|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
11.10.2007 11:08:30   
Jumpy
Pa Miha krčev nima več, ker je star 3 mesece,......

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.10.2007 11:08:51   
Jumpy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.10.2007 11:09:12   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jest se pa moram pohvalit, da mam vse spedenano, stanovanje pospravljeno, zjutraj se zrihtam (stuširam, zobe,..., se naličim), pa še mi časa ostane..........

user posted image user posted image user posted image

blogor tep, a prideš še k men pospraut? user posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.10.2007 11:10:12   
Sisy

Pa Miha krčev nima več, ker je star 3 mesece,......

se prau Sara od 10.novembra dalje ne bo mela več krčev user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.10.2007 11:10:39   
pajac
Jumpy lumpa!!!!!!!!!! Sem čakala smajlije...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.10.2007 11:10:52   
Jumpy
user posted image user posted image user posted image  Resnica je ta, da mam z vsakim dodatnim otrokom vse še bolj svinjsko, nič časa za osebno higieno, pa Miha se mi ravnokar v naročju dere, ker ma ful krče, ker je danes prvič dobil 4 kapljice AD3.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.10.2007 11:12:45   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

blogor tep, a prideš še k men pospraut? 

Kdaj pridem?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.10.2007 11:13:11   
pajac
jaz sem petru dala včeraj prvič 1 kapljico in jih pospravila za kasneje...user posted image user posted image user posted image user posted image
imam oleovit D3 pa bom njega dajala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.10.2007 11:13:28   
Sisy
Sara je dala tut jutranjo porcijo krčev skoz zdej pa vsaj mal spi...Jst pa namest da bi pospraulala pa kuhala tlele gor visim user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.10.2007 11:14:58   
Sisy

blogor tep, a prideš še k men pospraut? 

Kdaj pridem?user posted image user posted image user posted image

kr zdele...Mihca napokaš (sej nima veze če joka ane user posted image ) pa lepo prletiš pa vse spedenaš...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.10.2007 11:15:25   
Jumpy
Grem ven na zrak, da vidim, če se bo umiril. Ker tole je adijo.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.10.2007 11:16:24   
pajac

Sara je dala tut jutranjo porcijo krčev skoz zdej pa vsaj mal spi...Jst pa namest da bi pospraulala pa kuhala tlele gor visim user posted image

user posted image
kje pa???

meni Peter je v naročju...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.10.2007 11:16:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ne bom trdila ampak mam občutek da kadar dam Sari Oleovit da ima tist dan krče...Učer sem jih dala pa je dons ceu halo,prej dva dni pa sem ji pozabla dat pa je blo vse kul...Sicer je mogoče zgolj naključje ampak kaj pa če....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.10.2007 11:18:18   
Sisy
evo pr nas je tut sirena...jao celih 15 minut je spala user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.10.2007 11:18:56   
pajac

ne bom trdila ampak mam občutek da kadar dam Sari Oleovit da ima tist dan krče...Učer sem jih dala pa je dons ceu halo,prej dva dni pa sem ji pozabla dat pa je blo vse kul...Sicer je mogoče zgolj naključje ampak kaj pa če....user posted image

bomo videli... z AD3 definitivno počakam...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.10.2007 11:29:03   
Anonimen

sisy a veš, da sem jst isto ugotovila...a je to možno????

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.10.2007 11:30:07   
Anonimen

bomo videli... z AD3 definitivno počakam...

me toouser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.10.2007 11:31:35   
Anonimen

Men se zdi pa da so si Sara,Lina pa Tjaška fuuul podobne...vsaj po slikcah sodeč user posted image  bi mogla še v živo videt user posted image

no sej za v petek še veljauser posted image , pa naj še lenča uleti pol bo pa trio adijouser posted image , ko bojo zapeleuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.10.2007 11:34:42   
Anonimen
babe, mene pa tak Murphy spremlja, da ne moreš verjet....
se mi kar malo meša...
ko tamala nič ne spi je okoli nas vse tiho..ko pa tamalo končno uspavam pa začne sosed rezati les in cvili po celi okolici, pa mi poštar  zvoni stokrat, pa tadrug sosed gradi bajto pa vse doni no in danes sem jo komaj uspavala, zaspala je okrog 10. in lepo spančka in začnejo pri nas polagati optiko za internet in toolk razbijajo direkt za našo bajto, da se cela hiša trese in guess what, Tjaša s zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa jst bom pop*****a, materuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.10.2007 11:38:18   
Anonimen

