|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
10.10.2007 15:20:31   
ledenka
user posted image  znaki, ja. sladko se mi je, pa utrujena sem. ampak to je itak moj večni znak user posted image  prejšnji mesec sem bila prepričana, da je, k mi je bilo en dan tako slabo, da sem bruhala. pa sem očitno nekaj takega pojedla user posted image  

moji ciklusi pa skačejo - od 28 do 32 dni, tako da ne vem. ta mesec smo bili zelo nepridni, mojemu je že dost in sva se parkrat ful spičla user posted image  pol tudi digidagija ni bilo nič. eh... če bom slučajno ta mesec, pol bom ko Marija, bolj brezmadežno ko ne user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.10.2007 15:25:15   
murkica
Kaj si faca ej.

Saj veš, dokler ne pride je vedno upanje. Ne pozabi, samo eden plavalček je dovolj.

Sicer je pa res tako , da človek kar ni več tako sproščen od kar delamo na user posted image . pa ne tako namerno, vse je še vedno super, ampak nekje v podzavesti pa človek vseeno misli, no a bo sedaj ratalo ali ne bo.

Jaz se sicer poskušam čim bolj oddaliti od tega in pač čim manj misliti na to ampak včasih  res ne gre.

No važno je, da je akcija. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.10.2007 15:35:17   
ledenka
user posted image  ko se bomo nehali smejat, se lahko sam še pokopljemo user posted image  optimizem mora pa večno bit.

mojemu je do slončkanja bolj malokrat, itak je to boleča tema v najinem odnosu. pr ženskah nad 30 pa itak veš, kak je - naša potenca rase! user posted image  in je težko takemu trmastemu kot je moj dopovedat nekatere zadeve - da ne vem točno, kdaj mam O (približno že, ampak na dan točno pa ziher ne), pa da je treba ene 10 dni v tem cajtu redno user posted image   in da če je pr njemu vse ok, to ne pomeni nujno, da je pr meni kaj narobe user posted image  in pol se počutim ko prfoksa, ko mu tumbam in tumbam in tumbam... pa linke pošiljam, ki jih ne pogleda. eh user posted image  brez veze.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.10.2007 16:04:31   
LuNa73
ajsikaaaaaaaaaaaaaaa moja user posted image user posted image user posted image user posted image !
1. a sem sam jst na tej temi akter al kako? A se sme oz. brez mene ne znate nič zmenit? user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Zamenji moža! user posted image  Sam v času O!user posted image  Hecam se!
3. Hmmmmm ne vem več, pa sem mela 100 točk z napisat user posted image !

Ej, zdej pa se je pr men začela akcija!user posted image  služba... zdej še inštrukcijeuser posted image ... zvečer še sam padem v postlo! Moj ne more vrjet, da me zmanjka pred njim! user posted image
Sem pa dons hotla mal čvekat iz službve, ker sem mela cajt, pa mi je skoz neke oslarije pisal...da kao mam preovedan ali nisem prijavljena ali mi je poteklo user posted image ! Ah....

Drgač kak si ti moja optimistka? Nasmejana? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.10.2007 16:09:08   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  luuuuunčiiiiiii user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

1. absolutli! sej brez tebe nas je strah, so duhovi tule user posted image  
2. kak rečeš. mu bom rekla, da si ti tak ukazala user posted image
3. EMŠO te daje, draga moja! user posted image

sam pazi, da postle ne zgrešiš, ko padeš dol user posted image  k pol boš plava lunca user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.10.2007 16:17:38   
LuNa73
Čuj, a tebe tud tale RR mal zajebava? Jst bom popizdla!user posted image user posted image  Mi kr noče odpret tem, oz. tri ure traja!user posted image
Ja, veš kaj, moj EMŠO.... jaoooooooooooooooooo si me mogla spomnat!user posted image  Eh, pa saj je še mlad!user posted image
Ti tvojmu kr reč, da sem jst rekla, ker tak ko te pa on jezi pr stvari, ko bi mogu bit ful fajn pa vesel... mislim, on se gre pa kregat s tabo! Pa kje je človk še to viduuser posted image user posted image ! Dej ti njemu raj razlož vse argumente za Ja: minejo glavoboli, več je energije, mine slaba volja, ni mozoljev ..... no, pa dete je tud tu! user posted image  Jao, ti moški majo res svoj film v glavi! user posted image
Nč grem zdej pospravit tole mal, da moje učenke ne bo kap zadela!user posted image  PA se bolj pol še kaj javim na raport! Seveda, če bo še kira tu! user posted image  
cmok pa objemček ti pošiljam!
P.S: Hudiča, a je pr vas tud tak mrzl?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.10.2007 16:42:13   
ledenka
mrzlo je k user posted image  kurim na ful, pa se kr ne ogrejem user posted image  

