|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
10.10.2007 20:58:37   
Anonimen
Jih imajo to v vsakem zdravstvenem domu ali samo na klinikah?

Po moje jih imajo v vsakem zdravstvenem domu.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.10.2007 21:00:34   
spelka12
shelly držim pesti za močno črtico.
teejaa zate pa močne pesti za tole modno službouser posted image .
beyba, rožica,midvaxy user posted image user posted image user posted image  še enkrat.
Se* ko bo štorklja opravila svoje jo kupim, pa tudi če zgubi orientacijo, ji bom GPS nabavlauser posted image .

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.10.2007 21:16:57   
ninica04
Shelly - teste lahko delaš v vsakem zdr. domu. Sem pa slišala da so za plačat. No vsak v mojem. Sem se pa pogovarjala z med. sestro od moje gin. pa mi je rekla da naj pridem kar k njej po napotnico in da takoj izveš rezultate. Sam pol sem dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.10.2007 21:19:56   
sonček33
Ojla bejbe.
čestitke vsem zmagovalkam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.10.2007 21:52:00   
Erin
Hvala  na_go, Se*, jurka6, ninny, andre3a, trinity22, shelly, spelka12, ...za pestke...

Samo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsako ducat...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.10.2007 21:59:23   
belavrtnica
V nove boje, to pa itak. Da nes se ful slabo počutim pa ne vem če je to od tablet ali pa kaj drugega. Sem za ziher naredla danes še en test pa je bil zopet negativen. namreč jemljem klomifen pa mi je danes že cel dan ful slabo, pa me zanima, če je katera tudi imela take znake.

Tudi jaz držim pesti za vse vas, da čimprej rata. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.10.2007 22:13:48   
midvaxy
Tiara123. Midva sva bila na pregledih tako moja kot jaz. Pri moji so pregledali prehodnost jajčnikov, pri meni pa plavalce. Jaz sem bil na dveh pregledih, drugi je bil bolj natančen. Imenuje se apoptoza. Izvidi obeh so bili odlični, tako da nama je padel kamen od srca in nama ni bilo potrebo kako zdravljenje. Tako da nama je ostalo samouser posted image user posted image . Sicer smo se nekaj malega pogovarjali o možni  umetni oploditvi, vendar zgleda da to nebo potrebno. Če te še kaj zanima ali pa koga drugega lahko vpraša. Za vse pa drživa pesti in da tudi za vas čim prej posije zvezdica.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.10.2007 23:08:38   
Tiara123
midvaxy hvala za tvoj odgovor user posted image REesnično sem vesela za vsako tako lepo zgodbico, kot je vajina in želim vama prečudovitih 9 mesecev in seveda še lepše potem! 

(odgovor članu midvaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.10.2007 6:08:25   
zabca34
Dobro jutro vsem drage sončice,mene je danes obiskalauser posted image  in si še zdaj ne morem prit k seb zatouser posted image .Vsem srečkamuser posted image  čestitke,ostali biseri pa gremo v nove boje in upam da nas v novembru zgrešiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.10.2007 7:12:08   
SM10
Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .
Vsem, ki jih je nesramnica obiskala pogumno naprej, ker nam vsem pride slekoprej sonce iz oblakov.

Moje še tudi vedno ni. Včeraj sem mela celo drisko, me je šraufalo ko vrag, in sem opazila malo rjavega izcedka. Nato konec driske in konec izcedka. Dobri mi nagaja. Še vedno nimam nobenih konkretnih znakov za user posted image . Opazila sem samo, da nimam apetita, pa še to je verjetno psiha.
Res je veliko bolje, ker devam vzroke na druge probleme in ne na morebitno user posted image .

Držim pesti za vse nas.

(odgovor članu zabca34)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.10.2007 7:32:54   
pikica36
sm10- saj ni nujno, da imaš kake znakeuser posted image , nekatere nimajo nobenih znakovuser posted image

upaj do konca, jaz pa držim pestke, da se pobarvaš na roza.
hitro naredi test pa nam sporoči veselo novičkouser posted image

teejaa- user posted image za službo, da ti rata!!

