Ketrin
|
Dobro jutro No, danes sem pa jaz ta prva... No, mi smo včeraj imeli NS. Res je tale dr. Babnikova prov fejst baba. Prjazna, tko mal za fore, jedernata, razloži s takimi besedami, da mi normalni ljudje tudi razumemo.... Skratka, bilo je fantastično. Naš dojenček ni pančal, ampak je imel izgleda uro telovadbe. Se je odrival in skakal in prevračal in je rekla G. da je zelo, zelo živahen. Tveganje je minimalno, pomladili so me kar za 13 let s temi dobrimi rezultati (in sem kot 15 letnica ). Veliki smo 5,5 cm, kar je ravno prav za našo starost. PDP je 14.4.08 in ostane enak kot sem si ga izračunala. (Tko da Tosja, lahko popraviš na seznamu) Je rekla G. da je vse po protokolu. Skratka imamo 2 rokici, 2 nogici, 20 prstkov, sečni mehur, hrbtenico, očke, ušeska, nosek, srček....Skratka dojenček je zdrav, normalen in živahen. Edino srček bije samo 149 kar je na spodnji meji, ampak je rekla G. da se nič sekirat, da je v mejah normale. Mogoče je imel slab dan. Rekla pa je, da naj enkrat ob priliki grem k svoji splošni zdravnici na pregled za ščitnico.... Mislite, da bi me moralo skrbeti? V glavnem smo vsi srečni, pomirjeni in nič več panični. Zdaj pa čakam naslednji četrtek, ko imam svojo G. da pregledava še rezultate krvi in urina.... Če je še to OK, smo na konju in potem grem mal zapravljat.... Sej sploh ne vem kaj bi kupila, ampak nekaj pa si bom privoščila.... Vsem ki imate danes preglede pošiljam ! Drugače pa lepo dobor jutro, zaspanke moje....
|