|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.10.2007 22:22:44   
baja*
Zvesta jaz bi te tudi prosila za DVDuser posted image . To je tisti o handlingu, ne?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
8.10.2007 22:24:20   
Anonimen
Ja, nekaj je handlinga, pol so vaje za boljši razvoj otorka in pa vaje za boljše počutje za mamico.

Naslove na ZS prosim...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
8.10.2007 22:26:09   
siskamiska
Dan punce. Dons sem čist zapsihirana. Smo bili v RA, jao jao, smo dobili napotnice za NFT. Samo sem kr malo žalostna ker ne bomo hodili v naš ZD ampak so nas dali v center na Metelkovo. Malo mi je odročno ker moram it nujno z avtom. V RA so ju pa kar namučili, sta se drla ko jesiharja.

Druga stvar je pa bila ko smo prišli iz sprehoda (btw, danes sem spoznala Guppy ki ima tudi dvojčkeuser posted image user posted image , fajn punca) in smo bili doma prib 10 min, začne nekdo histerično zvoniti na vratih. Grem na domofon z Domnom v roki in mi un tip nekaj govori vv slušalko. Jaz ga seveda nisem nič slišala ker je tamali kričal, ga končno umirim in m un tip še enkrat pove da se sosedi ki živi pod nami grozno kadi skozi okno. Laufa mož dol k njej, ji zbija po vratih in gospa končno odpre in strokovno počasi ugotovi da se ji je zažgalo meso. Rajši ne bom povedala da je bilo to že drugič v 14 dneh in da imamo lesene stropeuser posted image . Seveda je  bila čez 2 minuti zunaj že cela garda gasilcev. Hvala bogu da ni zagorelo. Si ne predstavljam evakuacije z tamalimdvema.

No dan je bil pester.

Upam da bo jutri bolši dan.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
8.10.2007 22:26:14   
krkatja
Pozdravljene punce.
Že kar nekaj časa se vam nameravam pridružiti, pa me med tipkanjem kot zakleto zmoti bodisi ata štrumpf bodisi sinko.  Zdaj pa ko že spimo po 11ur skupaj, pa si lahko tudi jaz utrgam nekaj časa.
Zvesto že poznam-imava skupno prijateljico Simono, pa še prvo klop sva si velikokrat delile v materinski šoli user posted image
No, še podatki za seznam julijk: naš mali sonček Jurij je prikričal na svet 10.7. in še me zdaj z občasnim kričanjem spomni na ta dogodek. Tehtal je 3440g in 51cm. Po enem mesecu jih je imel že 4500g in 54cm. Pri dveh mesecih in pol pa 60 cm in 6000g (številke so tako okrogle kot naš mali kolaček). Jutri popoldan imava cepljenje.
Zanima me, če so vaše tamale kaj pregledali preden so jih cepili. Npr. poslušali pljučka in podobno. Na zadnjem obisku v posvetovalnici so ga zgolj stehtali in zmerili. V bistvu se še sploh nisva spoznala z izbrano pediatrinjo (na prvi pregled sva šla k napačni zdravnici).

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
8.10.2007 22:33:53   
kapica
A ste ze sle spat, so vasi soncki ze v palcevi dezeliuser posted image ?

Jaz ze dve uri tu sedim, slike posiljam, sedaj grem pod tus, pol ap kr spat. Kolikor bo Dino dovoliluser posted image .

Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.10.2007 22:34:55   
Anonimen
zvesta jaz bi tudi DVDuser posted image pošljem naslov na zs.....

moj otroček spi, taka bogica je zvečer, že spi napol pa še kar joka, tole me čisto izmuči, ko ne vem kaj ji je, pa kak bi ji pomagalauser posted image prov tak izmučen obrazek nardi, srotek mali.....

jaz tudi včasih študiram, da bi blo dobro mal pomigat še tko, samo madona da se mi resnično ne ljubi pri vsem tem še nekih trebušnjakov in tega delatuser posted image mam pa še 6 kil viška, pa mislim da je večina v joškihuser posted image mam vsaj enkrat v življenju joške da se reče, mislim da ko bo konc dojenja, da bom kak tedn pred ogledalom stala in jokalauser posted image user posted image ah ja....spet neumnosti študiramuser posted image