...

mene pa zanima-tiste ki vam otročki že kmal zanspijo...a greste ve tut potem tok zgodi spat? jst red enajsto ne mom zaspat tko da tut če bi šla naša že ob osmih spat bi se pa pol zbudila ob dvanajstih ko bi jst glih dobr zaspala user posted image

user posted image user posted image user posted image mene že ob devetih zvečer pobereuser posted image user posted image ...samo se opazila, da bolj ko spim bolj sem zalimana tko, da mogoče je pa bolje, da nič ne spimuser posted image

tole je pa amerika, ko se sama s seboj pogovarjamuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.10.2007 11:38:52   
LadyB
morm se pohvalt da sva dons oba spala do enajstih popoldne. Je ob polnoči zaspal pa spančku do 7.30., pa takoj nazaj zaspal do prej, NEVERJETNO, to se mi je pa prvič zgodil. Ponoč sm mogla ustat da vidim če je vse uredu z njim, je spal k angelček. Joj jst sm pa dons kot rožica, sm se končno mal naspala. Sam zdele se že pol ure dojiva je bil zgleda tok lačen, še dobr da sm zravn rač., ja no nemorm verjet user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.10.2007 11:45:32   
birdy
Sisy, ti v vsakem primeru zaspiš šele ob enajstih, jst pa šele ob dvanajstih. Mater sva srečnice!!!
poopsie, jst sem zmatrana sam zvečer, pa zjutri takoj k vstanem. Najboljš je hiter vstat pa kofe vase ruknt, jst po petnajstih minutah pokonc nisem več zmatrana. Sej zvečer pride za manouser posted image
Sam neki mi povejte. Pa kakšnen mate ve po bajtah k same pospravljate? K jst sem še doma pa mam sam kako posodo za pomit, pa včasih, redko za pozavgat, kake cunje obest, pa kdaj stroj spraznt. Jaz si ne predstavljam da bi mogla čist vse narest k še tole mal ne sfolgam vedno!!!!
Dejte povedat, mi res ni jasn, zame ste vse Superženskeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.10.2007 11:49:11   
Anonimen
birdy, blagor tebuser posted image , jst pa zjuteaj kavo težko spijem, pa tud tuš me ne zbudi in potem tavam kot kak zombi po bajti dokler ne pridem k sebi, to je ponavadiokol 12user posted image .

kak mam jst po bajti???si ne upam povedatuser posted image ..sej, ko pride ati iz službe mi vse pospravi do takrat je pa...hm...ni lepo nouser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.10.2007 12:17:19   
birdy
morm se pohvalt da sva dons oba spala do enajstih popoldne. Je ob polnoči zaspal pa spančku do 7.30., pa takoj nazaj zaspal do prej, NEVERJETNO, to se mi je pa prvič zgodil. Ponoč sm mogla ustat da vidim če je vse uredu z njim, je spal k angelček. Joj jst sm pa dons kot rožica, sm se končno mal naspala. Sam zdele se že pol ure dojiva je bil zgleda tok lačen, še dobr da sm zravn rač., ja no nemorm verjet

LadyB, reč Tinu nej še Neli to nauči. Men bi tud tolk dolg spanec fajn pasu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.10.2007 12:18:59   
LadyB
Birdy men ostane časa sam za kosilo skuhat, drugače mi pa mami pride ob vikendih mal pomagat, da na grobo pospraviva. Takra ko ste bli vi pr men, pa sm se mal bolj extra potrudila da sm mela vsaj posteljo pospravljeno user posted image , ojoj da negovorim zdj kakšn je!!! groza. user posted image pa tud tok pozn pride dam da je čist zmatran, pa nemore tud on nč narest.
mas drug tedn kej cajta za kavico??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?