|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
8.10.2007 14:15:46   
Klaudia
Aja... sem skoraj pozabila povedat. Iz P domov sem prišla lažja za 9kg,user posted image tako da se ne sekirajte preveč zaradi tega, če ste jih preveč pridelale

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
8.10.2007 14:16:55   
mišk
Valči, tebi pa hvala glede informacij. Me veseli, da nimajo navade v Brežicah preveč dolg čakat. Pa mal upam, da ne bom glih naletela na kako gužvo, čeprav je to bolj težko verjetno, a ne?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.10.2007 14:53:58   
Daschi
Klaudia, iiiiiiii, kolk je lepa! kar solzne oči dobim, srček mali.

No, jaz sem iz pregleda. Našuser posted image  je lepo pridno z glavico navzdol - juuupiiiuser posted image . In sicer je že tako nizko in lepo usidran, da skoraj ni več šanse, da bi se obrnil nazaj na ritko.
Čez teden dni imam spet pregled, takrat tudi vaginalni in pa CTG. Sicer bi bilo prav fino, da bi me prej prehiteli popadki, ampak najbrž ne bo nič.
danes ponoči se je sicer nekaj dogajalo, sem bila že vsa vesela, pa se je proti jutru vse lepo umirilo.
Našuser posted image  se ne da motiti in se lepo redi na toplem. naj mu bo. še teh nekaj dni.

Srečno vsem nosečkam, pa čim lažje porode vam želimuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.10.2007 15:26:58   
oktoberka
No, da se javim it ctgja! Sm pršla tja in mi sestra reče da mojga g ni in da mi je očitno pozabla sporočit. Sm kr user posted image ratala v glavo! Sm misnla da me bo že dam poslala. Pa je rekla da greva hitr ctg narest, pa da me bo ena druga g pregledala. No na ctgju so zaznani mali mali popadki, ki jih pač js nč ne čutimuser posted image Pol me je pa g še vaginalno pogledala in je rekla da je tko vse zlo lepo tam spodi...user posted image Sm si misnla, no sam da ti uživaš ob pogledu na touser posted image Je rekla da je glavca že čist dol spuščena in da sm že en cm odprta. In da glede na to da mam rok 13.10, da misl da bo al čist na rok, al pa če bom srečnica, še kakšen dan prej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da pa nej hodim na sprehode...
Tko da punce moje, js sm tooooookkkkk vesela!!!!user posted image user posted image user posted image Upam res da ne bom čez rok, še rajš bi pa vidla da bi blo prej.
No, to je vse zaenkrat. Če me pa kej preseneti, bom pa Klaudiji sporočila, ona pa vam naprej.

Sam ni pa lih možno da bi blo to kr že dons ponoč, al pa kej, a ne? To ne gre tok hitr, a ne?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.10.2007 17:06:44   
Daschi
oktoberkauser posted image
super noviceuser posted image . Seveda je možno, da bo sedaj vsak hip. Kar na en dolg sprehod.
jaz grem tudiuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.10.2007 19:08:58   
janja
Evo mene. Končno dobila internet user posted image - 1 dan pred PDP. Torej,  še vedno smo v enem kosu. Nič ne kaže, da bo kmalu kaj. Popadkov nimam. Le trebuh mi pogosto otrdeva. Mali je še vedno zelo aktiven. Zadnje 3 večere tako nabija, da ne morem niti vstati. Imam občutek kot da bi hotel na suho ven. No, pregled imam v petek, pa mi je G obljubila, da bova končali s to zadevo. Upam, da me potem odrešijo čez vikend oz. v začetku naslednjega tedna, če se naš user posted image ne bo odločil prej pokukati ven. Sem pa (roko na srce) naveličana že vsega. Ponoči vstajam na uro oz. uro in pol, ker me vse tišči (vsakič grem tudi na WC), pa še desna roka se mi tako omrtviči, da me kar trga.

Čestitke vsem novopečenim mamicam, sem vam kar fouš, ker lahko že cartate svoje štručke. Tudi jaz že nestrpno čakam, da primem v roke našega user posted image .

Tolk za zdaj, moram nahranit našega starejšega. Sicer pa se zdaj beremo bolj pogosto, vsaj dokler sem še doma.

