nana35
|
Pozdravljene klepetalke,res ste pridne danes.Pa bom tudi jaz malo pridna.Bila sem v mestu in kupila bodije v Mullerju,tako da ne bom prikrajšana za kaj.Ampak ravno dosti jih pa res niso imeli,samo en paket,za večje sem rekla prodajalcu,pa je prinesel zadnje tri pakete bodijev.Hvala bogu,da so bili primerni vmes,res se splača. Tudi moj otroček brca nad popkom in to že precej visoko nad njim.Pravzaprav brca povsod,zgoraj,spodaj,povsod ga je polno.Mi je pa to zelo prijetno in ob brcah se lepo počutim.Verjetno tudi ve,kajne? Kako sem se nasmejala pri trdem krompirju,to pomeni da je bil al dente?? Butara!!Mogoče si že nazaj ali pa še prej kaj prebereš,pa ti8 naj napišem da sem tudi sama danes šla na pregled h gin.in je rekel,da nič ni videti (sem zjutraj imela rahlo roza izcedek),da imam verjetno občutljivo sluznico,naj pa se ne obremenjujem,če me pa pomiri,pa naj kar pridem,lahko vsak dan.Da ni nič hujšega,naj pačmalo počivam,hodim na kratke sprehode,pa da je to tudi lahko od tega,ker je moja posteljica preko ustja.Če pa bi bilo kaj narobe,naj pridem v sredo na UZ in bova pogledala.Me je pomiril in rekel,da nič ni strašnega,naj uživam nosečnost,da pa je prav da sem prišla.Upam,da te to kaj potolaži.Ne vem pa zakaj ne greš kar h ginekologu zjutraj ko si vsa prestrašena,jaz nič ne kličem,kar grem in ni problema,ne čakam na mojega gin.,samo na srečo je tudi porodničar in dela skoraj vedno,drugače bi pa me pregledal kdo drug.Jaz bi na tvojem mestu kar šla.Če v MB kličem,tako nihče ne dvigne,samo v času naročanja. Pa odščinil mi je nekaj (ne vem kaj je točno rekel) za pregled in dala sem vodo za vsak slučaj. Klepetka!Jogurt daš na tampon,ga namočim v tekoči navadni jogurt in ga pustim nekaj časa,tudi zvečer grem tako spat in ko grem prvič na wc,si ga dam ven.Sem prebrala na mon-u odgovor od dr.Pušenjaka,ki je eni tako predlagal.Za poskusit je. Martinca!Mene ni strah poroda,sploh ne,bolj me je strah zdaj do poroda,da ne gre kaj narobe in da bi bilo vse ok z otročkom.Sam porod pa me sploh ne skrbi in se z njim niti najmanj ne obremenjujem.Sploh sem človek,ki se ne sekiram glede takih stvari kaj preveč,posvetujem se z ginekologom glede problemov,glede poroda pa-vsaka ima svojo izkušnjo,ki ni enaka nobeni.Jaz le upam da gre vse gladko in da dojenček pride zdrav na svet k svoji mamici.To si najbolj želim. Tonči!Res so kruti na komisiji,ampak če ni bilo drugega izhoda,si storila popolnoma prav.Lahko bi pa res razumeli tvoje stanje.Imaš prav,tudi meni je moj otroček najpomembnejši na svetu.Tudi jaz bom brez službe,ampak se ne sekiram,ker znam delati svoj poklic brez zaposlitve.Če me razumeš kaj mislim. O drugi zaposlitvi boš razmišljala čez dobro leto,do takrat pa uživaj v nosečnosti,kolikor se pač da in ne joči več.Vse se bo uredilo. Sunny m!Bom poskusila dragega prepričat,ja.Samo kot sem povedala glede tega očetovskega dopusta,je pri njih pač tako.Res ne bi rada bila sama na začetku.Mogoče pa bom potočila kakšno solzico,ta vedno zaleže!! Tako,zdaj sem vse napisala-upam,grem dokončat kosilo.Lepo bodite in pišite,pišite... lp,Nana
< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.10.2007 14:44:04 >
|