|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
1.10.2007 17:53:59   
jazabel
Ojla!
Na UZ je bilo krasno, user posted image sem imela priložnost gledati 40 minut, kar je blo res krasno. NS mi je meril kar moj g. v Kranju in pravi, da je vse OK. user posted image Spol se pa še ne vidi za 100%, zato pravi, da mi pove kasneje, ko bo za ziher.
user posted image je velik že 7,1 cm in je kar živahen, saj je non stop mahal z rokicami in se nikakor ni hotel postaviti v položaj, da bi lahko izmeril NS - meni je blo to fino, sem ga vsaj lahko dalj časa občudovala. user posted image
Uživajte in vso srečo na pregledih.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
1.10.2007 20:46:53   
sončnica14
evo, da se še jaz pofočkam.

PDP 10.04.2008

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.10.2007 7:51:19   
Kaa
Dobro jutro souser posted image  !

No, tudi jaz sem včeraj imela GP. Pikica lepo raste in že na veliko telovadi user posted image .
Slabosti se počasi umirjajo in kmalu bom začela s telovadbo (aerobika,kolesarjenje).

Na NS sem naročena 12.10. (za seznam).

Zanima me, če ste se že kaj pozanimale za materinske šole in če mislite hodit same ali skupaj s partnerji? V katerem mesecu nosečnosti se je sploh smiselno pridružit šoli?

Uživajte v sončku in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.10.2007 9:10:06   
zolika
Dobro jutro punce!

Samo sa vam zaupam - včeraj sem imela pregled - krvni izvidi ter urindki so OK - čakam še na izvid za TOKSO.
Kaj pa se našega junaka tiče - velik je 3 cm in veselo plava po trebuhu. Tako da smo BP je rekel dr. Šučev. user posted image user posted image

SUper je tale občutek! Samo moj je bil malce žalosten, ker ni smel zraven ko mi jedelal UZ - ampak mi je delal vaginalngea - pa je reko dr. da ga raje ne "Mučiva" s tem! user posted image

Drugače sem se naročila tudi na NS in sicer 19.10. jo imava - takrat pa bo lahko zraven! user posted image

Sicer pa sem uhvatila še glivično vnetje - ampak ker smo še premalo noseči ( 11t2d) mi je lahko dal samo kremo za zunanjo uporabo! Tako,da...moram še malo počakat da lahko vzamem vaginalne tablete - saj me je včeraj ščistil - tako,da,...malo bo boljše!

Nič grem jaz zdaj malce jest - ZDENKA sir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.10.2007 9:14:22   
Ketrin
Zdravo souser posted image !
Kako ste? Spet smo en dan starejši!!! Jaz iz dneva v dan bolj upam, da smo ven iz hudega.... Uffff!

Drugače pa sem jaz tudi že hotela vprašat kako je s to starševsko al kakšno že šolo... Kdaj in kam se to sploh gre, te na to kaj opozori tvoja G???

No, ja sicer pa imamo najbrž še dovolj časa.... user posted image

Lepo se imejte, papa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.10.2007 9:59:39   
Katja 271
Helou čebele moje!

Prav lepo je prebirat dobre novčke s pregledov in NS. Bravo vsem za lepe rezultate in da se vaše pikice lepo razvijajo.

Zolika, kako ti ni dal vaginalnih tablet? Meni jih je pa dala v 9t3d in sem jih
normalno uporabljala. Upam da zdej ni nič narobe in da moja G ve kaj dela.user posted image

Ketrin, tudi jst se iz dneva v dan veselim tega, da smo vse bližje brezskrbnim dnem. Zdej pa res ne more it kej narobe. Juhuhu!

Materinska šola - jst sem nekje zasledila, da je najbolj priporočljivo hodit v 6. oz. 7. mesecu. Naš bodoči očka bo šel pa seveda zraven. Mislim pa, da je ponekod celo tako, da je MŠ za očke obvezna, če želi biti pri porodu zraven. Jou, nisem čist sigurna za to izjavo, tako da bom še preverila, ali pa če katera druga kaj ve? Aja, izvajajo jo pa v porodnišnicah in zdravstvenih domovih. Sej bodo G vse povedale.

Uživajte te čudovite jesenske dni!

