|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
22.9.2007 10:20:22   
Skye
Štunfek zelo mi je žaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.9.2007 10:24:42   
lana38
stunfek!user posted image  Zelo mi je žal, da si tudi ti izgubila svojega user posted image .user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.9.2007 13:59:03   
andreja2000
stunfekuser posted image   ma ne no!Tako sem se razveselila ob tvoji novici,da si končno user posted image ,sedaj pa jočem s tebojuser posted image user posted image user posted image   in mi je srčno žal,da je morala ta težka žalot in bolečina doleteti tudi tebe.Vem,kako ti je,saj sem sama kar prevečkrat občutila to veliko žalost........
Štunfek,samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zelo mi je hudo......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.9.2007 14:05:51   
kodrana
stunfek zelo mi je hudo..user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.9.2007 15:23:20   
monikap
Stunfek tudi meni je zelo hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.9.2007 17:58:28   
medika 13
stunfek...zjutraj, ko sem dobila tvoj sms so se mi ulile solze po licu user posted image user posted image user posted image Res mi je žal, da te je doletela izguba pikice za katero sta se tako dolgo trudila in ste jo vsi tako težko pričakovali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.9.2007 22:05:17   
stunfek
hvala punce moje. zlate ste.

no, na žalost sem morala dat skozi tudi abrazijo in samo upam, da je bila opravljena popolno in da ne bo še kakšnih dodatnih stresnih komplikacij. totalno sem emocionalno odpulena, moram priznat. Ko bi se guncala na taki ful veliki gugalnici, ki niha od vprašanj do ugibanj od  jeze do žalosti, od brezbrižnosti do solza pa spet do sanj in upanja in želja in nepoumljive otopelosti. Prvič vidim samo sebe, kako se delam močno in pogumno, da jaz bom pa to pač zmogla, saj "nije težko što se mora" ampak tam nekje globoko, k še sama sebe ne vidim prav pogosto me je pa povozilo v neprepoznavno gmoto žalosti, ki pa je tokrat (tako se mi zdi) ne bom mogla potlačit, zato, da bom svetu kazala svojo močno plat.

Saj vem, da bo bolje. Saj vem, da bomo čez tri mesece lahko ponovno probali. Samo to je nefer in to je svinjarija, da mora katerakoli to dajat skoz. user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.9.2007 22:13:41   
ledenka
stunfek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

hudo mi je zate. drzi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2658
23.9.2007 8:48:59   
biba26
Stunfek resnično mi je žal!
Naj ti ti temačni dnevi čimprej minejo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.9.2007 21:30:07   
martin6
stunfek žal mi je! A si jemala klomifen, pred zanositvijo.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.9.2007 8:49:45   
stunfek
ja martin6. to je bil moj prvi cikel s klomifenom in prvič sem tudi slišala, da se nosečnosti s klomifenom večkrat končajo s splavom!?!? Si zato vprašala? Tega mi pa prej nihče ni omenil oziroma tega podatka nikjer nisem zasledila!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.9.2007 9:09:37   
andreja2000
stunfek jaz sem klomifen jemala 6 mesecev in v tem času sem zasledila pri klomifenkah kar nekaj ss.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.9.2007 17:44:57   
martin6
Stunfek, veš za kaj sem vprašala, ker sem jaz maja v drugem krogu klomifena zanosila in se je v devetem tednu vse končalo. Zato mislim, da ta klomifenuser posted image , čeprav ga imam sedaj spet. Men je g. rekel naj počakam 3user posted image  po splavu.Čeprav v Angliji pravijo, da se naj počaka 1user posted image , da je potem sluznica že vsa obnovljena. Jaz ne vem mislim, da bo enkrat že prišel čas, da bomo tudi me poročale o zdraviuser posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.9.2007 19:04:47   
koala
Stunfek pa ne no!!!!!!!!! Mislim, kej je parvica na svetu. Nekatere bi vse dale za eno malo pikico, pa je ne morejo dobiti, drugi pa jih brezbrižno zavržejo kot smet.
Ob takih dokodkih se tako razjezim da ni za povedat. Svinjarija na kubik.
Draga moja, vem, da zdaj ni besed, ki bi ublažile tvojo bolečino, vedi pa da si v mojih mislih, da danes gori sečka za tvojo malo pikico na moji mizi.
Želim ti veliko veliko razumevanja v okolici in da ti bodo pustili prebolet.
Mislim nate in ti pošiljam velik in topel objem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.9.2007 20:35:40   
Sulfinija
Ojla!

