|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.9.2007 11:07:09   
kapica
Rumba, tu ni soncka, nic ne vozickamo, samo lenarimo danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.9.2007 11:10:25   
rumba
kapica, user posted image . Kaj imaš za en program za gledanje slik? A imaš mogoče ACDSee ?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.9.2007 11:11:07   
majrim
rumba...potolaži se,da nisi edina...komaj zdaj sem jo uspela spet malo uspavat...pa zgleda,da se bo tudi vreme kej naredilo...ker to je obup,bit celi dan noter s takim malim otrokomuser posted image ...pa itak tudi njej ne pašeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.9.2007 11:11:26   
kapica
Evo, pa se je zbudilo moje dete, no vsaj nekaj casa sem imela za RRuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.9.2007 11:12:05   
kapica
Ne rumba, nimam tega programa, samo onega slikarja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.9.2007 11:14:45   
rumba
user posted image user posted image user posted image
Julija je tudi auf. Pa kaj jih to vreme nič ne uspava?user posted image
Kapica, s slikarjem pa ne vem, če lahko zmanjšaš. Lahko pa mi pošlješ na mail eno slikico, pa ti pošljem nazaj ustrezno pomanjšano.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.9.2007 11:17:14   
majrim
saj niti moji ne pomaga..sem jo po rokah cartala,da je zaspal...ampak zdej že neki sveti sonce....jupiiiiiiiiiiiiiiii

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.9.2007 11:25:02   
GabiW
Zivjo punce,

saj vem da me nekatere ne poznate, nekatere ste pa me že pozabile. Opravičila za ne pisanje nimam, berem vas pa skoraj redno.

Pri nas se imamo še vedno super. Neža je zelo pridna, še vedno hodimo ob 8ih spat in se zbudimo okrog 3h da se najeva potem pa spet spi do 7ih-8ih. Tako da meni spanca ne primanjkuje. Čez dan je tudi pridna, je, kaka, se zabava, spi in seveda kar mamica počne najraje, carta se pri meni in očiju. user posted image user posted image user posted image
Drugače sva ful terenski, predvsem smo zunaj, če je le lepo vreme. Vceraj naju je dobil dež. Še dobro da sem imela s sabo pokrivalo za dež, če ne bi mi jo zalilo. Bi se revca še plavat naučila.

V bistvu nimam več kaj povedat. Aja, no mal pa lahko pojamram, dajem ji kaplice Plivit D3, pa jo malo zvija, čisto malo. Pa še to, zdaj ko bi se medve počasi, ampak res počasi spravili na telovadbo, so pa nama zaprli Fit&Fun. Jaz imam pa se 12 ur vadbe neizkoriščene. A jej jej. user posted image user posted image user posted image

Rumba naslednji teden če bo sonček se vidiva.

Fajn se mejte se naprej. Predvsem pa se ne sekirat.

papa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.9.2007 11:26:42   
kapica
rumba velja, ti posljem, ko vse drugo postimam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.9.2007 11:30:26   
rumba
GabiW, user posted image user posted image user posted image , kaka lepa slikica! Fajn, da se tako lepo rihtate. Ja, drugi teden pa se res morava dobiti.user posted image  Kam pa hodita na sprehod? 
Kapica, zmenjeno.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.9.2007 11:31:10   
Anonimen
danuser posted image kako vreme....jaz bi tak spala, mala je pa kt risuser posted image

sam ste pa taprave čveke, ni kejuser posted image eh, ž kroli, lrtim....

user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.9.2007 11:38:46   
GabiW
Kam pa hodita na sprehod?

Ja me greva kar do mesta. Pa tam na kaksno kavico. Vcasih pa tudi v tivoli.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.9.2007 11:43:26   
rumba
GabiW, pol imava pa res zelo podobni poti.user posted image  No, se bova takoj ob priliki zmenili.user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.9.2007 11:44:00   
natalija
Zdaj pa so pri nas temni oblaki prišli na nebo. Pa ravno sva ble na tem, da jo mahnema do lekarne. Zdaj si pa skoraj ne upam.
Tudi jaz sem danes zopet lena, samo računalnik me še mika. No, pa Ano seveda porihtam, za kaj več pa mi ni. Je možno, da po dveh mesecih pa pol pride do poporodne utrujenosti?user posted image user posted image user posted image
Nič, malo se morem k sebi spravit, drugače bo pol tako hudo it nazaj v službo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.9.2007 11:48:18   
baja*
Midva sva tud ravno s sprehoda pa v spara sva še šla, da sem mela čisto nabasan voziček spodajuser posted image . Mater je že kr težko to porivatuser posted image , sploh v breg. No, zdaj se je pa tud pri nas vlilo, tak da sva pravi cajt spokala not.
zvesta super si zrihatala seznamuser posted image

