|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
10.10.2007 17:55:25   
naraščaj
Nayya28, se strinjam, da se biža naš/njihov čas. Kr nemorem verjet, da smo že 10.10 (uh danes je plača - zadnja).  Drug teden(17.) pa tut jaz nastopim porodniško.

Men se tok nič ne da. Grem se mal na kavč zleknt. Se beremo kasneje.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
10.10.2007 17:57:00   
nicolina
Nayya in naraščaj, meni se isto dogaja, danes user posted image  tako rogovorili, da sem prej mislila, da bo kar noga ven pogledala čez trebuh user posted image
Pred kakšnim tednom so bile še samo brcike, to je pa zdej že noro, včasih mi kar premakne skoraj cel trebuh user posted image  Pa, saj je prav tako.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
10.10.2007 18:10:45   
TANTRA
Jaz imam zdajle po trebuhu take akrobacije, da mi je že koža premajhna...Sploh ne vem več kje ma kej....

Uhh, še vodoravno sem težko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
10.10.2007 18:14:58   
Dajica
Mene je pa vceraj zvecer tako brcala, na vseh koncih jo je bilo dovolj. Vcasih je kr tak neprijeten obcutek, ampak se vedno veselim brcik, ker tako vem, da je z njo vse v redu. Je bila pa najbolj aktivna, ko mi je moj masiral stopala. Ocitno je tudi njej pasalo. user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
10.10.2007 18:48:17   
scubadiver
Naša prineska je pa danes bolj mirna kot ponavadi. Me spomne sem ter tja da je tam, ni pa tak žur kot recimo včeraj. Zgleda se mora spočit user posted image  
SEm šla pa zdele s taksijem po avto k ga je moj zapustu včeri s ta drugim je pa v službi. mu bom kr zaračunala taksi, sploh ni tko poceni šport to. No ja, res pa je da so mi poslali enga finga mercedesa. Edino pravilno za visoko nosečo gospo user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
10.10.2007 18:52:53   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Naša prineska je pa danes bolj mirna kot ponavadi. Me spomne sem ter tja da je tam, ni pa tak žur kot recimo včeraj. Zgleda se mora spočit user posted image   

evo pri nas je danes enako...včer k da ga je poln trebuh,sploh nisem več vedla kaj in kako, danes pa čisto mirno, samo vsake toliko časa se malo javi...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
10.10.2007 19:26:11   
gruška
Men pa zmer bolj pritiska dol..... danes mi jih je že par reklo, kaj sploh hodim s takim trebuhom (tolk spuščenim) okol, pa mam res občutek, da je zmer nižje.... Do 17. bi rada zdržala......

Moram vam povedat, da je svet res majhen.... ste najbrž brale, ko sem Nayyo "zasliševala"....... in res je bila sošolka od moje sestre v srednji šoli.... user posted image ..... Je pa rekla moja sestra, da si ji tudi ti, Scubadiver od nekje znana.... u bistvu tudi meni ........nimam pojma od kje...........

Pa še to: se bom sklicevala raje na nosečnost, kot na barvo las -  sem vam včeraj povedala, da sem srečala Slivo10, pa da jo po nick-u ne bi nikoli spoznala..... ampak vedno sem pa pisala in govorila Silva10, namesto Sliva10...... Pa še povedala mi je od kje nick-name.....Šele danes sem opazila, da je res Sliva10...... Tud prebrat ne znam več user posted image ..... Aj, aj, aj...........

Kaj je pa z našo user posted image  ???????????????????????

