Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 11:52:46
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro..oz dober dan vidim da je seznam že malo rozast..upam, da bomo ponovile seznam iz avgusta , čestitke vsem novim nosečkam.. tiste ki pa čakate + na testu vglavnem držim pesti da bo to to. ene, pa še mormo do konca meseca čakat shelly...ne piše zaman na testih da po 10 minutah rezultat več ne velja. Škoda tvojih živčkov za to..saj policaj tudi ne pogleda pol ure nazaj na alkotest..nekaj potem že mora bit na tem da te pač opozorijo da čez 10 minut je rezultat pač neveljaven. Vem, da upanje je veliko, želja premaga vse razumske razlage. Ampak samo sebi škoduješ s tem početjem; se sprašuješ kaj če pa je..ne vem ti svetovat kako in kaj; saj smo le ljudje ki močno upamo in si želimo teh ...prišle bojo, slej ko prej tudi k nam; pa ne po 20 min gledanja v teste, amapk kar hitro v prvih minutkah, takrat bomo od sreče. jao sem zabluzla, morala sem, oprostite
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 12:11:00
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj tudi jaz se strinjam s tabo Kleja. Nima smisla upat, če po več kot 10 minutah pokaže test +. Ker ni realno, in bo razočaranje še samo večje. Vendar ne obupat, tudi nam se bo enkrat prikazal . Tudi jaz moram čakati do konec meseca, da vidim kaj bo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 12:35:18
|
|
|
|
dole
|
sm10, tud jz sem na podobnem kot ti. Tudi jaz imam 31. dan in VELIKO UPANJE. DAnes mi še ni padla BT. Sm že tretji mesec na klomifenu in do sedaj sm obakrat dobila na 31. dan. Drugače pa imam na 28 dni M. In tudi jz bom čakala do konca tedna. Kar prevečkrat sm zagledala minus,tako da ga sedaj odlagam kolk se da!!! Držim pesti za naju in za vse borke!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 13:25:36
|
|
|
|
rendi
|
Evo mene spet med vami,.... tokrat ne pričakujem 22.10! srečno vsem nam......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 13:44:48
|
|
|
|
najsi
|
Ojla, sem nova tu na tem portalu, tečemo drugi krog in ne pričakujemo okoli 22.10. Ni točnega datuma, ker si to vsak mesec zamisli po svoje Je ko kaka sitna tašča ( hvala bogu da jst nimam take......tašče namreč, ker mam že dovolj) Drugače pa pohvala vsem, res ste super in vas je ful lepo brat (vas berem že nekaj časa) ful ste mi facike taprave Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 14:15:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: shelly Ledenka, ali tebi tudi po dolgem času ne pokaže nič? Ali potem ne gledaš več? Ker me prav zanima kaj to pomeni. nope, tud po par urah ni nič. sicer vržem stran test, ampak tako, da sam odprem koš in ga zagledah - če bi si slučajno premislil kaj pa to pomeni pa bog ve...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 14:20:37
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem pa danes naredila test BC mini pa spet na začetku ni nič pokazalo zadj čez eno uro pa pogledam in je črtica. Ali se to vsem dogaja? Je normalno da se po določenem času pokaže črtica Lahko se to zgodi. A kot piše v navodilh..rezultat ni pravilen. Žal. Veljaven je le prvih 10 min. Sej če si se pokaže v parih sekundah.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 14:21:54
|
|
|
|
janney
|
ojla punce! Jaz imam eno vprašanje svoje ne pričakujem nekje od 12.10. do 16.10. odvisno kako bo klomifen deloval na moje cikluse (prej na 28 dni) od dr. Pušenjaka sem dubla odgovor, da če sem imela svoje ovilacije da se ciklusi naj nebi podaljševali ampak pride samo do multiple ovulacije. No pa da preidem k vprašanju ali je kakšno klomifenko nekje od 23 dne ciklusa zvija neka mešanico krčev kot pred in zvijanje črevesja, naj poven da sem v petek opazila tudi krvav madež na hlačkah. za mnjenja in izkušnje se vam zahvaljujem. Čestitam vsem včerajšnim ! Veliko punc pa nas še ni obvestilo kako je z njimi, kje ste punce? lep dan Janney