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.10.2007 22:38:29   
kapica
Uh, Siskamiska, je pa res pestro danes. Sam da se ni kaj zgodilo. A je ona soseda ze tolk stara, da ne kapira vec vsega, al je samo tako nerodna, al kako?
Krkatja, dobrodoslauser posted image . Po 11 ur ti dete spi? Ja, kr delaj nam luste, jaz sem ti fausnauser posted image .
Zvesta, zdaj pa mas posla z DVD-ji, a? To pomeni punce da bomo vse fit mamiceuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.10.2007 22:39:45   
kapica
mislim da ko bo konc dojenja, da bom kak tedn pred ogledalom stala in jokala ah ja....spet neumnosti študiram

Joj, Ulla, pa res neumnosti stresad nooouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
8.10.2007 22:41:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

mislim da ko bo konc dojenja, da bom kak tedn pred ogledalom stala in jokala ah ja....spet neumnosti študiram

Joj, Ulla, pa res neumnosti stresad nooouser posted image user posted image .

user posted image user posted image

sam so pa res fajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
8.10.2007 22:44:26   
rumba
siskamiska, kaj so vam rekli v razvojni? Midve sva tudi hodili na NFT na Metelkovo.

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
8.10.2007 22:45:32   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Joj, Ulla, pa res neumnosti stresad nooo .

sam so pa res fajne

Jaaaauser posted image user posted image user posted image .

A nisi nic utrujena od danasnjega pucanja al kakouser posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
8.10.2007 22:48:34   
siskamiska
Rumba ZS imaš. Rekli niso nič kaj veliko, malo sem jih slišala zaradi handlinga.

Kapica ta soseda je že precej v letih in mislim da jo je tetka skleroza napadla ali pa velikokrat zaspi. Ker je tudi precej naglušna.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
8.10.2007 22:50:56   
rumba
kapica, Julija še ne spi. Mi kriči na eni roki.... še kake pol urce, pol jo bo pa vzelo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
8.10.2007 23:02:24   
Anonimen
eh kapica, jaz nikol tolk ne pucam da bi bla zmatrana od tegauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
8.10.2007 23:02:44   
kapica
Kapica ta soseda je že precej v letih in mislim da jo je tetka skleroza napadla ali pa velikokrat zaspi. Ker je tudi precej naglušna

Ja, to je pa res nevarno jauser posted image .

Rumba, naj ti te pol urce cimprej mineuser posted image .

Jaz sibam v kopalnico, pol ap si kr vzamem malega k sebi v posteljo, ker moz je v nocni in je bolj komotuser posted image .Se bom z njim stiskala.

Tako da zdaj pa cist zares nocko!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
8.10.2007 23:03:34   
kapica
eh kapica, jaz nikol tolk ne pucam da bi bla zmatrana od tega

Joj, kake strelasuser posted image user posted image user posted image . Pa kak naj se jaz pol spat spravimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
8.10.2007 23:04:48   
Anonimen
pa kaj boš spala, zguba cajtauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
8.10.2007 23:15:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh kapica, jaz nikol tolk ne pucam da bi bla zmatrana od tegauser posted image

Ulla, user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica, lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.10.2007 23:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Seveda tud druge, ki imate podobno razliko kaj napišiteuser posted image

Če velja razlika 18 mesecev, potem ti jaz lahko povem, da je Špela Jureta super sprejela. Čisto je nora nanj, skoz ga lupčka, boža, zdaj bi ga rada že v naročju nosila, kar seveda ne gre, samo da zajoka, že leti z dudo k njemu, če bruhne, je takoj s tetra plenico pri njem in ga briše, z igračkami ga zabava... samo še futrat in previjat ga jo naučim, pa lahko dam vse štiri od sebe.user posted image

Ajvy, kaj se pa dogaja s tvojo pupo, da si tako žalostna? En user posted image zate!

Maja, ti si pa orto faca!user posted image Jaz si z mojima dvema v štacuno ne upam sama, kaj šele v toplice!

Češnca
, pol se pa kdaj ustavite, če boste imeli čas!user posted image Itak se direkt mimo nas peljete.

Freycha, jaz kolesarim na sobnem kolesu. Ne vsak dan, se pa potrudim čim večkrat.

Siskamiska, ojej.user posted image A pa ma kakšne svojce ta soseda, da jih mal opozoriš, da vam bo blok enkrat zažgala?

Krkatja
, dobrodošla!user posted image Otroka ti morajo pred cepljenjem obvezno pregledati, ker mora bit popolnoma zdrav. To kar zahtevaj, če bojo hotli kaj na hojladri.

