|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
9.10.2007 17:32:18   
K_a_t_j_a
Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam občutek, da bo da naš seznam takoooooooo lepe roza barve!user posted image

Dobrodošle ta nove!user posted image user posted image

Punce ve ste tak pridne, da vas niti dohitevat ne morem več poleg študija in študentskega dela, ampak upam da bo od tega tedna drugač in  da nama pride sosed priklopit internet. Še čakam na njihovo pogodbo. Sama birokracija.user posted image

Za zdaj še pa hodim k nam domu, ker itak rabim tudi za študij internet.
Drugače me pa še vedno nekaj špika, upamo da bo kaj iz tega. Se pa ne obremenjujem veliko, če bo bo, ampak želja je res velika.

Želim vam čimveč user posted image !!!
Pridne bote pa veliko user posted image !

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.10.2007 18:10:14   
metir
oktavija, tudi jaz sem celjankauser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.10.2007 18:11:04   
najsi
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

najsiuser posted image dobrodošla!

korošica?? nas je že večuser posted image user posted image
držim pestke , da tvoja user posted image  tokrat ne pride

Ojla Pikica,
korošica ja.....ampak to šele pred kratkim postala user posted image drugače pa sem  rojena štajerka.....

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.10.2007 19:04:37   
shelly
Saj jaz vem, da rezultati testa niso pravilni po določenem času, vendar pa me je zmotila tista črtica ki se je zadnjič takoj pojavila, zdaj pa se vedno pokaže šele po nekaj časa. Potem se pa človek vpraša kaj je to...

Pa glede na to, da mi menstruacija zamuja že kar nekaj časa in da se tudi že precej dolgo malo čudno počutim. Zato sem malo komplicirala in vas vprašala za mnenje.

Zdravnice pa sploh ne dobim, jo kličem dopoldan popoldan pa se nihče ne javi. Res čudno. Jutri mislim, da grem osebno tja, ker sem mogoče kaj zbolela. Danes me je tako bolelo v trebuhu in mi bilo slabo, da sem komaj prišla domov. Zdaj je malo bolje, em je pa žačel boleti križ. Verjetno sem res nekaj bolna in mi tudi menstruacija zato tako zamuja.

lp  

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
9.10.2007 19:08:06   
marjana.r
ja mogoče pa imaš tisti virus, ki kroži ful okoli....in to fuuuuuuuuuuuuuuul fuuuuuuuuuuul let ... a veš kak mu je ime? NOSEČNOST user posted image user posted image user posted image držimo pesti, da je to to in ne kaj drugega user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
9.10.2007 21:01:13   
midvaxy
No pa da ne boste samo punce pisale. Po zelo dolgem času se zopet midva oglašava. Seveda z odlično novico. Po enem letu in pol, po raznih pregledih mene in moje drage, obiskov ginekologa sva danes zjutraj na testerju zagledala tako željene črtice user posted image  user posted image user posted image Oba sva zelo vesela in se pridružujeva klubu nosečnic. Zato vsem ki delajo na user posted image svetujem, da ne obupajte, tako kot nisva midva in tudi za vas bo zasijala zvezdica. Za vse drživa pesti da vam končno uspe.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
9.10.2007 21:30:33   
trma79
Serendipity - G je rekla, na j ne bom v prihodnje user posted image , ker naj bi opravila kolposkopijo. menda so mi na MV našli neke spremenjene celice...zaenkrat nič nevarnega,...samo me je groza, ker...saj veš...pregled...pa čakanje na izvide,. pa spet...pa poseg...pa spet...in to se lahko zavleče v nedogled.
Če bi pa zdaj user posted image . bi pa to zagotovo lahko počakalo.
Tako neučakana sem...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
9.10.2007 21:30:54   
talika81
pozdravljene!

po kar nekaj časa se vam ponovno oglašam.

bila sem namreč v tuniziji na dopustu in tam žal nisem imela dostopa do neta.

in kako kaj?
iskrene čestitke vsem novim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image
da bi bilo vse vredu in da bi po 9 mesecih v rokah držala zdravega user posted image .

