|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.10.2007 17:28:00   
Anonimen
Zdaj sem besna kot ris. Lahko bi ubijala..

Mojemu predragemu bodočemu možičku sme naročila, da si naj za danes in jutri zrihta dopust.
No, za danes si ga bojda ni mogel. In guess what? Tudi jutri ga nima. user posted image  Jaz se pa naj z organizacijo zafrkavam in še z otrokom. Vse hkrati...

Mater... In pol še prijavi, da on jutri nima nič za rihtat. Samo k frizerju mora... user posted image  Zadnji dan mora k frizerju... Zakaj? Menda ne gre po trajno... Kje je bil pa zdaj cel teden?
Jaz pa naj rože, torto, otroka, denar in vse kar v voziček naprtam in peljem 10 km daleč v gostilno?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

A se da zadnji dan odpovedat poroko? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.10.2007 17:43:00   
madejka
Zvesta zvestauser posted image Ne zdaj zgubit živcev! Verjetno je on glih tak zmeden kaj se poroke tiče kot ti... moški so pa tak še ultrauser posted image
Lepo mu povej, da ima tudi on dolžnosti in ga kar zadolži... Res ni fer, da bi morala vse sama!
DRžim pesti, da bo vse ok!
http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.10.2007 17:47:54   
SANEK1
ZVestauser posted image user posted image user posted image
Ded kot ded...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.10.2007 18:02:33   
Freycha
evo, mi smo iz šopinga, moj dragi je pa že šel v službo user posted image

v H&M nisem našla nobene pametne spalne vreče, sem pa v Pikapolonici našla vrečo, ki je tako tanka, da še vseeno pokriješ s kovtrom, samo bolj toplo ji bo, če si kovter dol zbrca. Pa pomoje si ga tut ne bo več mogla, ker bo imela noge v vreči. Seveda bo zato tudi spodaj manj oblečena. Bom samo tanek body dala, pa vrečo, pa bo čisto dovolj.... No, jaz sem pač pristaš manj oblačenja in se mi zdi, da so pižamce iz pliša predebele za spat v njih......

sva pa kupila še eno kapico za ven, pa dve za po kopanju oz. podkapa se ji reče menda. Pa ene fuull dobre olivno zelene frajerske hlače, ki so imele 30% popusta, ker so od lanskega leta, pa dve aventovi flaši... no, pa je bilo takoj spet 44€user posted image  mater je vse drago.

zdej sem pa malecko uspavala in spi na igralni podlogici in res upam, da bo spala dlje, kot 10 minut.

Jutri gremo pa na dolenjsko po zimske gume za avtot user posted image user posted image

PPPUUUNNNCCCEEEEEE TOREK, OB 11H V MOJA PIZZERIA OBVEZNO!!!!!!!!!!!

- MADEJKA
- SANEK1
- TAŠONKA (?)
- NATALIJA (?)

HALO PUNCE, JAVITE SE, ČE NE VAS PRIDEM ISKAT NA DOM IN VAS ZVLEČEM TJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.10.2007 18:26:46   
majrim
ti sai jo uspavala freycha, jaz pa sem jo dala spatuser posted image ...a pri vas ni lidla??? ..imajo ene spalne vreče po 8€...sem poslal včeraj igorja kupit,da jo imam za rezervo,ko peremuser posted image ...naša je umetnik v slinjenju in lahko si mislite kakšna je okoli vratauser posted image ...se pa zadnje čase tako dereuser posted image ...pa full novih zvokov,pa smeh je vedno bolj glasenuser posted image ...joj,so zlati ti otroci..
zvesta...daj možgane malo na pašo...ne sekiraj se...boš vidla,da bo vse skupja super izpadlouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.10.2007 18:55:07   
mateya24
No punce, lahko poročam, da je današnje popoldne blo ful dobro. Naša pupa je že pravi vražček, sma bli 4ure zunaj in ni niti malo zatisnila očk, sam čebljala pa smejala se je, ko sma prišli domov pa jo je kar pobralouser posted image

Vidim, da iščete kandidatke za čvek. Jaz nažalost v torek ne morem, čeprav bi z veseljem prišla...škoda, da niste izrbrale kateri drug danuser posted image  Pa vseeno vrjamem, da se boste brez mene tud mele ful fajn..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.10.2007 20:17:14   
poldy
Tudi Urša je zaspala ne boste verjele, za skoraj pol ure, med dojenjem, potem sem se pa jaz zasmejala, ker sem gledala videosmešnice in se je zbudilauser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.10.2007 20:17:41   
Freycha
joj, Dita je pa danes iber tečna user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.10.2007 20:33:43   
natalija
Ana pa spi, mami pa je lačna... Ne lačna, nekaj sladkega bi! Pa nobene čokolade nimamo doma.user posted image  Ah bom kompot odprla, pa malo smetane gor. Pol se pa čudim, kako user posted image  se lahko zredim.

