Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 20:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih imajo to v vsakem zdravstvenem domu ali samo na klinikah? Po moje jih imajo v vsakem zdravstvenem domu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 21:00:34
|
|
|
|
spelka12
|
shelly držim pesti za močno črtico. teejaa zate pa močne pesti za tole modno službo . beyba, rožica,midvaxy še enkrat. Se* ko bo štorklja opravila svoje jo kupim, pa tudi če zgubi orientacijo, ji bom GPS nabavla .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 21:16:57
|
|
|
|
ninica04
|
Shelly - teste lahko delaš v vsakem zdr. domu. Sem pa slišala da so za plačat. No vsak v mojem. Sem se pa pogovarjala z med. sestro od moje gin. pa mi je rekla da naj pridem kar k njej po napotnico in da takoj izveš rezultate. Sam pol sem dobila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 21:19:56
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla bejbe. čestitke vsem zmagovalkam.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 21:52:00
|
|
|
|
Erin
|
Hvala na_go, Se*, jurka6, ninny, andre3a, trinity22, shelly, spelka12, ...za pestke... Samo za vas Za vsako ducat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 21:59:23
|
|
|
|
belavrtnica
|
V nove boje, to pa itak. Da nes se ful slabo počutim pa ne vem če je to od tablet ali pa kaj drugega. Sem za ziher naredla danes še en test pa je bil zopet negativen. namreč jemljem klomifen pa mi je danes že cel dan ful slabo, pa me zanima, če je katera tudi imela take znake. Tudi jaz držim pesti za vse vas, da čimprej rata.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 22:13:48
|
|
|
|
midvaxy
|
Tiara123. Midva sva bila na pregledih tako moja kot jaz. Pri moji so pregledali prehodnost jajčnikov, pri meni pa plavalce. Jaz sem bil na dveh pregledih, drugi je bil bolj natančen. Imenuje se apoptoza. Izvidi obeh so bili odlični, tako da nama je padel kamen od srca in nama ni bilo potrebo kako zdravljenje. Tako da nama je ostalo samo . Sicer smo se nekaj malega pogovarjali o možni umetni oploditvi, vendar zgleda da to nebo potrebno. Če te še kaj zanima ali pa koga drugega lahko vpraša. Za vse pa drživa pesti in da tudi za vas čim prej posije zvezdica.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 23:08:38
|
|
|
|
Tiara123
|
midvaxy hvala za tvoj odgovor REesnično sem vesela za vsako tako lepo zgodbico, kot je vajina in želim vama prečudovitih 9 mesecev in seveda še lepše potem!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 6:08:25
|
|
|
|
zabca34
|
Dobro jutro vsem drage sončice,mene je danes obiskala in si še zdaj ne morem prit k seb zato .Vsem srečkam čestitke,ostali biseri pa gremo v nove boje in upam da nas v novembru zgreši
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 7:12:08
|
|
|
|
SM10
|
Vsem novim nosečkam . Vsem, ki jih je nesramnica obiskala pogumno naprej, ker nam vsem pride slekoprej sonce iz oblakov. Moje še tudi vedno ni. Včeraj sem mela celo drisko, me je šraufalo ko vrag, in sem opazila malo rjavega izcedka. Nato konec driske in konec izcedka. Dobri mi nagaja. Še vedno nimam nobenih konkretnih znakov za . Opazila sem samo, da nimam apetita, pa še to je verjetno psiha. Res je veliko bolje, ker devam vzroke na druge probleme in ne na morebitno . Držim pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 7:32:54
|
|
|
|
pikica36
|