za vse, ki se vam je prikazala tečka user posted image , pošiljam nekaj velikih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pri meni nič novega. moja user posted image  se ni pokazala v pravi luči, tak da še vedno ne vem, na čem sem. testov noivih nisem delala, ga bom verjetno jutri zjutraj, ker mi je zelo čudno.
v teh dneh (predvidoma naslednja dva dni) bi morala imeti kao najbolj plodne dneve - torej O, pa ni ne duha ne sluha o kakšni sluzi, bolečinah, bolečih dojkah ... boli me, ampak ne v predelu jajčnikov, ampak boilj na sredini trebuha, tak nekje ko naj bi bila maternica. mogoče pa je to samo napoved prihoda O. user posted image
tako da sta dve možnoti - ali bo O kasneje ali pa je bila tista krvavitev znak nečesa.

bomo vidli, a ne, so rekli slepi. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu midvaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
9.10.2007 21:47:05   
andre3a
Pozdrav vsem in čestitam vsem novim user posted image .Tiste  ki pa še čakate pa vso srečo naprej.Jaz jutri odhajam na pregled v Trbovlje da vidimo kaj je spet vzrok da ne rata.Malo me je strah in upam da bo in naj mi jutrišnji dan prinese srečo saj sem jutri eno leto starejša.Pa še plodne dni imam tako da veselo na delo.Jutri pa se javim vi pa držite pesti.Hvala vam.
Pozdravček in lahko nočko!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
9.10.2007 22:19:48   
belavrtnica
jaz se oproščam za napačen seznam, ker ko sem vidla onega tanovega, sem že starega poslala. Potem pa nisem še enkrat pošiljala. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
9.10.2007 23:05:05   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: midvaxy

No pa da ne boste samo punce pisale. Po zelo dolgem času se zopet midva oglašava. Seveda z odlično novico. Po enem letu in pol, po raznih pregledih mene in moje drage, obiskov ginekologa sva danes zjutraj na testerju zagledala tako željene črtice user posted image  user posted image user posted image Oba sva zelo vesela in se pridružujeva klubu nosečnic. Zato vsem ki delajo na user posted image svetujem, da ne obupajte, tako kot nisva midva in tudi za vas bo zasijala zvezdica. Za vse drživa pesti da vam končno uspe.

user posted image user posted image Čestitam!!!!!!! user posted image user posted image

Hvala za tvojo zgodbo, verjamem, da bo marsikatera našla dodaten razlog za optimizem...

Nam lahko zaupaš kaj več - sta se zdravila, ali samo pridno user posted image ?

(odgovor članu midvaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
9.10.2007 23:08:59   
sapi
midvaxy čestitke user posted image user posted image user posted image ... zagotovo ne bomo obupali sploh ob tako lepih novičkah ...

sapi

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
9.10.2007 23:39:37   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10
08.10. - jurka6
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
26.10. - lunica24
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
9.10.2007 23:51:16   
Erin
shelly - pojdi na krvni test v labolatorij v zdravstveni dom, ta ti bo najbolje pokazal ...Držim pesti!user posted image

midvaxy - čestiiiiiitam!!Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trma79- poznam ta strah (zaradi spremenjenih celic na MV).Dala skozi...ko so mi ponovili bris čez tri mesece je bilo vse brez problema...upam da bo tudi s teboj vse uredu...za srečo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talika - dobrodošla nazaj...upam da si prešvercala malo pikicouser posted image ...sporoči jutri, nuuuuuuuujno...user posted image user posted image

andre3a - naj ti jutrišnji rojstni dan prinese same dobre novice....user posted image Pa vse naj naj, da boš čimprej cartala malo pikicouser posted image !user posted image user posted image user posted image

belavrtnica- ne sekiraj se glede seznama, se zgodi...kako si? Greš v nove boje? Smo borke al ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.10.2007 7:43:49   
murkica
midvaxy- Res lepa novička. Želim vama, da bo nosečnost potekala mirno in da bo 9. mesecev hitro minilo in da bosta hitro pestovala svojega dojenčka. Obupali? No po tako lepih zgodbah, človek res ne more obupati. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.10.2007 8:19:31   
beyba
Dobro jutro dame user posted image
Očitno danes spet jst kuham kavo....  user posted image