< Sporočilo je popravil Katja 271 -- 2.10.2007 10:00:46 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.10.2007 10:13:27   
sky77
Ojla

Se kar premalokrat javljam, ampak preberem pa vas.

Pri nas je novo to, da sem dobila prve nosečniške simtome. Sicer je to vrtoglavica navsezgodaj zjutraj, ampak sem tako vesela da imam vsaj kakšen simptom. user posted image

Res ne razumem kako G ne pustijo da je vaš user posted image zraven pri pregledu. Kot da ima kaj novega za videt. Itak pa vsi očki tako buljijo v tisti ekranček kjer se vidi mala pikica, da ostalih stvari sploh vidijo ne. No vsaj pri mojem je tako.

Materinska šola - jaz zdaj ne bom hodila. Itak bo aprila šele 2 leti kar sem jo obiskovala, tako da ... Je pa priporočljivo it tam nekje okoli 7 meseca. Vsaj meni je bilo takrat idealno. Če bi šla prej, bi do poroda že vse pozabila, kasneje pa že težko sediš ker ti vse pritiska navzdol. Sem pa jaz mojega kar naterala da gre, je vsaj kaj odnesel. Meni se zdi zelo lepo da hodi zraven, saj je soprispeval do dojenčka a ne. user posted image

u04111976 tudi jaz grem v četrtek k dr. Strah, ampak sem naročena ob 15.30. user posted image

Zdaj pa naprej delat

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.10.2007 10:29:50   
NiLe
Pozdravljene nosečke user posted image ,

vidim, da se javljate s samo super poročili z NS in v teh dneh bo tega še več user posted image . Tudi mene so slabosti počasi zapustila, za kar sem ful vesela, edini problem je zaprtje oz. ko me tišči nikakor ne morem (upam, da niso hemeroidi). Trebušček je pa tudi že lepo viden, tako da je vse super.

Jutri imam pregled pri G in bom dobila materinsko, pa opravila vse krvne preiskave, pa tudi UZ mi bo - upam - naredil, da končno izvem rok poroda in še kakšno stvar, ki me zanima.

Glede materinske šole: to je iz spletne strani GK LJ. Najbolje je obiskovati tečaj od 6-8 meseca.

Namen tečaja je seznaniti nosečnice po sedmem mesecu nosečnosti in njihove
partnerje s potekom nosečnosti, z bližajočim se porodom, s poporodnim
obdobjem, z nego in prehrano dojenčka in odgovoriti na vsa vprašanja, ki
zanimajo bodoče starše. Tečaj obsega deset predavanj. Začetek tečaja je vsak
prvi ponedeljek v mesecu ob 10.00 v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva
3a; ob 16.00 ali 18.00 v predavalnici Ginekološke klinike, Šlajmerjeva 3 (stara
porodnišnica). Nadaljevanje tečaja je možno obiskovati ob 9.00, 16.00 ali
18.15. Obiskovanje tečaja omogoči očetom prisotnost pri porodu.

Če mož/partner ne utegne hoditi na tečaj, lahko opravi hiter tečaj (2,5 ure) in opravi tečaj.

Lep jesenski dan žellim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.10.2007 10:34:58   
zolika
Katja271 - dal mi Canesten 3 - kombi ( tablete in kremo) in je rekel, da naj z tabletami še počakam...mažem se lahko - če pa bo res hudo pa naj jih vzamem! Pa sem ga vprašala ali vnetje vpliva na plod - in je rekel, da NE - zato bom pač raje počakala še ta dva tedna - in bom potem vzela še tablete 3x po 1 zvečer!
Mislim pa da je pri vsakid rugače - saj veš - eni rečejo tako drugi tako ...sicer pa če bi res bilo nevarno bi VSI to prepovedali - tako pa mislim, da ni panike!

Ni straha!

Če ti jih je predpisala - že ve zakaj!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.10.2007 11:16:30   
tasyo
Živjo!
Danes se oglašam bolj pozno, ker sem že celo jutro kot cota. Začelo se je s slabostjo, nadaljevalo pa z objemanjem školjke... Upam da  nisem ujela kakšnega zadnjega vlaka za vsakodnevno bruhanje!!!! Sej vem, da sem večkrat rekla, da bi raje vidla, da se zjutraj zbruham, pa je potem dobro, ampak kaj, ko mi je sedaj še vedno mal slabo.. Pa sem res že mislila, da je počasi vse za mano. Kriza. Se pa moram pohvalit, da spim bolje, zaspim že okoli desetih in spim vse do pol sedmih! Jupi!!!

