|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
3.10.2007 13:44:50   
tosja
PDP mi niso spreminjali...
Avstrijci so tak uvidevni, da nočejo Slovencem v zelje skakat user posted image  user posted image  user posted image  Bom se jutri na GP pomenla z G, ker mislim, da bo prišlo kak teden do zamika... user posted image  user posted image  user posted image  ker nisem imela ovulacij na sredini cikla, tako kot oni računajo user posted image

Poglej tud mene je stiskalo za rezultat...pa sem čez 30...

...tako, da NIČ bat...sam glej, da se zjutraj spet spustiš na realna tla in nam poročaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.10.2007 13:47:07   
Ketrin
Ja, so pa res pridni tile tvoji (naši) sosedje! user posted image

Ja, saj vem. Vse vas je skrbelo in že prejšnji teden sem vedela da bo tudi mene skrbelo... Sej vem, ampak prov ne morm si pomagat.... user posted image

Ma valda, da bo vse ok in aprila bomo zibale in pika.... user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.10.2007 13:57:32   
pikica030407
vse pohvale tebi TOSJA; da tako budno spremljas vse nase  preglede in opozarjas. Zelo se mi dopade, kako je vse lepo urejeno user posted image user posted image user posted image

lepo bodite aprilciceuser posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.10.2007 13:58:14   
Katja 271
Punce, nič bat nuhalne. Same lepe novičke in krasne rezultate boste zvedle! Raje se veselite tega super pregleda!

Moram pa priznat, da odkar sem nosečka me muči prebava. Samo na tisti dan, ko sem imela nuhalno, pa je moja prebava delala trojnouser posted image  Oz. so jo pospešili živčki.user posted image

No, vsem, ki ste pa že izvedele lepe rezultate pa iskrene čestitke. A ni zdej lažje dihat, ko vemo, da so naši pikolinoti zdravi?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
3.10.2007 15:00:49   
sinskaT
user posted image user posted image user posted image Juhu, sem ful vesela za vse, ki pišete take lepe novice! Ko nas berem, mam skos nasmešek na obrazu in verjamem, da tudi če bo oz. je že kakšna ovira, jo bomo premagale in bomo aprila (oz. maja user posted image ) zibali.

zdaj sem bolj malo na netu, ko so taki lepi dnevi, se stalno okrog podim, mi tko paše sonce, pa gozdni zrak mjami. Malček se pa tudi ne pritožuje, se prav fino počutiva.

Prav veselim se že NS in še naprej držim pestke za vse, ki nas še čaka ta pregled. Aja, Tosja in ostale, ki ste že čez magično mejo 12. tednov - kar dajte si duška in kaj lepega kupite za sebe in svoje kepice male, bravo!user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   aprilčice
3.10.2007 15:19:09   
modrookica
zdravo!
DOlgo časa se nisem nič oglasila, ne vem čas kar nekam beži. Za mano sta tako nuhalna kot tudi že tudi drugi GP. Na nuhalni sem izvedela same lepe stvari, in sicer, da je s pikico vse v redu, tveganje je 1:12110, je živahno bitje, vse se lepo vidi. skratka super. Sem bila pa na nuhalni v Domžalah pri dr. Strahovi in vam jo priporočam, ful je fajna, prijazna in sploh vzpodbudna.
Tole je za seznam, določila mi je tudi PDP, ki pa je 2.4.2008.
Na GP, ki sem ga imela prejšnji teden (en teden po NS) pa mi je ginekologinja povedala, da je moj sonček velik že 73mm (je zrastel od NS kar za 16mm pa je bilo vmes samo 6dni :)user posted image  Zdaj pa imam naslednji GP šele 30.10. Komaj čakam :))

Aja, za spol pa žal še ne vem, mi bo verjetno povedala na naslednjem GP.

Kar pa se tiče komisije in bolniške, sem videla da so ene spraševale. Tudi jst sem na bolniški že več kot en mesec in sem odločbo dobila 5 dni po preteku enega meseca bolniške. Podaljšali pa so mi jo do 16.11. in napisali da moram mirovati, in da grem lahko od doma samo če grem k zdravniku. JOJ!!! Tud na sprehod ne smem iti. Nikamor. To je pa malo za znoret.