sm10- saj ni nujno, da imaš kake znake , nekatere nimajo nobenih znakov upaj do konca, jaz pa držim pestke, da se pobarvaš na roza. hitro naredi test pa nam sporoči veselo novičko teejaa- za službo, da ti rata!! jaz si tudi kr neki domišljam , se mi zdi, da mam tak čuden občutek v trebuhu- napihjenost, vetrovi,lakota, pekoče in občutljive prsi..... hja.. PMS , kaj pa bo drugega čeprav imam nek filing da je ratalo, se pa vseeno bojim razočaranja in se pač tolažim, da je vsak mesec isto pred . Ne čakam je v torek 16.10.!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 7:51:37
|
|
|
|
SM10
|
Pikica hvala, test sledi čez vikend. Javim ko izvem rezultat, ker, če je mora biti čez vikend že + ( nedelja bi bila že 1 teden zamude). Že preveč razmišljam o . Spet se moram odklopiti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:24:21
|
|
|
|
matt
|
JUPI, tako lepo se barva seznam.... Č E S T I T K E vsem , pa naj naslednjih 9 mesecev lepo mine... bravo!!! vsem borkam pa navijam za vas, da bo čimprej + Tejaa mislimo nate danes! Sama pa sem končno dočakala pregled pri G (danes) upam,da mi bo razjasnil kaj se dogaja z menoj. sva pa z dragim kljub vsemu pridno ker se je lepo pazil in ni "seval" .. tko da je ne pričakujem... če ga ne bo sračkala okoli 22.10
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:24:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
čestitke vsem srečkam jst pa še čakam, danes je moj dan.... pestke za vse pupe! tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:41:37
|
|
|
|
shelly
|
Dobro jutro Jaz mislim na vse, ki je v teh dneh ne pričakujete. Res upam da je uspelo! Žal mi je za tiste, ki ste dobile to nadležno , želim da se čimprej poberete in z optimizmom v novi krog. Jaz sem ravno včeraj rekla, da bi bilo lažje, če bi jo končno dobila, da potem vsaj vem pri čem sem in grem lahko naprej. Se tudi partner strinja, ker zdaj res nič ne veva. Eni testi pozitivni, drugi pokažejo šele kasneje, tretji čisto nekaj svojega... Nam se res dogaja tele dni Me pa nekaj zanima in upam da mi bojo tiste srečke, ki so že hotele odgovoriti. Ste bile tudi ve napihnjene kar nekaj časa potem pa je ta napihnjenost malo minila? Vendar jaz zmeraj ko kaj pojem je potem spet huje... Ali ste imele tudi po pričakovani menstruaciji kar nekaj belega toka? Mene je včeraj bolelo kot da jo bom ravnokar dobila, imela sem pa samo ta beli tok in ga imam še danes. So se vam bradavice kaj potemnile? Jaz imam čisto temne, v sredini pa kar svetlo... Bolijo me pa pri strani, pod pazduhami že v bistvu, ne tako kot včasih. Na sredini je pa kar tak pekoč občutek. Če se bo kateri dalo kaj napisat bom res hvaležna. Ker tole čakanje na pregled ni kaj prijetno pa je res lažje če lahko kaj vprašam tukaj... lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:44:30
|
|
|
|
CIPRESA
|
Za vse vas ki še upate in čakate da ugledate držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Bi pa glede znakov še enkrat napisala, punce ne ubadajte se z znaki, saj vem da psiha dela svoje ampak sama lahko povem iz izkušenj da smo se pri Žigu tudi nekaj časa matrali in v mesecu ko sem potem ugledala končno so bili znaki kot bi dobila . Čisto isto, tako da sem že obupavala in si spet ponavljala da bo prišla in da ni zopet nič, a test je pokazal drugače. Imela sem napihnjen trebuh, šraufalo me je, izcedek je bil velik vendar ne rdeč ampak kot beli tok, tako da sem letala na WC vsako minuto gledat ali je že kaj rdečega,..... Zato se ne zanašajte na to da je spet isto, da so znaki spet tu, ker to še ne pomeni da niste . Ne obupajte prehitro morda pa vas ta mesec le obišče sreča. Meni ta mesec ni bilo usojeno a vsak dan pogledam na seznam in upam da bo sreča obiskala vsaj kako izmed vas. Pridno slončkajte !
