|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
9.10.2007 11:52:46   
~Biba~
dobro jutro..oz dober dan user posted image

vidim da je seznam že malo rozast..upam, da bomo ponovile seznam iz avgusta , čestitke vsem novim nosečkam..user posted image

tiste ki pa čakate + na testuuser posted image user posted image user posted image  vglavnem držim pesti da bo to to.

ene, pa še mormo do konca meseca čakatuser posted image

shelly...ne piše zaman na testih da po 10 minutah rezultat več ne velja. Škoda tvojih živčkov za to..saj policaj tudi ne pogleda pol ure nazaj na alkotest..nekaj potem že mora bit na tem da te pač opozorijo da čez 10 minut je rezultat pač neveljaven. Vem, da upanje je veliko, želja premaga vse razumske razlage. Ampak samo sebi škoduješ s tem početjem; se sprašuješ kaj če pa je..ne vem ti svetovat kako in kaj; saj smo le ljudje ki močno upamo in si želimo teh user posted image user posted image ...prišle bojo, slej ko prej tudi k nam; pa ne po 20 min gledanja v teste, amapk kar hitro v prvih minutkah, takrat bomouser posted image  od sreče.

jao sem zabluzla, morala sem, oprostite

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.10.2007 12:11:00   
*anamor*
Haj

tudi jaz se strinjam s tabo Kleja. Nima smisla upat, če po več kot 10 minutah pokaže test +. Ker ni realno, in bo razočaranje še samo večje.
Vendar ne obupat, tudi nam se bo enkrat prikazal user posted image user posted image .
Tudi jaz moram čakati do konec meseca, da vidim kaj bo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.10.2007 12:35:18   
dole
sm10, tud jz sem na podobnem kot ti. Tudi jaz imam 31. dan in VELIKO UPANJE. DAnes mi še ni padla BT. Sm že tretji mesec na klomifenu in do sedaj sm obakrat dobila na 31. dan. Drugače pa imam na 28 dni M.
In tudi jz bom čakala do konca tedna. Kar prevečkrat sm zagledala minus,tako da ga sedaj odlagam kolk se da!!!

Držim pesti za naju in za vse borke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.10.2007 13:25:36   
rendi
Evo mene spet med vami,....
tokrat ne pričakujem 22.10!
srečno vsem nam......user posted image

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.10.2007 13:44:48   
najsi
Ojla, sem nova tu na tem portalu, tečemo drugi krog in ne pričakujemo okoli 22.10.
Ni točnega datuma, ker si user posted image to vsak mesec zamisli po svoje

Je ko kaka sitna tašča ( hvala bogu da jst nimam take......tašče namreč, ker mam že user posted image dovolj)

Drugače pa pohvala vsem, res ste super in vas je ful lepo brat (vas berem že nekaj časa) user posted image ful ste mi facike taprave

Pozdravček vsem

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.10.2007 14:15:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: shelly

Ledenka, ali tebi tudi po dolgem času ne pokaže nič? Ali potem ne gledaš več?
Ker me prav zanima kaj to pomeni.

nope, tud po par urah ni nič. sicer vržem stran test, ampak tako, da sam odprem koš in ga zagledah - če bi si slučajno premislil user posted image user posted image user posted image  
kaj pa to pomeni pa bog ve...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.10.2007 14:20:37   
Taula
Jaz sem pa danes naredila test BC mini pa spet na začetku ni nič pokazalo zadj čez eno uro pa pogledam in je črtica. Ali se to vsem dogaja? Je normalno da se po določenem času pokaže črtica

Lahko se to zgodi. A kot piše v navodilh..rezultat ni pravilen. Žal. Veljaven je le prvih 10 min. Sej če si user posted image  se user posted image  pokaže v parih sekundah.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.10.2007 14:21:54   
janney
ojla punce!

Jaz imam eno vprašanje svoje user posted image  ne pričakujem nekje od 12.10. do 16.10. odvisno kako bo klomifen deloval na moje cikluse (prej na 28 dni) od dr. Pušenjaka sem dubla odgovor, da če sem imela svoje ovilacije da se ciklusi naj nebi podaljševali ampak pride samo do multiple ovulacije. No pa da preidem k vprašanju ali je kakšno klomifenko nekje od 23 dne ciklusa zvija neka mešanico krčev kot pred user posted image  in zvijanje črevesja, naj poven da sem v petek opazila tudi krvav madež na hlačkah.

za mnjenja in izkušnje se vam zahvaljujem.