Aprilčice lepo se mejte in čuvajte svoje sončke!!
Lp

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.10.2007 16:33:30   
resnično srečna
pozdravljene...

u04111976...upam, da bo vse ok, da se boš do Lj dobro vozila in tudi izvedela kaj optimističnega in pozitivnega...verjemi, da prekleto dobro vem, kako se počutiš...

pri nas smo preko vikenda prebolevali neko čudno virozo z bruhanjem, tako da sem jaz še danes prav čudna, čeprav hodim v službo...ampak mi nekako kar ni...

vse ki ste po NS ste gotovo zadovoljne, tiste ki vas to še čaka pa še boste...le brez nervoze...

materinska šola sej je včasih (15 let nazaj) delala v zadnjem tromesečju...torej nekje med sedmim in osmim...tako da se spomnim, da sem bila samo zadnjih 14 dni čisto brez obveznosti...če bom sedaj pri volji, da jo bom obiskovala (mislim tisto dolgo, ki je večkrat tedensko) bo pa odvisno od počutja...

uživajte v sončku in v družbi vaših najdražjih...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.10.2007 17:08:58   
Majček28
Tosja, čestitke za dobre novičke iz NS user posted image
Tudi sama sem jo imela včeraj in spremenil so mi PDP iz 10.4. na 8.4.. Lep prosim če popraviš v tvoji lični kolonici. Hvala user posted image

Vse pišete o tako velikih razmerjih, nad 10.000. Moja NS=1,8mm, kar je G reku da je dober rezultat, razmerje je 1:3707. To je pa precej manj kot od večine od vas. Mislite, da bi me moral skrbet? user posted image  Zdej pa nisem več tko vesela kot sem bila včeri!!!!!!user posted image

Kje v LJ je možnost, da se dobi D posnetek na CD-ju?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.10.2007 18:27:08   
temistokleja
Majček28, nič ne skrbi, to je še vedno zelo, zelo, zeloooooo majhno tveganje (par stotink procenta, to pa res ni nič, kajne user posted image ), pa še s krvnimi izvidi bodo verjetno preverjali. Pa seveda bi ti povedali, če bi bilo res kritično. Kar daj si spet nasmešek na usta!
Tudi vsem ostalim čestitke za uspešne preglede user posted image user posted image in kar tako naprej!

No, jaz sem od danes pa do naslednjega petka sama v tem deževnem Bruslju (moj možek je moral za nekaj časa v Slovenijo, smrk) in sem vam malo fouš za sonček in lepo jesen... Uživajte še zame!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.10.2007 19:40:40   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooojjjjj

spet resnično srečna - mislim, da to piše temistokleja (ona živi v Bruslju, al?) user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.10.2007 19:44:46   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS user posted image   KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 10.10. LJ

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 24.10NS user posted image  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS user posted image    LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS 12.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. - GP 04.10. NS 12.10.

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
62 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 2
06.04. 1
07.04. 3
08.04. 1
09.04. 1
10.04. 4
11.04. 3
12.04. 2
13.04. 1
14.04. 2
15.04. 4
16.04. 4
17.04. 1
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 4 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka - boš ostala med aprilčicami???

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.10.2007 19:47:11   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Če se vam slučajno zalušta male štručke gledat:
user posted image   www.baby-feldbach.at  user posted image
Pod galerijo - men tud dišijo user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.10.2007 20:18:03   
SpeliG
Živjo čvekice!
Ker je tako lepo vreme nisem prav veliko na netu, ampak si zvečer vzamem čas in vas vsaj preberem, če že ne pišem. Včeraj sem imela pregled pri G., mi je naredil ultrazvok in mi razkazal malčkove organe, celo očke mi je lahko pokazal! Občutek je tako neverjeten, ko ga gledam na monitorju, pa sej to že vse same veste kako je.
Vzeli so mi tudi kri, če bo vse OK mi bodo rezultate vpisali čez 4 tedne v materinsko knjižico. Jutri pa imam nuhalno, se že veselim in upam, da ne bo mali spet spal, ko včeraj med pregledom. Čestitam vsem za same lepe novičke, res me veseli take lepe stvari brat. Nočka!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
3.10.2007 20:34:42   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

03.10.2007

user posted image   Ketrin - NSuser posted image
user posted image   tasyo - NS user posted image
user posted image   matejka.. - GP user posted image
user posted image   NiLe - GP user posted image

04.10.2007

user posted image   barby78 - NSuser posted image  
user posted image   sky77 - NSuser posted image
user posted image   Tejcha - NSuser posted image
user posted image   u04111976 - NS user posted image
user posted image   SpeliG - NS user posted image
user posted image   cebelca27  - GP user posted image
user posted image   T*i*A*r*A - GPuser posted image
user posted image   tosja - GP user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
4.10.2007 8:42:24   
Ketrin
Dobro jutro user posted image
No, danes sem pa jaz ta prva...user posted image

No, mi smo včeraj imeli NS. Res je tale dr. Babnikova prov fejst baba. Prjazna, tko mal za fore, jedernata, razloži s takimi besedami, da mi normalni ljudje tudi razumemo....