gabi lepo da si se spet javila in da maš tak pridno pupikouser posted image

arijana upam, da bo šla teža kaj hitreje gor user posted image user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.9.2007 11:55:17   
rumba
Poštar mi je ravnokar prinesel vstopnice za Siddhartin koncert.user posted image user posted image user posted image  Madonca, komaj čakam, kot kaka najstnica.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.9.2007 12:02:51   
Anonimen
pismo, sem lih študirala, kak bom vedla če sm slučajno nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image trebuh še ni glih tak da bi se hiter poznalouser posted image menstre pa tak ni.....bohseusmiliuser posted image

si delam probleme a neuser posted image sem glih dobla po mejlu prej misel tedna : ženske za vsako rešitev najdejo problemuser posted image

tamala mi je mrknila, me zanima kak dolgo bo ta mrk trajaluser posted image

kaj naj kuham babeuser posted image jaz sem čisto brez idej....pa tak sploh ne vem če mam kej pametniga, ker sploh ne pridem do trgovineuser posted image bogi moj dedc....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.9.2007 12:17:17   
Freycha
Evo, sva nazaj iz pregleda. BTW v MB ne sije več sonček ampak lije kot iz škafa user posted image  sem bila čisto mokra samo od avta pa do bloka....
Imela je pregled kolkov in čeprav je praktično nisem nič povijala široko ima kolke 1Auser posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Dita user posted image

danes imam pa spet po dolgem času nemščino in me prav zanima, kako bo šlo z Dito v naročju user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.9.2007 12:46:49   
Freycha
popravek, spet sije sonce user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.9.2007 12:50:01   
madejka
Freycha cestitke za kolke!!! user posted image user posted image user posted image Ja sonček je spet tu... sem vmes mogla vse izklopit ker je tak treskalo. Aja pa hvala za fotke, sta res cukra ko tak spita!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.9.2007 13:06:04   
Anonimen
Zvesta, ti si pa genialna s temle seznamom!user posted image Jaz moram samo še eno slikco lušno narest, da bosta Špela in Jure skupaj na njej in jo vržt na avatar in boš pol tisto napopala gor.user posted image

Arijana, kaj pa če še naprej dojiš, dodajaš pa mleko z oznako AR (anti reflux)?

Baja, mi imamo samo v od vrtiljaka naštiman user posted image ali drugače povedano, ker je posteljno dno še dvignjeno, ne morem tistega loka in igračk naštimat, ker drgač tamalega po glavi mlati, pol ima pa samo uno škatlo na ograjci, ki pesmice igra, ampak za uspavat mu jaz tega ne dam, ker nimam glih filinga, da ga uspava, ga pa včasih pomiri, če joka. Je pa pri nas Špela DJ. user posted image Ona samo da ga sliši jokat, takoj leti prižgat muziko.

Freycha, super za kolke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.9.2007 14:55:16   
baja*
Ulla jaz sem skuhala pire pa repo; no ja, je pa vsaj hitro skuhanouser posted image . Sem pa že jaz tud študirala to o nosečnosti, ker jaz še tud nisem dobila menstre in sploh ne bi vedla, da sem noseča. Jezus nadiuser posted image . Apetit imam pa nenormalnuser posted image .

Kak lepo sonček sijeuser posted image ; čakam, da se mali zbudi, pol pa šibamo ven... Rene še vedno ful dosti spi podnevi, včasih zdrži samo 2 uri al pa celo uro pa pol pa ga že spet vrže, spi pa kako urcouser posted image .

Freycha user posted image  za kolke!

Btw, v Hofferu majo jopce iz flisa + kapico za 5€ (al pa 6€, nisem več ziher).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.9.2007 15:15:14   
Anonimen
sem kar torteline naredla na brzinouser posted image repauser posted image si mi dala idejo, čeprov sem jaz tak nareta da mam nekak strogo ločeno te jediuser posted image user posted image repa in zelje in takšno se je pozimi, glih tak pa pozimi nikol ne jem paradajza, al pa bučkuser posted image

ja sej, predn se zaveš maš pa 3 kričače domauser posted image user posted image me kr mal skrbi, k res nebi še kr enga, sam če pa na splav pomislim, se mi pa srce trgauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.9.2007 15:23:50   
siskamiska
Zvesta je carica !!!!!!!!!!!!!!!
Ta seznamček je super, jst morm sam moža prosit da mi zmanjša slike in jih dat v album.
Zvesta a iz albuma mi jih boš lahko dol pobrala ker bi mela rada za vsakega svojo slikco ??
Vam napišem kaj več popoldne, zdele čakam taščo da pride na obisk user posted image .Jupi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
28.9.2007 15:34:58   
kapica
Ulla in Baja, kaj pa vidve o nosecnosti sanjatauser posted image Ajajaajj, pa saj ce dojite ne morte bit noseceuser posted image user posted image user posted image .
Freycha, bravo za pregled in dobre izvideuser posted image .

Evo, mi smo kosilo pojedli, je bilo dobro, pecen krompircek in pohani snicliuser posted image , pa juhica in solatka, za posladek pa baklava.
Sedaj Dino spancka, jaz pa studiram, al grem tudi spat, al grem raje mal posesatuser posted image .

Hm, bom se malo razmisljalauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......