grem jaz počas dam, mam dost današnjega dneva. se bom od doma kaj prklopla user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.10.2007 5:36:08   
LuNa73
Dobro jutro!user posted image
Evo mam se ravno pet minut casa da vam skuham dobro user posted image . Vunih je se noc, jaz pa se cist blentava. Jao, kak jst trpimuser posted image ! Se beremo kaj! Lep dan vam zelim!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.10.2007 9:13:46   
pikapoka2
Ja, hvala za kavico!
Joj, LuNca, ti pa si zgodnja!!!!!!!

Sem ravno spila eno tu v službi, zaj bom pa še jaz skuhala eno,
ko mam lih čas.
Ni mi dans za delat.....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.10.2007 9:20:09   
ledenka
user posted image  se javljam na položaju! moram zaj pobarat sodelavce, a si privoščimo kako k(r)avo user posted image  sem čist munjena user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.10.2007 9:33:09   
LuNa73
Evo, ko ste se ve komej prebujale, sem jaz ze "telovadila" in pol šihta nardila user posted image ! Jaooooooooo user posted image ! Zdej grem mal se migat, pol pa hit domu user posted image user posted image user posted image user posted image ! zebe pa me ko malega mačka, pa čeprav se kuri tu not!user posted image  No, zdej se pridno nabrojavate kle gor, pol bolj popoldan pa ima da ste vse (pikapoka, ajsika, špelka, pikica, murkica, se*.... sem še kiro pozabla?) na broju, da vdarimo in konkreten babji čvek!user posted image  Zdej pa bejšte delat!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.10.2007 9:52:54   
pikapoka2
O.K. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
11.10.2007 10:19:20   
ledenka
dons popoldan bol težko, mam pilates user posted image  tko da letim iz službe, doma vzamem stvari in grem na tulivadbo user posted image  nič cajta pr men, zadnje čase mam skos ene zadeve popoldan.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
11.10.2007 11:15:23   
LuNa73
Jao, ajsika... ko šlivi pilates. Se bomo kle gor smejčkale pa trebušne mišice krepile! Pa še obrazne! Če ga bote pa fejst srale, bomo pa še ritke krepile, ko bomo na njih padale, pr vstajanju pa še nožne mišice.. evo, popoln pilates, sam s to razliko, da pr pilatesu so sigurno obrazne mišice zanemarjene.user posted image
Pol pa se dobimo bolj pol zvečer!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
11.10.2007 11:20:15   
ledenka
luuuunčiiiii, sem misla, da svojga mopseka zapeljuješ user posted image  a nisi v laboratoriju in delaš neki eksplozivnega? user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
11.10.2007 11:26:52   
LuNa73
eh.. se zdej tu k mojim nogam tiši... sem jezna na njega, ker nč ne uboga! user posted image  sej sploh ne vem zaka se jezim, ko pa je itak moški user posted image user posted image !
ej, zdejle sem sama pa lahk mal klofam, ko čakam da se neki "scentrifugira". no, se je ravn končal, tak da šibam hit to nardit! pol bom pa spet mela mal cajta!user posted image
Mi ne delamo nič eksplozivnega... delamo samo ekskluzivno user posted image ! ej, kaj praviš na pilates kle gor ?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
11.10.2007 20:31:46   
LuNa73
čekiram, čekiram čekiram... pa nič rezultatov user posted image ! Jaoooooo, nč čvekanja! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
11.10.2007 20:42:25   
Serendipity
Jao!! Jaz spet na Ne pričakujemo preveč gobcam .. Uam, da ne bo kakih ukrepov zaradi mene... Ma, tu mi pa jezik nič ne teče... pa ne vem, kaj čvekat user posted image .
Predlogi?