Skratka, bilo je fantastično. Naš dojenček ni pančal, ampak je imel izgleda uro telovadbe. Se je odrival in skakal in prevračal in je rekla G. da je zelo, zelo živahen. Tveganje je minimalno, pomladili so me kar za 13 let s temi dobrimi rezultati (in sem kot 15 letnica user posted image user posted image user posted image ). Veliki smo 5,5 cm, kar je ravno prav za našo starost. PDP je 14.4.08 in ostane enak kot sem si ga izračunala. (Tko da Tosja, lahko popraviš na seznamu) Je rekla G. da je vse po protokolu. Skratka imamo 2 rokici, 2 nogici, 20 prstkov, sečni mehur, hrbtenico, očke, ušeska, nosek, srček....Skratka dojenček je zdrav, normalen in živahen. Edino srček bije samo 149 kar je na spodnji meji, ampak je rekla G. da se nič sekirat, da je v mejah normale. Mogoče je imel slab dan. Rekla pa je, da naj enkrat ob priliki grem k svoji splošni zdravnici na pregled za ščitnico.... Mislite, da bi me moralo skrbeti?

V glavnem smo vsi srečni, pomirjeni in nič več panični. Zdaj pa čakam naslednji četrtek, ko imam svojo G. da pregledava še rezultate krvi in urina.... Če je še to OK, smo na konju in potem grem mal zapravljat.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej sploh ne vem kaj bi kupila, ampak nekaj pa si bom privoščila.... user posted image

Vsem ki imate danes preglede pošiljam user posted image user posted image user posted image !

Drugače pa lepo dobor jutro, zaspanke moje.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
4.10.2007 9:01:55   
Tanja555
Ojla Tosja, tudi jaz sem aprilčica:) Prosim, če daš še mene na seznam - PDP imam 5.4.2008!
Prejšnjo sredo sem bila na nuhajni pri Dr. Strah v Domžalah in sem zelo vesela, ker je dojenček super:)

Lep pozdrav vsem aprilčicam!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
4.10.2007 9:37:11   
Naša črtica koraka
Čau Tosya,

sem zadnjič napisala post, kjer sem lepo napisala svoj PDP, pa še ostale podatke, pa ga potem na foriumu nisem našla, še nekaj sem pošiljala, pa ni bilo nič ??? se je izgubil user posted image  ?? ... upam da se ta ne bo.

Gre se pa za seznam. Ker sem ravno na meji. PDP - uraden je 27. marec, na NS pa je g. rekla, da bo po vsej verjetnosti teden kasneje, torej lahko tudi aprila. Torej res ne vem kam spadam. user posted image  V ponedeljek imam pregled pri svojem g. in bom takrat videla kakšen datum bova postavila.

lepo se mejte (čeprav se pri nas vleče meeegla)!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
4.10.2007 9:47:25   
barby78
morgen aprilčice!
mal še pa grem na nuhalno v Dravlje,komaj čakam.bi sam prosila,če bi mi katera lahk povedala,če je težko najti ta zdravstveni center,se javim,ko pridem.lp

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
4.10.2007 9:51:04   
Ketrin
Barby, ni težko najti. V TPC Dravlje je. Ne moreš falit. Je tudi dovolj parkinga, tko da ni panike....

Srečno, pa javi seeeeee!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
4.10.2007 9:54:45   
Katja 271
Ketrin user posted image  za lepe rezultate. Kolk fajn, da nas ti naši škratki pomladijo user posted image
Glede ščitnice pa se jst nebi sekirala, dokler ne bi šla na pregled in dobila izvidov. Če bi bilo kaj narobe, bi sigurno čutila.