Čestitam vsem včerajšnim user posted image user posted image user posted image !

Veliko punc pa nas še ni obvestilo kako je z njimi, kje ste punce?

lep dan

Janney    

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.10.2007 14:34:38   
pikica36
najsiuser posted image dobrodošla!

korošica?? nas je že večuser posted image user posted image
držim pestke , da tvoja user posted image  tokrat ne pride

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.10.2007 14:53:51   
yasmine23
Pozdravček vsem! Joj kok sm jst smotana, danes sm nardila test CB pa je bil seveda -. Do M je pa še dan oz. dva. Punce prosim potolažite me da je blo prehitr. Drgač pa nimam nobenih znakov da bo M pršla samo prsi mam pa kot da mam silikon v njih pa nč ne bolijo kot po navadi. Je še kaj upanja za malo pikico? Rabim vašo spodbudo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.10.2007 15:09:08   
Serendipity
yasmine - dokler ni user posted image  upanje ostaja. Ti pa dam en nasvetek - nikoli NE delaj testov pred izostankom. Ker potem te vse zmede - če je +, nisi prepričana, če je to to (enim dekletom se je prikazal že pred M; nato pa je M vseeno prišla), če pa je - , si pa tudi le zmedena in v strahu...
Torej, my point - user posted image , počakaj vsaj en dan po izostanku M.

Ti pa držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yasmine23)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.10.2007 15:12:43   
murkica
Veš da je upanje. JAz mislim tako, dokler ne pride user posted image  je upanje. Sicer pa, če mora tečka priti šele čez dan ali dva je res prezgodaj, nekaterim pokaže user posted image user posted image  šele po kakšnem tednu izostanka . No saj vem, da je težko počakati ampak zastonj že ne piše na testu, da naj bi bil rezultat pravilen po prvem dnevu izostanka M.user posted image

Tako, da najbolje, da počakaš še nekaj dni in potem ponoviš test!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.10.2007 15:36:49   
ninčy
yasmine23, midve sva na istem ... Jaz sem test delala včeraj popoldne. Tudi pri meni je bil -. Zdaj pa imam doma še  CB, pa ga še ne bom uporabila, upam, da bom uspela počakati nekje do konca tedna, če se prej ne pokaže user posted image .
Držim pesti! user posted image
Kaj pa sicer, imaš kakšne znake?

Mene še vedno joške bolijo pa včasih imam občutek, da bo kar ulil, pa se ne. BT je pa tudi še povišana, tako da še kar upam ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.10.2007 15:54:19   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10
08.10. - jurka6
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
26.10. - lunica24
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.10.2007 15:56:29   
Erin
sonček,  pa kaj je z menoj...sem šla v City bar prej na kavico, pa sem tko mislila: zej sem pa zraven šole, kaj če je sonček ena izmed teh  ki tukaj sedijo....jest te kr povsod vidm.....user posted image user posted image user posted image user posted image Jest bi se kr drla: soooooončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.10.2007 16:02:34   
beyba
Halo punce, dans se pa niste tolk razpissale, tako da nisem mela veliko dela. Jst samo še čakam kdaj se bo vlila user posted image
Prav razočarana ne bom, saj se mava z mojim veliiiiiiikkkkkkkkk rada pa bova to izkazovala še en mesec več v postelji. Končno sem se nehala gnjavit in si rekla ko bo pa bo. Tako da tudi nobenih znakov ne iščem. Vsekakor  jo pričakujem  danes, jutri pojutrišnjem... Če je pa ne bo bomo pa tako vsi najbolj veseli. S tem se želim izogniti razočaranjem vsak mesec sproti, ker ko vas poslušam na tem forumu, roko na srce mi je full hudo za vas. Zato se hočem temu izognit.

Ta mesec še nisem naredila testa in sem full ponosna na to, pa ne zato ker sem bla močna in sem zdržala, ampak me sploh ni prijel da bi ga. To pa je  dokaz, da mi je dejansko uspel odklopit in se ne obremenjevat!

