Špelka
|
Čao! Vidim, da se tukaj veselo dogaja! Sej sploh ne vem, kje naj začnem..... RECIMO: Anitka - najprej čestitke za uspešni UZ! Potem pa še glede izcedkov in krvavitev. Tudi jaz sem zakrvavela v 9. tednu, sicer le 3 madeži, ampak živo rdeči. No, za 3 dni sem celo pristala v bolnici. O moji psihi takrat raje ne bi... No, na srečo se je dobro končalo, diagnoza: počena žilica. In sevede sem morala do konca 12. tedna več ali manj preležat. Koala - tudi tebi čestitke za velikančka ter da je vse v redu! Kar se pa tiče lege, je pa moj še v 30. tednu bil z glavico gor. No, ali se je že obrnil, bomo videli naslendji teden, ko mam spet UZ. Jaz mooočno mooočno upam! Ker res ne bi rada rojevala najprej ritke... No, komentar moje gin. je bil, da tudi če se ne bo obrnil, pa pač ne bo prvi, ki se bo najprej pokakal na svet... Lana - kakšen lep buši! No, ko se ravno greste o obsegih - moj obseg je 111 cm (dopolnjen 33. teden). Kako pa to zgleda v sliki, je pa vidno v albumu. Aja - Koala - dej še ti kakšno slikco prlimaj! Mucamaca in Biba77 - jaz vem, da bosta kmalu spet veseli ! ker če je šlo v prvo, bo šlo tudi v drugi, a ne! Tinkamiška - lep pozdravček! kako sta ti in tvoja miška? Tudi zate držim pestke! Goya - čestitke tudi tukaj za !!! Pol te pa tud jaz prsim za geslo, k sem ratala že prou firbčna, kakšna je ta vaša kuča, k jo vse tako hvalijo! proooosimmm! zdej grem pa jest še mal odležat! Namreč - moj križ in vedno večja teža terjata svoj davek - in BOOLIII! Ampak še teh nekaj tednov ni vrag da ne zdržim! Že tako se je prav presenetljivo dobro držal! Drugače so pa priprave na skoraj pri kraju! Posteljica že skoraj pobarvana, samo še zložit jo je treba, pa od sorodnikov zvlerčt voziček, jogi, kovterček itd., pak bo! Še dobro, ker kukr zdej kaže, bom v zadnjih tednih bolj malo produktivna! P.S.: A kej veste kje se Neni skriva - da se ni slučajno že prešvercala v Rim? Tolk od mene... lepo se mejte - bye!