toda včasih bi lahko bili malo strpni. Pa obidi, kar je nezanimljivo. Lunca in ti si dobro?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?