taška30
|
Ojla, lepo, da ste se malo razpisale. Najprej, Julam, fajn bi se bilo kaj srečat, ja, čeprav ti po pravici povem, da me je kar malo 'strah' it nekam z obema še zaenkrat. Trenutno sem tolk razvajena, da gremo kam vsi štirje al pa jaz sama z eno, ne pa z obema. Zdejle je ravno en tak čas, ko Julija v vozičku ne spi in tud noče ležat noter, to pomeni, da jo moram imet skos v naročju, da 'sedi', če sem kje na kavici. Razen če imaš v mislih kak fajn varen plac. Drugač pa (sorry ostale, da z Julam tule smetiva o dojenčkih ) sem zelo resno vzela tvoj pisanje o 'samouspavanju' tamlajše, sem ti res hvaležna, da si me malo spodbudila v tej smeri. Ker ko včasih berem kaj me čaka, če ne bom zdej naredila reda, me je kar groza. In sem si rekla, zdej je pravi čas, si dam rok do konc oktobra, da tole na nežen način spravim v red. No, 1.poskus popolnoma uspel, prejle sem jo še budno dala v posteljo, valjda je začela brcat in se pogovarjat z vrtljakom, potem je 5 minut debatirala, potem se 5 minut pritoževala, potem 2 minuti jokcala (ni blo sile), pa sem šla tja, jo pobožala, jo obrnila na bok, dudo v usta, pleničko pred obraz in.....tišina, spi. Začetniška sreča, vem. Bom poročala naprej... Tinatona, čestitke za službo, povej kaj več, pa o kinu tud. Postelja: Manca spi v veliki 90x190 z malo ograjico (10cm v višino, pa ne po celi dolžini), pa se mi zdi ograja kar potrebna, ker dostikrat skor leži gor na ograji in bi ziher dol padla drugače. Petraa, pri nas je trenutno obratna faza, mami je fuuuj, ati pa car. Film Trma 2.del pri nas v polnem teku, take scene mi spet dela, da komaj krotim živce. Zadnjič je v garderobi v vrtcu pol ure zverinsko tulila, da je ne bom obula, da ne gre domov, metala čevlje naokoli...vsakič ko sem stopla proti njej je odnorela v drugo smer, no, končale smo tak, da sem jo pod roko odnesla domov (otepajočo, vreščečo), z drugo roko pa rinila voz. Sem najprej hotela s taktiko: Ok, pa ostani tu, jaz pa grem in sem šla iz garderobe, samo kaj ko se takoj najde en kup 'prijaznih' mamic in babic v garderobi, ki se jim zasmili in jo obujejo in tolažijo in mi podirajo avtoriteto, pol sta še dve vzg prišli ven pogledat kaj je , skratka cela štala, ki je ne morem dopustiti že zarad ostalih prisotnih tam. Pa jo nisem po rit, ker sem rekla, da tega ne bom počela, čeprav mislim, da bi takoj zaleglo... Je včeraj moja mami izjavla, da je brala en članek in se ji zdi Manca indigo otrok, karkoli že to pomeni. Sem rekla, če se ne bo umirila, bo imela rit indigo barve. (mal heca, da me ne bo ktera resno vzela) Ah, ja...
|