Ajvy
|
Baja, saj ni težko, probaj še enkrat...piše download njihov prograam, ga zdawnoladaš, potem pa samo file vneseš v naročilo, preoblikuješ slikice kakor ti paše...je pa skoz ena ikonca, kakor info, pa je tam vse razloženo...sej jst sem tudi prvič čudn gledala....sam prebrat je treba, pa gre.... Mi smo imeli včeraj obisk, smo klepetali do ene enajste ure.....zato me ni bilo gor...sicer pa se mi zdi, da vas vedno falim Kapica, vi se pa nekam veliko cartate:::: Super za telovadbo, jst sem se odločila, da bova šli z malo na plavanje ko bo dost velika, ker tako uživa v vodi... ZA savno pa nimam pojma, sej po mojem lahko tam vprašaš....zna pa se zgodi da ti bo začel tam u iber mlek ven curljat- ker je tak vroče...pravi slapovi Freycha, čestitke za 3. mesece!!!!! Pa lepo opravite cepljenje... Ah, to mleko, se ne sekiram več...ko ga bo čisto zmanjkalo ga pač bo- mi smo že sedaj na pol pol, glede na to da se tak lepo smejčka ji najbrž nč ne fali...pogum v misli.... Bačko, tak super glede krčkov GH bomo po mojem začeli tam enkrat po dopolnjenih 4 mesecih, ker se mi zdi, da bo takrat že popoln upad mojega mleka, ....če bo šlo po tem tempu... Zvesta, lepo opravite cepljenje.... Corfu, ti revčki.... za vas, da se čimprej pozdravite... Ulla, če te lahko potolažim, tudi mene čaka en kup cunj za peglat, ampak grem ob priložnosti raje ven.... KAr se tiče kofetkanja, jst sem za, ura mi ustreza...bom sigurno prišla...če bom pa zbrala pogum za zraven se usest- to je pa druga pesem...ja, jst sem totalna sera kar se tega tiče...... A lahko kak dec tudi zraven pride, al ne???
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 2.10.2007 10:25:51 >