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 14:34:38
|
|
|
|
pikica36
|
najsi dobrodošla! korošica?? nas je že več držim pestke , da tvoja tokrat ne pride
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 14:53:51
|
|
|
|
yasmine23
|
Pozdravček vsem! Joj kok sm jst smotana, danes sm nardila test CB pa je bil seveda -. Do M je pa še dan oz. dva. Punce prosim potolažite me da je blo prehitr. Drgač pa nimam nobenih znakov da bo M pršla samo prsi mam pa kot da mam silikon v njih pa nč ne bolijo kot po navadi. Je še kaj upanja za malo pikico? Rabim vašo spodbudo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 15:09:08
|
|
|
|
Serendipity
|
yasmine - dokler ni upanje ostaja. Ti pa dam en nasvetek - nikoli NE delaj testov pred izostankom. Ker potem te vse zmede - če je +, nisi prepričana, če je to to (enim dekletom se je prikazal že pred M; nato pa je M vseeno prišla), če pa je - , si pa tudi le zmedena in v strahu... Torej, my point - , počakaj vsaj en dan po izostanku M. Ti pa držim pestke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 15:12:43
|
|
|
|
murkica
|
Veš da je upanje. JAz mislim tako, dokler ne pride je upanje. Sicer pa, če mora tečka priti šele čez dan ali dva je res prezgodaj, nekaterim pokaže šele po kakšnem tednu izostanka . No saj vem, da je težko počakati ampak zastonj že ne piše na testu, da naj bi bil rezultat pravilen po prvem dnevu izostanka M. Tako, da najbolje, da počakaš še nekaj dni in potem ponoviš test!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 15:36:49
|
|
|
|
ninčy
|
yasmine23, midve sva na istem ... Jaz sem test delala včeraj popoldne. Tudi pri meni je bil -. Zdaj pa imam doma še CB, pa ga še ne bom uporabila, upam, da bom uspela počakati nekje do konca tedna, če se prej ne pokaže . Držim pesti! Kaj pa sicer, imaš kakšne znake? Mene še vedno joške bolijo pa včasih imam občutek, da bo kar ulil, pa se ne. BT je pa tudi še povišana, tako da še kar upam ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 15:54:19
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - *Mojca* xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - na_go - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 08.10. - jurka6 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta 09.10. - Endri 09.10. - beyba 09.10. - Blacky30 10.10. - leonida 10.10. - ninčy 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity 11.10. - tinkamiška 12.10. - Yasminka 12.10. - daga11 13.10. - **NiNa** 13.10. - fragola 13.10. - tincy82 14.10. - sonček33 14.10. - osa3 15.10. - zabca34 15.10. - pin 15.10. - marjana.r 15.10. - pikica36 15.10. - detece 16.10. - janney 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija 18.10. - gajka 18.10. - Zvezdica 18.10. - ledenka 19.10. - murkica 20.10. - zorica 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - teejaa 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - anonimna 26.10. - lunica24 28.10. - kleja 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 15:56:29
|
|
|
|
Erin
|
sonček, pa kaj je z menoj...sem šla v City bar prej na kavico, pa sem tko mislila: zej sem pa zraven šole, kaj če je sonček ena izmed teh ki tukaj sedijo....jest te kr povsod vidm..... Jest bi se kr drla: soooooonček
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:02:34
|
|
|
|
beyba
|
Halo punce, dans se pa niste tolk razpissale, tako da nisem mela veliko dela. Jst samo še čakam kdaj se bo vlila Prav razočarana ne bom, saj se mava z mojim veliiiiiiikkkkkkkkk rada pa bova to izkazovala še en mesec več v postelji. Končno sem se nehala gnjavit in si rekla ko bo pa bo. Tako da tudi nobenih znakov ne iščem. Vsekakor jo pričakujem danes, jutri pojutrišnjem... Če je pa ne bo bomo pa tako vsi najbolj veseli. S tem se želim izogniti razočaranjem vsak mesec sproti, ker ko vas poslušam na tem forumu, roko na srce mi je full hudo za vas. Zato se hočem temu izognit. Ta mesec še nisem naredila testa in sem full ponosna na to, pa ne zato ker sem bla močna in sem zdržala, ampak me sploh ni prijel da bi ga. To pa je dokaz, da mi je dejansko uspel odklopit in se ne obremenjevat! Lepo a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:03:54