user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.10.2007 20:30:36   
suzymami
LP še od mene, najprej čestitke vsem na novo postalim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim lepše cartanje z vašimiuser posted image .
Moram vam povedat, da sem tudi jaz danes z ctg- ja in da so v bolnici naredili full paniko, ko so zagledali moje otečene nogeuser posted image user posted image user posted image .  Ja, pa kaj sem jaz že svojemu ginekologu skozi dopovedovala, on pa da je to normalno in da je to znak, da bom hitreje rodila (katastrofa, sem fuluser posted image user posted image user posted image na svojega ginekologa. Lahko bi mi rekel, da to ni normalno in da moram full pazit. So me hotli kar tam obdržat, pa je bil potem pritisk v mejah normaleuser posted image user posted image . Pa še nekaj, v porodnišnici so ugotovili, da mi že tri mesece niso pogledali krvi in vode (in da bi morali narediti še neke preiskave ) HALOOOOOOuser posted image user posted image user posted image , če pa moram ob vsakem obisku dati kri in vodo. Sem potem pri ginekologu bila kar nekaj časauser posted image user posted image , kar pa ni v njegovi navadi. Se je opravičeval, da je še tako čas za tiste preiskave, ki še nislo narejene.user posted image user posted image
To ne moreš verjet, če ne doživiš. No ja, upam, da bodo vse preiskave vredu in da bom lahko čimprej cartala mojegauser posted image .
Seznam mamic in user posted image se pa vedno bolj polni in prav je takouser posted image , upam da bomo tudi kmalu ostale na tem seznamuuser posted image .
Lepo bodite, čeprav vem, da nam trenutno  ni vse z rožicami postlano.user posted image user posted image user posted image .

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.10.2007 20:54:14   
Blejka26
tud jaz sem danes iz Ctg-ja.Pol me je pa G še vaginalno pogledal in še UZ mi je naredil..pol me je pa kar mal ustrašil ko je rekel da ima otrok okrog 4kg..se tolažim da je še vsaka preživela..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu suzymami)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
8.10.2007 21:01:56   
oktoberka
mal me zvija, sam tko kt da bi mela prebavne motnjeuser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
8.10.2007 21:20:46   
Pandica
Oj punce!

Sem še tukaj v enem kosu user posted image  

Vam povem, da ti dolgi sprehodi meni nič ne pomagajo, ker prehodim vsak dan toliko kot kak maratonec pa ništa...

Klaudia tvoja pupika je pa res taki cukerček, da je joj. Prava lepotička user posted image  

Danes sem še popoldne laufala po otroških trgovinah, smo še nakupli nekaj cunjic pa oni ležalnik za user posted image  , ki vibrira in poje, da je lahko noter, ko ne spi, skratka še zapravli nekaj dinarčkov za našo princesko.
Tako, da zdaj pa naj že res pride, ker imamo že vse pripravljeno, samo nje še ni user posted image  

Lepo bodite in čim manj nočnih obiskov wc-ja

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
8.10.2007 21:54:40   
skuštrana
Jaz sem tudi danes imela ctg,še zadnji pri moji g, sedaj pa v porodnišnico. Sem pa dobila posebno napotnico samo za ctg, potem pa posebno za it rodit. Madona v materinski knjigi imam same napotnice - eno za porodnišnico Celje, drugo za porodnišnico Postojna, tretjo za ctg..Sem sigurno rekorderuser posted image

Se pa danes malo slabo počutim, full sem utrujena...Cel dan samo ležim in jem, sem sama nase jeznauser posted image

Glede pospeševanja poroda pa po mojih izkušnjah ne pomaga nič. Ko bo otrok pripravljen bo šel ven, pa lahko delaš kar hočeš. Jaz sem prvič full hodila in hodila pa nič. Šele malo čez rok se je vse skupaj odprlo.

Valči, upam, da ti je končno uspela tale tvoja kopel s tem senom...Poročaj, če je kaj učinkauser posted image

Suzymami, ti pa imaš res enega čudnega ginekologa. Razmisli o zamenjaviuser posted image

Klaudia, full lepo, da ti je porod ostal v lepem spominu. Meni je prvi tudi, upam, da bo tudi drugi. Sicer pa tako ali tako vse pozabiš, ko enkrat držiš v rokah malega knedlauser posted image

Domennatalija, CTG ponavadi traja 20 do 30 minutk, tako da se na začetku kar udobno namesti, da te ne bo vse bolelo na koncu.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
9.10.2007 8:19:34   
Jenny Anny
Suzymami, no meni prav tako otekajo noge, pa mi je G rekla, da ni panike. No danes popoldan mam spet CTG pa da vidim, kaj bo rekla, ko imam še bolj otečene.

Oktoberka kolko te je zavilo včeraj, samo za na WC, al za v P??user posted image , kje si??

Valči, kaj pa je bilo s tvojimi sanjami, so se uresničile, al ne in si še vedno doma??

No z mojimi anjami je bilo bolj švoh danes ponoči, sem skoz nekaj vstajala, sploh ne vem kolikokrat, sem pa čist crknjena. Zdaj bi pa spala, pa tud ne morem, tako sem utrujena, da tud spat ne moremuser posted image user posted image user posted image

Bom pač počakala, da pride popoldan in me da na CTG, pol naj mi pa kar reče, naj grem v P in bom najsrečnejši človek danesuser posted image , bi blo skoraj prelepo, da bi bilo resuser posted image .

Uboga Pandica, kolko si šele ti naveličana, ko si že čez rok??