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
10.10.2007 19:31:51   
Tanayya29
gruška jaz sem tudi vedno do sedaj brala silva10user posted image ,oz.zgleda,da sploh nisem brala...user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
10.10.2007 19:33:36   
scubadiver
Hm Gruška nimam pojma od kje bi bila znana tvoji sestri. Ampak saj veš da je Ljubljana majhna in je vse čist možno. Jaz sem se danes po dolgem času priklopila na online tarok. In me tam na drugi strani takoj začne en spraševat če se poznava. Pa pravim da nimam pojma. In me vpraša če sem kaj hodila po bledu. sem.. a maš fanta z bleda? Ja. no in tako naprej.. in se res poznava. Men je blo tko hecno user posted image
Zdele sem pa prvič v življenju naredila hobotnico v solati. Men se zdi da je kar dobra. Me zanima kaj bo rekel moj dragi k je s foha user posted image  
Katera je včeri na kavi spraševala kako je s Paštetko? Za danes sta z mašo doma, jutri gresta pa v LJ v KC. Se je še enkrat ponovilo. Drugače pa je ful napisano v rubriki čvekanje v tri dni...

Aja, o Žirafki pa nič novega user posted image  Pa spet nočem bit tečna.. a ji čm poslat sms al jo pustimo pri miru? Danes naj bi dobili tudi izvide.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
10.10.2007 19:35:40   
gruška
Scubadiver, a si vse zlikala? Kaj je z žirafco???????? A si ji poslala kakšen sms?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 5685
10.10.2007 19:36:47   
scubadiver
Gruška tud lotila se nisem likanja user posted image  Prestavljeno na jutri. No ampak sem pa pospravljala.. tko da sem bila vseeno kar pridna.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
10.10.2007 19:46:06   
gruška
Scubadiver, jaz pa sem likala, sicer ne vsega, bom še jutri dopoldne malo..... do 11ih, ko imam pedikuro user posted image .... Komaj čakam.....

Ej, babnce, ravnokar sem dobila sms od Katke3, ki pričakuje 18.11. dvojčke....... Pa bo tudi ona oktoberka........ :

"Oj, mi smo že v porodnišnici, se mi je razvila preklampsija in jutri začnemo s tabletkami za sproženje poroda. Upam, da bodo kaj prijele, ker sem še čist zaprta. Mala dva naj bi imela oba čez dve kilce, tko da ni panike in bomo menda v parih dneh cartali. A kaj veste kako je z žirafo in punčkami? LP Katja"

Katka, za Žirafo ti sporočim takoj, ko bo kaj novega, mi pa držimo pesti za vas tri......user posted image user posted image user posted image  Drži se!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5687
10.10.2007 19:51:51   
scubadiver
Katka3 močno držim pestke zate in za tvoja dva pobčka. SREČNO user posted image  user posted image user posted image

Tile novembrski pobčki pa kar hitijo na svet.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
10.10.2007 20:03:33   
gruška
Scubadiver, saj Katka ne ve spola, ni nujno, da sta pobčka user posted image .......

Neposredna povezava do sporočila: 5689
10.10.2007 20:12:22   
naraščaj
PA kaj je zaj to.
Tile pobi so pa čist podivjali.
Katka držimo pesti zate in tvoja dva pobalina user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa spet ni nič pametnga po tv. Sem se pa lotla še ta zadnje knjige, ki jo moram prebrat za to moje izobarževanje. Pa je ful zanimiva, sem prišla kr do 90 strani, sicer je pa bolj mali format. user posted image user posted image user posted image
Če bompridna mi do petka rata prebrat in pol še na kratko napiše in pošljem po mailu. Pol pa še zaključna naloga pa bo. user posted image user posted image user posted image

Žirafa, še vedno držimo pesti. user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5690
10.10.2007 20:16:42   
Laubica
Ojej zdaj že Katka???user posted image Držimo pesti da je vse okuser posted image user posted image  

Hvala tisti ki mi je mere od Dominika napisala(sproti pozabim kaj beremuser posted image )
Mateja-me veseli -še ena iz MBuser posted image
No punce moram povedat da sem jaz včeraj tudi imela 2x zapovrstjo taka grozna krča -da je mož rekel -kaj že gremo rodit,se je že obuvaluser posted image pa sem rekla neeeee to še ni touser posted image
Mene pa vsak dan bolj križ boli,me moj mora vsak večer masirat ,da sem mu že tečnauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
10.10.2007 20:21:36   
sonchek
tudi jaz držim pesti za Katko3....da bi ji čim lepše minili ti prvi trenutki z svojima user posted image user posted image ...

