|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
9.10.2007 12:37:45   
Mojca B
Romana26: hvala za ZS. - glede julijčkov04. Smo tudi mi dočakali sistematskega in sicer v Septembru. A si ti zagorjanka?Glede na to, da si Rusovo omenila? A ha.. mal sem na hitro vaše poste prebrala pa vidm, da se nekaj pripravlja. Ja čestitam!! Upam, da zbereš čim bl udobno obleko in glede na letni čas vsaj nekaj čez ramena...:)

l.p.

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
9.10.2007 12:54:10   
lunca2
OOO ena nova zasavka se naj je pridružilauser posted image user posted image user posted image . Kako lepo. Dobrodošla.

In kako si kaj?Vidim, da si iz Izlak. Tam sem jaz imela teto, strica in bratranca pred časom pa so se preselili v Celje.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
9.10.2007 13:12:50   
KBM
Dobrodošla Mojca Buser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
9.10.2007 13:13:34   
Mojca B
Ja zdaj sem 2 leti na Brišah - nekje v hribih nad Izlakami.. drugač pa zaprisežena Trboveljčanka...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6329
9.10.2007 13:17:47   
lunca2
Aha trboveljčanka. user posted image Moj je tud iz Trbovelj jaz pa iz Hrastnika.

Me veseli, da si se nam pridružila. Spet nas je več.

KBM kako ste kaj? Kje se dobijo kompleti iz pliša pa da ni preveč zasoljena cenauser posted image  

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 9.10.2007 13:19:18 >

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
9.10.2007 15:25:43   
KBM
KBM kako ste kaj?

Mi smo ok, pa vi?
Za komplete pa jaz žal ne vem, na zadnje ko sem jih kupovala, to je pred enim mesecom za darilo je bil kompletek v Sončku  na Bledu 20€

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
9.10.2007 16:20:41   
Bubamaraa
helov moje kokoške......user posted image user posted image

tko na hitr, ker sem bolj leteča dons.....

Biba ja sej zdej me je pa že sram, ko se tolk časa menva za kufe.. pa še neki ti mam za povedat...user posted image user posted image user posted image

KBM dobila tvojo pošto....hvalaaaa....dobiš kmalu nazaj.....user posted image

Mojca me veseli, da se opogumila in se tukaj javila in upam, da večkrat zakokodakaš z nami tukaj....user posted image  drugače pa naredi kak albumčke, da vidimo,  če te poznamo...user posted image ..sem pa jaz Zagorjanka...pa povsod me je dosti.... user posted image user posted image user posted image  če te pa zanima ti pa lahk geslo pošljem na ZS.... user posted image  drugače mam pa od Danaje albume nekatere odklenjene...user posted image user posted image user posted image

kje sta pa moja Hotkaaaaaa in čbelcaaaaaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
9.10.2007 16:32:07   
KBM
KBM dobila tvojo pošto....hvalaaaa....dobiš kmalu nazaj.....

Fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
9.10.2007 18:33:29   
Mojca B
Saj nekaj slikic je v albumu.... poglej če poznaš..:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
9.10.2007 19:04:30   
mily
Čer punce!

Da se mal javim in pojamram, ker mi je Nika neki zakuhala user posted image . Se mi je že včeri ponoč zdela mal sumljiva, ker je tko nemirn spala (je prišla k nama) ampak zjutri je bla vredu. No, zdele se pa z mojim tišita na sedežni, pa pravi da se mu zdi neki topla. Ja itak, sej druga ni blo za pričakovat, ker če so drugi bolani, mormo tut mormo bit a ne?

Mojca dobrodošla! Fino da imamo novo čveko. Bomo lahko kako rekle ne? Sem pogledala fotko od tvojih sončkov. Pa ja menda niso vsi  tvoji? Če so, si pa res ena pridna mami user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
9.10.2007 20:23:58   
lunca2
Mily upam, da bote hitr zdravi.