Pa še jutro je danes tako megleno, da se nič ne vidi, NIKAMORuser posted image

No upam, da se je še katera prebudila, da vsaj tukaj malo poklepetamuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.10.2007 8:30:07   
lane31
Dobro jutro babike user posted image
Jaz že vstala in že vstala ....mi je bila težka noč....pa čisto po svoji krivdi user posted image
Včeraj za kosilo pojedla fižol z mesom in zvečer pečene kostanje user posted image user posted image
Niti slučajno ne poskušajte tega....rezultat bruhanje zvečer.....kislina pojedla požiralnik....plini ponoči fuuuuuujjjjjjjjj user posted image user posted image
Pri meni je vse obratno....jaz kozlarim zadnja dva meseca.....ko ste vse prva dva user posted image
Sem ponoči samo molila da se še spodaj kaj ne začne user posted image ...kako bi te porodno sobo naredila user posted image ......Ne res se ne grem več takih p...user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.10.2007 8:30:11   
skuštrana
Jenny, jaz tudi zadnje dni slabo spim..In vsak dan upam, da bo kaj pa nič. Res ne zavidam tistim, ki se že full čez rok pa še nič. Punce, prav smilite se mi. Komaj čakam, da bo tole vse iza mene...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.10.2007 8:36:32   
Jenny Anny
Lane31, kot zgleda, smo imeli potem več dežurstev ponočiuser posted image

Upam, da bomo pa potem manj dežurale, ko dobimo svoje user posted image  v naročje, upam da bojo velikiiiiii zaspanciuser posted image , da si me od začetka odpočijemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.10.2007 8:40:58   
skuštrana
Lane31, meni se je nekaj takega dogajao od kostanja..Sem si rekla, da ne bom več jedla kostanja, ampak sem ga spet user posted image ..Ko je pa tak dober in če bi šla od njega rodit tudi ne bi bilo škode.

Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.10.2007 8:46:27   
Jenny Anny
Danes nas je pa bolj malo tukaj? A ste vse šibale v Porodnišnico, a bo kar vrsta tam danes??

Če se kmalu ne javite, ste med osumljenkami za Rimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.10.2007 8:48:49   
skuštrana
No, upam, da so vsaj tiste, ki so čez rok že v porodničniciuser posted image ..Ostale pa morda še sladko spijo, dokler še lahko...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.10.2007 8:49:48   
mehurčica
Dobro jutro še od mene!
Ponoči sem super spala, na WC šla samo 2x.user posted image Danes pa mam sina doma, ker ima popoldne telovadbo in mi več ni preveč fajn se z avtom okoli vozit. Telovadnico imamo čez cesto, če bi šel v vrtec, bi se mogla pa še vozit.

Meni se tud smilite tiste, ki ste že preko roka. Jaz si tak želim že rodit, da sem že zdaj nestrpna, pa imam še najmanj 2 tedna(do CR).

Zvečer me včasih malo šika in zvije kot pri M, ampak nič kaj posebej konkretnega.user posted image Križ me pa boli danes tak, da komaj hodim, tak da boma šla z malim na bolj počasen sprehod-upam. Sicer bo verjetno hotel it s kolesom, ampak bo pač kroge okoli mene delal.user posted image

Oktoberka, kako si? Se je kaj sprožilo včeraj??

Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.10.2007 8:50:05   
skuštrana
No, jaz moram pa v Porodnišnico Postojna poklicat, da se naročim na CTG...A katera ve kako to gre, kar pokličeš in poveš, da bi pa sedaj tja hodil na CTG in ne več k svoji ginekologinjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.10.2007 8:50:55   
Jenny Anny
Ampak naše mamice so pa verjetn tud že pokonci, ker ne vem če user posted image  zjutraj spijo tako dolgo??

Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.10.2007 8:53:25   
Daschi
Dan!

Jaz pokonci že od 6-ih.user posted image  Tudi pri nas megla, turobno.

Dogaja se nič. prav, pa ničuser posted image .

skuštrana, si ti šla v Postojno? kaj so ti povedali' kakšen vtis so naredili nate?

zanimivo, vse jamrate zaradi kostanja, mene pa prežene in ne napne. vedno, kadar ga jem, sem potem naslednji dan 5x na wc-ju.

(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 4072
9.10.2007 8:53:27   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Ampak naše mamice so pa verjetn tud že pokonci, ker ne vem če user posted image  zjutraj spijo tako dolgo??
O ja. Jaz sem z Davidom včasih spala do 10h ali še več! Ker je po jutranjem dojenju nazaj zaspal in sem jaz tudi z njim. No, večji kot je postajal, manj je pol po dojenju še spal. Na začetku pa je prav pasalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4073
9.10.2007 8:54:10   
skuštrana
No, tiste, ki ste tu, da vam dam malo dela - kaj vam je boljše Sofija ali Sofia?

Neposredna povezava do sporočila: 4074
9.10.2007 8:56:53   
Blejka26
user posted image dobro jutro tudi od mene.jaz sem danes komaj vstala,ker sem ponoči zelo malo spala,saj ga je moj lumpal in kadar on lumpa jaz ne morem normalno spati.Vedno študiram,da se mu neb kej naredilo..sej vem da je to čist brez veze ampak taka sem.pol pa še ta Wc nonstop..da se ti zmeša..ob sedmih pa me že pikica pokliče mami mami in zleze k meni..hudo.Sej bo boljš

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?