Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 13:14:17
|
|
|
|
yasmine23
|
No pa je prišla... V nove boje! To bo sicer težko ker študiram v drugem koncu slovenije stran od mojega dragega ampak obupali ne bomo! Držmo se punce!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 13:31:33
|
|
|
|
sonček33
|
yasmine 23 - objem. Pogumno v noj boj.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 13:55:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Teejaa hvala za lepo slikico Yasmine23...bomo pri novemberkah spet stiskale pesti! držite se oktoberke! tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 13:55:30
|
|
|
|
pikica36
|
za vse, ki vas je obiskala stiskam pa pestke za vse , ki jo še čakamo oz. je NE čakamo. saj spet ne vem al mi samo psiha dela ali kaj je za hudiča mam neke butaste krče pa me vsake tolk časa me nekaj špikne in najbolj čudno je to da se mi je pojavil beli tok, ko ga nikoli nimam pa kr neki me obliva- enkrat me zebe , ko popijem kavo mi je vroče in zakuham...???? je možno , da sem staknila kako vnetje jajčnikov?? kako to zgleda? pojma nimam. ha... mogoče pa prihajam v meno jaz pa študiram na nosečke kje ste- danes nobene vesele novice?????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 14:12:15
|
|
|
|
talika81
|
zdravo, punce! čeprav sem doma na dopustu, kar nekako nimam časa, da bi se vam pridružila v čvekanju ... nonstop je neko delo ... no, moji O dnevi naj bi šli h koncu, čeprav moram priznat, da razen špikanja včeraj nisem imela nobenih drugih znakov, da bi bila O. no, edino malo boleče prsi včeraj. nobene sluzi, čeprav sem jo pretekle mesece imela. a imate ve vedno sluz, ko naj bi imele O al je dovolj tud samo špikanje? sluz gor al dol, midva itak na dva dni veselo , no na dopustu sva vsak dan , tak da verjetno ne bova mogla zamudit tistih tapravih dni. velik za vse tiste, ki jih je obiskala in držim pesti za vse nas, ki ne čakamo na . se še kaj javim. obljubim, da se bom od prihodnjega tedna već javljala, ko sem v službi - imem nekako več časa za to.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 15:18:26
|
|
|
|
ledenka
|
očitno že vse uživate vikend! jaz tud pokam, mam dost tega tedna lepo se mejte!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 15:30:32
|
|
|
|
rozica984
|
Živjo punce! Kako ste? Jaz čisto nič nosečniško. No saj po eni strani je dobro, da nimam preglavic. Me pa vsake toliko časa malo špikne v jajčnikih, da vem, da je nekaj drugače! Vsem , ki pa jih je obiskala tečka , pa ćelim, da jih čimprej zapusti, in to kar za 9 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 16:26:03
|
|
|
|
oktavija
|
Halo dakleta!!!! Jaz sem vas prišla samo malo pozdravit in se od vas poslovit da naslednjega tedna ker zdaj odhajam na pot.... Malo me je strah ker grm čisto sama, ampak sej bo vse ok.... Drte pesti da ko se vrnem poročam o !!! Takrat bom že vedela ali je tečka prišla ali pa se bom pridružila srečkam !!! Upam da ono drugo!!! Rada vas imam!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 16:31:10
|
|
|
|
trinity22
|
pozdravljene, vsem čestitam , če jim še nisem. Kaj danes ni nobene nove? Škoda. vsem, ki je Ne čakate, želim da NE pride. Vsem ki jih je pa Moje še vedno ni. V torek zjutraj grem k G, da vidimo kaj in kako, sporočim kaj bo povedala. Punce držite se ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 17:49:18
|
|
|
|
Erin
|