Čestitke vsem zaodlične novičke, ki jih prinašate spregledov in NS! Jaz komaj čakam jutri. Upam samo, da naš pikolino ne bo še premajhen, pa bo treba it še enkrat... Pa menda vedo, kaj počnejo, ko naročajo, kajne?

Glede materinske šole- jaz tudi mislim, da je tam, okoli sedmega meseeca najbolje it. Pa vsekakor bo šel očka tudi zraven, da ne bo pol gledal ko čukec, kaj se dogaja. Sva se zmenila, da bo šel z menoj v porodno, čeprav si tega ne želi, ker pravi, da ne more gledat, kok bom trpela. Ampak, ker si res želim, da je zraven, bo pa šel... Sem prav vesela! Ampak, za vse to je še dosti dosti časa. Čeprav se zdaj dnevi kar bolj hitro vrtijo, kajne?

Čakam na še več čudovitih novičk in user posted image  vsem!
Razvajajte se, božajte svoje trebuščke in se oglasim kasneje!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.10.2007 12:22:45   
matejka ..
katja 271 pri prvem otroku ni noben od naju obiskoval materinske šole.razlika je le v tem da če imaš potrdilo o opravljeni materinski šoli ima ogled poroda bodoči očka brezplačno drugače je pa za plačatmislim da je plačal okoli 5000 starega denarja, navajam za kranj.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.10.2007 13:24:32   
gregica74
živijo aprilčice!

oglašam se vam po doooolgem napooornem vikendu user posted image  v sredo popoldne sem se počutla zelo slabo in glej ga zlomka, zvečer sem začela bruhat in še driska me je obiskala. sicer moram priznat, da prve tri mesece nisem niti enkrat bruhala, niti enkrat mi nin ič zasmrdelo in vse sem jedla, tako da sem tisto noč vse nadoknadla. v glavnem sem staknila virus in sem bruhala, da je blo veselje. pol sem se pa še tri dni pobirala skupaj, ker me je vse bolelo user posted image  danes sem pa ponovno v službi polna elana.

že ki omenjate glivična vnetja, naj napišem še jaz mojo stran. tudi jaz imam glivice že od prej. in ker so se mi glivice ponovno pojavile v drugem mesecu, mi je dr.reš predpisal naj v lekarni v dravljah vzamem "vigatorij z boraksom 20%". nima stranskih učinkov in je čisto naraven. svečke se hrani v hladilniku, v škatlici jih je 10 in zvečer preden greš spat vstaviš eno v vagino. priporočljivo je, da si daš vložek, ker če ne so hlačke mokre.  predpisal je uporabo vseh 10 svečk, dobro je pa bilo že po 5 dneh -5 svečkah. tako, da zdaj imam te svečke doma na zalogi v primeru, da se samo malo pojavi vnetje si jo takoj vstavim. za canesten je rekel, da je še vedno čas. te svečke se kupi v vsaki lekarni, samo ime je različno. vse pa vsebujejo 20% boraks. če se kateri večkrat pojavlja to, tudi po nosečnosti, ji predlagam da poskusi. stanejo okoli 6€.

danes sem pa še en mail poslala user posted image  in sicer sem pofočkala vseeee aprilčice, ki smo na seznamu. mogoče še nismo na glavnem seznamu, bomo pa tekom tega tedna. skoraj vse smo presegle magično mejo 3 mesecev in pošiljam  user posted image za srečo za naprej.

imejte se lepo in uživajte v toplih jesenskih dnevih.

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.10.2007 13:58:18   
u04111976
Pozdravljene, danes so me pod nujno poklicali k G, so dobili izvide (od 11.9.-pozno, ne?). Sem se komaj pripeljala do tja. Izvid pa je naslednji - sum na okužbo s toxoplasmozo. So mi še enkrat vzeli kri, izvid dobim v petek. Pojma nimam, kako naj zdaj ravnam okoli tega, nekaj stvari sem že prebrala, zdaj bom poiskala še po ringaraji. A mogoče kater pozna katero, ki se je okužila med nosečnostjo?

