|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
5.10.2007 8:37:01   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Adeja, tole je pa lep začetek dnevauser posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa nič, čakam na 11.10. in upam, da se bo kaj dobrega pokazalo in ne Freanca butasta. O znakih raje ne razmišljam, čeprav mam detektroje ves čas vklopljene jih poskušam ignorirat, ker so me že tolikokrat zavedli. Oleg tega sem ugotovila, da mi je slabo pred O in pred M in ko sem bila user posted image Tako, da res ni pravi pokazatelj zame. Joške mam napete in to vedno tudi pred M. MV je še visoko, pa se spusti en dan pred M ali pa tik pred M, tako, da res raje ne gledam preveč na te znake, ker sem potem smao še bolj nestrna in v pričakovanju.

Tako, pa sem se tudi jst razpisalauser posted image

Lep dan

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.10.2007 8:38:13   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno mal roza barve!

Želim ti prijetnih 9 mesecev in zdravegauser posted image

Kolk majo eni srečo:
http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=6&article_id=16071003144014104&cid=108&pgn=1

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.10.2007 8:39:49   
polma
JUTRO!!!!
Bravo, adeja user posted image !!!!
Komaj čajam, da se vaše zgodbe razjasnijo, ataner, shelly in beyba, ker imaste kar dobre znake za +, držim pesti!!!
Včeraj nisem imela časa, da bi vas prebirala, zato bom zdajle v misru pregledala še za nazaj kaj ste pisale, da vidim kaj je novega.  Naj nam petek hitro mine, ker se začenja vikenduser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.10.2007 8:49:10   
sapi
adeja čestitkeuser posted image user posted image user posted image same lepe novičke danes ....

sapi

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.10.2007 8:53:38   
adeja
Hvala vsem za cestitke. Upam, da bo vse ok. Pa tudi drugim želim isto.
Jaz  naj dodam še, da sem imela ves čas občutek, da sem noseča. Sem namreč noseča drugič in mi je bilo že kar hitro slabo, pa v jajčnikih me je nekaj špikalo. Ta mesec-sept. sva sicer komaj začela in sem mislila, da se bova nekaj mes. še trudila in user posted image in ni bilo treba. Jaz sem namreč sedaj prvi teden v novi službi (sem menjala službo) in upam, da ne bodo preveč jezni (gre za državno službo), ker sem dobila za eno leto pa jih bom že kar nekaj časa prej zapustila. A za to se ne smem sekirat!user posted image je prvi. Upam, da bo vse ok. Vsem nam srečkam nosečkam, ker verjamem, da je tudi vam uspelo v čim večjem številu!!!!! Držim pesti za vse vas!!!!

Nika je najin sonček.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.10.2007 9:16:20   
ataner
adeja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam!!!!!
Kako lepo! želim ti veselo user posted image , ter zdravega user posted image !!!!!

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.10.2007 9:24:23   
Shani
adeja - user posted image user posted image user posted image  -ČESTITAM - vse naj vuser posted image .

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.10.2007 9:47:07   
pikica36
čestitke  tudi od mene!!user posted image user posted image user posted image

gremo punce  barvat seznam!

če sem katero novo nosečko zgrešila, se opravičujem,
skratka, vsem ki ste zagledale user posted image user posted image  čestitam, za vse nas ostale pa držim pesti, da nam ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.10.2007 10:00:42   
pikica36
beyba- kaj pa tvoja user posted image ? kako ti kaže. upam, da ti jo je uspelo pregnat na dopust za kako leto-poročaj.

jaz nevem kaj se z mano dogaja ta mesec??user posted image prsi me takoooo bolijo že par dni, pa dva dni me že špika v trebuhu in križu, kot takrat ko bi mogla dobituser posted image . ampak........... mojauser posted image  bi naj prišla šele 15.10.user posted image user posted image  pojma nimam , kaj se dogaja tam spodajuser posted image user posted image
če je zaradiuser posted image  naj kar špika , če pa ni pa.......user posted image  
user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.10.2007 10:11:46   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

beyba- kaj pa tvoja user posted image ? kako ti kaže. upam, da ti jo je uspelo pregnat na dopust za kako leto-poročaj.

jaz nevem kaj se z mano dogaja ta mesec??user posted image prsi me takoooo bolijo že par dni, pa dva dni me že špika v trebuhu in križu, kot takrat ko bi mogla dobituser posted image . ampak........... mojauser posted image  bi naj prišla šele 15.10.user posted image user posted image  pojma nimam , kaj se dogaja tam spodajuser posted image user posted image
če je zaradiuser posted image  naj kar špika , če pa ni pa.......user posted image  

