Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 20:53:44
|
|
|
|
Erin
|
kanta, upam da ima tvoj mož prav ninčy - maš pa res toliko znakov da bi blo čudno če se nebi prijelo...držim pesti bumbum - poročaj, nujno...sem še jaz na trnih...naj bo pliiiiiiis... naty* - trikrat HURAAAAAAAAAAA za tvojo malo pikico ki te bo osrečila čez 7,5 mesecev! ataner- dobrodošla med nami,seveda ne motiš...želim ti vse naj naj, sej veš... andre3a -verjamem da bo oktober ORNK ROZA...in ti boš tudi...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 21:04:32
|
|
|
|
ninčy
|
Ja, res je, da imam veliko znakov, upam, da ni samo psiha. Teh 8 dni, za katere vem, da se bodo vlekli, bom še počakala ... saj mi nič drugega ne ostane . Teejaa, tale je samo zate, ker si tako super, da vedno najdeš kakšno besedo za vsako izmed nas in urejaš naš seznamček. Pa še ena za vse ostale punce tu gor, da bi bilo čim več rozik! Zdaj pa vas počasi zapuščam ... jutri imam spet preduro . Še en za vse, se beremo jutri.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 7:42:25
|
|
|
|
tincy82
|
dobro jutro! punce, mene pa zanima kdaj po zanositvi ste opazile prve znake nosečnosti ( boleče prsi, slabosti,... ) - a je bilo to kmalu ali šele potem ko ni bilo ? držim pesti za vse in čimveč rozik oktobra!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 8:03:04
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce!! ste že spile kavico? , za tiste ki je še niste- ena vroča, dišeča..... kako kaj borke iz vrha seznama , kar nekaj jih je , ki so pričakovale včeraj in danes ----- javite kaj se dogaja in začnite barvat seznam- na roza seveda. pri nas so pa zdaj plodni dnevi vse tja do četrtka in seveda pridno ( kao, da drugače ne ) se mi zdi, da sem ta mesec prvič opazila znake ovulacije, ali pa prej nisem bila toliko pozorna(predvčerajšnjim sem dobila rahlo občutljive prsi, včeraj je bilo nekaj izcedka, ki ga drugače skoraj nikoli nimam )- mislite , da so to znaki O??? no, upajmo da so, sicer pa rezultat sledi čez 14 dni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 8:13:40
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro tidi tebi, jaz ravnokar pijem kavico! Ja tudi pri nas imamo plodne dni od konca tedna danes pa je dan D tako da res pridno telovadimo !!! No čez 14 dni pa bo rezultat viden! Veliko užitkov ob ustavrjanju in še več !!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 8:20:19
|
|
|
|
nanka
|
Samo sporočam, da pri nas ne bo nič, ker je prišla danes zjutraj. Poslavljam se od vas, ko je ne bo vam sporočim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 8:44:56
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro vsem Kolk ste se razčvekale Vidim da je med nami kar nekaj novih članic( vsem seveda dobrodošle in lep pozdrav), Tudi seznam se je že prijetno razširil... Moram priznati, da je malo preveč strani za brat, tako da sem samo preletela , ker bi mi branje vzelo čist preveč časa. Tako da hvala bogu da imamo TEEjoo, ki sproti ažurira najnujnejše in pomembnejše podatke (seznam). Všeraj ponoči sva prišla iz španije in upam da smo prešvercal z letalom kakega skritega potnika. Dan D se bliža, in za spremembo sploh nisem živčna. Če bo bo , če pa ne bo pa pač ne bo in bomo še en mesec užival v tem da ne bomo pazili. Konec koncev, prej smo 5 let pazli, pri vsakem da nebi kaj ratal. Zdej se pa sproščeno prepuščamo užitkom, moram priznati da je prav luštno Držim pesti za vse in naj čimhitreje mine čas do D dneva!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 9:53:46
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ punce!! Navijačica se javla k dolžnosti, vsem držim močno pesti da boste zagledale Torej da boste seznam lepo obarvale kot bo jesen pobarvala naravo in da bomo drugo leto lahko organizirale rally vozičkaric!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 9:56:08
|
|
|
|
pikica36
|
punce, a tudi vas začnejo ob O bolet prsi pa traja to potem vse do ? potem ko pa pride pa čez kak dan nehajo???? meni se to zdaj dogaja že ene tri mesece , prej pa tega nisem opazila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 10:02:51
|
|
|
|
beyba
|