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.10.2007 14:16:09   
sky77
u04111976 si kaj ugotovila glede toksoplazme? Jaz sem šla gledat stare izvide krvnih preiskav (iz 1. nosečnosti) pa sem bila na toxoplazmo gondii igG protitelesa pozitivna (66,7 IU/ml), na igM protitelesa pa negativna. So mi sicer še 1x vzeli kri ampak je bilo potem vse ok. Zdaj pa niso nič rekli da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.10.2007 14:36:21   
malamalinca
Gregica74, tudi jaz sem prebolela tole zoprno trebušno virozo, sem bila čist fertik, saj mi je bilo ful slabo že od nosečnosti, pol pa še viroza z drisko, bila sem non stop na WC in mi ni blo za živet, trajal je pa 4 dni, potem pa kot da bi odrezal...

gljivice, tudi jaz imam gljivično vnetje in sem dobila pri 7 tednih Canesten vaginalete (tri dni zaporedoma) in še vedno jemljem vagisan približno 1-2 X na teden in jih bom kao celo nosečnost jemala.Sem imela pa hudo vnetje

TOXOplasmosa, drek, nič dobrega, meni bi se odtrgal, da so tako mečkali z izvidi, saj je treba toxo čimprej začet zdravit, da ni slučajno kakšnih posledic.Upam, da bo vse ok in da ni sveža okužba, držim pesti zate.
Tebi pa sedaj ne ostane nič drugega kot da se zrelaksiraš, slaba tolažba, vem, ampak nimaš kej...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.10.2007 14:49:13   
NiLe
u04111976, upam, da boš do petka zdržala in da bodo izvidi OK. Nikar pa ne obupaj, saj sem zadnjič govorila s prijateljico, ki se je prav tako okužila med nosečnostjo in v drugem trimesečju izvedela, da je pozitivna. Dobila je antibiotike in šla na ene preiskeve, rodila pa zdravega fantka.

Držim pesti, da se bo srečno izteklo user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.10.2007 14:53:54   
NiLe
Aja, u04111976, sorry, mogoče je vprašanje neumestno, ampak kam hodiš h G? Mislim, da se to ne bi smelo zgodit, da tako dolgo traja, da izveš za izvid. A sedaj bodo pa v treh dneh??? Jojjj, tole zdravstvo. No, jaz bom jutri prvič v tej nosečnosti dala kri za vse preiskave, vključno za TOXO in upam, da ne bo takooo dolgo trajalo. 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.10.2007 15:44:11   
Ketrin
u04111976, upam da ti čimprej mine tole čakanje do petka.... In seveda ddržim pesti, da je pomota in bovse dobro! user posted image  Jaz sem dala včeraj zjutraj ob 7.30 kri in je rekla sestra, da so rezultati do 11 pripravljeni in gredo takoj gor k moji zdravnici. Tko da res ne vem kaj so pri tebi tolk mečkali, madona! Jojojoj! user posted image  

Punce, držim pesti za vse ki danes še imate preglede, oz. jih imate jutri zjutraj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.10.2007 15:49:21   
u04111976
Hodim dr.Govc v Šempeter (pri Žalcu, Celje). Sem mal brala članke in piše, da lahko ob povišanih vrednostih ponovno testitajo v roku najmanj dva tedna. Ker so drugače zelo dosledne in res dobro delajo, si mislim da me niso obvestile takoj, ker ponoven odvzem še ni bil mogoč, pa de me nebi že zdaj skoz panika grabila.

Ponekod berem, da je najmanj možnosti če se okužiš v začetku nosečnosti, drugod da največ.... Sem pri G bila čisto zmedena, pa sploh nisem vedela kaj naj jo vprašam. Mi je povedala, da se zdraviš, da hodiš v Lj, ter da se ko plod raste, da se vidi kako se razvija. Prebrala sem še da ti naredijo amniocentezo od 18-20 tedna, kjer točno pokaže, če je plod okužen. Ampak če se takrat odločiš za prekinitev, že rodiš. Posledice okužbe pa so, vodenoglavost, okvara vida ali slepota, možganske okvare... Grozno vam povem!