Ulla
, jaz sem bla tud prvič ful navdušena nad svojimi joški, dokler sem bla noseča in sem dojila, ker so končno zgledale. Pol sem pa nehala dojit, je pa sama žalost ostala.user posted image So zgledale, k da bi me kdo s ponvijo mahnu po njih in jih speštal.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.10.2007 23:35:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ulla
, jaz sem bla tud prvič ful navdušena nad svojimi joški, dokler sem bla noseča in sem dojila, ker so končno zgledale. Pol sem pa nehala dojit, je pa sama žalost ostala.user posted image So zgledale, k da bi me kdo s ponvijo mahnu po njih in jih speštal.

no, si bom pač dolge puščala....user posted image a ni to moderno letosuser posted image
mah, grem spat babe, me kar pošrek že nosiuser posted image

nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.10.2007 23:38:11   
kapica
Jooj, kake mateuser posted image .

Tasonka, men je tud kr strah, kam mi bodo joske zginle, tako da naj se jih moj zdaj naje, ko jih se je nekajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.10.2007 23:39:05   
mateya24

No punce, dans mi je celo zneslo, da se že drugič javim user posted image
Moram se pohvalit, da mi je uspelo izpolnit moj današnji plan, spucala celo stanovanje da se sveti, skuhala kosilo, pa še na hitro roladico spacala...v glavnem...dan uspel, malecka pa je tud bla čas pri babici pridna, pa kasneje tuduser posted image

natalija & bačko, ko sta že pri taščah...tud jaz ne morm mimo tega, zna obrniti stvari v svoj prid..al zlepa al zgrda...pa je tud mam poln kufer, klicala ves čas, hodla nenapovedano, če se nisem 2krat oglasla na tel je že bla na vratih al pa moje starše štuk niže klicala..jaooo...pa smo to mal spremenili...sem se nehala na tel oglašat, tja 3tedne na obisk nismo šli, sem si vedno nekaj izmislila, je pa prišla enkrat vmes nenapovedano spet na obisk, sitna kot vedno,...sem pa kar malo pobasala pa se lepo opravičla, da se mi mudi in šibala z njo ven, češ da sma dogovorjeni, da bi naj pač prej poklicala...če pa hoče kavco pit pa naj se povabi kar k moji mamiuser posted image
Mi je mami pol komentirala, da sem pravi hudič, kaj vse ne uštimamuser posted image  (pa prav ji je, zaj vsaj ve, ki so meje in se jih naj kar lepo držiuser posted image )

No kar se pa tiče mame, ki je pod nami...je preveč ustrežljiva in če se že malo postrani gledama je to zarad tega kr bi ona kar neki pomagala, zdaj ko je mala tukaj pa še bolj...pa jo že postavim na svoje mesto, pa je ok...jo moram pohvalituser posted image

Aja, pa btw natalija Zs sem ti odpisala!

Rumba, super za kolke, da ne bo več treba povijat user posted image user posted image  , pa za uspel krstuser posted image user posted image
Ah..bogica tvoja Hana...bomo tud me držale pesti, da bo vse ok user posted image

Kar se tiče kuhanja, kakor kdaj, včasih mam ful voljo, včasih gremo k moji mami (ko dragi dela do večera skoraj vedno sama), včasih dragi kaj spaca, pa ni tolk panike. Če je že sila pa se tud kak senvič skup vržeuser posted image

Yankee, naša spi kak se ji zazdi, včaih več drugič manj...ni nekega pravila! Ven pa se tud spravima vsak dan, no če je dež pa malo pod strehco ne...pravijo da je to ful ok za imunski sistem malčkov, da se pač privadijo.

Češnca, dobrodošla..lepo da si se pridružlauser posted image

Kapica, ti si pa res pridna če se vsak dan tolk trudiš za kosilo, vedno sladico zravn pa to...supercauser posted image

Zvesta, prav, da sta se šla pokazat k p...bolše enkrat preveč kot premalo. (Moj to vedno ponavlja ko z malo kaj ni vredu, je tolk bolj paničen zaradi naših začetnih težav.) A lahko še jaz prosim za dvd?!?!

Freycha, Zala tud ne mara bit sama v prostoru, je ful pridna sam če smo kje v bližiniuser posted image

Kar se tiče očk...ma naša sinje modre še zaenkrat, čeprav mama midva oba rjave...mogoče jih bo pa imela po babiciuser posted image

Glede alergij...jaz mam potrjen atopijski dermatiti...je blo kar hudo...ampak se je v nosečnosti vse popravlo, pa do zdaj še nisem mela nobenih težav, hvalabogu...moram trkat na lesuser posted image

Corfu,  user posted image user posted image  za hiško.

anja7user posted image user posted image  za krst! Ste mel pa naporen dan.

