|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
10.10.2007 12:46:26   
LANLAN
user posted image HOJLA,JST SM PA ENA NOVA LETALKAuser posted image user posted image
VIDM,DA ME ANGELLINA MOČNO POGREŠA,HEHEHE...LUBČKA TEBI IN MALEMU RAZGRAJAČUuser posted image
NO,SEM ŠE NOVOPEČENA MAMIČKA,MAM 2-MESEČNEGA SINKAuser posted image user posted image ,VČAS VAS MAL  PREBEREM,STE KAR LUŠTNEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
10.10.2007 12:49:41   
Bubamaraa
Lanlan no lepooo, da si se javila.....user posted image user posted image user posted image

tko, da upamo, da se večkrat nam pridružiš na čvekanju... ker jaz te na videz poznam in tudi vem da ti mene, ker sem kar dosti okrog tvoje službe hodila...user posted image

pa čestitke ob rojstvu....user posted image user posted image  pa magar mal z zamudo..user posted image

punce jaz mam kostanjevo torto fertik...zdlee sam še s čokoladno glazuro namažem in dam v hladilnik...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6377
10.10.2007 12:54:08   
KBM
O Lanlan, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Joj Romana, ne mi lušte delatuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 6378
10.10.2007 13:01:42   
LANLAN
user posted image JOJ,JST PA NIMAM POJMA KATERA SI,BOM POGLEDALA,ČE MAŠ KAKŠNO FOTKO GOR..PODPIS MAŠ PA SVETOVN..
HVALA  ZA ČESTITKEuser posted image ,NA  "NOVO SLUŽBO" PA SE POČASI PRIVAJAM,HEHE,VČASIH BI ZAMENJALA ZA KAKŠNO URCO IN ŠLA MAL ZAVIJAT:)

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
10.10.2007 13:08:13   
LANLAN
ROMANA26,PUNČKA JE PA TAKO CARTKANAuser posted image user posted image PRAVA LEPOTIČKA..TEBE NI PA NIKJER GOR,..OZ.NE PRIDEM NOT K MAŠ ZAKLENJEN..
SEJ JST BI TUD DALA KAKE SLIKCE GOR,PA BI NUCALA KAKŠNE INŠTRUKCIJE,KR SEM BOLJ TA LEVAuser posted image user posted image SE MARAM ŠE ULAVFAT..

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6380
10.10.2007 13:19:35   
Bubamaraa
Lanlan sem ti poslala zs in geslo... user posted image

babe men je zdele čokoladna glazura vse živce požrla..... tko, da morm en recept prov za čokoladno glazuro dobit....ker mi je kr teklo vse... kok kakav je blo..pa sej sem itak popravla, sam vseen ne vem kako to..ker sem se čist recepta držala...user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6381
10.10.2007 13:31:36   
Anonimen
Dobrodošle, obe nove!!!!!

Romana, dvomim d bom mela cajt.. Ker gremo s starimi kolegi ven, pa se mi zdi, da se bo mal zavleklo vse skup...user posted image user posted image

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 6382
10.10.2007 13:33:07   
Miss Piggy
Helou drage dame! Kako smo kaj?user posted image

Mojca in Lanlan, dobrodošli!!!user posted image

Kva čem še napisat...nč, zmankal idejuser posted image .user posted image

Hotka, svetovne fotke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6383
10.10.2007 13:36:11   
Bubamaraa
Biba pa drugič....user posted image

Elis@ a veš, da sem te včeri prov pogrešala..... Lahk Čbelo vprašaš, sem prek msn-ja težila, da te pogrešam na Zasavčankah, da te ni nič opaziti... aja pa btw, sem včeri videla tvojega svaka in njegovo ženo, tko, da sedaj vem katera je....user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
10.10.2007 14:00:07   
Miss Piggy
Ja sej se je moji svakinji tud zazdelo, da te je videlauser posted image . Sem pa danes malo prinčipeso čuvala, ker je mela mami zdravniški pregled. Pa tud v bodoče bo več pr men, ko bo mami v službi. Kok se bomo meli lušno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6385
10.10.2007 14:24:24   
Bubamaraa
ja ker jaz sem najprej misla, da si ti, ko sem videla tiste lase, ki gredo ven iz vhoda...user posted image ...pol sm vidla,da otrok ni taprav in dec zraven....user posted image ...sej bi jo pozdravila, pa je bila tako resna, da nisem upala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6386
10.10.2007 14:27:11   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
... pa je bila tako resna, da nisem upala....user posted image

to mamo v familiji...user posted image Drgač naju pa konstantno zamenjujejo al pa so vsaj prepričani, da sva sestriuser posted image . Men se pa fajn zdi!user posted image

Pičim, mam še par stvari za uštimat, pol mamo pa roditeljski sestanek v vrtcu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6387
10.10.2007 15:37:32   
Bubamaraa
glih kar sem pojedla kos kostnjeve torte, ki je bila odlična...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6388
10.10.2007 17:04:52   
mily
Ma Romana zdej nas pa že nehi rajcat s to torto nouser posted image

Elis@ jst sem vaju tut že menjala, pa mi je pol moj povedu, da nisi taprava. Res sta enaki, očitno mata brata podoben okususer posted image

LANLAN dobrodošla tudi ti user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 6389
10.10.2007 17:34:01   
ta.nja
user posted image

Jaz  že pridno hodim v službo, pa začela sem spet hodit v šolo, Anej pa veselo hodi v vrtec . Tako da bo sedaj malo manj časa viset na rr-ji  user posted image . Tako sedaj pa grem cote user posted image  dat in nekaj pojest. Aja pa novim Zasavčankam en lep pozdrav.