Dober dan punce... Kje ste vse?? Jaz sem imela danes registracijo pa v Lj sem šla na faks, sedaj sem pa tukaj Moram vam povedat da me je danes ponoči zelo začela boleti maternica in jajčniki, da sem komaj stala...sem tudi vsa napihnjena in komaj stojim... sem rekla mojemu: očitno sva ta mesec preveč sexala... mam vse prerito noter... Kot sem računala sem imela včeraj ali pa dva dni nazaj O, tko da so sedaj dnevi mimo... Upajmo da nam je tamesec kaj uspelo zaploditi... Občutek - nevtralen...raje ne obupujem in se ne veselim...naj bo presenečenje veliko in razočaranje malo, kajne? Lep dan, pa se še kaj oglasim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:23:44
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Kot sem računala sem imela včeraj ali pa dva dni nazaj O, tko da so sedaj dnevi mimo... Joj, kolk se to tvoje pisanje večkrat čudn razme, ko da slončkata le zaradi in ne zaradi sebe. A zdej cel mesec ne bosta, al kaj? Ne me imet za nesramno, ampak poznam več kolegic, ki dejansko tako sexajo. Takrat ko imajo O, sexajo ko nore, da imajo vse vneto ..., pol pa dolg cajta suša ... No, in potem ena prijavi, da sedaj ji pa ni treba več sexat, ker imata že 3 otroke. Halooooo!?! Narobe svet. Men bi se zmešal in tega ne razmem. Ampak to je le moje skrno mnenje. LP Martinščica
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:28:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Martinščica .... Zdaj si me pa nasmejala NE, če se šalimo na ta račun, in malo poveličujemo stvari, to NE pomeni, da sexamo le ko delamo froce! To je le ena obliko ''žargona'', pač da se malo pošalimo na ta račun, vsaj koliko jaz poznam teejoo, vem, da to misli. No, ne tak hitro neke neumestne zaključke delat! Me pa skrbi za tvoje kolegice, bi jim na tvojem mestu za RD kupila kondome ali pa vibrator ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:38:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Punce, vsem ostalim pa za dobro jutro pošiljam najprej eno dozo smeha... Samo ne se ga bat... Vem, da nas vsake toliko časa zagrabi depresija, izgubimo upanje... zato je prav da takrat privabimo malce smeha na vaše obrazke.... Da dobimo(-te) nov zagon in optimistično zremo naprej v dneve ki prihajajo... Punce, smejte se... Speeeeeet se vrti! Jao, ma kje so tile gumbi ... Jaz jih pri še vedno ne najdem ... Se ga pa tokrat NE bojim. So mi razložili, da ne more skočit ven iz monitorja ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:38:56
|
|
|
|
LuNa73
|
Martinščica inSE* mene pa sta obe nasmejale! Ampak včasih se res prebere tko, kot , da bi bla akcija sam v času O.... pol pa ništa od sčončkanja... Ampak jaz tud vem, da ma teeaa tak način pisanja, da vse mal na šalo obrne in ona men včasih deluje prej kaka "Se****ualna manijakica" skozi celi mesec, ne sam v času O... ampak ker je tukaj tem, kjer se pogovarja o O, pač to mal izpostavi na bolj slikovit način ! Jah, sej je pa do nosečniških znakov nekak treba priti! Tak če je tole nerazumljivo napisano, se opravičujem, ker se smejim kot zmešana vajinima dvema postoma! teeja ti si pa men taka faca..... Aja, Martinščica, teejine poste je treba spremljat skoz cel mesec, pa pol vidiš kak je pr njej na stvari !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:40:58
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Martinščica .... Zdaj si me pa nasmejala NE, če se šalimo na ta račun, in malo poveličujemo stvari, to NE pomeni, da sexamo le ko delamo froce! To je le ena obliko ''žargona'', pač da se malo pošalimo na ta račun, vsaj koliko jaz poznam teejoo, vem, da to misli. No, ne tak hitro neke neumestne zaključke delat! Saj se mi je zdelo, da naša Teejaa ne more biti taka. Ampak, saj veš, če imaš take "paciente" okrog sebe ... Me pa skrbi za tvoje kolegice, bi jim na tvojem mestu za RD kupila kondome ali pa vibrator ... To je pa res dobra ideja. Kva bodo za NY presenečene .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:41:58