Pikica 36 Tudi jst prej nism vedla do dneva ko je prišla. Ponavadi se je prej ulil, predno sem karkoli vedla. Zdej me pa tudi sred meseca špika po jajčnikih, En teden pred pa začnejo bolet ko . Pa ne same bradavice. Bolj zunanji del, pa tak trd rata... tako da je to baje z leti normalno, ko se staraš začneš bolj poslušat svoje telo. Znaki pa so pri različnih puncah drugačni. Recimo bolečine teden pred v joškah, so se mi začele kake pol leta nazaj.Prej pa teaga nisem mela.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 10:09:52
|
|
|
|
pikica36
|
res zanimivo! verjetno se je to res dogajalo že prej ampak nisem bila pozorna na to, dokler nismo začeli delat na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 10:34:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce, a tudi vas začnejo ob O bolet prsi pa traja to potem vse do ? potem ko pa pride pa čez kak dan nehajo???? meni se to zdaj dogaja že ene tri mesece , prej pa tega nisem opazila Ja pri meni je zadnje tri cikle tudi isto ... bolijo od O naprej kot hudič in nato kak dan pred M prenehajo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 11:15:34
|
|
|
|
~Biba~
|
hej hou.. tudi sama odkar delava na bebiki, ful bolje znam poslušat svoje telo, in opazim stvari, za katere se mi prej sploh sanjalo ni da obstajajo..no malo pretiravam amapk sem res presenečena nad tem špikanjem,, občutljivih bradavičkah in podobno..tega prej sploh nisem opazila. Aja da še povem, da sem se včeraj vpisala med navijačice....samo zato, ker sem mislila, da še tetke marjetke ne bo tak hitro, pa bi ta čas izkoristila za navijanje. Pa me je tak presenetla, da sem jo na wc kar začudeno nagovorila z domačo živaljo ž spola Kaj bi zdaj jaz rada? Ne vdam se tak hitro; skupaj se bomo borili zato me prosim tejaa vpiši med borke; ker tetke marjetke ne pričakujem 28.10. in držim pesti vsem, katerim je O že mimo, da so jo mali piceki le ujeli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 12:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No dajmo punce, dajmo!! Navijačice že vrtimo svoje cofe in skačemo. Še eno pesem bi si mogle zmislit, da bo res vse v duhu navijanja. Tko da z idejami na plan, kaj pravite??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 13:37:33
|
|
|
|
beyba
|
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vstrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 13:39:51
|
|
|
|
beyba
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vstrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 13:40:17
|
|
|
|
beyba
|
Tkole se da mal bolj brat.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:02:24
|
|
|
|
KAHLO
|
beyba......super....to bi že skoraj lahko bila rr himna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:09:02
|
|
|
|
~Biba~
|
beyba to pa je res super pesmica...si jo sama stresla iz rokava?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:10:28
|
|
|
|
beyba
|
Hvalva,hvala... Mi bo še nerodn, sam nobene ni dans gor prej sem bla 5 dni v španiji ste se čist razgovorile, zdej pa nikjer nobene sej potem pa traparije počnem.... Aja pozabla sem napisat, da je ritem isti kot na vojaški akademiji.... Sej veste v ameriških filmih si marinci, med vajami krajšajo čas...Načelnik pove stavek ostali ponovijo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:15:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla Punce Beyba tole si pa dobr napisala. Mene kar nekaj časa ni bilo za rač .... Delo delo delo. Ja pa . Ker so TISTI dnevi. Slončkajte, pišite, ker berem vas skoz, sam pisat...joj ta moja služba. Pozdravček in objemček...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:16:29
|
|
|
|
~Biba~
|
nana na na nana na ..jaja ujela sem ritem , grem se zdaj to dret po bajti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:19:09
|
|
|
|
beyba
|
Pa glej da bo fejst naglas, sej si slišala tzvezdico, so tisti dnevi... Tako da se full der' da bo zvezdica na drugem koncu slišala, More se prjet, pri takem navijanju.... Lahko ji pa zborček nardimo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:21:45
|
|
|
|
Serendipity
|
B E Y B A Bravo - obvladaš ti to v nulo!!!!! Res fajn pesemca!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 14:29:23
|
|
|
|
pikica36
|
tale je pa močna bravo beyba dobro si to spesnila, pa ni da ta mesec ne rata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?