Ajvy, se mi zdi, da si tud ti ena izmed dobrovoljk, zakaj pa dans žalostna?! Ne bit nouser posted image

majrim, ti pa res uživaš ob morju kaj. Sem ti kuj malo favšuser posted image user posted image

*maja, ti si pa res carica ej...kaj carica...super mami. Men se zdi da že včasih ene ne morm pomirit, ti pa s 4 super shajaš!user posted image user posted image

siskamiska, veš kak pravijo ne..jutr je nov dan, ziher boljšiuser posted image

krkatja, dobrodošla tud ti! Vidim, da si iz Mb, lepo to..še ena štajerka med namiuser posted image

No pa še malo pokomentirajmo..telovadbo & kilce... ah punce ve jamrate zarad teh par kilc...res ne se sekirat!! Vas lahko ziher  potolažim... jaz sem z nosečnostjo pridelala kar 34kg, pa sta mi celo 2 šle dol si lahk mislite...jaoooo, nočem niti razmišljat o temuser posted image user posted image  Že komaj čakam, da se bom lahko nekam spravla telovadit...si že lep čas pravim, da bom se vpisala nazaj k aerobiki...sam kaj ko mi je ful težko, da bi malo samo pustla za tisti 2,5 urci, kr se moram vseeno v Mb vozit in ni ravn blizu...pa me pol kar vest pečeuser posted image user posted image

Zaj pa boljše da končam, ker sem kar deprimirana postala pri tej temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
9.10.2007 0:01:40   
Kristina_1
Maja dobra si. Sam je pa res da pr prvem najbolj kompliciraš, pol pa je vse lažje, a ne?

Krkatja dobrodošla.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
9.10.2007 0:10:04   
madejka
Kristina in Tašonka zgleda da je kar velika razlika, če imaš starejšega fanta ali punco. Kako pa ste pripravljale starejše otroke na prihod mlajšega?
Tašonka user posted image za Špelo. Jaz sem bila tud baje taka, vedno pripravljena vse nardit za bratca. Pa tud poknila sem ga, če se mi je zdelo, da si je to zaslužil. user posted image

Maja ti si pa taka frajerka!user posted image user posted image user posted image Jaz si še z enim nisem še upala v mesto it, kaj šele na dopust.

Zvesta jaz tud, jaz tud! Samo boš pa enga dnara porabla za to. Pošlji račun!

Krkatja dobrodošla! Še ena mariborčanka za čvek pri Marogici!user posted image

Kapica naš že spi! Smo bli do pol enajstih od doma in ko smo prišli domov, sem ga na hitro umila, nahranla in je zaspal ko top!user posted image

Ulla hihi, meni so tud moji joški všeč zdaj, ko prej ni blo bogve kaj...user posted image Brez modrca jih mam pa tak že pri popku... se mi zdi da so po vsakem podoju daljšeuser posted image Torej si jih bomo puščale al kak?user posted image

Mateya ti si pa res pridna! A za cel dan so ti vzeli pišiko, da si tolko nardila? Meni ga pride taščica jutri na sprehod pelat, da lahko jaz kaj stanovanje pospravim... se bojo še miši zaredileuser posted image

Nič, se grem umit pol pa spat... bogvedi kdaj bo dans budnica... se pustim presenetituser posted image Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
9.10.2007 8:28:03   
Anonimen
Jutro...

Siskamiska, saj bolje, da boste hodili na NFT... Jaz sem bila pa te napotnice zelo vesela. Verjamem pa, da ti je Metelkova odročna.

krkatja... dobrodošla pri nas. Vesela sem, da si se odločla nam pridružit in te takoj, ko nakloftam ta odgovor (če menen zmoti Izak) vržem na naš seznam. Bravo! In ja, pred cepljenjem je pregledan. Na drugi posvetovalnici pa res samo maso in višino čekirajo.

mateya24, seveda lahko dobiš DVD, pošlji naslov na ZS

joj, zdaj pa se je naveličal igrat v posteljici... bom mogla it...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za dečka
brinika

Katero ime?

Rok (31%)

Tine (15%)

Dominik (21%)

Vid (33%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!