Punce, pomagajte. Danes sem rahlo zakrvavela. No, bolj je nekemu izcedku podobno. Pa ravno sem par dni brez M. Sem že dve dala skozi, zdaj pa to. Sem pa že z čiščo imela težave, ker je kar ni bilo konec. G. mi je takrat rekla, da je možno, da se ni dobro ščistlo. (oz. je kak del posteljice ostal noter po porodu) Pa trije meseci so že od poroda. Ne vem , malo me skrbi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
11.10.2007 20:43:34   
Anonimen
Patrick je pa danes zelo priden, ga moram res pohvaliti, skoraj ni problemov z njim, dneve ima včasih tečne, ampak mine. Kako ste kaj ostale punce?

(odgovor članu natalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
11.10.2007 20:59:24   
majrim
se pridružujem freychi...zgleda,da je kriva lunauser posted image ...ko bi le noč bila bolj mirna kot včerajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
11.10.2007 21:10:28   
Češnca
Madejka, Tašonka jest sem pa nora na urejanje albumov!!! Vse sproti in povsod komentar! Ima Anžej svoj album in potem imamo še skupnega (kar se aktualnih tiče)...user posted image
Pa posnetke s kamere tud počas že rihtam; prvi bo nosil naslov Prvi trije meseci, se pravi ga bom kmal lahko dokončala!
Slike pa pošljem delat k fotografu čez cesto... Bi blo pa za razmislit, če se še splača... Bomo probali pri DM-u!

Sem pa tudi pri Anžeju opazila, da je včasih bolj priden, če čez dan manj spi. Ni pa to recept za mirno noč... Načeloma vedno spi do jutra.
Ampak danes je bil takooo priden! Pa še moj bratec ga je prvič videl!!! user posted image  Končno...  Škoda, da se tako malo vidimo, ampak ne gre drugače...user posted image

Jutri pa dobimo obisk iz Amerike! Prijateljice nisem videla že 10 let in se res veselim! Pa še angleško bom spet govorila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.10.2007 21:12:49   
Češnca
Natalija midve imava pa isti problem -- tudi jaz imam spet user posted image ...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.10.2007 21:22:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Tašonka, kje pa je avatar novi? user posted image

Prej mi je cajta zmanjkal.user posted image Bom poštimala, ko popedenamo mularijo.user posted image

zvesta, še pred oltarjem lahko odpoveš. Rečeš NE.user posted image

Freycha, kar prid me iskat v torek.user posted image No, resno, tud če pa pridem, mi ob 11h ne bo zneslo, tko da upam, da ne boste prehitr šle.

Madejka
, vreče brez rokavov so mi bolj všeč, ker so bolj simpl za uporabljat, lažje daš otroka not, sploh če že spi, pa tud mal skoz sebe gledam, ker men tud paše roke ven met.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.10.2007 21:23:04   
Anonimen
O češnca, taki lepotec je že Anžej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.10.2007 21:27:32   
Češnca
No končno še slikica našega malčka...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.10.2007 21:28:23   
Freycha
Češnjica, Dita ima pa isto kapo kot Anžej - H&M, ne? Diti je zdele še mal prevelika, ampak je pa full cartig v njej - tako kot Anžej.

Tašonka, zadnjič smo do pol treh čvekale. Do takrat pa bo uspela, če prideš, ne?

joj, Dita je po polurnem dretju celo zaspala in sedaj pančka v posteljici.user posted image user posted image Me samo zanima, koliko časa.......  bom šla po trenjih tudi sama... sam tale debata je pa tako zanimiva, da jo z veseljem poslušam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.10.2007 21:30:56   
Anonimen
Aha, Tašonka. Ko boš imela čas user posted image

Češnca, lepotec je..user posted image

Moja dieta je za prvi dan lepo uspela, le jabolke ne bi smela jesti. user posted image

< Sporočilo je popravil Yankee -- 11.10.2007 21:32:32 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.10.2007 21:35:47   
Anonimen
Češnca, res je lep tamali!user posted image

Evo, avatar  zamenjan.user posted image

Freycha, do takrat pa bom uspela ja. Samo še vedno ne obljubim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.10.2007 21:36:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Moja dieta je za prvi dan lepo uspela, le jabolke ne bi smela jesti. user posted image

Zakaj pa jabolke ne bi smela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.10.2007 21:36:43   
Češnca
Ja, Freycha, H&M! Je pa tud Anžeju še prevelka! Pa si nisem mogla pomagat, da ga ne bi slikala... Pa še tko resno se je držal!

Yankee, zdej se pa moj oglaša. Ga citiram: "Hvala, vem! Lp, Žiga."
Mu je mal v glavo stopil... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.10.2007 21:39:50   
Češnca
Pa kar se diete tiče... Bom tud jest začela!!! So se mi ravnokar hlače strgale user posted image . Res so že stare, pa preprane, ampak...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.10.2007 21:41:49   
Anonimen
Uau, Tašonka, kako lep avatar. user posted image user posted image user posted image
Nevem, zakaj ne smem jabolke jesti, baje zaradi sladkorja.

Hehe, Češnca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
11.10.2007 21:42:03   
Češnca
Joj, Tašonka, kok sta srčkana!!! user posted image  Komaj čakam, da vas vidim!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
11.10.2007 21:42:23   
Freycha
user posted image user posted image  boga reva

jaz pa se ne grem diete. Grem raje svojo leno debelo rit spravit v pogon, kot pa da se odrekam hrani. No ta odločitev predvsem zato, ker tako rada jem, da raje migam ko zmešana, kot pa da se odpovem hrani user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?