Pikica36 se pridružujem tvojim sindromom... tudi jaz imam tak občutek tam spodaj kakor, da se bouser posted image  ravno ulila...user posted image user posted image , sam prsi me še ne bolijo... pojma nimam kaj bi to bilo... mogoče pa so res prvi znakiuser posted image ... upajmo...!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.10.2007 10:11:58   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke adeja

user posted image user posted image za tiste ki se selite v novi krog

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.10.2007 10:12:27   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Pikica36 se pridružujem tvojim sindromom... tudi jaz imam tak občutek tam spodaj kakor, da se bouser posted image  ravno ulila...user posted image user posted image , sam prsi me še ne bolijo... pojma nimam kaj bi to bilo... mogoče pa so res prvi znakiuser posted image ... upajmo...!!!user posted image user posted image

Sam jaz jo morem dobit šele 17.10.07!!!! 

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.10.2007 10:30:00   
beyba
OKTAVIJA,Pikica36-sej pravim moji znaki so čudni- V španiji me je v petek en dan tqako bolel križ da sem komi hodila, prav pazit sem morala kam se nagnem, naslednji dan me je bolel bolj malo, potem pa kot bi odrezal nič, tako kot v četrtek . Potem me je celo španijo neki špikal v jajčnikih in maternici. Tko ma je špiknl pa popustl, pa spet špiknl pa popustil...  Potem je to nehal in v ponedeljek sem začela čutit maternico. Občutek je tak, kot da bi me mekdo z roko pritiskal na maternico. In to čutim cel dan. Potem je pa še to, da imam zjutraj normaln postavo-zvečer pa mi spodnji del trebuha full iszopi, kot če bi mela full povn mehur, sam na wc me pa ne. Ponavadi me tudi bolijo celotna prsa, zdej me pa sam bredavice. ...

Vendar po drugi strani pa sem ratala full lačna, kar neki se mi menjava razpoloženje, iz full dobre volje sem lahko v momentu zoprna, pa moj me je zadnjič spavil v jiok, kar mu nikol ne rata,čez pet minut pa v smeh kar mu še redkeje,ker sem pač bikica in rabim svoj čas. Tako da se me da hitr spravt v to da sem zoprna, včasih sem kr mal depresivna, mali mazolčki so se mi že začel pojavljat, tistega podkožnega ki napoveduje user posted image pa še ni, sam bo....

In nekako sem 90% da bo prišla tudi ta mesec na obiskuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.10.2007 10:31:51   
spelka12
Sem mogla na listek pisat, se vam tolko dogajauser posted image .
trma, cipresa, SM10 (pa če sem še kako falila se opr.)user posted image

adeja čestitkeuser posted image , pa veliko lepih trenutkov želim tebi in tvoji družini.

freha, metir, ataner, shelly, beyba, tinkamiška, pikica36 in oktavija navijam, držim pesti, grizem nohte...user posted image in upam, da user posted image  ne pride

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.10.2007 10:34:20   
beyba
Spet sem se razpisaluser posted image user posted image user posted image dans mam očitno dan.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.10.2007 10:38:44   
Anonimen
Pozdravljene,

upam, da me sprejmete. ne pričakujem user posted image 22.10.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
5.10.2007 10:40:06   
beyba
Seveda sprejmemo vsako sotrpinko. Več nas je z pozitivno energijo, laže odženemo negativne misli!!

Dobrodošla!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.10.2007 10:40:45   
Anonimen
Hvala.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
5.10.2007 10:41:29   
spelka12
ninnyuser posted image  dobrodošla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.10.2007 10:50:45   
oktavija
Ninny user posted image welcome!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.10.2007 10:54:20   
marjana.r
adeja čestitke user posted image user posted image user posted image
no končno se je začel spisek barvat v roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.10.2007 11:07:10   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metir
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.10.2007 11:07:49   
beyba
Adeja?!? 
Asmo kej zgrešl, kje je pa sporočila veselo novico?

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.10.2007 11:08:20   
Erin
adeja - čestitke!!user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.10.2007 11:09:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: adeja

Dobro jutro vsem ki nestrpno pričakujete!Jaz sem že ene dva dni nazaj naredila test, ker so vsi znaki bili prisotni, pa mi je pokazal nežno skoraj nevidno črtico, a je bila črtica!user posted image Tako da user posted image je. Samo sem mislila še malo počakat pa potem, ko bom drug test naredila potrdit še vam. A sem si premislila, da opogumim še druge!!!!!!

Tukaj!user posted image user posted image

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?