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se vam še jaz malo javim. No jaz se ravnokar odpravljam delat, pa mi to tudi danes nekako ne gre od rok. Najbolj me jezi to, da sem zmenjena s prijatelji, da ga bomo mal zažural, jaz pa sem do ušes zakopana v delo. Ja kaj hočemo vedno gre takrat vse narobe, ko to najmanj hočemo. No upam, da bom čim prej končala, da se jim pridružim pri zabavi. Upam, da bo vaš petkov večer minil bol mirno in da boste noro uživale. Bodite pridne, pa glejte da boste kaj tudi čvekale, da bom jutri zjutraj ob kavici imela kaj za počet in bom lahko prebirala vaš čvek. Lep vikend vsem in upam, da bo seveda tudi čim več novih pluskov.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:44:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Martinščica .... Zdaj si me pa nasmejala NE, če se šalimo na ta račun, in malo poveličujemo stvari, to NE pomeni, da sexamo le ko delamo froce! To je le ena obliko ''žargona'', pač da se malo pošalimo na ta račun, vsaj koliko jaz poznam teejoo, vem, da to misli. No, ne tak hitro neke neumestne zaključke delat! Saj se mi je zdelo, da naša Teejaa ne more biti taka. Ampak, saj veš, če imaš take "paciente" okrog sebe ... Me pa skrbi za tvoje kolegice, bi jim na tvojem mestu za RD kupila kondome ali pa vibrator ... To je pa res dobra ideja. Kva bodo za NY presenečene . Si jih predstavljaš? Itaq ob takih pacientih, bi jaz tudi imela podobne asociacije ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.10.2007 18:56:10 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 18:46:23
|
|
|
|
Serendipity
|
murkica - itaq, da boš šla danes še na zabavo! Le na hitro opravi kaj imaš v službi pa gasa! Uživaj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:00:45
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Serendipity, se je že kakšna štorklja oglasila na oglas?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:02:46
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* zdej pa pazi kaj boš odgovorila ! Dans si ga že nekje mal mim pihnala, sej veš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:05:06
|
|
|
|
Argojuhica
|
OK? Zadovoljni ? tejee ni več na RR. Tejaa žal mi je in jaz te razumem. Ob vseh teh bojih in negativnih rezultatih, kaj nam sploh preostane. Da se pošalimo ne? LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:07:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* zdej pa pazi kaj boš odgovorila ! Dans si ga že nekje mal mim pihnala, sej veš Jaz nisem nič pihala .... Jaz sem fudala ... Ka san te mijmo fudnila? Teejaa - Če smo te res užalile. Ma saj jaz te nisem hotela .. Jaz sem bila tvoj odvetnik. Pro bono. MARTINŠČICA - Hm, oglas - me je LuNa prestrašila, pa ne vem kaj naj povem ... Ka nen mijmo fudnila ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:08:53
|
|
|
|
LuNa73
|
Hoj argojuhca!!!! Jst zdej ne razumem čist tega s teejoo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:12:06
|
|
|
|
sonček33
|
a jaz pa mislim, da teejaa ni nič zamerila. On aje tok fajn punca, da sem prepričana, da redkokomu zameri. Sploh bi pa tudi če bi zamreila, najprej povedala svoje mnenje in šele potem šla. A ne teejaa?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 12.10.2007 19:16:33
|
|
|
|
Argojuhica
|
sm se razjezila ja, ker tejaa je meni faca in nima dlake na jeziku. Pač na huhomušen način izraža svoj zanositveni boj. Meni je faca in mi nikakor ne deluje seksualno iztirjena. Jaz sem zadnje čase tudi potrta in na tleh, pa pogledam nekatere poste se nasmejim in sprostim. Nimam osebno proti nobeni nič, rada vas imam vse in rada vas berem, toda včasih bi lahko bili malo strpni. Pa obidi, kar je nezanimljivo. Lunca in ti si dobro?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?