Mejte se lepo.  Tanja

user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
10.10.2007 17:52:12   
LANLAN
user posted image Ne kričim več,..sej bo pučas..
Ja,Renata26 zdaj pa vem katera si,sam ne vem,če si kdaj z punčko bla pr men..sej si taka faca kukr se spomnem..user posted image
3ure sem se matrala,da sem spravla rač.v red,da mi rr končno dela kot se šika.KOOOOOOONČNOOO......
Angellina,thanx obema,sam da dela...ampak slikco LAN mi je vrglo pod javni albumi-help???
nč,grem gledat Ameriški top model...sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 6391
10.10.2007 18:05:58   
lunca2
Lanlan dobrodošla. Iz kje pa si? Čestitke za user posted image .user posted image user posted image user posted image

Je kej novga dekleta?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6392
10.10.2007 18:50:27   
LANLAN
user posted image hvalauser posted image
Sem Izlačanka..

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6393
10.10.2007 18:50:34   
mily
Tanja a ima Anej danes rojstni dan? No vsaj ticker tako kažeuser posted image  Če ja potem, vse najboljše Anej!!!
user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6394
10.10.2007 18:55:38   
LANLAN
ROMANA26.....šele zdle sem opazla,da sm te prekrstila v Renato..SORRY...posledice poroda,heheuser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6395
10.10.2007 19:30:35   
Bubamaraa
Lanlan ni blema....user posted image ...joj kolk maš simpatičen podpis....user posted image

no a sem ti rekla, da me poznaš....user posted image user posted image user posted image

sam mislim, da sem bila z Danajo pr tebi... user posted image  

kuk je pa Lan lepotec.... res prov lep.user posted image user posted image user posted image user posted image .. pa glede na to,da smo skor sosede(Zagorje-Izlake) povej če si kdaj za kako kavo in se lahk dobimo, ker z Danajo sva kr dosti na terenu...user posted image

dej povej, če so prej bili ti piškotki krivi, da si jih zbrisala??? user posted image

aja če hočeš album zakleniti pojdi zgoraj na moja rongaraja, klikni svoj album in dodaj fotko...potem maš pa tam geslo, ga vtipkaj in spodaj shrani in pošlji fotke, potem pa samo še zakluči z urejanjem albuma...user posted image ..sej se boš hitr ulavfala boš vidla...user posted image

vglavnem torte  bo kmal zmanjak, tko da bom dons zvečer še eno spekla....user posted image user posted image user posted image ...to pomen, da je že dobra...user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6396
10.10.2007 19:43:50   
LANLAN
pa še našo drago Angellino popokamo z sabouser posted image user posted image user posted image ,..
mal moram še počakat,ker moj mali še vedno kar naprej visi na jošk in še nism primerna za na kaviceuser posted image ..
ej,nimam pojma,kaj je blo narobe,sm ker neki tipkala po tools,pa security,tud piškotke sem obdelala-sm se skor zjokala..pol pa kar naenkrat.TRARAAAAAA........dela,več sreče ku pamet..v glavnem ne bom velik mašetarla po stvareh,ki jih ne obvladam...

Neposredna povezava do sporočila: 6397
10.10.2007 19:48:22   
Mojca B
hej Lanlan... jaz sem tud iz Izlak - no iz Briš, če kaj poznaš.. Se lahk kdaj v malnu na kavici dobimo...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6398
10.10.2007 19:53:58   
LANLAN
user posted image user posted image hoj,..sej pravm,sam da ne bo več skuz prkloplenuser posted image user posted image pol pa vaselo po kofetkih,zdej sva še bolj duma...ti si že bolj brezskrbna,kajne??sej bo kmal bulš--pravjo tko...

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
10.10.2007 19:54:00   
Bubamaraa
Lanlan sej bo...tud to mine... drgač moje prijateljice(Hothien in Čebelca) tud lepo podojijo na javem mestu in tako diskretno,da se ne vidi res čisto nič..... samo vsak ima o tem svoje mnenje.....user posted image

ko bote mele kej cajta povejte..... da gremo na kak kufeeee....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hotkaaaaaaaaaa
  zbriš ZS-je, ker ti ne morem poslat od unga fotografa za poroko linka...da vidiš kake slike... adijo pamet.... točn tazga fotografa hočm na poroki drugo leto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......