Naj sporočim da mi po dolgem času en dan zamuja....Vendar še nimam nič novičk, ker bom test delala šele med vikendom, če še vedno ne bo nič.

tAKO DA SI BOMO VSE ŠE MAL GRIZLE NOHTE.

aNDREJA3A NAJ TI ČESTITAM ZA ROJSTNI DAN. žELIM TI VSE NAJ NAJ, ČIM PREJŠNJOuser posted image in da bi se ti izpolnilo čim več želja.
midvaxy res svaka vama čast da nista obupala in da vaju je trud pripeljal do tako željenega cilja. Želim vama user posted image in zdravega otročička.

pa ostale kje ste danes, jst bi rada zvedla za kako novo roziko, bi se dal?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.10.2007 8:25:53   
Anonimen
midvaxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nosečnost. 

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.10.2007 9:05:37   
Shani
rozica 1984, lunca 14, adeja, midvaxy -user posted image user posted image user posted image user posted image - ČESTITAM - vse naj v user posted image user posted image user posted image user posted image .

No to je pa že lepše, da  je kar nekaj rozik.

Moje M ni tako, da je še upanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.10.2007 9:33:14   
marjana.r
midvaxy čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.10.2007 9:55:27   
Zvezdica
midvaxy - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Zdravega in živahnega  user posted image vama želim.

LP Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.10.2007 10:30:45   
Erin
Dobro juuuuuuuuuuuutro!

Kako ste kaj?user posted image user posted image user posted image
Jaz oz midva sva že kar ornk zmatrana od user posted image ...dobr da je potem pavza...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaka nova novička? Ne? Ja?user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.10.2007 11:21:25   
oktavija
 user posted image user posted image user posted image ha ha ha ha aha ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Teejaa ti pa res človeka spraviš v dobro voljo ko je še tako utrujen....

Danes je tvoj dan O in moreš še malo zdržat.... sej pol boš pa počivala, pa ko končašuser posted image  ne skoči takoj iz postelje,ampak tam ostani vsaj 1 uro(če že ne zaspišuser posted image ) da se telo umiri... to so mi povedale naše izkušene mamice.....user posted image user posted image
user posted image  šibam še malo delat pol pa spe pridem kaj pogledat kaj delate....user posted image user posted image

LP ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.10.2007 11:21:37   
Naty*
Pozdravljene punce! Najprej čestitke novim nosečkam, želim vam, da boste čimbolj uživale ob gledanju rastočega bušija in po 9 mesecih pridnega, zdravega dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Poseben pozdrav bumbum, sončk1, serendipity, beyba, teejaa, Zvezdica pa se opravičujem, če sem katero pozabla user posted image .

No moj buši pridno raste, včeraj sem si kupila dvoje nosečniške hlače, ker mi je čez trebuh vse staro premajhno user posted image . Od torka naprej sem v 10. tednu in sm ful vesela, ker kaže, da vse poteka normalno user posted image . 5. novembra imam nuhalno svetlino in upam, da bomo vidl že tud kaj pričakujemo user posted image .

No drage moje....vsem tistim, ki je še niste dočakale pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , da je ne dočakate, tistim, ki vas je pa že razočarala pa željo, da ne pride drug mesec!

Pridno user posted image , da bo veliko roza barve!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.10.2007 11:25:48   
slovenka
Naty, čestitke in tako srečno še naprej. Je pa lepo, da nas obiščeš in malo opogumiš, pa nam malo lušte narediš. Jaz bi si tudi kako nosečniško oblekco kupla... user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.10.2007 11:31:54   
beyba
naaaaattttttyyyyyyy    user posted image user posted image user posted image SEJ ČIST SI NAS POZABLAuser posted image user posted image user posted image , SAM ŠE TREBUŠČKA GLEDAŠ KOK RASTE....

Sej bi mi tut če bi ble na tvojem mestu. Full ti privoščim. Želim ti da bi blo vse ok še naprej in na nuhalni vse super da te nebi kaj skrbel.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?