Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 17:32:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM !!! Imam občutek, da bo da naš seznam takoooooooo lepe roza barve! Dobrodošle ta nove! Punce ve ste tak pridne, da vas niti dohitevat ne morem več poleg študija in študentskega dela, ampak upam da bo od tega tedna drugač in da nama pride sosed priklopit internet. Še čakam na njihovo pogodbo. Sama birokracija. Za zdaj še pa hodim k nam domu, ker itak rabim tudi za študij internet. Drugače me pa še vedno nekaj špika, upamo da bo kaj iz tega. Se pa ne obremenjujem veliko, če bo bo, ampak želja je res velika. Želim vam čimveč !!! Pridne bote pa veliko !
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 18:10:14
|
|
|
|
metir
|
oktavija, tudi jaz sem celjanka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 18:11:04
|
|
|
|
najsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 najsi dobrodošla! korošica?? nas je že več držim pestke , da tvoja tokrat ne pride Ojla Pikica, korošica ja.....ampak to šele pred kratkim postala drugače pa sem rojena štajerka.....
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 19:04:37
|
|
|
|
shelly
|
Saj jaz vem, da rezultati testa niso pravilni po določenem času, vendar pa me je zmotila tista črtica ki se je zadnjič takoj pojavila, zdaj pa se vedno pokaže šele po nekaj časa. Potem se pa človek vpraša kaj je to... Pa glede na to, da mi menstruacija zamuja že kar nekaj časa in da se tudi že precej dolgo malo čudno počutim. Zato sem malo komplicirala in vas vprašala za mnenje. Zdravnice pa sploh ne dobim, jo kličem dopoldan popoldan pa se nihče ne javi. Res čudno. Jutri mislim, da grem osebno tja, ker sem mogoče kaj zbolela. Danes me je tako bolelo v trebuhu in mi bilo slabo, da sem komaj prišla domov. Zdaj je malo bolje, em je pa žačel boleti križ. Verjetno sem res nekaj bolna in mi tudi menstruacija zato tako zamuja. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 19:08:06
|
|
|
|
marjana.r
|
ja mogoče pa imaš tisti virus, ki kroži ful okoli....in to fuuuuuuuuuuuuuuul fuuuuuuuuuuul let ... a veš kak mu je ime? NOSEČNOST držimo pesti, da je to to in ne kaj drugega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 21:01:13
|
|
|
|
midvaxy
|
No pa da ne boste samo punce pisale. Po zelo dolgem času se zopet midva oglašava. Seveda z odlično novico. Po enem letu in pol, po raznih pregledih mene in moje drage, obiskov ginekologa sva danes zjutraj na testerju zagledala tako željene črtice Oba sva zelo vesela in se pridružujeva klubu nosečnic. Zato vsem ki delajo na svetujem, da ne obupajte, tako kot nisva midva in tudi za vas bo zasijala zvezdica. Za vse drživa pesti da vam končno uspe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 21:30:33
|
|
|
|
trma79
|
Serendipity - G je rekla, na j ne bom v prihodnje , ker naj bi opravila kolposkopijo. menda so mi na MV našli neke spremenjene celice...zaenkrat nič nevarnega,...samo me je groza, ker...saj veš...pregled...pa čakanje na izvide,. pa spet...pa poseg...pa spet...in to se lahko zavleče v nedogled. Če bi pa zdaj . bi pa to zagotovo lahko počakalo. Tako neučakana sem...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 21:30:54
|
|
|
|
talika81
|
pozdravljene! po kar nekaj časa se vam ponovno oglašam. bila sem namreč v tuniziji na dopustu in tam žal nisem imela dostopa do neta. in kako kaj? iskrene čestitke vsem novim da bi bilo vse vredu in da bi po 9 mesecih v rokah držala zdravega . za vse, ki se vam je prikazala tečka , pošiljam nekaj velikih pri meni nič novega. moja se ni pokazala v pravi luči, tak da še vedno ne vem, na čem sem. testov noivih nisem delala, ga bom verjetno jutri zjutraj, ker mi je zelo čudno. v teh dneh (predvidoma naslednja dva dni) bi morala imeti kao najbolj plodne dneve - torej O, pa ni ne duha ne sluha o kakšni sluzi, bolečinah, bolečih dojkah ... boli me, ampak ne v predelu jajčnikov, ampak boilj na sredini trebuha, tak nekje ko naj bi bila maternica. mogoče pa je to samo napoved prihoda O. tako da sta dve možnoti - ali bo O kasneje ali pa je bila tista krvavitev znak nečesa. bomo vidli, a ne, so rekli slepi.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 21:47:05