Hm, mate vij tudi noč zunaj? Kako je vreme ne vem,  nisem nosa ven pomolila že kaki dve uri ne ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
11.10.2007 21:02:56   
LuNa73
Hmmmmmmm... tam na ne pričakujem, si pa vse pokvarla z uno lepo ritko... sej veš da smo babe boljše pri obiranju in zgražanju... da to lahko traja in traja, medtem, ko pr hvaljenju smo pa bolj kratke in jedernate user posted image 1 In tak zdej babe ne bojo mele velik za povedat in se bojo osredotočle hiter spet na znake in neznake.... user posted image
Grem si mojo bučo poštrihat... čez 15 minut bom nazaj! boš še tu?
Pismo veš ka sem hotla zdej nardit?user posted image  Jao meni...te poklicat in ti rečt da ne še it spat, da še z mano klepetaj user posted image ! to pa dela utrujenost!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
11.10.2007 21:15:19   
Shani
pišuka sam če ni čvekanja je pa tok dolgčas ma pa res pol sam misliš na znake in neznake
mah men je tok fajn vas brat ko jih stresate in danes sem čist ob dečkotih pozabila na znakeuser posted image user posted image user posted image

se mal štulim zraven na to temo k mam dost teh znakov

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
11.10.2007 21:17:40   
Serendipity
Ha ha ha - ej nisem več duhec! Mi je ratalo. No, najprej bi si skoraj spol spremenila .. ampak...

Misliš, da jih jeritka tak očarala? Hm, jaz bi rekla, da sem jim lušte naredila za user posted image ... Torej pripomogla sem k dvigu populacije - in k napolnitvii junijskih nosečk user posted image !

Samo, da ne bo preveč nosečk (babja faušija pač), jim šiban antidozo nalepit gor...

Hehe, ti me samo pokliči user posted image  - mojemu sem narihtala eno nadaljevanko, sicer je nekaj stokal, pa sem ga lepo v dekico zavila, tak da imam vsaj 20 minutk miru.

Ti si pa zrihtaj to bučo, da boš jutri lahko zapeljevala ... tistega kužeja tam ... Upam, da ni tak kot od kolegice, ki  zelene dimčeke za sabo pušča ... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
11.10.2007 21:18:46   
LuNa73
Evo, zdej pa mam jst pol urce in še kaj več cajta za čvekat user posted image !
Jah, jurkica, če pa je res! Babe kr pozabmo na svoje skrbi, če le mamo koga za obirat....user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
11.10.2007 21:21:52   
LuNa73
toti pes vse kar takega, meni motečega dela, je to, da špuka ko diha...  se sam mal sklonim k njemu pa ko dihne... jao meni.... bi rabla marelo user posted image !

Jah slončkanje že slončkanje, sam še vseen bojo misle na pr slončaknju na..... psssssssst ne smem na glas govort, ker bojo še misle da mam kej proti vsem temuser posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
11.10.2007 21:27:08   
Serendipity
Eh, ma sem take tipsone gor zalimala, da jim bo vse minilo ... user posted image  Če ne pa še adriančka zalepim. Pa bo še mene minilo ... user posted image  (mah saj jaz sem itak brez akcije - ker je madam prišla)

Jurka - jaz imam vedno znake, tudi ko jih ni user posted image

Koga bomo obirale? Jaz bi nekaj sočnega ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
11.10.2007 21:32:16   
LuNa73
črno grozdje-namizno-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii- ga grem obrat v moj hladilnik user posted image

še vedn se smejim od unih tipsonov..... kriza!user posted image  Pismo, pr teh tipčkih pa ne vem no.... sluz ponikne... migitalčki, ki bi to vidl, bi mnda ročno zategnal al pa od panike v drugo smer začel divjat....

ha ha ha ha

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?