...upam, da je tudi Žirafa ok..in njeni dve mali princeski...še vedno močno stiskam pesti za rezultate...držite se...

...vse ostalim pa lep in prijeten večer..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
10.10.2007 20:44:02   
Ilije
Pozdravljene!

No po včerajšnem zatišju ste se pa danes razpisaleuser posted image .
Po slikah sodeč ste se imele super na srečanju, vam kr mal zavidam za vaš čvek.
Skoraj vse pišete, kako vaši/e user posted image  razgrajajo, pri meni pa je danes že cel dan tako, da se moram prav vsedit, da sploh kaj čutim. No ampak ker sem zaenkrat še vedno naštela deset gibov, še ne delam panike. Ali mislite, da bi jo moralauser posted image
Držim pesti za vse, ki so v P in ali že cartajo ali pa še čakajo na user posted image ! user posted image  srečno katka3, zirafa76 ter mamuska in Dominik ter murencek in Staš

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
10.10.2007 20:44:16   
scubadiver
Joj Gruška sploh ne vem zakaj sem bla prepričana da sta fantka. Pa še Naraščaj sem zavedla user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
10.10.2007 20:48:07   
nemrak
user posted image user posted image ,
spet ste pridno pisale, ni kaj. Vas komaj dohajam.
Popoldne smo šli  na Celjsko kočo na sprehod (nabirali smo gobe).
Nabrali smo vse kar smo našli. Naša tamala je bila ful vesela.
Jaz sem se pa počutila tako dobro, da bi jutri najraje šla gor kar peš. Včasih sem veliko hodila gor. Je okoli 50-60 min.
SEdaj vas pa berem in pijem malinov čaj.

Vsem, ki ste v P , želim, da je čim prej za vami.

Mislim na vas!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
10.10.2007 20:52:42   
TANTRA
Katka, držim pesti user posted image user posted image za tvoja ali tvoji user posted image user posted image , da boš čimprej rešena....
Seveda pa tudi za žirafini princeski user posted image user posted image

Moj pa je dons popizdil, ker je moral eno luč v spalnici zmontirat, tako da sem šla v user posted image user posted image  ....Včasih je pa res težko kaj nardit...
No, jutri bo že bolje...
Prijetno nočko in pridne user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
10.10.2007 20:58:52   
Tanayya29
ojla!
Tudi jaz se pridružujemuser posted image user posted image Katki in Žirafi....user posted image user posted image user posted image da se le vse srečno in lepo izteče...

Meni pa je danes kr neki slabouser posted image .Pa sama sem doma,in se mi še iz kavča ne da...
Nč pametnega ni po tv-ju..beda..sploh ne vem kaj naj gledam..

Grem kar nazaj na kavč...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
10.10.2007 21:01:46   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
. No ampak ker sem zaenkrat še vedno naštela deset gibov, še ne delam panike. Ali mislite, da bi jo moralauser posted image  

pomoje da ne...tudi naš user posted image  je dons bl miren...tko da je verjetno res odvisno od dneva do dneva...

pa lep večer vsem..
...jaz grem tud pred TV..
lahko noč

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
10.10.2007 21:13:44   
gruška
Ja, scubadiver, sem vidla, da si zavedla še naraščaj....user posted image ..... nič hudega........Javim, ko bo kaj novega pri Katki...... A ti pa ne bi poslala en vzpodbuden sms Žirafi..... mogoče ti bo pa kaj odgovorila.... če pa ne bo želela odgovorit, bo pa vsaj vedela, da mislimo nanjo........user posted image

Že 35, jaz sem bila.... sem ti sporočila mere..... ni za kaj, ni za kaj......user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
10.10.2007 21:17:30   
gruška
Zmeraj kaj pozabim napisat....... Nemrak, upam, da ste nabrali samo užitne gobe, če praviš, da ste nabrali vse kar ste našli user posted image user posted image .......... Kaj pa narediš iz njih.... ker pri nas so aktualni samo jurčki z jajčki, pa pohane marele, pol se pa že počas neha........

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?