|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.10.2007 14:33:01   
Serendipity
Joj, jaz pa tak kiham danes ... a te lahko od kihanja kap ftrofi? user posted image
Ma ne kiham ko navadni ljudje - enkrat, ko kihnem kihnem najmanj 7x, rekord je bil 15 x ... Zdaj si pa predstavljajte kak zgleda to v razredu, med poukom ...user posted image  
Le trikrat me kihanje zagrabi, pa je že konec ure ... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
12.10.2007 14:45:19   
sonček33
haha Se* ...jah kaj čmo, tak čas je, da je kihanje v modiuser posted image
zdaj se med vikendom pozdravi, da boš naslednji teden pri pouku tudi kaj naredila, drugače boš v zaostankuuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1352
12.10.2007 14:59:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  kaki štor? Če si se pa jesensko uredila ..  te že je nekaj smisla za te stvari v tebi ...

ja, mam smisel za urejanje sebe, ne pa za okolico user posted image   če probam naredit kako ikebano, je vse naokoli, samo tam, ko bi moralo bit, ni ničesar user posted image  al pa zgleda ko kup šavja user posted image  sem pač bolj na moderno umetnost, j* ga user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1353
12.10.2007 17:00:11   
LuNa73

Saj jaz se tu ne morem navadit na klepetanje, mene kar vleče tja nazaj --- bolj je vse v feelingu ...

A ti si nočeš bit več dobra z mano?????!!!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
12.10.2007 18:34:47   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Saj jaz se tu ne morem navadit na klepetanje, mene kar vleče tja nazaj --- bolj je vse v feelingu ...

A ti si nočeš bit več dobra z mano?????!!!!!!!! user posted image

Ja, če si si pa službo nabavila, zdaj nas pa zanemarjaš user posted image  user posted image

Jaz imam pa v stanovanju jesensko vzdušje! user posted image  Veste kak je faaajn!

Kiham pa še itaq. Si grem po stelex, da spucam monitor je ves pokihan. Nazadnje še do vas kaki virusi nahoda priletijo - pa bo na moji vesti user posted image

No, LuNca - kk si? A veš da zaradi tistih user posted image user posted image  kolesnic, mora moj čez vikend SPET delat??? user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
12.10.2007 18:47:11   
LuNa73
oj oj.... a jst sem kriva, da je tam boljši filing al kaj?!?!?!?!user posted image  Tam sta za tafajni filing v največji meri "krivi" ti pa teeaa! Pa dans tud martinščica user posted image user posted image user posted image !
Veš kaj, nekak se naše ure ne križajo kle gor... ampak, veš še kaj, če je že ena bolj zgovorna pa še druga... pa je tud fajn! si vsaj v besede ne skačemo! user posted image
Čeprav pa jst mal tote moje čveke pogrešam... mal zato, da ne bojo vedele da jih fejst user posted image user posted image !

Čuj more delat tvoj dragi ja... cela štala je zarad tega! vsem vpletenim v to situacijo so plani v vodo padl... ah, sej bojo rešl user posted image !
On v službi, ti pa boš mela več cajta klele gor se z nami družit!user posted image user posted image user posted image !

Hej, pa to, da ti vsako jutro jasno Jasno vidiš je men jasno že dolgo..... user posted image  Jst se pa že 14 dni nisem jasno vidla user posted image !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
12.10.2007 18:49:18   
Serendipity

Hej, pa to, da ti vsako jutro jasno Jasno vidiš je men jasno že dolgo..... user posted image  Jst se pa že 14 dni nisem jasno vidla user posted image !user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Kapiram do prvega smijlija, od tam naprej mi pa še ni potegnilo ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
12.10.2007 18:50:16   
Serendipity

oj oj.... a jst sem kriva, da je tam boljši filing al kaj?!?!?!?!user posted image  Tam sta za tafajni filing v največji meri "krivi" ti pa teeaa! Pa dans tud martinščica user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Ne ne ti si sam kriva, da je tu občasna tuga ... če pa te ni gor user posted image

Jaz tudi naše čvekice pogrešam ... user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
12.10.2007 18:52:29   
LuNa73
ker sem tok utrujena da sploh nič jasno ne vidim... zjutri pa, da bi jst jasno vidla, še pa manj gre... so učke nekak zapacane user posted image user posted image ! Itak pa če me dobro bereš vidiš, da tudi jasno ne vidim na tipkovnico klofat, ker pridejo včasih ven besede, ki niso niti meni razumljive....user posted image
ej večeri sem ti oblubla zanositveni načrt... pa sem pozabla točke... če se spomnim danes pišem, drgač pa jutri, ko bom mal bolj naspana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
12.10.2007 18:56:57   
Serendipity
Aaaaa, jaz sem pa mislila, da si po nesreči zlomila vsa ogledala v hiši, avtu in soseski, pa se ne vidiš ... Veš koliko stoletij nesreče bi to bilo?