jaz si tudi kr neki domišljamuser posted image , se mi zdi, da mam tak čuden občutek v trebuhu- napihjenost, vetrovi,lakota, pekoče in občutljive prsi..... hja.. PMS , kaj pa bo drugegauser posted image
čeprav imam nek filing da je ratalo, se pa vseeno bojim razočaranja in se pač tolažim, da je vsak mesec isto preduser posted image .
Ne čakam je v torek 16.10.!!!!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.10.2007 7:51:37   
SM10
Pikica hvala, test sledi čez vikend. Javim ko izvem rezultat, ker, če je user posted image  mora biti čez vikend že + ( nedelja bi bila že 1 teden zamude). Že preveč razmišljam o user posted image . Spet se moram odklopiti.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.10.2007 8:24:21   
matt
JUPI, tako lepo se barva seznam.... Č E S T I T K E vsem user posted image , pa naj naslednjih 9 mesecev lepo mine... bravo!!!

vsem borkam pa navijam za vas, da bo čimprej +

Tejaa mislimo nate danes!

Sama pa sem končno dočakala pregled pri G (danes) upam,da mi bo razjasnil kaj se dogaja z menoj. sva pa z dragim kljub vsemu pridno user posted image ker se je lepo pazil in ni "seval" .. tko da je ne pričakujem... user posted image če ga ne bo sračkala okoli 22.10

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.10.2007 8:24:31   
tinkamiška
čestitke vsem srečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa še čakam, danes je moj dan....

pestke za vse pupe!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.10.2007 8:41:37   
shelly
Dobro jutrouser posted image  

Jaz mislim na vse, ki je v teh dneh ne pričakujete. Res upam da je uspelo! Žal mi je za tiste, ki ste dobile to nadležno user posted image , želim da se čimprej poberete in z optimizmom v novi krog.

Jaz sem ravno včeraj rekla, da bi bilo lažje, če bi jo končno dobila, da potem vsaj vem pri čem sem in grem lahko naprej. Se tudi partner strinja, ker zdaj res nič ne veva. Eni testi pozitivni, drugi pokažejo šele kasneje, tretji čisto nekaj svojega... Nam se res dogaja tele dni user posted image

Me pa nekaj zanima in upam da mi bojo tiste srečke, ki so že user posted image  hotele odgovoriti. Ste bile tudi ve napihnjene kar nekaj časa potem pa je ta napihnjenost malo minila? Vendar jaz zmeraj ko kaj pojem je potem spet huje... Ali ste imele tudi po pričakovani menstruaciji kar nekaj belega toka? Mene je včeraj bolelo kot da jo bom ravnokar dobila, imela sem pa samo ta beli tok in ga imam še danes. So se vam bradavice kaj potemnile? Jaz imam čisto temne, v sredini pa kar svetlo... Bolijo me pa pri strani, pod pazduhami že v bistvu, ne tako kot včasih. Na sredini je pa kar tak pekoč občutek.

Če se bo kateri dalo kaj napisat bom res hvaležna. Ker tole čakanje na pregled ni kaj prijetno pa je res lažje če lahko kaj vprašam tukaj...

lp 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.10.2007 8:44:30   
CIPRESA
Za vse vas ki še upate in čakate da ugledateuser posted image user posted image držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Bi pa glede znakov še enkrat napisala, punce ne ubadajte se z znaki, saj vem da  psiha dela svoje ampak sama lahko povem iz izkušenj da smo se pri Žigu tudi nekaj časa matrali in v mesecu ko sem potem ugledala končno user posted image so bili znaki kot bi dobila user posted image .  Čisto isto, tako da sem že obupavala in si spet ponavljala da bo prišla in da ni zopet nič, a test je pokazal drugače.  Imela sem napihnjen trebuh, šraufalo me je, izcedek je bil velik vendar ne rdeč ampak kot beli tok, tako da sem letala na WC vsako minuto gledat ali je že kaj rdečega,..... Zato se ne zanašajte na to da je spet isto, da so znaki user posted image spet tu, ker to še ne pomeni da  niste user posted image . Ne obupajte prehitro morda pa vas ta mesec le obišče sreča.

Meni ta mesec ni bilo usojeno a vsak dan pogledam na seznam in upam da bo sreča obiskala vsaj kako izmed vas.

Pridno slončkajte !

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.10.2007 8:46:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image vsemuser posted image iskrene čestitke!!!

mene pa zanima če je lohka da sem kar naenkrat brez ovulacije?! vedno jo čutim in sem boga v tem ciklusu pa nič?!

kaj mislite? papa in božajte buškote!!!

