mpotocn
|
žIVJO PUNCE ŠE OD MENE! Oh, kolk ste že napisale, uf, ne dohajam. Zdele sam na hitro, ker je alarm. Mi smo pa stari dobra dva meseca, lepo napredujeta, utrujeni smo pa tud, en dan bolj, enkrat manj. Če rata spar ponoči v kosu ene 5 ur, je to super, sam potem je problem nazaj zaspat, sploh pa še zarad 2,5 letnice, ki se tud zbudi, pol je pa štala . Podnevi sta začeli tud opazovat okolico, tudi kakšna že kaj nazaj zamomlja, ko se pogovarjaš z njo. Začetek novembra bomo tud mi imeli krst. Nisem nič kaj kupvala posebnega, sicer imata bež bundici, sam še ne vem, če bosta že prišli na vrsto, sem jima pa kupla kar žametke v HM in bodije. Joj, a ve kaj hodite v šoping? Mi še nismo bli in po pravici povedano si ne predstavljam s tistim vozom tudi če bi bil še nekdo zraven ne. Potem pa jaz turbo vklopim in divjam v LJ in laufam po štacunah in spet hitro nazaj. No, to je blo danes itak prvič in ne vem, kdaj bo to naslednjič. V bistvu mi je to res zoprno, ker si veliik manj mobilen kot z 1 otrokom in se mi zdi, da sem čist odrezana in sam doma ter v rangu vozičkanja okrog doma. Kako je pri ostalih s tem? Lp vsem in se beremo mojca Aja guppy, N+CR pomeni: Vita naravno, Vesna pa s CR. Ja, pestro je blo
|