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
vsem iskrene čestitke!!! mene pa zanima če je lohka da sem kar naenkrat brez ovulacije?! vedno jo čutim in sem boga v tem ciklusu pa nič?! kaj mislite? papa in božajte buškote!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Shelly-po mojem mnenju si noseča,zamuja ti že konkretno,skelijo te joškice,spremenjena barva kolobarjev,glede testov,če jim ne zaupaš,pojdi v zdravstveni dom in daj kri,vse se bo razjasnilo v pol ure,jaz na tvojem mestu ne bi čakala,škoda živcev,sm jst mislim ,da si nosečka-upam,da se ne motim.Mene isto skelijo joškice,pa napihnjen trebuh,občasno slabost,pa že malo utrujenost,ampak to povezujem s tem smotanim vremenom,ko ni sončka.Res upam na najbolje,da si ,vsem ostalim ta novim pa obilo sreče,ostalim,ki ste pa jo dobile ,v nove boje.Lunca14-srečna nosečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 8:56:56
|
|
|
|
CIPRESA
|
shelly jaz ti lahko povem da sem bila jaz napihnjena skos, najprej od slončkanja, potem od , kasneje pa potem od . Tako da ta napihnjenost me je skos spremljala. Znaki tisti tapravi nosečniški so se pri meni pokazali šele kasneje ko sem že vedela da sem noseča (napihnjene prsi, boleče bradavice, zaspanost .... slabosti nisem imela). Preden sem ugotovila da sem noseča so bili znaki samo takšni kot pred , nobenih znakov nosečnosti. Je pa vsaka ženska drugačna in pri vsaki je malo drugače. Vsaka ti bo lahko drugače povedala. Spremljam pa to pri tebi že od začetka in se mi res zdi že malo čudno da ti vsak test pokaže drugače. Mogoče je le dobro da greš k G. Zdaj te nočem prestrašit ampak taki znaki ko test pokaže + pa spet -....naj bi se dogajali pri izvenmaternični nosečnosti ko hormon upade, pa spet naraste... mislim da je pupika nekaj napisala glede tega tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844179 Nočem te prestrašit, le mogoče bi bilo res bolje da obiščeš G čim prej. Držim pestke da je vse vredu in javi potem kako si opravila.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:00:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
Punce javljam se po dolgem času... Situacija pri meni: zadnjega vraga sem imela 4.9., glede na to da sta zadnja 2 cikla trajala 35 dni bi jo morala dobiti v ponedeljek. Vraga še vedno od nikoder, znakov nobenih (joške me ne skelijo, nimam kovinskega okusa v ustih, trebuh me ne boli...skratka nič!!!). Danes sem se razjezila in uničila še zadnji first sign duo, ki mi je ostal še od prejšnje borbe....in videla sem švoh ampak res švoh črtico (v primerjavi s kontrolno je skoraj ni, ampak je pa prisotna)...jutri ponovim če CB...držite pesti. Zanima me če je katera od vas imela podobno izkušnjo in kako se je končalo?!? Čestitke vsem novim nosečkam! p.s. pa slončkala sva tko...na 3 ali 4 dni...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca držim pesti za .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:03:26
|
|
|
|
*Mojca*
|
hvala ninny
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:06:11
|
|
|
|
pikapoka2
|
SM10, , za srečo! Da se obarvaš roza!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:10:05
|
|
|
|
pikapoka2
|
*Mojca* in Shelly, tudi za vaju . Da se obarvata v roza! In za vse ostale, ki je še NE pričakujete! Ta tiste, ki vas je obiskala pa !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 9:13:11
|
|
|
|
pikica36
|
tile testi pa zgleda kr močno nagajajo mojca najboljše da probaš še enga, ali pa jo enostavno mahneš v laboratorij, da bo konec negotovosti!! sm10- zamuja ti že 4 dni?? , dobra si da zdržiš do nedelje sicer pa... maš prav bo bolj ziher in se ne boš ubadala s tem ali je prezgodaj ali ne. kar pa se teh znakov tiče, je res da smo preveč pozorne na vse kar se dogaja.jaz se pri prvih dveh sploh nisem obremenjevala s kakimi znaki. enostavno ni bilo , kake druge znake pa sploh nevem , če sem imela. zdaj pa tuhtam, kje me špikne, zakaj me prsa bolijo.... prave face smo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?