Lepo a ne?

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.10.2007 16:03:54   
beyba
Teejaa, se pa deri mogoče te bo pa sonček slišala.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.10.2007 16:11:39   
Erin
beyba, povej formulo da se odlopiš....no ja sej jest zase mislim da sem bolj na izi ,samo nisem pa čisto ziher...user posted image

Punce dons mam srečo...sva na lotu z mojmu user posted image eno deteljico kupila(uno ki v vsakem primeru nekaj zadane)ki ima 4 listke, pa sem jest rekla da bi mela en listek pa sem mu dala tolk kokr je koštala pa eno od njegovih izbrala in lej ga zlomka on je s tremi zadel cela 2 € jaz pa z eno 50€user posted image user posted image user posted image poj je mel pa rilček do tal...pa mam dons tud O pa sva rekla da morvauser posted image user posted image user posted image POD NUJNO!!!, če je sreča lih v moji bližini...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.10.2007 16:18:19   
yasmine23
Ja, ja težko je čakat in se vsak dan zdi dolg kot cela večnost. Kar se znakov tiče mam čist drugačne kot po navadi. Prsi so kot baloni še moj dragi je opazil da so večje kot drugač ostale mesece in morm rečt da tud bolečina v spodnjem delu trebuha je drugačna, zame je to nekaj novega saj kar dobro poznam svoje telo in ciklus mam točen kot urca. Držim pestke tud zate in da ne pride! Pa tvoji znaki, kakšni so? Me zanima da mal primerjam :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.10.2007 16:28:37   
beyba
Teejaa, nekako mi je lažje se odklopit, ker aktivno iščem službo.Pogodbo imam namreč do konca leta, potem pa ne vem ali bodo kaj podaljševali ali ne. Tako da zdej ne delava na otročku, sam paziva pa tudi ne. Ko se nama 'zlušta' takrat slončkava, če se nama pa ne da pa tut par dni ne.

A si sončka priklicala?

Aja pa če maš tako srečo potem danes fejst slončkejta. Sa ma pa dragi rilček dol je pa itak značilno, že ženske nekaj mamo kar oni nimajo. Pelji ga na pico pa ga časti, se bo takoj rilček mal gor obrnil, sej veš hrana pa še zastonj kaj je bošega...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.10.2007 16:28:48   
ninčy
Ja, tudi moje prsi so bolj polne, še kar me bolijo, čeprav me ponavadi tako malo do M nehajo. Bolečina v spodnjem delu trebuha je prisotna, vsake toliko me močno špikne, sicer pa imam občutek, da se bo zdaj zdaj pokazala M.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.10.2007 16:43:31   
yasmine23
No, obupat ne smemo, a ne? Tud mene včasih mal daje to čakanje a bo al ne bo, samo takrat se mal crkljam pri mojem dragem ki me zna potolažit in me spodbuja k optimizmu, pa se zdrži. Joj, kok je bil hud ker sem test prehitr nardila, da me je kr mal oštel, :) če pa komaj čakava! Hudo mi je pa za njegovo sestro kr njen pa noče otrok pa ji že urca fajn brni da se čas izteka, vem pa da bi jih ona mela... A ni o žalostno al kaj!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.10.2007 16:47:33   
yasmine23
Pikapok ne morem narest na mobitelu jih pa tebi in ostalim ne čakajočim pošiljam v miselni obliki!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.10.2007 16:55:28   
ninčy
Ja, vem, kako je s tem čakanjem ... Mene je tudi moj že oštel zaradi testa, potem pa stisnil k sebi in pocrkljal. Saj bo, upam, da čim hitreje mine.user posted image Ti pa jaz pošiljam eno pikapoko, če jo lahko vidiš na mobitelu.
Še glede sestre tvojega dragega: to pa ni prijetna situacija. Upam, da bosta čim prej poštimala.

Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.10.2007 17:29:16   
beyba
Punce ne bit neučakane...a ni škoda živcev. Morate tko vzet, da če ste noseče, bost to tako ali tako izvedele in vam ne bo ušlo nikamor. Če pa niste, bo pa teta prišla, ne glede na to kolk testov boste prej naredile.

S tem mišljenjem si prišparate razočaranja.

Želim vam da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?