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.10.2007 8:52:31   
Anonimen
Shelly-po mojem mnenju si noseča,zamuja ti  že konkretno,skelijo te joškice,spremenjena barva kolobarjev,glede  testov,če jim ne zaupaš,pojdi v zdravstveni dom in daj kri,vse se bo razjasnilo v pol ure,jaz na tvojem mestu ne bi čakala,škoda živcev,sm jst mislim ,da si nosečka-upam,da se ne motim.Mene isto skelijo joškice,pa napihnjen trebuh,občasno slabost,pa že malo utrujenost,ampak to povezujem s tem smotanim vremenom,ko ni sončka.Res upam na najbolje,da siuser posted image ,vsem ostalim ta novimuser posted image pa obilo sreče,ostalim,ki ste pa jo dobileuser posted image ,v nove boje.Lunca14-srečna nosečkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.10.2007 8:56:56   
CIPRESA
shelly jaz ti lahko povem da sem bila jaz napihnjena skos, najprej od slončkanja, potem od user posted image , kasneje pa potem od user posted image . Tako da ta napihnjenost me je skos spremljala. Znaki tisti tapravi nosečniški so se pri meni pokazali šele kasneje ko sem že vedela da sem noseča (napihnjene prsi, boleče bradavice, zaspanost .... slabosti nisem imela). Preden sem ugotovila  da sem noseča so bili znaki samo takšni kot pred user posted image , nobenih znakov nosečnosti.

Je pa vsaka ženska drugačna in pri vsaki je malo drugače. Vsaka ti bo lahko drugače povedala.

Spremljam pa to pri tebi že od začetka in se mi res zdi že malo čudno da ti vsak test pokaže drugače. Mogoče je le dobro da greš k G. Zdaj te nočem prestrašit ampak taki znaki ko test pokaže + pa spet -....naj bi se dogajali pri izvenmaternični nosečnosti ko hormon upade, pa spet naraste... mislim da je pupika nekaj napisala glede tega tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844179

Nočem te prestrašit, le mogoče bi bilo res bolje da obiščeš G čim prej. Držim pestke da je vse vredu in javi potem kako si opravila.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.10.2007 9:00:02   
*Mojca*
Punce javljam se po dolgem času...
Situacija pri meni: zadnjega vraga sem imela 4.9., glede na to da sta zadnja 2 cikla trajala 35 dni bi jo morala dobiti v ponedeljek. Vraga še vedno od nikoder, znakov nobenih (joške me ne skelijo, nimam kovinskega okusa v ustih, trebuh me ne boli...skratka nič!!!). Danes sem se razjezila in uničila še zadnji first sign duo, ki mi je ostal še od prejšnje borbe....in videla sem švoh ampak res švoh črtico (v primerjavi s kontrolno je skoraj ni, ampak je pa prisotna)...jutri ponovim če CB...držite pesti.

Zanima me če je katera od vas imela podobno izkušnjo in kako se je končalo?!?

Čestitke vsem novim nosečkam!

p.s. pa slončkala sva tko...na 3 ali 4 dni...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.10.2007 9:01:46   
Anonimen
Mojca držim pesti za user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.10.2007 9:03:26   
*Mojca*
hvala ninny user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.10.2007 9:06:11   
pikapoka2
SM10,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
za srečo!
Da se obarvaš roza!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.10.2007 9:10:05   
pikapoka2
*Mojca* in Shelly,
tudi za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Da se obarvata v roza!

In za vse ostale, ki je še NE pričakujete!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta tiste, ki vas je user posted image  obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.10.2007 9:13:11   
pikica36
user posted image tile testi pa zgleda kr močno nagajajouser posted image
mojca najboljše da probaš še enga, ali pa jo enostavno mahneš v laboratorij, da bo konec negotovosti!!
sm10- zamuja ti že 4 dni?? , dobra si da zdržiš do nedeljeuser posted image user posted image
sicer pa... maš prav bo bolj ziher in se ne boš ubadala  s tem ali je prezgodaj ali ne.
kar pa se teh znakov tiče, je res da smo preveč pozorne na vse kar se dogaja.jaz se pri prvih dvehuser posted image sploh nisem obremenjevala s kakimi znaki. enostavno ni bilouser posted image , kake druge znake pa sploh nevem , če sem imela. zdaj pa tuhtam, kje me špikne, zakaj me prsa bolijo....user posted image user posted image prave face smo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?