|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
2.10.2007 22:05:47   
mayci
VSE NAJBOLJŠE, BOBEK! user posted image
Pa čimprej se pozdravita s tvojim sončkom!!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.10.2007 22:36:37   
bobek05
Očitno so včerjašnje in današnje dobre želje zalegle, ker (antibiotik user posted image ) deluje! Se počutim precej bolje.
Anej je vredu. Nima nič vneto, le ta nosek nagaja... Proti kašlju mu pa dajem slezov sirup in res čudežno pomaga...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.10.2007 8:50:21   
Antigona
Bobkova najprej vse najboljše, pa čeprav malce pozno!!!!

Potem pa še vse najbopljše tebi Sunqueen!!!!
Pa da bo tvoj dragi čimprej doma in da se bo imel pingo še naprej tako lepo v vrtcu!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.10.2007 9:27:08   
bobek05
T., VSE NAJBOLJŠE tudi z moje strani... Kot je S. rekla, čimboljše zrihtajte v vrtcu, tebi pa želim vse kar si sama najbolj želiš... user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.10.2007 22:49:19   
PBJ
Vse naj,  naj T. in B.
...pa da še kakšnega dojenčka ustvarite. Pa seveda obilico zdravja.
user posted image

user posted image

Bobek se že kar fejst nagiba v "te user posted image  vode", ker je danes že zašla na forum NOSEČNOST in sem že mislila, da bo kakšno veselo novico prebralauser posted image user posted image user posted image ..

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.10.2007 23:02:52   
mayci
user posted image  T. VSE NAJ, NAJ ZA ROJSTNI DAN!!user posted image

Kako pa kaj mali v vrtcu?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.10.2007 23:09:54   
PBJ
user posted image

Tako je naša Ana zadovoljna, ko se napije mlekcauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.10.2007 23:44:23   
Kristina_1
Sunqueen lepo da ste zrihtal za vrtec.

Bobek05 niti slučajno nisem superwoman, sam se navadiš tako funkcionirat, ni tolk ihte in krčanja pr bajti, user posted image pa mal več časa maš user posted image .

No punce kr pogumno, pr nas je tud 2. zlata, skor k da je ni, sam jest pa previjat, drgač pa se ful sama zamoti.

VSENAJBOLJŠE BOBEK05 in SUNQUEEN !!! VSEGA LEPEGA IN ČIMVEČ DROBNIH LEPIH TRENUTKOV. PA ...

Jaz sem tud mela virozo: vrtoglavica, vročina, krči v želodcu, bruhanje in driska, za povrh pa še bolanga tamalga doma. No pa sam da smo prežveli, k sem bla pa res čist hin. No danes pa se je stanje že normaliziralo.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.10.2007 23:45:11   
mayci
PBJ, a nam moraš delat skomine po user posted image ?! Sej se hecam, tolk maš luškano pupiko!!

Bobkova in Kristina, a sta tudi še pokonci? Jaz še kar visim na RR, jutri bo pa spet kriza zjutraj..

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.10.2007 23:49:09   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ 
Bobek se že kar fejst nagiba v "te user posted image  vode", ker je danes že zašla na forum NOSEČNOST in sem že mislila, da bo kakšno veselo novico prebralauser posted image user posted image user posted image ..

P., ne se hecat... user posted image  Sem zgrešila forum... user posted image  Tema je bila namenjena za forum Otrok, pa sem zamuštrala, ampak sem te pa, kajne? user posted image  Letos še ne bo nič z "mojo veselo  novico"... (ali pač? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image )....

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.10.2007 23:50:53   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Bobkova in Kristina, a sta tudi še pokonci? Jaz še kar visim na RR, jutri bo pa spet kriza zjutraj..

Jaz sem pokonci še samo zato, ker še čakam na tableto. Ob polnoči moram vzet spet antibiotik. user posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.10.2007 23:53:55   
bobek05

...pa da še kakšnega dojenčka ustvarite

Evo, ravno o tem sem govorila na temi, ki sem jo po pomoti prilimala na forumu Nosečnost (kaj sem pa delala na tistem forumu, pa ne izdam user posted image )...