V četrtek imam NS, bom še tam vprašala za mnenje. Po izvidu pa bova z mojim videla kako naprej. Pri tretjem pa res ni bilo treba da gre kaj narobe. Seveda če mi ne bodo mogli 100% zagotoviti da ni tveganj, potem se bom morala od vas posloviti in probati kdaj kasneje. Tako da se človek včasih sprašuje ali je res bolje vedeti????  Pa se vseeno nagibam k temu, da je bolje vedeti!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.10.2007 16:58:21   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Pozdravljene aprilčice! user posted image

Danes me kar razganja od sreče...sevedan smo imeli NS in Combined test user posted image  user posted image  user posted image  Rezultati krasni!!! Oba sva prevzeta nad osebjem v Feldbachu!!! user posted image  user posted image  user posted image  dr. Miglar pa je glavna faca in človek z velikim user posted image

Za spol je rekel, da smo še prehitri, ker se lahko zmoti user posted image ...
Jutri me še pokliče za combined test user posted image

user posted image  pripravlja večerjo, že fino diši...mi2 pa lačna user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.10.2007 17:13:19   
Majček28
No, da se še jaz pofočkam.
Tud mi smo čisto sveže iz NS in je vse OK user posted image
Veliki smo že 7 cm, srček pridno bije, mamici smo že pomahal, ko se je pa oči pridružu pregledu smo pa zaspal user posted image  tko, da ni vidu kako živahno zna bit v trebuščku!! Prvo sva mogla z G ne 5 minut čakat, da se je naš user posted image  odloču spravit v taprav položaj za merjenje NS, kazal pa je že, da se bom mogla it mal sprehodt in ga tko vspodbudit, da bi se obrnu. No pa se me je usmilu in že tik pred tem, da grem iz mize se je obrnu user posted image

PDP imam sedaj določen za 8.4.2008 (prvo sem mislila, da 10.4., tako da bo treba na sezmanu popravt )

Kri sem pa dala šele dons. Izvide pošljejo kar k mojemu G in če je vse OK me ne bodo poklicali, ampak mi jih bodo v materinsko vpisali pri naslednjem pregledu, ki bo 8.11.. Torej- UPAM DA ME NE POKLIČEJO!!!

Vsem čestitke za dobre novice, ostale z malo manj dobrimi pa držim pesti za vas, da se situacija kmalu obrne in bo vs SUPER!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.10.2007 17:15:17   
Majček28
aja Tosja, kaj je to Combined test? Kaj se s tem odkriva?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.10.2007 17:43:35   
tosja
Combinedt test je tud za odkrivanje kromosomskih nepravilnosti. Na podlagi odvzema krvi in NS se potem izračuna tveganje. user posted image

Pa čestitke za dobro opravljeno NS user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.10.2007 18:45:23   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS user posted image   KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS 02.10. LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 10.10. LJ

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 24.10NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS user posted image    LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS 12.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. - GP 04.10. NS 12.10.

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica:   NS user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
62 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

sončnica14 - dobrodošla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04.
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 2
06.04. 1
07.04. 3
08.04. 1
09.04. 1
10.04. 4
11.04. 3
12.04. 2
13.04. 1
14.04. 2
15.04. 4
16.04. 4
17.04. 1
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 4 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka - boš ostala med aprilčicami???

nikica18
eminak
modrookica

< Sporočilo je popravil tosja -- 2.10.2007 18:49:48 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.10.2007 18:51:14   
tosja
user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image  user posted image

28.09. NiLe user posted image user posted image , Calena user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

01.10. simvir user posted image  user posted image   jazabel user posted image  user posted image

02.10 sasy20, Majček28, tosja user posted image  user posted image , maja24-2

03.10. Ketrin, tasyo

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976,  SpaliG

08.10. Sandrin

10.10. mišeka, gregica74

11.10. JuR_ChIkA

12.10. Srčekgirll, tipriga, Maruška28, Kaa, T*i*A*r*A

15.10. matejchykam, malamalinca

16.10.  Jo@n, sinskaT

17.10. scorpiogirl

19.10. zolika

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......