Dons sm šla u baby center v Trboclje in nimajo niti enga kompleta iz plišauser posted image . Grem v tork v Ljubljano ker mam UZ srca in bom tam pogledala če majo kej. Sm pa dons kupla pametnega kužka, je mami hotla da ga kupm ga bo dala Ažbetu za novo leto. Sej vem da je mal prehitro ampak ko bi ga iskala ga ne bi bilo nikjer. Je pa ful luškan in zanimiv.To so pa res nardil eno pametno igračo.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
9.10.2007 20:34:15   
Angellina
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer user posted image !!!

Dans nisem nič ušpičila...še user posted image .Bi pa tuk neki, sam še ne vem kaj.

Mojca pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image . Si na fotki tista k stojiš al tista k čepiš? Na videz tko poznam obe.

Jst močno upam, da se nam te dni pridruži še ena potencialna čvekica, ki sliši na nick lanlan user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jo skušam zvabit v naše kroge, sam ne vem če bo pocuknilo. No sem bom mal drla, pa mogoče jo prikličem: " Lanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, jodlijodliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! user posted image

Zdej gre še mal v čeking po forumu, pol pa spat.

Čau Bau

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
9.10.2007 20:37:41   
Mojca B
ne niso vsi moji... ne ga srat.. dva sta pa moja.. sem pa tista, k čepi...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
9.10.2007 20:52:32   
Bubamaraa
jst mam pa v pečici kostanjevo torto...user posted image user posted image user posted image  (testo za kostanjevo totrto)

Mojca jaz sem te že videla na cesti...ker si mi znana....tko, da te na videz poznam..... ti zdele pošljem geslo pa če ti prečekiri....user posted image

dejmo navijat, da se javi LANLAN, ker jaz jo poznam(na videz) in je uredi punca in naj se pridruži nam kokoškam na RR-ju...kokodakkkk....user posted image user posted image user posted image

hotka itak, da velja...... sploh, ko tvoj zraven pride.....user posted image user posted image user posted image .....

Mojca hvala za čestitke......user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6339
9.10.2007 20:53:55   
lunca2
OOOOO Angelina se je po dolgem času javila. Lepo od tebe.

Jz pa čakam, da pride user posted image iz službe boma pogledala prison break 4 del 3 sezone. user posted image

Upam, da dobimo še eno članico. Nej se nam pridruži, sej ne grizemo.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
9.10.2007 21:05:33   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

kje sta pa moja Hotkaaaaaa in čbelcaaaaaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelica je na voljo.

No vidim, da se pridružujejo nove čveke, dobrodošla Mojca B.

Kaj jutri bo pa torta, juhu.user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6341
9.10.2007 21:17:14   
Bubamaraa
ja itak, da bo torta..... sam če se bota nehala z mojim decom na msn-ju kregat kdo bo pojedu večji kos...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
9.10.2007 21:40:41   
Anonimen
Čebela, jutri popoldan gremo vsi skupi k Romani na torto! user posted image  No, če boš pridna, te vzamemo s sabo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6343
9.10.2007 21:41:49   
Čebelica - trot
JA itak, da bo največji kos moj.
Ti kr dobr skrij torto, da je ne bo tvoj user posted image (bodoči mož) pojedel, ker drugač kile ne bodo šle dol.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6344
9.10.2007 21:42:50   
Bubamaraa
Kaj pa če bi sama Čbela s tvojim prišla???user posted image user posted image user posted image user posted image   misliš, da bi se strinju tvoj???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
9.10.2007 21:42:54   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Čebela, jutri popoldan gremo vsi skupi k Romani na torto! user posted image  No, če boš pridna, te vzamemo s sabo! user posted image

Sej sem pridna, a ne?

Bo zdele pomila posodo.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
9.10.2007 21:43:42   
Čebelica - trot

Kaj pa če bi sama Čbela s tvojim prišla???user posted image user posted image user posted image user posted image   misliš, da bi se strinju tvoj???user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se kej jz nisem tega spomnila? To bi blo pa super user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6347
9.10.2007 21:44:25   
Bubamaraa
sej pravim,da imam jaz najboljš ideje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
9.10.2007 21:58:00   
Čebelica - trot
Ja itak.

Hotka se ne upa več javljat, ker se boji, da ji bo user posted image ušel.
Al pa pomoje spet gleda ene brezvezne nadaljevanke.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6349
9.10.2007 22:00:09   
Anonimen

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......