Ampak da ne bo pomote, nič ne zamerim takšnim pripombam... Je vse dobro namerno - in si vse zapomnim... Jaz pravim, da me nekdo mora opominjat na user posted image , da slučajno ne pozabiva še kakšnega naredit... user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.10.2007 23:59:11   
mayci
No, potem pa je že skoraj čas za tvojo tabletko!user posted image
Lahko noč .user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.10.2007 0:13:19   
PBJ
Mayci, hvalauser posted image . Bom videla, če bodo Anine slikice kaj dvignile rodnostuser posted image user posted image user posted image

Bobek, čas je za tabletko. Ne bit jezna, če te bom še kdaj malo podrezala, pa še vse ostale tu gor.

Jaz pa grem spat. Čez tri, štiri ure, me bo user posted image  prosila za mleko...
Kak sem nora, da na računalniku visim, ko bi lahko spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.10.2007 0:41:35   
anckabancka
PBJ, evo še ena taka... ki se ji kar ne da do postelje...

Ma saj že grem, ker drugače bom jutri user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.10.2007 7:53:18   
bobek05

Bobek, čas je za tabletko. Ne bit jezna, če te bom še kdaj malo podrezala, pa še vse ostale tu gor.

P., sploh nisem jezna... user posted image  Saj pravim, da je dobro, da me ljudlje "spomnijo" na take reči, da ne bi slučajno pozabila user posted image  Ti me še kar opominjaj...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.10.2007 11:03:02   
lonapo
živjo,

jest sm tud doma na bolniški-prehlad, vročina+kašelj...začuda se Nejc ni od mene nič nalezel (je pa res da poje ogromno sadja)user posted image .  Nazadnje je bil bolan januarja, ko je imel adeno virus-se pozna da je v privat varstvu, če bi bil v vrtcu bi bil sigurno več bolan.

Kristina- v London nas je poslalo naše zdravstvo, ker te operacije ne delajo tukaj (ni kadra ki bi to znal). Za vsako stvar, ki jo ne delajo tukaj, se pošlje pacienta v tujino in to krije naša zavarovalnica.
Je pa to najhujša srčna napaka, ki ima najvišjo stopnjo oz % uspešnosti (96%). 1-2% je smrt in 1-2% možganske in pljučne poškodbe.

Mogoče bomo imeli pa tudi mi še enega ?! malo smo v zamudi!

Lep dan še naprej!

Lonapo 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.10.2007 13:36:03   
Kristina_1
Lonapo user posted image za naše zdravstvo.

Držim pesti za +.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.10.2007 14:35:14   
Antigona
Mogoče bomo imeli pa tudi mi še enega ?! malo smo v zamudi!

Ooooooooooo super. Držimo pesti za user posted image !!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.10.2007 14:58:31   
Eca
Hej!

Tukaj izgubljenauser posted image !

Saj vas ne uspem več prebrati.....v takšni gužvi sem.

No, čestitke vsem, ki ste praznovale ali pa boste v kratkem, pa dosti zdravja vsem, ki ste bolani!

