Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj dodam samo še tole: mislim da se gre pri 15.letih bolj za prijateljstvo/ prvo ljubezen kot pa za neko resno ljubezensko vez. In potem toliko ločitev - v smislu: premlada sva bila/ želela sva poiskusiti še kaj (koga) drugega/....
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni šans. Bi me oči zalimal da se nebi pobrala še par let. Dokler nisem bila stara 18 let, ni govora. Predvsem je bilo tako, da prvo šola, potem čimprej k kruhu, potem pa delaj kar hočeš.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj dodam samo še tole: mislim da se gre pri 15.letih bolj za prijateljstvo/ prvo ljubezen kot pa za neko resno ljubezensko vez. In potem toliko ločitev - v smislu: premlada sva bila/ želela sva poiskusiti še kaj (koga) drugega/.... Moja kolegica je bila pri 14 spolno aktivna, z resnim fantom do 18 leta. Potem ji je zarolalo in ga pustila. Njena mami ni imela nič proti. Moji otroci ne bodo nobenega vlačili domov, dokler ne bo pri kruhu in predvsem zdrav odnos do partnerja.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem pred 18im spala pri njemu, pa mi nič ne manjka. Sva bla pa že dve leti skupej. Kaj pa vem, odvisno od situacije pomoje. Čeprav pri 15ih je res mal zgodej.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 No jaz sem pred 18im spala pri njemu, pa mi nič ne manjka. Sva bla pa že dve leti skupej. Kaj pa vem, odvisno od situacije pomoje. Čeprav pri 15ih je res mal zgodej. Ma ti si itak carica.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:34:53
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj dodam samo še tole: mislim da se gre pri 15.letih bolj za prijateljstvo/ prvo ljubezen kot pa za neko resno ljubezensko vez. In potem toliko ločitev - v smislu: premlada sva bila/ želela sva poiskusiti še kaj (koga) drugega/.... S prvim delom posta se strinjam, drugi del pa bolj tako - danes se seveda nihče več ne poroča zarad enega seksa. To je bolj spadalo v kak srednji vek. Je pa res smotrno, da se znajo primerno zaščititi, če se že spuščajo v spolnost. Meni se zdi, da je v takih letih to prehitro, ampak kdo bi dopovedal najstnikom ..... btw, tud jaz sem prvič seksal pri trinajstih - poročil sem se pa pri skoraj tridesetih .... to dvoje nima neposredne povezave .
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:34:58
|
|
|
|
karmy
|
jaz sem pri 16 letih prespala pri fantu, najini starši niso meli nič proti...
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:36:17
|
|
|
|
CeluLitka
|
Moja hči je sicer še majhna in prav gotovo si ne bi želela, da bi prekmalu začela s spolnostjo. Vseeno pa raje vidim, da bi to počela doma, kot pa kje zunaj, v avtu, itd... Če bo hotela to počet, bo to naredila v vsakem primeru, tudi če, bi ji to branila in prav zato raje vidim, da bi to počela doma. Bom vsaj vedela kje je in s kom je. Sicer pa, glede na to, da otroka ne moreš kontrolirati 24 ur, je težko take zadeve imeti pod kontrolo.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem. Bom vidla kolko bo zrela mala pri teh letih. Kak bo razmišljala, kaki karakter bo. Hormonov ji ne bom blokirala, spala pa sigurno ne bo pri nikomer razen pri "kolegici"
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:37:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Odvisno. Kak zrel je otrok. Ampak 15 se mi pa zdi vseeno malo hitro. Mislim pa, da bom mulcu dovolila kaj takega tam nekje pri 17-ih. Ne vem, mora najprej priti do tja.
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji otroci ne bodo nobenega vlačili domov, dokler ne bo pri kruhu in predvsem zdrav odnos do partnerja. Uf, jaz bom pa veliko raje videla, da jo pripelje domov, kot da bi se po kakšnih avtomobilih ali ne vem kje vlačila. Ni panike. 15 let ni tako malo, ni pa tudi veliko. Samo jaz sem tudi pri petnajsith okoli hodila in proti jutru orihajala domov, pa ni bilo nikoli nič narobe, ker so mi mati zaupali že od nekdaj.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy S prvim delom posta se strinjam, drugi del pa bolj tako - danes se seveda nihče več ne poroča zarad enega seksa. To je bolj spadalo v kak srednji vek. Je pa res smotrno, da se znajo primerno zaščititi, če se že spuščajo v spolnost. Meni se zdi, da je v takih letih to prehitro, ampak kdo bi dopovedal najstnikom ..... btw, tud jaz sem prvič seksal pri trinajstih - poročil sem se pa pri skoraj tridesetih .... to dvoje nima neposredne povezave . Ok.....sfalila drugi del posta. Odstopam od takega razmišljanja.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:40:05
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Je pa res smotrno, da se znajo primerno zaščititi, če se že spuščajo v spolnost. Ja, s tem se strinjam in je eden zelo pomembnih dejavnikov. Tu pa moramo starši odigrati svojo vlogo. Pomembno vlogo. HB, da mam mulca in ne mulo. Pa ne zato, da se njemu ni potrebno zaščiti, ampak zato, ker bom večji del te vzgoje prepustila svojemu preljubemu Kretenčku.