Naša črtica koraka, ti si že od samega začetka naša, tako da te ne damo marčevkam! Sej pri nas je bolj luštno, ti kar kle ostani user posted image

Barby78, ZD Dravlje ni težko najd. Sej majo na njihovi spletni strani zemljevidek, pa si lahko pogledaš kje so. Je pa čist zraven Spara. Jst sem imela večje težave z ordinacijo - po hodniku naravnost, pol pa levo. Sta pa dve ginekološki ambulanti, tako da poglej napise na vratih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... za vse tiste, ki imate danes in jutri nuhalne in preglede!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
4.10.2007 10:15:59   
barby78
Katja 271,a sta ti dve G ambulanti skupaj,ker jaz ne vem kam sem se naročila.jaz sem samo poklicala na tisto št. in so me naročili?čist sem zgubljena.upam,da bom našla.pa,če grem recimo po stari cesti pa pridem do prvega krožnega,a je tam že kakšna tabla?a kliče sestra po priimkih?ma,bova že našla.hvala za informacije.se čujemo.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
4.10.2007 10:34:26   
Ketrin
Barby, saj tam so vsi zmedeni... Midva sva bla tudi včeraj. Sestre pa so ful prijazne, tko da ti bodo sigurno povedale kje si naročena. Ja, kličejo pa po priimkih. Tudi zdravnice so super, tko da nič bat. Ti samo hodi na lulanje predno te notri pokliče, ker te kar malo pritiska s tole napravo, da seveda vse lepo vidi.... Tko da če imaš poln mehur.... user posted image user posted image

Drugače pa če greš po obvoznici od Bežigrada proti Viču. Greš na izvod Podutik/Koseze. Na semaforju desno in tako spet prvo desno. Zdaj si na ulici Bratov Babnik. Greš čez enega ležečega policaja in na desni strani je ta TPC. Velika zadeva, neki tudi steklena. No tam parkiraš, notri boš pa že našla.... Ena ordinacija je za pregled oči, druga za zobni rendgenj, tretja ultrazvok. Ti greš pa notri tam kjer je ginekologija, potrkaš, izpolniš en listek in ti bodo potem sestre vse povedale, so res ful prijazne....

Papa, srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
4.10.2007 10:52:37   
sasy20
Ola
vse ki imate danes NS pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  in uživajte ob gledanju vaših sončkov. Midva sva ful uživala ker to je res en nepozaben trenutek.

Mene pa že nekaj dni tako križ boli, da ne morem sedet, leža, stat...joj komi se je prenehala salbost...pa spet neki novega user posted image  se počutim kot kakšna 100 let stara mama k sam jamra user posted image . Sem pa dobila od ginekologinje še eno potrdilo, ki naj bi šlo na komisijo, tako da je odvisno do kdaj mi bodo sedaj podaljšali status...potem pa v službo pa konec uživanja doma.

Lepo se imejte papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
4.10.2007 10:53:56   
NiLe
Hojla aprilčice,

čakam na sonček, da me spravi v dobro voljo ... Da ne bo pomote, sej ni nič hudega, samo včeraj sem imela "prvi" pregled (sem že prej šla na samoplačniškega in na NS) in sem se načakala kot nora, za UZ sem čakala več kot 1 uro, potem pa je G samo čekiral, če je naša user posted image  OK in to je to (no, videla sem kako je telovadila in izvajala akrobacije). Še bolj pa sem slabe volje, ker sem mu pojamrala, da sem stalno utrujena in da bi mi pasalo malo bolniške, pa ni bilo nič iz tega user posted image user posted image
Zdej bom šla do svoje zdravnice in ji rekla, da bi me dala na B saj za kakšen teden, da se malo odklopim od vsega. Zadnje dni ful slabo spim ponoči in se zjutraj zbudim čist avt, potem pa služba, pop. pa ukvarjanje z mojima dvema škratoma, kuhanje ... ah, kaj bi jamrala. Bo že user posted image

Se pa veselim z vsemi, ki ste imele oz. imate v teh dneh NS in preglede. Je prav fino brati, kako veselo poročate in se veselite rezultatov. Bravo za naše user posted image !

Ej, Tosja, tebe pa je treba res pohvaliti  ker si ful pridna in lepo skrbiš za seznamčke in podatke. user posted image user posted image  Aja, moji novi podatki za seznam:  prosim, da popraviš PDP na 15.4.08, naslednji pregled pa 7.11. Hvala!

Pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
4.10.2007 11:00:39   
sasy20
Aja Tosja prosim, da še meni popraviš PDP na 17.4.07. Pa eno user posted image  ko tako lepo skrbiš za seznamčke.

LP

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......