|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
1.10.2007 20:53:44   
Erin
kanta, upam da ima tvoj mož pravuser posted image user posted image user posted image user posted image
ninčy - maš pa res toliko znakov da bi blo čudno če se nebi prijelo...držim pestiuser posted image user posted image user posted image
bumbum - poročaj, nujno...sem še jaz na trnih...naj bo user posted image user posted image pliiiiiiis...user posted image
naty* - trikrat HURAAAAAAAAAAA za tvojo malo pikico ki te bo osrečila čez 7,5 mesecev!user posted image user posted image user posted image
ataner- dobrodošla med nami,seveda ne motiš...želim ti vse naj naj, sej veš...user posted image user posted image
andre3a -verjamem da bo oktober ORNK ROZA...in ti boš tudi...user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.10.2007 21:04:32   
ninčy
Ja, res je, da imam veliko znakov, upam, da ni samo psiha.
Teh 8 dni, za katere vem, da se bodo vlekli, bom še počakala ... saj mi nič drugega ne ostaneuser posted image .
Teejaa, tale je samo zate, ker si tako super, da vedno najdeš kakšno besedo za vsako izmed nas in urejaš naš seznamček.user posted image

Pa še ena za vse ostale punce tu gor, da bi bilo čim več rozik!user posted image
Zdaj pa vas počasi zapuščam ... jutri imam spet preduro user posted image .
Še en user posted image  za vse, se beremo jutri.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.10.2007 7:42:25   
tincy82
dobro jutro!
punce, mene pa zanima kdaj po zanositvi ste opazile prve znake nosečnosti ( boleče prsi, slabosti,... ) - a je bilo to kmalu ali šele potem ko ni bilo user posted image  ?

držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image  in čimveč rozik oktobra!!!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.10.2007 8:03:04   
pikica36
jutro punce!!

ste že spile kavico?user posted image  , za tiste ki je še niste- ena vroča, dišeča.....
kako kaj borke iz vrha seznama , kar nekaj jih je , ki so user posted image  pričakovale včeraj in danes ----- javite kaj se dogaja in začnite barvat seznam- na roza seveda.
pri nas so pa zdaj plodni dnevi vse tja do četrtka in seveda pridnouser posted image ( kao, da drugače neuser posted image user posted image )
se mi zdi, da sem ta mesec prvič opazila znake ovulacije, ali pa prej nisem bila toliko pozorna(predvčerajšnjim sem dobila rahlo občutljive prsi, včeraj je bilo nekaj izcedka, ki ga drugače skoraj nikoli nimamuser posted image )- mislite , da so to znaki O???

no, upajmo da so, sicer pa rezultat sledi čez 14  dni 

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.10.2007 8:13:40   
oktavija
user posted image Jutro tidi tebi, jaz ravnokar pijem kavico!user posted image

Ja tudi pri nas imamo plodne dni od konca tedna danes pa je dan D tako da res pridno telovadimouser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

No čez 14 dni pa bo rezultat viden!user posted image

Veliko užitkov user posted image ob ustavrjanju user posted image  in še več user posted image  user posted image !!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.10.2007 8:20:19   
nanka
Samo sporočam, da pri nas ne bo nič, ker je user posted image  prišla danes zjutraj. Poslavljam se od vas, ko je ne bo vam sporočim.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.10.2007 8:44:56   
beyba
Dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk ste se razčvekale user posted image Vidim da je med nami kar nekaj novih članic(  vsem seveda dobrodošle in lep pozdrav), Tudi seznam se je že prijetno razširil... Moram priznati, da je malo preveč strani za brat, tako da sem samo preletela , ker bi mi branje vzelo čist preveč časa. Tako da hvala bogu da imamo TEEjoo, ki sproti ažurira najnujnejše in pomembnejše podatke (seznam). Všeraj ponoči sva prišla iz španije in upam da smo prešvercal z letalom kakega skritega potnika. Dan D se bliža, in za spremembo sploh nisem živčna. Če bo bo , če pa ne bo pa pač ne bo in bomo še en mesec užival v tem da ne bomo pazili. Konec koncev, prej smo 5 let pazli, pri vsakem user posted image user posted image user posted image da nebi kaj ratal. Zdej se pa sproščeno prepuščamo užitkom, moram priznati da je prav luštnouser posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse in naj čimhitreje mine čas do D dneva!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.10.2007 9:53:46   
KAHLO
OJ punce!!
Navijačica se javla k dolžnosti, vsem držim močno pesti da boste zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej da boste seznam lepo obarvale kot bo jesen pobarvala naravo in da bomo drugo leto lahko organizirale  rally vozičkaric!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.10.2007 9:56:08   
pikica36
punce, a tudi vas začnejo ob O bolet prsi pa traja to potem vse do user posted image ? potem ko pa user posted image  pride pa čez kak dan nehajo????
meni se to zdaj dogaja že ene tri mesece , prej pa tega nisem opazilauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.10.2007 10:02:51   
beyba
Pikica 36 Tudi jst prej nism vedla do dneva ko je prišla. Ponavadi se je prej ulil, predno sem karkoli vedla. Zdej me pa tudi sred meseca špika po jajčnikih, En teden pred user posted image pa začnejo bolet ko user posted image . Pa ne same bradavice. Bolj zunanji del, pa tak trd rata... tako da je to baje z leti normalno, ko se staraš začneš bolj poslušat svoje telo. Znaki pa so pri različnih puncah drugačni. Recimo bolečine teden pred user posted image v joškah, so se mi začele kake pol leta nazaj.Prej pa teaga nisem mela.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.10.2007 10:09:52   
pikica36
user posted image res zanimivo! user posted image  verjetno se je to res dogajalo že prej ampak nisem bila pozorna na to, dokler nismo začeli delat nauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.10.2007 10:34:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