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdrav vsem in čestitam vsem novim .Tiste ki pa še čakate pa vso srečo naprej.Jaz jutri odhajam na pregled v Trbovlje da vidimo kaj je spet vzrok da ne rata.Malo me je strah in upam da bo in naj mi jutrišnji dan prinese srečo saj sem jutri eno leto starejša.Pa še plodne dni imam tako da veselo na delo.Jutri pa se javim vi pa držite pesti.Hvala vam. Pozdravček in lahko nočko!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 22:19:48
|
|
|
|
belavrtnica
|
jaz se oproščam za napačen seznam, ker ko sem vidla onega tanovega, sem že starega poslala. Potem pa nisem še enkrat pošiljala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 23:05:05
|
|
|
|
Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: midvaxy No pa da ne boste samo punce pisale. Po zelo dolgem času se zopet midva oglašava. Seveda z odlično novico. Po enem letu in pol, po raznih pregledih mene in moje drage, obiskov ginekologa sva danes zjutraj na testerju zagledala tako željene črtice Oba sva zelo vesela in se pridružujeva klubu nosečnic. Zato vsem ki delajo na svetujem, da ne obupajte, tako kot nisva midva in tudi za vas bo zasijala zvezdica. Za vse drživa pesti da vam končno uspe. Čestitam!!!!!!! Hvala za tvojo zgodbo, verjamem, da bo marsikatera našla dodaten razlog za optimizem... Nam lahko zaupaš kaj več - sta se zdravila, ali samo pridno ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 23:08:59
|
|
|
|
sapi
|
midvaxy čestitke ... zagotovo ne bomo obupali sploh ob tako lepih novičkah ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 23:39:37
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca* xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - na_go - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 08.10. - jurka6 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta 09.10. - Endri 09.10. - beyba 09.10. - Blacky30 10.10. - leonida 10.10. - ninčy 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity 11.10. - tinkamiška 12.10. - Yasminka 12.10. - daga11 13.10. - **NiNa** 13.10. - fragola 13.10. - tincy82 14.10. - sonček33 14.10. - osa3 15.10. - zabca34 15.10. - pin 15.10. - marjana.r 15.10. - pikica36 15.10. - detece 16.10. - janney 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija 18.10. - gajka 18.10. - Zvezdica 18.10. - ledenka 19.10. - murkica 20.10. - zorica 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - teejaa 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - anonimna 26.10. - lunica24 28.10. - kleja 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 23:51:16
|
|
|
|
Erin
|
shelly - pojdi na krvni test v labolatorij v zdravstveni dom, ta ti bo najbolje pokazal ...Držim pesti! midvaxy - čestiiiiiitam!!Vse naj naj! trma79- poznam ta strah (zaradi spremenjenih celic na MV).Dala skozi...ko so mi ponovili bris čez tri mesece je bilo vse brez problema...upam da bo tudi s teboj vse uredu...za srečo pošiljam talika - dobrodošla nazaj...upam da si prešvercala malo pikico ...sporoči jutri, nuuuuuuuujno... andre3a - naj ti jutrišnji rojstni dan prinese same dobre novice.... Pa vse naj naj, da boš čimprej cartala malo pikico ! belavrtnica- ne sekiraj se glede seznama, se zgodi...kako si? Greš v nove boje? Smo borke al ne? Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 7:43:49
