|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.10.2007 9:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Zvesta, vdihni, izdihni user posted image  user posted image Zvesta nevesta user posted image

Ma, zmogla boš sama ali s pomočjo. user posted image

Itaq, da bom zmogla.... Ampak malo pa lahko jamram, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda, saj vedno ženske jamramo user posted image user posted image user posted image Naš znak, da smo ZARES ženske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
12.10.2007 9:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Zvesta, za forum. Moraš pa si tam označiti katero velikost želiš.

Če dam za forum, pol mi pride ona ogromna slika...

Joj, meni se zdi, da moški bolj jamrajo... Me znamo še zobe stisnit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
12.10.2007 9:10:49   
Anonimen
Ja, ena bolečina, že je konec sveta pri moških user posted image  user posted image  user posted image Moj stalno govori, da težko hodi zaradi  poškodbe pri delu, ne spomni se pa tega, da jaz med nosečnostjo sploh nisem morala na nogo stopiti, pa nisem jamrala user posted image  user posted image  user posted image

Koda za forum ( s predogledom ) dam jaz vedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
12.10.2007 9:11:37   
Anonimen
Kaj zdaj, Sanek? Si zaspala? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
12.10.2007 9:12:33   
Anonimen
Aja, Zvesta, tam si nastaviš velikost 640x480 (za forume), pa je slika normalne velikosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
12.10.2007 9:25:39   
SANEK1
Ne Sanek je še tu!user posted image user posted image user posted image
Študiram ta Slikomat. Sem pozabla označit, da ne želim da so slike javno prikazane in seveda so!!!!!user posted image user posted image user posted image Sem jim pisla, če jih lahko izbrišejo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
12.10.2007 9:40:17   
Anonimen
Punce...

Tole sem zdaj dobla po mejlu:

KLIK

Sem skor umrla od smeha. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.10.2007 9:44:09   
kapica
Zvesta, a nimas ti nekih opravkov danes? ja, kako ti uspe pol se tu se hecatuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.10.2007 9:46:03   
Anonimen
ne govori... svašta me čaka... ampak tamauček še spi in ne moreva nikamor... user posted image

Pa spucat bi mogla, pa se mi ne da.... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.10.2007 9:46:41   
kapica
Sanek, lepe slikice, luuuskanouser posted image .
Zvesta, a ves kaj sem studirala vceraj ponoci, ko nisem mogla spat. Ko pravis kak si ze zivcna in te je strah in mas kr metuljcke v trebuhu. Jaz sem bilapa tako mirna na svoji poroki, nic me ni bilo strah, mislim da se mi niso niti roke tresleuser posted image . A je bil to ze znak, dani ibla v redu odlocitev? Tako da jaz mislim, da ce to cutis kar pravis, sploh ni problemov. Poskusi cimbolj uzivat, jaz ti tako privoscim, da bos srecna in da bo zakon res za vedno drzaluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.10.2007 9:49:14   
Anonimen
kapica, hvala za lepe želje...

pa saj bo...

najboj me skrbi, kako bo Izak zdržal obrede... ker če bo jokal, po jaz glih ne bom preveč zbrana pri dajanju zaobljub...

Ampak bo... vem da bo priden... Za mamico in atijo bo priden!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.10.2007 9:52:29   
SANEK1
Pa normalno da bo na tak pomemben dan priedn!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Če ne pa bodo pač z nim malo na luft šli, da se prelufta, pa bo.user posted image user posted image user posted image
Kak pa boste rešli hranjenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.10.2007 9:55:46   
Anonimen
Ja, saj ga bodo pač res malo ven nesli, edino ob krstu MORA bit prisoten.

Preden gremo od doma, ga bom fejst nafutrala, tako da eno uro in pol bi moral zdržat. Pol se pa hrani kdaj se hrani. Bom pa dala "varuški" čaja zraven (ki ga itaq ne šljivi) in dudo z Daktarinom za podkupit (tega drugače ne prekticiram in ne maram, ampak za jutri bom nardila izjemo).

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.10.2007 10:01:13   
SANEK1
Kak nakit pa iščeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.10.2007 10:02:01   
kapica
Zvesta, saj bo priden, sam mores bit tudi ti pridna in mirna, ker bo Izak to cutil in glih takrat bo nemiren. Tak se meni zdi no, ker ko hocem da je Dino priden in spi, nic ni od tega, ko pa smo doma in ni panike a bo spal al ne bo, pa spi kot top.