punce, a tudi vas začnejo ob O bolet prsi pa traja to potem vse do user posted image ? potem ko pa user posted image  pride pa čez kak dan nehajo????
meni se to zdaj dogaja že ene tri mesece , prej pa tega nisem opazilauser posted image

Ja pri meni je zadnje tri cikle tudi isto ... bolijo od O naprej kot hudič in nato kak dan pred M prenehajo ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.10.2007 11:15:34   
~Biba~
hej hou..user posted image

tudi sama odkar delava na bebiki, ful bolje znam poslušat svoje telo, in opazim stvari, za katere se mi prej sploh sanjalo ni da obstajajo..no malo pretiravamuser posted image  amapk sem res presenečena nad tem špikanjem,, občutljivih bradavičkah in podobno..tega prej sploh nisem opazila.

Aja da še povem, da sem se včeraj vpisala med navijačice....samo zato, ker sem mislila, da še user posted image  tetke marjetke ne bo tak hitro, pa bi ta čas izkoristila za navijanje.
Pa me je tak presenetla, da sem jo na wc kar začudeno nagovorila z domačo živaljo ž spola user posted image  user posted image

Kaj bi zdaj jaz rada?
Ne vdam se tak hitro; skupaj se bomo boriliuser posted image zato me prosim tejaa vpiši med borke; ker tetke marjetke ne pričakujem 28.10.
in držim pestiuser posted image vsem, katerim je O že mimo, da so jo mali piceki le ujeli user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.10.2007 12:45:17   
Anonimen
No dajmo punce, dajmo!!

Navijačice že vrtimo svoje cofe in skačemo. Še eno pesem bi si mogle zmislit, da bo res vse v duhu navijanja.user posted image

Tko da z idejami na plan, kaj pravite??

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
2.10.2007 13:37:33   
beyba
user posted image       user posted image

Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se!   En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi!   Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vstrajni bomo mi vsi!   En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi!   Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre…     En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.10.2007 13:39:51   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image       user posted image

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vstrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.10.2007 13:40:17   
beyba
user posted image user posted image user posted image   Tkole se da mal bolj brat.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.10.2007 14:02:24   
KAHLO
beyba......super....to bi že skoraj lahko bila rr himnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.10.2007 14:09:02   
~Biba~
beyba user posted image user posted image  to pa je res super pesmica...si jo sama stresla iz rokava?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.10.2007 14:10:28   
beyba
user posted image Hvalva,hvala...  Mi bo še nerodn, sam nobene ni dans gor prej sem bla 5 dni v španiji ste se čist razgovorile, zdej pa nikjer nobeneuser posted image sej potem pa traparije počnem....

Aja pozabla sem napisat, da je ritem isti kot na vojaški akademiji....  Sej veste v ameriških filmih si marinci, med vajami krajšajo čas...Načelnik pove stavek ostali ponovijo...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.10.2007 14:15:44   
Zvezdica
Ojla Punce

Beyba user posted image user posted image user posted image user posted image tole si pa dobr napisala.

Mene kar nekaj časa  ni bilo za rač .... Delo delo delo.  Ja pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker so TISTI dnevi.

Slončkajte, pišite, ker berem vas skoz, sam pisat...joj ta moja služba.

Pozdravček in objemček...

i belive i can fly....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.10.2007 14:16:29   
~Biba~

user posted image nana na na nana nauser posted image ..jaja ujela sem ritemuser posted image ,

grem se zdaj to dret po bajtiuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.10.2007 14:19:09   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa glej da bo fejst naglas, sej si slišala tzvezdico, so tisti dnevi... Tako da se full der' da bo zvezdica na drugem koncu slišala, More se prjet, pri takem navijanju....  Lahko ji pa zborček nardimo....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.10.2007 14:21:45   
Serendipity
user posted image  user posted image   B E Y B A user posted image  user posted image

Bravo - obvladaš ti to v nulo!!!!! Res fajn pesemca! user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.10.2007 14:29:23   
pikica36
user posted image user posted image  tale je pa močnauser posted image  bravo beybauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro si to spesnila,  pa ni user posted image  da ta mesec ne ratauser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?