|
|
|
|
murkica
|
midvaxy- Res lepa novička. Želim vama, da bo nosečnost potekala mirno in da bo 9. mesecev hitro minilo in da bosta hitro pestovala svojega dojenčka. Obupali? No po tako lepih zgodbah, človek res ne more obupati.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 8:19:31
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro dame Očitno danes spet jst kuham kavo.... Naj sporočim da mi po dolgem času en dan zamuja....Vendar še nimam nič novičk, ker bom test delala šele med vikendom, če še vedno ne bo nič. tAKO DA SI BOMO VSE ŠE MAL GRIZLE NOHTE. aNDREJA3A NAJ TI ČESTITAM ZA ROJSTNI DAN. žELIM TI VSE NAJ NAJ, ČIM PREJŠNJO in da bi se ti izpolnilo čim več želja. midvaxy res svaka vama čast da nista obupala in da vaju je trud pripeljal do tako željenega cilja. Želim vama in zdravega otročička. pa ostale kje ste danes, jst bi rada zvedla za kako novo roziko, bi se dal?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 8:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
midvaxy za nosečnost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 9:05:37
|
|
|
|
Shani
|
rozica 1984, lunca 14, adeja, midvaxy - - ČESTITAM - vse naj v . No to je pa že lepše, da je kar nekaj rozik. Moje M ni tako, da je še upanje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 9:33:14
|
|
|
|
marjana.r
|
midvaxy čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 9:55:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
midvaxy - ČESTITKE Zdravega in živahnega vama želim. LP Zvezdica
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 10:30:45
|
|
|
|
Erin
|
Dobro juuuuuuuuuuuutro! Kako ste kaj? Jaz oz midva sva že kar ornk zmatrana od ...dobr da je potem pavza... Kaka nova novička? Ne? Ja?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 11:21:25
|
|
|
|
oktavija
|
ha ha ha ha aha ha ha ha Draga Teejaa ti pa res človeka spraviš v dobro voljo ko je še tako utrujen.... Danes je tvoj dan O in moreš še malo zdržat.... sej pol boš pa počivala, pa ko končaš ne skoči takoj iz postelje,ampak tam ostani vsaj 1 uro(če že ne zaspiš ) da se telo umiri... to so mi povedale naše izkušene mamice..... šibam še malo delat pol pa spe pridem kaj pogledat kaj delate.... LP !
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 11:21:37
|
|
|
|
Naty*
|
Pozdravljene punce! Najprej čestitke novim nosečkam, želim vam, da boste čimbolj uživale ob gledanju rastočega bušija in po 9 mesecih pridnega, zdravega dojenčka . Poseben pozdrav bumbum, sončk1, serendipity, beyba, teejaa, Zvezdica pa se opravičujem, če sem katero pozabla . No moj buši pridno raste, včeraj sem si kupila dvoje nosečniške hlače, ker mi je čez trebuh vse staro premajhno . Od torka naprej sem v 10. tednu in sm ful vesela, ker kaže, da vse poteka normalno . 5. novembra imam nuhalno svetlino in upam, da bomo vidl že tud kaj pričakujemo . No drage moje....vsem tistim, ki je še niste dočakale pošiljam veliko , da je ne dočakate, tistim, ki vas je pa že razočarala pa željo, da ne pride drug mesec! Pridno , da bo veliko roza barve!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 11:25:48
|
|
|
|
slovenka
|
Naty, čestitke in tako srečno še naprej. Je pa lepo, da nas obiščeš in malo opogumiš, pa nam malo lušte narediš. Jaz bi si tudi kako nosečniško oblekco kupla...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 10.10.2007 11:31:54
|
|
|
|
beyba
|
naaaaattttttyyyyyyy SEJ ČIST SI NAS POZABLA , SAM ŠE TREBUŠČKA GLEDAŠ KOK RASTE.... Sej bi mi tut če bi ble na tvojem mestu. Full ti privoščim. Želim ti da bi blo vse ok še naprej in na nuhalni vse super da te nebi kaj skrbel.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?