Punce moje kak ste mi kaj?Jaz sem bolj user posted image .Se me loteva neki viroz grlo boli,smrkam,....in mam ful naporen teden.Glih ob nepravem času se me tole loteva ko morem v četrtek v LJ na prireditev,v soboto ima tašča 60.let jaz pa bolana,kriza no.V petek spet ne čakam user posted image  vse je na enem kupu in nič kaj dobrega.Samo na kratko serm vas hotela pozdraviti sedaj pa grem v krtovo deželo z dvema blazina pokrita da me bo ja bolj toplo,jutri pa bom kar lepo čajčka pila celi dan in prelkeža in upam,da bom vsaj do sobote v stari formi za čagati.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.9.2007 13:07:23   
medika 13
Sulfinija želim ti, da se čimprej pozdraviš, veliko čaja, limone in ljubezni pa bo prehlad preteklost user posted image

Vam pa sporočam, da v petek končno odhajava na user posted image se že veselim sončka in malo bolj prijetnih temperatur.

LPuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.9.2007 16:17:48   
lana38
medika 13, lepo se imejta na user posted image  in uživajta.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.9.2007 19:31:28   
Sulfinija
Punce,jaz še sedaj ne morme priti k sebi,da sem tkole hitro pšošto prejela.Pvič bila v LJ junija,nato dopusti in glej ga zlomka 30.08.je šel najin karton na konzilij na dan,ko sma praznovala obletnico poroke,in povejo,da pošto naj pričakujem šele oktobra in danes najdem pošto v nabiralniku točno na rojstni dan moje tašče.Ali ni tole vse ksupaj malce srečno,sedaj le še upam,da bom do božiča že vedela rezultat in,mda mi test pokaže pozitvno še na god mojega moža,pol pa ni kaj da sma rojena pod srečno zvezdo.

Medika13,uživaj mi na morju,spočij se in pol gremo skupaj v nove boje našim zmagam nasproti.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.10.2007 15:22:57   
citrončica
Punce, kaj pa je to-štrajkate??
na 3.stran sem šla po temo...no da jo vsaj malo obudim...
javite se kaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.10.2007 16:41:54   
Sulfinija
Punce,jaz mislim da bi si me,ki redno hodimo na tole temo lahko omislile tudi eno novoletno zabavo.Če bom nosečka v decembru bo 100% zabava in to v Marogicini pizzeriji.Kaj menite na mojo idejo?

LPuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.10.2007 16:53:43   
oktavija
user posted image user posted image čuj odlična ideja jaz sem zauser posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.10.2007 16:54:54   
Sulfinija
Oktavija,user posted image user posted image user posted image  se bomo vse pravočasno zmenile,ok?Drugi meesc proti polovici lahko začnemo kaj študirati,velja punce?

LP user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.10.2007 16:57:16   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Oktavija,user posted image user posted image user posted image  se bomo vse pravočasno zmenile,ok?Drugi meesc proti polovici lahko začnemo kaj študirati,velja punce?

LP user posted image

Jaz se strinjam upam da bomo do takrat že srečkeuser posted image  in bo zato slavje 2X....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.10.2007 16:57:32   
lana38
Ja, pa lahko kar tam rodim.user posted image  Hecam se. Decembra bom že pravi slon. Zdaj sem še samo slonček.user posted image  Ve se le fajn imejte na novoletni zabavi. Drugo leto pa se pridružim.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.10.2007 16:59:41   
oktavija
Lana38... user posted image  sej tudi me ne bomo žurale do onemoglosti saj upamo da bomo tudi me že male slončice in bomo morale bit pridne....user posted image  an anuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?