Jah malo vključi možganček - če bojo pri volji, me razsvetli še danes, če ne pa bo jutri tudi ok. Imam čas. Jutri sem ''samska'' speeet ... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
12.10.2007 19:00:15   
ledenka
jo, pokorno javlam, da sem tu! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1361
12.10.2007 19:00:15   
LuNa73
evo zdajle imaš tipični primer jutranje neprištevnosti: si grem zdejle vodo nalit... pa sta dve šalci še not od zjutraj (se mi jih ne lub pomituser posted image ) pa še nekaj...pa gledam pa gledam.... mislim, pa vidim da je not v umivalniku škatla s kavo! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sej zdej niti nisem sposobna kej prevč rzmišlat...juter bi ziher napisan načrt tak kot se šika... tak kot da bi ga pisal profesionalci! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
12.10.2007 19:01:37   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jo, pokorno javlam, da sem tu! user posted image

ja ja... še prej pa ti je treba nabavit smerokaze user posted image ! Kaj zdaj ajsika? ka je novga? si že uspela šavje al ka že nasadit na balkon? pa kako ikebanco skup spocat v bolj moderni izvedbi?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
12.10.2007 19:01:47   
ledenka
luuunciiii, zato pa so vikendi, da se delovno ljudstvo k seb spravi user posted image  a si predstavljas, da mors vsaki dan ob necloveskih urah vstajat!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
12.10.2007 19:03:58   
ledenka
ja ja... še prej pa ti je treba nabavit smerokaze user posted image ! Kaj zdaj ajsika? ka je novga? si že uspela šavje al ka že nasadit na balkon? pa kako ikebanco skup spocat v bolj moderni izvedbi?user posted image

smerokazov ni treba, sam po vrsti grem, no user posted image  

umetnostnega navdiha pa v tem momentu nimam, poleg tega mi pelargonije se prav veselo cvetejo, notr mi pa vse razen kaktusov zgrize moj maco(n) user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
12.10.2007 19:04:45   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  
In kaj si se iz tega naučila LunCa? Ne kuhaj si več kave - te dela začasno neprištevno ...

O, ajsiiiiika!!!!!!!! Lepo lepo, da si se javila na raport! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
12.10.2007 19:05:41   
LuNa73
veš ajsika... pa bi se mogoč navadla če bi vsak dan takle vstajala.... pol pa čez vikend vlečem do onemoglosti oz. do takrat ko že vsi privrženci pravega nedeljskega kosila papcajo restan govejo župco, restan krompir, pečenko, pa solato.... jst se pa takrat spravim kuhat jutranjo kavouser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.10.2007 19:05:53   
ledenka
Seeeeee***** user posted image  lepo te je videt!

kako pa si okrasila flat, kaj si dala gor?

Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.10.2007 19:06:47   
LuNa73

user posted image  user posted image  user posted image  
In kaj si se iz tega naučila LunCa? Ne kuhaj si več kave - te dela začasno neprištevno ...

O, ajsiiiiika!!!!!!!! Lepo lepo, da si se javila na raport! user posted image

Ja sej se je mogla, ko pa je dobila user posted image  ZS! Sem malo bolj na grobo vdrla v njeno zasebnost....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.10.2007 19:06:57   
ledenka

restan govejo župco

kaj te to je? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.10.2007 19:10:25   
ledenka
Ja sej se je mogla, ko pa je dobila user posted image  ZS! Sem malo bolj na grobo vdrla v njeno zasebnost....user posted image

eh, tebe najt na RR je pa tud tezkouser posted image

se*, se strinjam, sam lunca ni nepristevna sam zjutraj user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.10.2007 19:10:34   
Serendipity

Material - rdeče in rumeno listje, take ščipkove vejice z rdečimi bubikami, želode, okrasne buče, orehe, jabolka, koruzo, kostanjeve ježeke - in to naložile v košarica, steklene posodice in vazo. Je fejst dobro izpadlo! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.10.2007 19:13:01   
LuNa73

restan govejo župco

kaj te to je? user posted image user posted image user posted image user posted image

jah..to pa je nekej tazga kot tvoji ion štunfi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.10.2007 19:13:51   
LuNa73

Material - rdeče in rumeno listje, take ščipkove vejice z rdečimi bubikami, želode, okrasne buče, orehe, jabolka, koruzo, kostanjeve ježeke - in to naložile v košarica, steklene posodice in vazo. Je fejst dobro izpadlo! user posted image

a je to kej iz čipk al kako? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.10.2007 19:15:07   
ledenka
dobr se slisi user posted image  

sej, pr nas je macek problem, k ma rad kako "savje", da o trakovih niti ne govorim user posted image  

neki se bom ze spomnila, sam jaz mlejem ful cajta, da mi pride kaka taka ideja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?