|
|
|
|
beyba
|
Teejaa, se pa deri mogoče te bo pa sonček slišala.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:11:39
|
|
|
|
Erin
|
beyba, povej formulo da se odlopiš....no ja sej jest zase mislim da sem bolj na izi ,samo nisem pa čisto ziher... Punce dons mam srečo...sva na lotu z mojmu eno deteljico kupila(uno ki v vsakem primeru nekaj zadane)ki ima 4 listke, pa sem jest rekla da bi mela en listek pa sem mu dala tolk kokr je koštala pa eno od njegovih izbrala in lej ga zlomka on je s tremi zadel cela 2 € jaz pa z eno 50€ poj je mel pa rilček do tal...pa mam dons tud O pa sva rekla da morva POD NUJNO!!!, če je sreča lih v moji bližini...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:18:19
|
|
|
|
yasmine23
|
Ja, ja težko je čakat in se vsak dan zdi dolg kot cela večnost. Kar se znakov tiče mam čist drugačne kot po navadi. Prsi so kot baloni še moj dragi je opazil da so večje kot drugač ostale mesece in morm rečt da tud bolečina v spodnjem delu trebuha je drugačna, zame je to nekaj novega saj kar dobro poznam svoje telo in ciklus mam točen kot urca. Držim pestke tud zate in da ne pride! Pa tvoji znaki, kakšni so? Me zanima da mal primerjam :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:28:37
|
|
|
|
beyba
|
Teejaa, nekako mi je lažje se odklopit, ker aktivno iščem službo.Pogodbo imam namreč do konca leta, potem pa ne vem ali bodo kaj podaljševali ali ne. Tako da zdej ne delava na otročku, sam paziva pa tudi ne. Ko se nama 'zlušta' takrat slončkava, če se nama pa ne da pa tut par dni ne. A si sončka priklicala? Aja pa če maš tako srečo potem danes fejst slončkejta. Sa ma pa dragi rilček dol je pa itak značilno, že ženske nekaj mamo kar oni nimajo. Pelji ga na pico pa ga časti, se bo takoj rilček mal gor obrnil, sej veš hrana pa še zastonj kaj je bošega...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:28:48
|
|
|
|
ninčy
|
Ja, tudi moje prsi so bolj polne, še kar me bolijo, čeprav me ponavadi tako malo do M nehajo. Bolečina v spodnjem delu trebuha je prisotna, vsake toliko me močno špikne, sicer pa imam občutek, da se bo zdaj zdaj pokazala M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:43:31
|
|
|
|
yasmine23
|
No, obupat ne smemo, a ne? Tud mene včasih mal daje to čakanje a bo al ne bo, samo takrat se mal crkljam pri mojem dragem ki me zna potolažit in me spodbuja k optimizmu, pa se zdrži. Joj, kok je bil hud ker sem test prehitr nardila, da me je kr mal oštel, :) če pa komaj čakava! Hudo mi je pa za njegovo sestro kr njen pa noče otrok pa ji že urca fajn brni da se čas izteka, vem pa da bi jih ona mela... A ni o žalostno al kaj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:47:33
|
|
|
|
yasmine23
|
Pikapok ne morem narest na mobitelu jih pa tebi in ostalim ne čakajočim pošiljam v miselni obliki!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 16:55:28
|
|
|
|
ninčy
|
Ja, vem, kako je s tem čakanjem ... Mene je tudi moj že oštel zaradi testa, potem pa stisnil k sebi in pocrkljal. Saj bo, upam, da čim hitreje mine. Ti pa jaz pošiljam eno pikapoko, če jo lahko vidiš na mobitelu. Še glede sestre tvojega dragega: to pa ni prijetna situacija. Upam, da bosta čim prej poštimala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 9.10.2007 17:29:16
|
|
|
|
beyba
|
Punce ne bit neučakane...a ni škoda živcev. Morate tko vzet, da če ste noseče, bost to tako ali tako izvedele in vam ne bo ušlo nikamor. Če pa niste, bo pa teta prišla, ne glede na to kolk testov boste prej naredile. S tem mišljenjem si prišparate razočaranja. Želim vam da čimprej zagledate
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?