Sedaj sem se tu na slikomatu nekaj zezala, pa nisem jaz za te zadeve, tako da bom se naprej rumbo ponucala da mi slikico pomanjsauser posted image .

Dino se je tudi zdaj zbudil, jaz sem se najedla, caj spila, pocasi se porihtama in greva slike dat razvit, pa kupit nekaj lepega za kolegico, je tudi dobila hcerkico tri dni nazaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.10.2007 10:03:39   
kapica
dudo z Daktarinom za podkupit (tega drugače ne prekticiram in ne maram, ampak za jutri bom nardila izjemo).

Joj, sedaj si me pa nasmejalauser posted image . Ampak mislim da je boljse, da se spravis pucat al pa nekaj, da ne bos zvecer depresivna , ker nisi vsega sfolgala.

Tako da ZVESTA; PEJD PO OPRAVKIHuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.10.2007 10:08:15   
baja*
Hej

Te dni mi nekak ni do pisanja, ampak berem vas pa... Zvesta ful si me nasmejala s tistim videomuser posted image . Pa vso srečo ti želim jutri!!! user posted image  user posted image  user posted image  Odmisli vse skrbi in uživaj v majhnih radostih - te se ponavadi usidrajo globoko v srce!!

Tašonka hvala za pojasnilo razlike med slingom in pouchemuser posted image .

Ajvy večkrat pomislim nate! Upam, da ste dobro!! user posted image  user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.10.2007 10:13:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Kak nakit pa iščeš?

Nekaj srebrnega za okrog vratu... Mam kar velik dekolte, pa da ne bo čist prazen ... user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.10.2007 10:14:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

dudo z Daktarinom za podkupit (tega drugače ne prekticiram in ne maram, ampak za jutri bom nardila izjemo).

Joj, sedaj si me pa nasmejalauser posted image . Ampak mislim da je boljse, da se spravis pucat al pa nekaj, da ne bos zvecer depresivna , ker nisi vsega sfolgala.

Tako da ZVESTA; PEJD PO OPRAVKIHuser posted image user posted image user posted image .

Sem že stroj perila zložla, pa enega dala prat. Pa an kup dajem reči, ki jih moram jutri za Izaka vzet zraven. Pa posoede sem že pomite pospravla. Kuhna je torej že skoraj pri koncu, sobe pa ne morem pospravit, ker tamauček smrči tam.

Pa hvala, da me vzpodbujaš....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.10.2007 10:43:31   
Anonimen
joj zvesta, vso srečo jutriuser posted image boš vidla da bo vse ok, tud Izak bo biser jutriuser posted image joj, men pa tak ni za ožent se....brrrrrr...me kar streseuser posted image ponavad majo dedci take, no, pri nama sm pa jaz.....moj pravi da bi me oženu ( itak, k sm tak fejstuser posted image ), samo se jaz z vsemi štirimi upiramuser posted image user posted image mi res ni.....

joj tolk mam za zlikat, pa takšno, enga dela bi se našlo, pa kar odlagam spetuser posted image zdajle sem si kavico prišvoščla, dok še mala spi, pol jo boma ven verjetno malo mahnle, al pa če bo pridna bom res kej nardila, pa boma pop. šle vn.....se še odločam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.10.2007 11:06:44   
rumba
Končno sem dobila slikice s krsta. Če koga zanima, jih najde v albumu.user posted image
Zdaj vas grem pa prebrati za nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.10.2007 11:12:38   
GabiW
Rumba a prides v mesto?
Me greva zdaj vn, sam se tvoje slike pogledava.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.10.2007 11:14:00   
GabiW
joooooj lepa lepa lepa lepa je bila Julija.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.10.2007 11:14:26   
Anonimen
rumbauser posted image ful je cart, samo za moj okus je to kičuser posted image user posted image user posted image jaz bi verjetno otroka nesla h krstu v vojaških hlačahuser posted image user posted image user posted image

user posted image

maš pa res take kjut otročkeuser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.10.2007 11:18:57   
rumba
Ulla80, a ti tudi Lost gledaš?user posted image  user posted image
Sanek, lepe slike!user posted image
zvesta, nevesta, vso srečo jutri!user posted image user posted image user posted image  Pa čimbolj se sprosti in uživaj. Če kaj ne bo šlo glih po načrtih, se ne pusti zmesti. Želim ti najlepši dan!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!