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy S prvim delom posta se strinjam, drugi del pa bolj tako - danes se seveda nihče več ne poroča zarad enega seksa. To je bolj spadalo v kak srednji vek. Je pa res smotrno, da se znajo primerno zaščititi, če se že spuščajo v spolnost. Meni se zdi, da je v takih letih to prehitro, ampak kdo bi dopovedal najstnikom ..... btw, tud jaz sem prvič seksal pri trinajstih - poročil sem se pa pri skoraj tridesetih .... to dvoje nima neposredne povezave . Ok.....sfalila drugi del posta. Odstopam od takega razmišljanja Zdaj pa nič več ne razumem. Pa tako dobro mi je šlo.
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:41:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa ne zato, da se njemu ni potrebno zaščiti, ampak zato, ker bom večji del te vzgoje prepustila svojemu preljubemu Kretenčku. To ti dam pa prav, da tudi moški(oče)poduči otroka, (ne glede na to sina ali hčer)
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:41:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pa tako dobro mi je šlo. Ja, ja. Seveda.
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka Moja hči je sicer še majhna in prav gotovo si ne bi želela, da bi prekmalu začela s spolnostjo. Vseeno pa raje vidim, da bi to počela doma, kot pa kje zunaj, v avtu, itd... Če bo hotela to počet, bo to naredila v vsakem primeru, tudi če, bi ji to branila in prav zato raje vidim, da bi to počela doma. Bom vsaj vedela kje je in s kom je. Sicer pa, glede na to, da otroka ne moreš kontrolirati 24 ur, je težko take zadeve imeti pod kontrolo. Se čisto strinjam!
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:43:56
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa ne zato, da se njemu ni potrebno zaščiti, ampak zato, ker bom večji del te vzgoje prepustila svojemu preljubemu Kretenčku. To ti dam pa prav, da tudi moški(oče)poduči otroka, (ne glede na to sina ali hčer) Ja, saj se že zdaj pogovarjamo o tem, pa je mulc star ¨komaj¨13 let. Ampak je vseeno fino, da večji del lahko prepustim Kretenčku. Se pa trudiva, da sex ni tabu.
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: daddy S prvim delom posta se strinjam, drugi del pa bolj tako - danes se seveda nihče več ne poroča zarad enega seksa. To je bolj spadalo v kak srednji vek. Je pa res smotrno, da se znajo primerno zaščititi, če se že spuščajo v spolnost. Meni se zdi, da je v takih letih to prehitro, ampak kdo bi dopovedal najstnikom ..... btw, tud jaz sem prvič seksal pri trinajstih - poročil sem se pa pri skoraj tridesetih .... to dvoje nima neposredne povezave . Ok.....sfalila drugi del posta. Odstopam od takega razmišljanja Zdaj pa nič več ne razumem. Pa tako dobro mi je šlo. Ja dedi ji je reko da se strinja z prvim delom posta, z drugim pa ne tak. In ona si je valjda takoj premislila in odstopla od svojega razmišljanja v drugem delu
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:44:52
|
|
|
|
tanikaa
|
Nives hvala. Zdaj še celo jaz razumem.
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja dedi ji je reko da se strinja z prvim delom posta, z drugim pa ne tak. In ona si je valjda takoj premislila in odstopla od svojega razmišljanja v drugem delu WTF, v čem je pa fora
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ja dedi ji je reko da se strinja z prvim delom posta, z drugim pa ne tak. In ona si je valjda takoj premislila in odstopla od svojega razmišljanja v drugem delu WTF, v čem je pa fora Al bina, mal se presedi, ker danes sediš na svojih kablih...
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:48:04
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja dedi ji je reko da se strinja z prvim delom posta, z drugim pa ne tak. In ona si je valjda takoj premislila in odstopla od svojega razmišljanja v drugem delu O, ti grdi dedi .....
|
|
|
|
RE: Najstniki in ljubezen,družina?! 1.10.2007 20:48:50
|
|
|
|
CeluLitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa HB, da mam mulca in ne mulo. Pa ne zato, da se njemu ni potrebno zaščiti, ampak zato, ker bom večji del te vzgoje prepustila svojemu preljubemu Kretenčku. Kako?? A mulcem se ni treba zaščititi? Jaz pa mislim, da dokler so tako maldi in verjetno bodo pogosteje menjavali partnerke, se je še kako potrebno zaščititi (s tem mislim zaradi spolno prenosljivih bolezni)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?