Naš lump Mark pa si je poškodoval nogo - ima težji zvin. Tako sem doma z obemauser posted image in imam pravo terapijo za moje živce. Dorian je sicer priden, da sploh ne vemo zanj, Mark....to pa je že druga pesem. Seveda se je pootročil, za vsako figo se dere, stalno hoče, da se kdo ukvarja z njim, čeprav ima Doriana zelo rad in ga boža in lubča....toda igrače so vse Markoveuser posted image in Dorian je še premajhni za rižek, samo mleko lahko jeuser posted image . Pa še kakšno močno iz Markovega repertuarja bi lahko potegnila. Eh....komaj čakam, da gre nazaj v vrtec.
Ja, mi smo se preselili....samo še vedno ne vem kje je polovica stvari,....vse se valja po nekih vrečkah ali kleti. Jaz pa nimam toliko časa, da bi šla na wc.
Odkrito povedano še samo kuham, perem, likam in cartam svoje otroke. Čiščenje in ostale stvari, hobiji ....televizija, net....uuuuuu to so sanje. Aja, pa vsak teden se moram s kakim user posted image nategovat za kak denar...npr. en teden z vrtcem zaradi prevelike položnice, en teden s tipom iz servisa za indukcijsko ploščo, ki je v garanciji, en teden z csd, ker nimam bojda urejenega osnovnega zdravstvenega zavarovanja, en teden z ZZZS, ker moram plačat bel recept, ker zdravila trenutno v slo ni, sedaj čakam enega user posted image iz haas doma, da pride popravit balkonska pvc vrata, ker se od včeraj ne odpirajo, tako da ne morem z otrokoma niti na balkonuser posted image .

Tak, zdaj pa imate še malo anti reklame za user posted image . Se opravičujem, sam sem se morala skašljat.

Lepo se imejte, se še javim z kakšnimi bolj vzpodbudnimi novicami!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.10.2007 22:28:48   
mayci
Čau!

Ančka, a ti tud nisi mogla spat?user posted image Škoda, da se nisi prej kaj oglasila, preden sem omagala..user posted image
No, danes sem pa prej tukaj, ker grem čisto zares kmalu spat! Sem zjutraj tako adijo...user posted image

Eca, pri vas je pa res gužva! Ste pa v novem domkuuser posted image !! Bogi Markuser posted image , upam, da bo z nogico kmalu boljeuser posted image . Saj tvoj post ni antireklama za user posted image . Mislim, da nam je vsem jasno (tudi tistim, ki imamo šele enega piščanca) da življenje z dvema malima pobalinčkoma ni vedno rožnatouser posted image ... Ampak želim ti, da boš šla kmalu vsaj na wc v miru!user posted image

No, zaenkrat se poslavljam, pa se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.10.2007 11:09:45   
jakaracman
Danes sem doma ker jutri z možekom letiva v tople kraje.Samo za čez vikend malo se razvajat.Mala gre pa h babikiuser posted image .
Vsem, ki ste praznovale rd.user posted image Sunqeen pa welcom to the 33 club.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.10.2007 14:27:19   
bobek05
Mi smo spet nabavljali čevlje - št. 28 user posted image  user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.10.2007 21:09:12   
Anonimen
ooo hvala za vse čestitke. ja, 33 je res fajn user posted image
sem bolj na tesnem s časom, ker moram še en članek napisat...zdaj sem važna, ker pišem za eno revijo user posted image  skratka...naslednji vikend gremo v Olimje. Komaj čakam.
Vrtec...aaaaaaaaaaa to je pa res pojem zase. Danes sem uspela it za celo tri minute, potem je pa vzgojiteljica precenila, da Gap še ni pripravljen. Pa sva šla domov. Ker je bila taka kriza, da je joj. Njo ima kar rad in res je zlata vzgojiteljica. Bo v ponedeljek mož šel z njim, pa bomo vidli, če bo kaj bolje. mene se drži kot 16 kilski klop. Res. Groza. ampak, treba mu je dat čas.

No, grem pisat naprej user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.10.2007 22:03:13   
mayci
Bobek, čevlje ima že 28?! Waw! Pa sem mislila, da ima naš precej veliko nogo (25). Jaz poznam pa eno punčko, ki ima pri dveh letih 19/20 številko nogice. To pa je razlika, a ne?..user posted image

T., važička!user posted image  A zdaj ko si pa dopisnica v reviji, pa nimaš več časa za nas... He, he, saj se hecam!user posted image  Super, da pišeš! V kateri reviji pa je to objavljeno? Sem firbec, ne? Saj lahko na ZS napišeš, da ne boš reklame delala.user posted image

Lahko noč, julčice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!